Beklenmedik spontan oral seks
-
Автор темыVovochka
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 88
- Registered for: 11 months
Beklenmedik spontan oral seks
Hiç başınıza böyle bir olay geldi mi? Stüdyodaki hikayeleriniz!
Gençken bir toplulukta çaldım, gitar çaldım, birkaç düğmem olduğu köyde bir düğünde çalıştım. pantolonumun ipleriyle tutturulmuş, tuvaletteydim, düğmelerini ilikledim ve uçup gitti, düğmelerim delikte. Sahibinin yanına gittim, beni bir komşuya gönderdi, yaklaşık 30 yaşlarında genç, dolgun göğüslü bir sütçü kız. .
Haydi diyor, düğmelerini dikeceğim diyor. Evine geldik, pantolonumu çıkaracağım dedim, gerek yok diyor, ben öyle dikerim. Kısaca dikmeye başladım, peki penisim gerginleşti, nereye koyayım!? Külotla pantolonumu indirdi ve onu yalamaya başladı, derin boğazla emmeye başladı, bir dakika ve ben geldim, spermi yuttu ve penisimi temiz bir şekilde yaladı, kısacası onu seks yapmaya ikna etmeye başladım, hayır, dedi, regl oldu, ikinci düğmeyi dikerken yine bir gaf yakaladı ve yine ağzına aldı. 16 yaşındaydım.
Gençken bir toplulukta çaldım, gitar çaldım, birkaç düğmem olduğu köyde bir düğünde çalıştım. pantolonumun ipleriyle tutturulmuş, tuvaletteydim, düğmelerini ilikledim ve uçup gitti, düğmelerim delikte. Sahibinin yanına gittim, beni bir komşuya gönderdi, yaklaşık 30 yaşlarında genç, dolgun göğüslü bir sütçü kız. .
Haydi diyor, düğmelerini dikeceğim diyor. Evine geldik, pantolonumu çıkaracağım dedim, gerek yok diyor, ben öyle dikerim. Kısaca dikmeye başladım, peki penisim gerginleşti, nereye koyayım!? Külotla pantolonumu indirdi ve onu yalamaya başladı, derin boğazla emmeye başladı, bir dakika ve ben geldim, spermi yuttu ve penisimi temiz bir şekilde yaladı, kısacası onu seks yapmaya ikna etmeye başladım, hayır, dedi, regl oldu, ikinci düğmeyi dikerken yine bir gaf yakaladı ve yine ağzına aldı. 16 yaşındaydım.
- These users thanked the author Vovochka for the post (total 2):
- 023$ arıyoruz, Sibiryak89
-
- Penetrasyon
- Total posts: 296
- Registered for: 1 year
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Beklenmedik bir anda oral seks
Bir keresinde bir kafe-barda şef siparişimizi hazırlarken bana beklenmedik ve spontane bir şey yapılmıştı)
-
Автор темыVovochka
- heyecanlanıyorum
Bir arkadaş arıyordum, topuklu ayakkabıyla yanıma geldi, kısacası arabaya yaklaştım ve bir yaygara sesi duyuldu!!! Arka kapıları açıyorum ve piliçleri köpek stilinde kızartıyor, o da kapılara doğru yöneliyor, yani bana doğru ve ağzı açık!!!! Üzülmedim, beklenmedik bir oral seks ve çifte sikişti!!!
-
- ön sevişme
- Total posts: 124
- Registered for: 1 year
harika devam etniqk: ↑02 Aug 2024, 16:59Ben de hiç düşünmedim 40 yaşında ne olacak? Ve şimdi 40+ yaşındayım ve kötü bir şey görmüyorum! Hâlâ zevkle seks yapıyorumHiçbir şey söyleyemem, 40’ımı görecek kadar bile yaşamadım ve 60’ımda ne olacağını bile düşünmedim
! Sanırım 60+ yaşında bile seks beni etkilemeyi bırakmayacak! :wink:
-
- Orgazm!
- Total posts: 510
- Registered for: 1 year 11 months
Kaç kez kendiliğinden oral seks yapıldığını bile sayamıyorum. Örneğin, bir gün kocam ve ben bir çam parkında yürüyorduk ve kendisi için gerçekten bir şeyler yapmamı istiyordu. Yorulmuştu ve bizi görmesinler diye yoldan çıkmak zorunda kaldı.
- These users thanked the author natalya.harita for the post (total 2):
- Alex_SPb_R, Vovochka
-
Автор темыVovochka
- heyecanlanıyorum
Kocanız şanslı, karım bana oral seks yapmıyor, oral seks yapmama izin vermiyor ve hatta klitorise dokunmamı bile yasaklıyor (((onu kelimenin tam anlamıyla beceriyorum, onu bir işçi ve bir kadın gibi beceriyorum) köylü, ama başka birini düşünüyorum
- These users thanked the author Vovochka for the post (total 2):
- natalya.harita, Tsverg
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 4 months
Peki sen kimi düşünüyorsun Forum üyelerinden biri hakkında mı?
Bu onun için çok zalimce...
Peki sen kimi düşünüyorsun Forum üyelerinden biri hakkında mı?
-
Автор темыVovochka
- heyecanlanıyorum
-
- ön sevişme
- Total posts: 122
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Öyle oldu ki kız arkadaşım dün neredeyse bir aylığına Almanya’ya gitti. Onu uğurladıktan sonra biraz üzgün bir şekilde arabayı sürüyordum. Kahve içmek için kafeye uğradım! Oturup kahve içiyorum ve kızın yokluğunda ne yapacağımı düşünüyorum. Kahve alıp arabaya gittim ve ardından çok eski bir arkadaşım bana doğru yürüdü! Yaklaşık 12 yıldır onu görmüyorduk. Meğerse başka bir şehirden buraya iş için gelmişmiş. Henüz nerede yaşayacağına karar vermedim, eğer istersen benimle yaşamasını teklif ettim! Kabul etti. Üstelik birbirimizi tanıyoruz ve bir zamanlar yakın ilişkiler içindeydik. Eve geldik ve ona uyuyacağı odasını gösterdik. Sonra o duşa girdi, ben de bir şeyler pişirmek için mutfağa gittim. Daha sonra ben de duşa girdim. Duşta duruyorum ve temiz külotumu almayı unuttuğumu fark ettim, kendimi bir havluya sardım ve odaya girdim. O külot giyerken odasının önünden geçiyorum! Birden geçmişi hatırladım, penisim zaten ayakta, geçmişi düşünmemeye çalışıyorum. Mutfağa gidiyorum ve o sutyensiz cüce bir tuvalin içinde oturuyor. Ve sikim ayakta duruyor, yanıma yaklaşıyor ve sikinin tadını hatırlamak istediğimi söylüyor, diz çöküyor, sikini çıkarıyor ve emmeye ve onunla oynamaya başlıyor. Ağzına geldi ve yuttu ve spermi yaladı. Sonra oral seks yaptık bir zamanlar ondan hoşlanmıştık. Bana oral seks yapmayı sevdiğini hatırladım ve ben de ona oral seks yaptım.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 9 Replies
- 1521 Views
-
Last post by gölge
-
- 29 Replies