)))) Ahah. Yine hiçbir şey anlamadın... Bir çıkar evliliği değil, davranışının bir hesaplaması)))) onun seninle rahat olduğunu yazıyorsun ama onunla nasıl sonuçlandığını anlamadın, o anlamadım ama soyadınız, onun adıyla ve cümlesiyle kulağa hoş geliyor bunu sana yaptı... ama ciddi bir ilişki aramıyordu...
Tabii ki anlamadım). Davranış hesaplaması mı? Bu nasıl? Beni tanımıyordu... veya soyadımı bilmiyordu))
Bizim için her şey bir şekilde doğal, kendiliğinden gerçekleşti; şeker buketi dönemini, romantik randevuları, hesaplaşmaları atlayarak. Çok konuştuk, çok okuduk, tartıştık, ikisi de meraklı ve... bugüne kadar canlı iletişimin yanı sıra her gün ortalama iki saat telefonda konuşuyoruz, çok okuyoruz, tartışıyoruz. Bana göre bu normal ve hesaplama olmadan gerçekleşir.)
İlk eş hesap yaptı ve aldattı, hatta hamile kaldı ve bunu sakladı - bir anlaşma olmasına rağmen... Ve çocuk yaptı ona yardım etmiyorum... n
))) Tabii ki ilk eş buna güveniyordu.... ve ikinci eş her şey doğal olarak yolunda gitti))))
A , ilki nasıl hesapladı? Ahaha, dur tahmin edeyim: Seni iyi tanıyordu ve soyadını mı biliyordu? ikincisi ise seninle yaşıyordu ve seni tanımıyordu ve soyadını bilmiyordu ki bu da onun ismine çok yakışıyor...))))
Bu adamı tanımana gerek yok. Erkek psikolojisini bilmek yeterli... Bu arada kadınına ulaşan erkekler de kadın psikolojisini biliyor ama bu seninle alakalı değil elbette)))) Her şey sana doğal geliyor))))
Söyleyin bana, ikinci eşinizle tanıştığınızda, ilk eşinizden resmi olarak boşanmış mıydınız?
[quote=vvm post_id=392321 time=1722269240 user_id=18147] [quote=Venüs post_id=392260 time=1722262135 user_id= 15698] )))) Ahah. Yine hiçbir şey anlamadın... Bir çıkar evliliği değil, davranışının bir hesaplaması)))) onun seninle rahat olduğunu yazıyorsun ama onunla nasıl sonuçlandığını anlamadın, o anlamadım ama soyadınız, onun adıyla ve [url=viewtopic.php?t=12476]cümlesiyle kulağa hoş geliyor [/url] bunu sana yaptı... ama ciddi bir ilişki aramıyordu... [/quote] Tabii ki anlamadım). Davranış hesaplaması mı? Bu nasıl? Beni tanımıyordu... veya soyadımı bilmiyordu)) Bizim için her şey bir şekilde doğal, kendiliğinden gerçekleşti; şeker buketi dönemini, romantik randevuları, hesaplaşmaları atlayarak. Çok konuştuk, çok okuduk, tartıştık, ikisi de meraklı ve... bugüne kadar canlı iletişimin yanı sıra her gün ortalama iki saat telefonda konuşuyoruz, çok okuyoruz, tartışıyoruz. Bana göre bu normal ve hesaplama olmadan gerçekleşir.)
İlk eş hesap yaptı ve aldattı, hatta hamile kaldı ve bunu sakladı - bir anlaşma olmasına rağmen... Ve çocuk yaptı ona yardım etmiyorum... n[/quote]
))) Tabii ki ilk eş buna güveniyordu.... ve ikinci eş her şey doğal olarak yolunda gitti)))) A , ilki nasıl hesapladı? Ahaha, dur tahmin edeyim: Seni iyi tanıyordu ve soyadını mı biliyordu? ikincisi ise seninle yaşıyordu ve seni tanımıyordu ve soyadını bilmiyordu ki bu da onun ismine çok yakışıyor...)))) Bu adamı tanımana gerek yok. Erkek psikolojisini bilmek yeterli... Bu arada kadınına ulaşan erkekler de kadın psikolojisini biliyor ama bu seninle alakalı değil elbette)))) Her şey sana doğal geliyor)))) Söyleyin bana, ikinci eşinizle tanıştığınızda, ilk eşinizden resmi olarak boşanmış mıydınız?
Venüs: ↑29 Jul 2024, 20:01
) Tabii ki, ilk eş saydı.... ve ikincisinde her şey doğal olarak yolunda gitti))))
Peki ilk eş nasıl sayıldı? Ahaha, dur tahmin edeyim: Seni iyi tanıyordu ve soyadını mı biliyordu? ikincisi ise seninle yaşıyordu ve seni tanımıyordu ve soyadını bilmiyordu ki bu da onun ismine çok yakışıyor...))))
Bu adamı tanımana gerek yok. Erkek psikolojisini bilmek yeterli... Bu arada kadınına ulaşan erkekler de kadın psikolojisini biliyor ama bu seninle alakalı değil elbette)))) Her şey sana doğal geliyor))))
Söyle bana, ikinci karınla ne zaman tanışacaksın, ilkinden resmi olarak boşanmış mıydın?
[quote=Venüs post_id=392337 time=1722272513 user_id=15698] ) Tabii ki, ilk eş saydı.... ve ikincisinde her şey doğal olarak yolunda gitti)))) Peki ilk eş nasıl sayıldı? Ahaha, dur tahmin edeyim: Seni iyi tanıyordu ve soyadını mı biliyordu? ikincisi ise seninle yaşıyordu ve seni tanımıyordu ve soyadını bilmiyordu ki bu da onun ismine çok yakışıyor...)))) Bu adamı tanımana gerek yok. Erkek psikolojisini bilmek yeterli... Bu arada kadınına ulaşan erkekler de kadın psikolojisini biliyor ama bu seninle alakalı değil elbette)))) Her şey sana doğal geliyor)))) Söyle bana, ikinci karınla ne zaman tanışacaksın, ilkinden resmi olarak boşanmış mıydın? [/quote] Psikoloji hakkında ne gibi bilgin var? )). Bir kürenin üzerine baykuş koymak, davranış psikolojisi teorisini herkese uydurmaya çalışmak gibi...) Hepimiz oldukça farklıyız ve bazıları özellikle farklı). Bazı insanlar tüm hayatlarını değiştirmezken, bazıları ise tanınmayacak hale gelir. Ben yazarken eşim soyadımla ilgili şaka yaptı). Geçenlerde hatırlayabildiğim kadınları saymaya karar verdim. [url=viewtopic.php?t=9441][/url] karısı, 33 yaşının altında. 50+ aldım, beklemiyordum ve eğlenen biri değilim). Eşimin beşinci çocuğuyum. Bu verilere dayanarak karşı cinsin psikolojisine dair bilginize dayanarak ne gibi sonuçlar çıkaracaksınız?) Benim için önemli olan bir nokta vardı; eşimde babanın varlığı ve onunla olan ilişkisi. babası. Ciddi bir ilişki arıyordum).
Venüs: ↑30 Jul 2024, 09:57
)) Ahah. Psikolojinin sahte bilim olduğunu mu düşünüyorsunuz?)))) Bir bireyin davranış modelinin cinsiyete bağlı olmadığını mı düşünüyorsunuz?
Nasıl olduğunu bilmiyorum psikoloji hakkında hissetmek. Ortalama bir istatistiksel basitleştirme var...
72 cinsiyette, 72 davranış modeli?) Bir kadının tabancayla erkeklerden oluşan bir müfrezenin önünde koştuğu, bir kadının olduğu modern bir film izlerseniz. erkeklerle dolu bir kargo uçağının pilotluğunu yapıyor, erkeklere karşı göğüs göğüse mücadelede başarılı bir şekilde direniyor, o zaman bu nasıl bir cinsiyetçi davranış anlamıyorum?..)
[quote=Venüs post_id=392506 time=1722322621 user_id=15698] )) Ahah. Psikolojinin sahte bilim olduğunu mu düşünüyorsunuz?)))) Bir bireyin davranış modelinin cinsiyete bağlı olmadığını mı düşünüyorsunuz? [/quote] Nasıl olduğunu bilmiyorum psikoloji hakkında hissetmek. Ortalama bir istatistiksel basitleştirme var... 72 cinsiyette, 72 davranış modeli?) Bir kadının tabancayla erkeklerden oluşan bir müfrezenin önünde koştuğu, bir kadının olduğu modern bir film izlerseniz. erkeklerle dolu bir kargo uçağının pilotluğunu yapıyor, erkeklere karşı göğüs göğüse mücadelede başarılı bir şekilde direniyor, o zaman bu nasıl bir cinsiyetçi davranış anlamıyorum?..)
Venüs: ↑30 Jul 2024, 17:29
)) Sinema ve hayat bambaşka şeyler))) tıpkı edebiyat gibi.
Evet ama insanlar üzerinde eğitici bir etkisi var. Kadınlar artık çocuk sahibi olmak istemiyor, erkekler de artık çocuk sahibi olmak istemiyor.
Neden basitleştirme? Derinlemesine analiz ile minimum hatayla oldukça doğru tahminler yapmak mümkündür.
Standart davranışa sahip insanlar var ve olmayan insanlar var. Beynin yapısına, hormonal sisteme vb. bağlı olarak standart davranış. Lütfen yalnızca fizyolojik özellikleri listelediğimi unutmayın.
[quote=Venüs post_id=392665 time=1722349751 user_id=15698] )) Sinema ve hayat bambaşka şeyler))) tıpkı edebiyat gibi. [/quote] Evet ama insanlar üzerinde eğitici bir etkisi var. Kadınlar artık çocuk sahibi olmak istemiyor, erkekler de artık çocuk sahibi olmak istemiyor. [quote =Venüs post_id=392665 time=1722349751 user_id=15698] Neden basitleştirme? Derinlemesine analiz ile minimum hatayla oldukça doğru tahminler yapmak mümkündür. [/quote] Standart davranışa sahip insanlar var ve olmayan insanlar var. Beynin yapısına, hormonal sisteme vb. bağlı olarak standart davranış. Lütfen yalnızca fizyolojik özellikleri listelediğimi unutmayın.
vvm: ↑30 Jul 2024, 17:53
Standart davranışa sahip insanlar var
))) Standart dışı davranış derken işlevsel olmayan veya sapkın davranışı kastediyorsanız tahminlerde bulunun bu tür bireyler için daha da basit.
vvm: ↑30 Jul 2024, 17:53
Kadınlar artık çocuk sahibi olmak istemiyor
Kadınların çocuk sahibi olmak istemediğini düşünmenize neden olan şey nedir? çocuğunuz var mı?
Kadınlar da eğitim almak ve kariyer yapmak istiyor ve kimseden çocuk sahibi olmak istemiyorlar ama bu hiç istemedikleri anlamına gelmiyor. ...
[quote=vvm post_id=392675 time=1722351217 user_id=18147] Standart davranışa sahip insanlar var [/quote]
))) Standart dışı davranış derken işlevsel olmayan veya sapkın davranışı kastediyorsanız tahminlerde bulunun bu tür bireyler için daha da basit.
[quote=vvm post_id=392675 time =1722351217 user_id=18147] Kadınlar artık çocuk sahibi olmak istemiyor [/quote]
Kadınların çocuk sahibi olmak istemediğini düşünmenize neden olan şey nedir? çocuğunuz var mı? Kadınlar da eğitim almak ve kariyer yapmak istiyor ve kimseden çocuk sahibi olmak istemiyorlar ama bu hiç istemedikleri anlamına gelmiyor. ...
Venüs: ↑30 Jul 2024, 18:56
Kadınların çocuk sahibi olmak istemediğini düşündüren ne?
Kadınlar da eğitim almak, kariyer sahibi olmak istiyor ve kimseden çocuk sahibi olmak istemiyorlar ama bu hiç istemedikleri anlamına gelmiyor ..
Bu antik Roma’da bile oldu.
Venüs : ↑30 Jul 2024, 18:56
)) If by standart dışı davranışı kastediyorsunuz: işlevsiz veya sapkın davranış, o zaman bu tür bireyler için aşağıdakileri yapın, tahminler daha da basittir.
Açıklığa kavuşturdum - fizyolojik farklılıklar: beyin, hormonal seviyeler ve benzeri... İnsanların çoğunluğu bir dereceye kadar bilgi biriktirir ve kabile arkadaşlarının davranışlarını taklit eder. Fizyolojik nedenlerden dolayı gerekli bilgileri analiz etmeye, sentezlemeye, biriktirmeye ve kendi kendine öğrenmeye meyilli insanların belli bir kısmı vardır. Beyinlerinin yapısı bu şekildedir. Sürekli yollarını arıyorlar. Alışılmadık düşünceye sahip insanlar var; her şeyi farklı görüyorlar. Bunun öğrenmeyle de alakası yok. Katılmıyor musun?)
[quote=Venüs post_id=392697 time=1722354961 user_id=15698] Kadınların çocuk sahibi olmak istemediğini düşündüren ne? Kadınlar da eğitim almak, kariyer sahibi olmak istiyor ve kimseden çocuk sahibi olmak istemiyorlar ama bu hiç istemedikleri anlamına gelmiyor .. [/quote] Bu antik Roma’da bile oldu.[quote=Venüs post_id=392697 time=1722354961 user_id=15698] )) If by standart dışı davranışı kastediyorsunuz: işlevsiz veya sapkın davranış, o zaman bu tür bireyler için aşağıdakileri yapın, tahminler daha da basittir. [/quote] Açıklığa kavuşturdum - fizyolojik farklılıklar: beyin, hormonal seviyeler ve benzeri... İnsanların çoğunluğu bir dereceye kadar bilgi biriktirir ve kabile arkadaşlarının davranışlarını taklit eder. Fizyolojik nedenlerden dolayı gerekli bilgileri analiz etmeye, sentezlemeye, biriktirmeye ve kendi kendine öğrenmeye meyilli insanların belli bir kısmı vardır. Beyinlerinin yapısı bu şekildedir. Sürekli yollarını arıyorlar. Alışılmadık düşünceye sahip insanlar var; her şeyi farklı görüyorlar. Bunun öğrenmeyle de alakası yok. Katılmıyor musun?)
Hayır, katılmıyorum. İnsan davranışının biyolojik temelleri hakkında yazıyorsunuz ama biyolojik temellerin yanı sıra psikolojik ve sosyal temeller de var.
vvm: ↑31 Jul 2024, 04:25
Beyinleri bu şekilde yapılandırılmıştır
Herkesin beyni aynı yapılandırılmıştır, eğer patolojiler dikkate alınır.
Medulla oblongata ve pons boyunca, davranış türümüzün seçimini (duygusal dahil), hareketimizi ve uzayda nasıl gezineceğimizi düzenleyen retiküler oluşum hücreleri vardır... iş endokrin ve duyu sistemlerinin... ve aynı zamanda dikkat, uyku ve uyanıklık modunu da desteklerler...
Beyin aynı şekilde üç katına çıkar, ancak insanlar farklıdır çünkü biyolojik olmanın yanı sıra psikolojik, ve sosyal faktörler, bir kişinin davranışını şekillendirmede önemli bir rol onun kişisel tutumları, değerleri ve inançları tarafından oynanır. Bu derin psikolojik yapılar, etrafımızdaki dünyayı nasıl algıladığımızı ve hangi kararları verdiğimizi büyük ölçüde belirler...
Kişisel tutum ve değerler; ahlak, inanç, kültür, dünya görüşü, motivasyon, korkular, arzular, kendi kaderini tayin etme ve kendini ifade etme, tarz, imaj, koşullar ve yaşam standardından etkilenir...
Yani iç faktörleri dış faktörlerden ayırmaya gerek yok... O halde o andaki ve genel olarak sağlık durumu davranış modelinde önemli rol oynuyor... Sağlıklı ve hasta insan iki farklı kişidir, gerçi tek bir kişi var...
O kadar çok şey etkiliyor ki sıralayıp sıralayabilirsiniz ama her şeyi tek bir fizyolojiye indirgemişsiniz, yani eğitimle birlikte yetişmekten de bahsetmişsiniz...
These users thanked the author Venüs for the post:
Hayır, katılmıyorum. İnsan davranışının biyolojik temelleri hakkında yazıyorsunuz ama biyolojik temellerin yanı sıra psikolojik ve sosyal temeller de var.
[quote=vvm post_id=392838 time =1722389127 user_id=18147] Beyinleri bu şekilde yapılandırılmıştır [/quote]
Herkesin beyni aynı yapılandırılmıştır, eğer patolojiler dikkate alınır. Medulla oblongata ve pons boyunca, davranış türümüzün seçimini (duygusal dahil), hareketimizi ve uzayda nasıl gezineceğimizi düzenleyen retiküler oluşum hücreleri vardır... iş endokrin ve duyu sistemlerinin... ve aynı zamanda dikkat, uyku ve uyanıklık modunu da desteklerler... Beyin aynı şekilde üç katına çıkar, ancak insanlar farklıdır çünkü biyolojik olmanın yanı sıra psikolojik, ve sosyal faktörler, bir kişinin davranışını şekillendirmede önemli bir rol onun kişisel tutumları, değerleri ve inançları tarafından oynanır. Bu derin psikolojik yapılar, etrafımızdaki dünyayı nasıl algıladığımızı ve hangi kararları verdiğimizi büyük ölçüde belirler... Kişisel tutum ve değerler; ahlak, inanç, kültür, dünya görüşü, motivasyon, korkular, arzular, kendi kaderini tayin etme ve kendini ifade etme, tarz, imaj, koşullar ve yaşam standardından etkilenir... Yani iç faktörleri dış faktörlerden ayırmaya gerek yok... O halde o andaki ve genel olarak sağlık durumu davranış modelinde önemli rol oynuyor... Sağlıklı ve hasta insan iki farklı kişidir, gerçi tek bir kişi var... O kadar çok şey etkiliyor ki sıralayıp sıralayabilirsiniz ama her şeyi tek bir fizyolojiye indirgemişsiniz, yani eğitimle birlikte yetişmekten de bahsetmişsiniz...
[quote=Venüs post_id=392885 time=1722407746 user_id=15698] Herkesin beyni aynı yapılandırılmıştır [/quote] Evet? Ancak biyologlar bunun tersini iddia ediyor...
Nick1979: ↑01 Jul 2024, 22:03[quote=Nick1979 post_id=385807 time=1719860610 user_id=13155] nvot bir kız bir randevuya gider ve devamının olmayacağından emindir n NTUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU !!!!! böyle kızlar!!!
[quote=Nick1979 post_id=385807 time=1719860610 user_id=13155] nvot bir kız bir randevuya gider ve devamının olmayacağından emindir n [/quote] NTUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU !!!!! böyle kızlar!!!
))) Не биологи, а отдельно взятый биолог и ты не путай характер человека и поведенческую модель. Это во первых, а во вторых люди и с одним полушарием живут и вполне успешны и самодостаточны в жизни, а кто-то с двумя ленивая жопа, но лень свою объяснят тем, что клеток в головном мозгу у него меньше, чем у соседа... Волшебного пинка им не хватает по ленивой попе))))
These users thanked the author Venüs for the post:
[quote=vvm post_id=393211 time=1722490096 user_id=18147] [quote=Venüs post_id=392885 time=1722407746 user_id= 15698] Herkesin beyni aynı yapılandırılmıştır [/quote] Evet? Ancak biyologlar bunun tersini iddia ediyor...
))) Не биологи, а отдельно взятый биолог и ты не путай характер человека и поведенческую модель. Это во первых, а во вторых люди и с одним полушарием живут и вполне успешны и самодостаточны в жизни, а кто-то с двумя ленивая жопа, но лень свою объяснят тем, что клеток в головном мозгу у него меньше, чем у соседа... Волшебного пинка им не хватает по ленивой попе))))
Eustace: ↑01 Aug 2024, 08:52
nooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo Böyle Kızlar
)))) Ben öyle değilim Seksi severim, kafam asla acıtmak))) )
These users thanked the author Venüs for the post (total 2):
nnnoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo Böyle Kızlar
)))) Ben öyle değilim Seksi severim, kafam asla acıtıyor))) )
Bunu Profilinizde bir yerlerde okumuştum, sanırım flörtümüzün ikinci yılında!!!! :çılgın:
These users thanked the author Eustace for the post (total 2):
)))) Ben öyle değilim :cat2: Seksi severim, kafam asla acıtıyor))) ) [/quote] Bunu Profilinizde bir yerlerde okumuştum, sanırım flörtümüzün ikinci yılında!!!! :cat1: :çılgın:
Venüs: ↑01 Aug 2024, 09:33
Biyolog değil, bireysel bir biyolog ve kişinin karakteri ile davranış modelini karıştırmayın
Sizce karakter insan davranışını etkilemez ?
Zeka davranışsal modeli etkilemez mi?
Nobel Ödülü’nün kendisine verilmesini görmezden gelen matematikçi Perelman’ın davranışsal modelini açıklayın?
[quote=Venüs post_id=393220 time=1722493995 user_id=15698] Biyolog değil, bireysel bir biyolog ve kişinin karakteri ile davranış modelini karıştırmayın [/quote] Sizce karakter insan davranışını etkilemez ? Zeka davranışsal modeli etkilemez mi? Nobel Ödülü’nün kendisine verilmesini görmezden gelen matematikçi Perelman’ın davranışsal modelini açıklayın?
Venüs: ↑01 Aug 2024, 13:59
))) Ve karakter zekadan ve yukarıda yazdığım diğer birçok faktörden etkilenir)))) görünüşe göre çoktan unutmuşsun
Yani ? Sonuçta beyinler aynı değil mi? Bu davranışı etkiler mi? Her şeyi fizyolojiye indirgemiyorum. Fizyolojiyi hariç tutuyorsun. Derinlemesine analiz ile minimum hatayla oldukça doğru tahminler yapmanın mümkün olduğunu yazdınız. Ben de size evet, belki ortalama bir insanın sayılabileceğini yazdım. Peki ya beyinleri standart dışı bir yapıya sahip olanlar? Psikoloji bunu sapkın davranış olarak mı görüyor? Bu kadar mı?
Sana örnek olarak Perelman’ı verdim. Onun adını duymamış olmanıza şaşırdım. Yaklaşık bir asırdır çözülemeyen bir problem olan ve şu anda milenyumun yedi problemi arasında çözülmüş tek matematik problemi olan Poincaré varsayımını kanıtlamasıyla ünlendi. Nobel ve Fields ödüllerini almayı neden reddetti? Onun için önemli değil mi?
Modern bilimsel basının kurallarını hiçe sayan Perelman, kanıtını internette yayınladı.
Beni yanlış anlamayın, psikolojiye karşı değilim. Ancak yalnızca psikolojiye atıfta bulunarak bir kişi ve onun eylemleri hakkında sonuçlar çıkarmaya karşıyım.
[quote=Venüs post_id=393277 time=1722509991 user_id=15698] ))) Ve karakter zekadan ve yukarıda yazdığım diğer birçok faktörden etkilenir)))) görünüşe göre çoktan unutmuşsun [/quote] Yani ? Sonuçta beyinler aynı değil mi? Bu davranışı etkiler mi? Her şeyi fizyolojiye indirgemiyorum. Fizyolojiyi hariç tutuyorsun. Derinlemesine analiz ile minimum hatayla oldukça doğru tahminler yapmanın mümkün olduğunu yazdınız. Ben de size evet, belki ortalama bir insanın sayılabileceğini yazdım. Peki ya beyinleri standart dışı bir yapıya sahip olanlar? Psikoloji bunu sapkın davranış olarak mı görüyor? Bu kadar mı? Sana örnek olarak Perelman’ı verdim. Onun adını duymamış olmanıza şaşırdım. Yaklaşık bir asırdır çözülemeyen bir problem olan ve şu anda milenyumun yedi problemi arasında çözülmüş tek matematik problemi olan Poincaré varsayımını kanıtlamasıyla ünlendi. Nobel ve Fields ödüllerini almayı neden reddetti? Onun için önemli değil mi? Modern bilimsel basının kurallarını hiçe sayan Perelman, kanıtını internette yayınladı. Beni yanlış anlamayın, psikolojiye karşı değilim. Ancak yalnızca psikolojiye atıfta bulunarak bir kişi ve onun eylemleri hakkında sonuçlar çıkarmaya karşıyım.
Venüs: ↑07 Jul 2024, 11:52
Ama eğer bir erkekten gerçekten hoşlanıyorsam ve onunla bir ilişki planlıyorsam, o zaman hem ilk randevuda hem de ikinci randevuda seks olmayacak... Sadece üçüncüde ve daha önce değil...
Birçok hanımın tavrı aynı, ancak ikinci konuda zaten herkes hemfikir. :göz kırp:
[quote=Venüs post_id=387018 time=1720342370 user_id=15698] Ama eğer bir erkekten gerçekten hoşlanıyorsam ve onunla bir ilişki planlıyorsam, o zaman hem ilk randevuda hem de ikinci randevuda seks olmayacak... Sadece üçüncüde ve daha önce değil...[/quote] Birçok hanımın tavrı aynı, ancak ikinci konuda zaten herkes hemfikir. :göz kırp:
[quote=Tavşan post_id=392097 time=1722184296 user_id=15322] История с двумя концами, на выбор... [url=https://postimg.cc /xNjFqKBP] [img]https://i.postimg.cc/1XDxCBHb/1702649679-kavabunga-org-p-porno-devushka-igraet-s-khuem-77.jpg[/img][/url][/quote] [img]https://pornokran.cc/uploads/posts/2022-09/thumbs/1662221017_38-pornokran-cc-p-porno-zhenshchina-soset-u-dvoikh-parnei-43.jpg[/img] Куда лучше когда выбор есть у всех :wink:
Ama eğer bir erkekten gerçekten hoşlanıyorsam ve onunla bir ilişki planlıyorsam, o zaman hem ilk randevuda hem de ikinci randevuda seks olmayacak... Sadece üçüncü randevuda, daha erken değil ...
Birçok hanımın tavrı aynı, ancak ikinci konuda zaten herkes hemfikir.
))) Bu bir kurulum değil))) bu bir strateji.... sadece farklı ve erkekler için hiçbir yolu yok))))
[quote=FUCKYAMATERITY post_id=393389 time=1722530524 user_id=9290] [quote=Venüs post_id=387018 time=1720342370 user_id= 15698] Ama eğer bir erkekten gerçekten hoşlanıyorsam ve onunla bir ilişki planlıyorsam, o zaman hem ilk randevuda hem de ikinci randevuda seks olmayacak... Sadece üçüncü randevuda, daha erken değil ...[ /quote] Birçok hanımın tavrı aynı, ancak ikinci konuda zaten herkes hemfikir. :wink: [/quote]
))) Bu bir kurulum değil))) bu bir strateji.... sadece farklı ve erkekler için hiçbir yolu yok))))
vvm: ↑01 Aug 2024, 18:01
Her şeyi fizyolojiye indirgemiyorum. Fizyolojiyi hariç tutan sizsiniz
)) Ben fizyolojiyi hariç tutmuyorum ama siz her şeyi fizyolojiye indirgiyorsunuz.
Derinlemesine analiz, minimum hatayla oldukça doğru tahminler yapmayı mümkün kılar. Ben de size evet, belki ortalama bir insanın sayılabileceğini yazdım. Peki ya beyinleri standart dışı bir yapıya sahip olanlar?
Belirli bir kişiyi analiz edersek, onun için onun durumu dikkate alınarak tahminler yapılır. standart dışı anatomi ve fizyoloji.
Psikoloji bunu sapkın davranış olarak mı değerlendiriyor? Bu kadar mı?
Sapkın davranışlar da diğerleri kadar tahmin ediliyor.
Bilmemenize şaşırdım Onun hakkında konuşmadığımı duydum.
Tüm Nobel Ödülü sahiplerini tanıyor musun? Ya da en azından matematikçiler? Sadece ödül vermiyorlar, hepsi bir şeyle ünlendi ama sen bana örnek olarak sadece bir tanesini verdin. Neden? Evet, çünkü reddetti... İki kez ünlü oldu, ilkinde bir hipotezi kanıtladığında ve ikincisinde ödülü reddettiğinde... Belki bizim bilmediğimiz bir şey biliyor olsa da... Belki birileri ona şunu söyleyeceğim - yardım etti ve sadece yardım etmekle kalmadı, işin çoğunu onun için yaptı ve hak edilmemiş bir ikramiye almaktan utanıyor... Ya da birinin işini çaldı ve kendisininmiş gibi devretti. Kendi halinde vasat bir insan olan ama tam bir vicdan yoksunu olan Einstein’ın yaptığı da buydu... Matematikçinizin vicdanı olabilir...
Ama tahmin etmenin bir anlamı yok. Reddini bir şekilde kendisi mi açıkladı?
Beni yanlış anlamayın, psikolojiye karşı değilim. Ancak ben bir kişi ve onun eylemleri hakkında yalnızca psikolojiye bakarak çıkarımlarda bulunulmasına karşıyım.
Sizi doğru anlıyorum. Bir kişinin tahmin edilebilir olmadığını düşünüyorsunuz. Kısmen evet. Şu anda sağa mı sola mı döneceğini söylemek zor ama eğer onu iyi incelersek o zaman nereye gittiğini ve geleceğini yüksek doğrulukla söyleyebiliriz... Eh, onu da yönlendirebiliriz... istediğimiz yer...
[quote=vvm post_id=393360 time=1722524460 user_id=18147] Her şeyi fizyolojiye indirgemiyorum. Fizyolojiyi hariç tutan sizsiniz [/quote]
)) Ben fizyolojiyi hariç tutmuyorum ama siz her şeyi fizyolojiye indirgiyorsunuz.
[quote=vvm post_id=393360 time =1722524460 user_id=18147] Derinlemesine analiz, minimum hatayla oldukça doğru tahminler yapmayı mümkün kılar. Ben de size evet, belki ortalama bir insanın sayılabileceğini yazdım. Peki ya beyinleri standart dışı bir yapıya sahip olanlar? [/quote]
Belirli bir kişiyi analiz edersek, onun için onun durumu dikkate alınarak tahminler yapılır. standart dışı anatomi ve fizyoloji.
[ quote=vvm post_id= 393360 time=1722524460 user_id=18147] Psikoloji bunu sapkın davranış olarak mı değerlendiriyor? Bu kadar mı? [/quote]
Sapkın davranışlar da diğerleri kadar tahmin ediliyor.
[quote=vvm post_id=393360 time=1722524460 user_id=18147] Bilmemenize şaşırdım Onun hakkında konuşmadığımı duydum. [/quote]
Tüm Nobel Ödülü sahiplerini tanıyor musun? Ya da en azından matematikçiler? Sadece ödül vermiyorlar, hepsi bir şeyle ünlendi ama sen bana örnek olarak sadece bir tanesini verdin. Neden? Evet, çünkü reddetti... İki kez ünlü oldu, ilkinde bir hipotezi kanıtladığında ve ikincisinde ödülü reddettiğinde... Belki bizim bilmediğimiz bir şey biliyor olsa da... Belki birileri ona şunu söyleyeceğim - yardım etti ve sadece yardım etmekle kalmadı, işin çoğunu onun için yaptı ve hak edilmemiş bir ikramiye almaktan utanıyor... Ya da birinin işini çaldı ve kendisininmiş gibi devretti. Kendi halinde vasat bir insan olan ama tam bir vicdan yoksunu olan Einstein’ın yaptığı da buydu... Matematikçinizin vicdanı olabilir... Ama tahmin etmenin bir anlamı yok. Reddini bir şekilde kendisi mi açıkladı?
[quote=vvm post_id=393360 time=1722524460 user_id=18147] Beni yanlış anlamayın, psikolojiye karşı değilim. Ancak ben bir kişi ve onun eylemleri hakkında yalnızca psikolojiye bakarak çıkarımlarda bulunulmasına karşıyım. [/quote]
Sizi doğru anlıyorum. Bir kişinin tahmin edilebilir olmadığını düşünüyorsunuz. Kısmen evet. Şu anda sağa mı sola mı döneceğini söylemek zor ama eğer onu iyi incelersek o zaman nereye gittiğini ve geleceğini yüksek doğrulukla söyleyebiliriz... Eh, onu da yönlendirebiliriz... istediğimiz yer...
Venüs: ↑01 Aug 2024, 21:48
Sizi doğru anlıyorum. Bir kişinin tahmin edilebilir olmadığını düşünüyorsunuz.
Size daha alaycı bir şekilde anlatacağım. Çocuklar öngörülebilirdir ve özünde çocuk olarak kalan çoğu insan da öngörülebilirdir. Ve nedeni tembellik ya da büyümek istememeleri değil, nedeni fizyolojik... beyinleri farklı tasarlanmış... Yapamıyorlar. Kendilerini analiz edemez, sentezleyemez, eğitemezler... Peki bu nitelikler olmadan insana ne kalır? Tüketim mi, eğlence mi? Bunda davranışını hesaplamak daha kolaydır).
Ali’nin aptal olduğu söyleniyor, dolayısıyla o kişinin aptaldan başka bir unvanı yok. Belki de salı ve çarşamba günleri sadece bir aptalım ve perşembe günü ondan daha akıllıyım.
[quote=Venüs post_id=393411 time=1722538118 user_id=15698] Sizi doğru anlıyorum. Bir kişinin tahmin edilebilir olmadığını düşünüyorsunuz. [/quote] Size daha alaycı bir şekilde anlatacağım. Çocuklar öngörülebilirdir ve özünde çocuk olarak kalan çoğu insan da öngörülebilirdir. Ve nedeni tembellik ya da büyümek istememeleri değil, nedeni fizyolojik... beyinleri farklı tasarlanmış... Yapamıyorlar. Kendilerini analiz edemez, sentezleyemez, eğitemezler... Peki bu nitelikler olmadan insana ne kalır? Tüketim mi, eğlence mi? Bunda davranışını hesaplamak daha kolaydır). [quote]Ali’nin aptal olduğu söyleniyor, dolayısıyla o kişinin aptaldan başka bir unvanı yok. Belki de salı ve çarşamba günleri sadece bir aptalım ve perşembe günü ondan daha akıllıyım.[/quote]
Sizi doğru anlıyorum. Bir kişinin tahmin edilebilir olmadığını düşünüyorsunuz.
Size daha alaycı bir şekilde anlatacağım. Çocuklar öngörülebilirdir ve özünde çocuk olarak kalan çoğu insan da öngörülebilirdir. Ve nedeni tembellik ya da büyümek istememeleri değil, nedeni fizyolojik... beyinleri farklı tasarlanmış... Yapamıyorlar. Kendilerini analiz edemez, sentezleyemez, eğitemezler... Peki bu nitelikler olmadan insana ne kalır? Tüketim mi, eğlence mi? Bunda davranışını hesaplamak daha kolaydır).
Ali’nin aptal olduğu söyleniyor, dolayısıyla o kişinin aptaldan başka bir unvanı yok. Belki de salı ve çarşamba günleri sadece bir aptalım ve perşembe günü ondan daha akıllıyım.
))) Tekrar mı yoksa tekrar mı yanıldınız... Çocukların ve herhangi bir şekilde sarhoş olan kişilerin davranışlarını tahmin etmek çok zordur. Gerçek şu ki, siz çocukların büyümesini izlerken. Fiziksel ve zihinsel olarak değişirler. Bir sarhoşun sarhoşluğun farklı aşamaları vardır. Bu durumda ve farklı aşamalarda izlenmesi gerekiyor)))) Tahmin edilmesi en kolay kişiler örneğin sizin gibi insanlardır. Davranışınız oldukça yüksek doğrulukla tahmin edilebilir... Genel olarak etrafındaki diğer insanları fark etmeyen insanlar oldukça öngörülebilirdir.
[quote=vvm post_id=393460 time=1722561623 user_id=18147] [quote=Venüs post_id=393411 time=1722538118 user_id= 15698] Sizi doğru anlıyorum. Bir kişinin tahmin edilebilir olmadığını düşünüyorsunuz. [/quote] Size daha alaycı bir şekilde anlatacağım. Çocuklar öngörülebilirdir ve özünde çocuk olarak kalan çoğu insan da öngörülebilirdir. Ve nedeni tembellik ya da büyümek istememeleri değil, nedeni fizyolojik... beyinleri farklı tasarlanmış... Yapamıyorlar. Kendilerini analiz edemez, sentezleyemez, eğitemezler... Peki bu nitelikler olmadan insana ne kalır? Tüketim mi, eğlence mi? Bunda davranışını hesaplamak daha kolaydır). [quote]Ali’nin aptal olduğu söyleniyor, dolayısıyla o kişinin aptaldan başka bir unvanı yok. Belki de salı ve çarşamba günleri sadece bir aptalım ve perşembe günü ondan daha akıllıyım.[/quote] [/quote]
))) Tekrar mı yoksa tekrar mı yanıldınız... Çocukların ve herhangi bir şekilde sarhoş olan kişilerin davranışlarını tahmin etmek çok zordur. Gerçek şu ki, siz çocukların büyümesini izlerken. Fiziksel ve zihinsel olarak değişirler. Bir sarhoşun sarhoşluğun farklı aşamaları vardır. Bu durumda ve farklı aşamalarda izlenmesi gerekiyor)))) Tahmin edilmesi en kolay kişiler örneğin sizin gibi insanlardır. Davranışınız oldukça yüksek doğrulukla tahmin edilebilir... Genel olarak etrafındaki diğer insanları fark etmeyen insanlar oldukça öngörülebilirdir.
Venüs: ↑02 Aug 2024, 10:14
)))Yine mi yanılıyorsunuz... Çocukların ve sarhoş kişilerin davranışlarını herhangi bir şekilde tahmin etmek çok zordur. Gerçek şu ki, siz çocukların büyümesini izlerken. Fiziksel ve zihinsel olarak değişirler. Bir sarhoşun sarhoşluğun farklı aşamaları vardır. Bu durumda ve farklı aşamalarda izlenmesi gerekiyor)))) Tahmin edilmesi en kolay kişiler örneğin sizin gibi insanlardır. Davranışınız oldukça yüksek bir doğrulukla tahmin edilebilir... Genel olarak, etrafındaki diğer insanları fark etmeyen insanlar oldukça tahmin edilebilirdir.
Sarhoşluk mu? Ne tür bir sarhoşluk?
Davranışlarımı tahmin ediyor musun?) Ama sürekli kaçırıyorsun. Bu konuyla hiç ilgilenmiyorum. Hatta çok sıkıcı. Burada şu söz geliyor aklıma: Bir çocuk neyden hoşlanırsa hoşlansın yeter ki ağlamasın. İnsanlar sürekli kafalarını her türlü ezoterizmle dolduruyor, gerçekliğin üstünde olmak, gizli bilgilere sahip olmak, hatta tahminlerde bulunmak istiyorlar... İlginç değil...
[quote=Venüs post_id=393536 time=1722582899 user_id=15698] )))Yine mi yanılıyorsunuz... Çocukların ve sarhoş kişilerin davranışlarını herhangi bir şekilde tahmin etmek çok zordur. Gerçek şu ki, siz çocukların büyümesini izlerken. Fiziksel ve zihinsel olarak değişirler. Bir sarhoşun sarhoşluğun farklı aşamaları vardır. Bu durumda ve farklı aşamalarda izlenmesi gerekiyor)))) Tahmin edilmesi en kolay kişiler örneğin sizin gibi insanlardır. Davranışınız oldukça yüksek bir doğrulukla tahmin edilebilir... Genel olarak, etrafındaki diğer insanları fark etmeyen insanlar oldukça tahmin edilebilirdir. [/quote] Sarhoşluk mu? Ne tür bir sarhoşluk? Davranışlarımı tahmin ediyor musun?) Ama sürekli kaçırıyorsun. Bu konuyla hiç ilgilenmiyorum. Hatta çok sıkıcı. Burada şu söz geliyor aklıma: Bir çocuk neyden hoşlanırsa hoşlansın yeter ki ağlamasın. İnsanlar sürekli kafalarını her türlü ezoterizmle dolduruyor, gerçekliğin üstünde olmak, gizli bilgilere sahip olmak, hatta tahminlerde bulunmak istiyorlar... İlginç değil...
))Yine mi yanılıyorsunuz yoksa yine mi... Çocukların ve herhangi bir şekilde sarhoş olan kişilerin davranışlarını tahmin etmek çok zordur. Gerçek şu ki, siz çocukların büyümesini izlerken. Fiziksel ve zihinsel olarak değişirler. Bir sarhoşun sarhoşluğun farklı aşamaları vardır. Bu durumda ve farklı aşamalarda izlenmesi gerekiyor)))) Tahmin edilmesi en kolay kişiler örneğin sizin gibi insanlardır. Davranışınız oldukça yüksek bir doğrulukla tahmin edilebilir... Genel olarak, etrafındaki diğer insanları fark etmeyen insanlar oldukça tahmin edilebilirdir.
Sarhoşluk mu? Ne tür bir sarhoşluk?
Davranışlarımı tahmin ediyor musun?) Ama sürekli kaçırıyorsun. Bu konuyla hiç ilgilenmiyorum. Hatta çok sıkıcı. Burada şu söz geliyor aklıma: Bir çocuk neyden hoşlanırsa hoşlansın yeter ki ağlamasın. İnsanlar sürekli kafalarını her türlü ezoterizmle dolduruyor, gerçekliğin üstünde olmak, gizli bilgilere sahip olmak, hatta tahminlerde bulunmak istiyorlar... İlginç değil...
n
)) ) Ahah, sen ilkelsin, bu yüzden davranışını tahmin etmek en kolayı)))) bu ezoterizm değil. Tahminlerde bulunmak için önce gözlemlemeli, sonra analiz etmeli ve ancak ondan sonra tahminde bulunmalısınız. Zekanız çok düşük. Hayatta seni rahatsız etmiyor. Özellikle ülkemizde.
[quote=vvm post_id=393541 time=1722583803 user_id=18147] [quote=Venüs post_id=393536 time=1722582899 user_id= 15698] ))Yine mi yanılıyorsunuz yoksa yine mi... Çocukların ve herhangi bir şekilde sarhoş olan kişilerin davranışlarını tahmin etmek çok zordur. Gerçek şu ki, siz çocukların büyümesini izlerken. Fiziksel ve zihinsel olarak değişirler. Bir sarhoşun sarhoşluğun farklı aşamaları vardır. Bu durumda ve farklı aşamalarda izlenmesi gerekiyor)))) Tahmin edilmesi en kolay kişiler örneğin sizin gibi insanlardır. Davranışınız oldukça yüksek bir doğrulukla tahmin edilebilir... Genel olarak, etrafındaki diğer insanları fark etmeyen insanlar oldukça tahmin edilebilirdir. [/quote] Sarhoşluk mu? Ne tür bir sarhoşluk? Davranışlarımı tahmin ediyor musun?) Ama sürekli kaçırıyorsun. Bu konuyla hiç ilgilenmiyorum. Hatta çok sıkıcı. Burada şu söz geliyor aklıma: Bir çocuk neyden hoşlanırsa hoşlansın yeter ki ağlamasın. İnsanlar sürekli kafalarını her türlü ezoterizmle dolduruyor, gerçekliğin üstünde olmak, gizli bilgilere sahip olmak, hatta tahminlerde bulunmak istiyorlar... İlginç değil... [/quote] n )) ) Ahah, sen ilkelsin, bu yüzden davranışını tahmin etmek en kolayı)))) bu ezoterizm değil. Tahminlerde bulunmak için önce gözlemlemeli, sonra analiz etmeli ve ancak ondan sonra tahminde bulunmalısınız. Zekanız çok düşük. Hayatta seni rahatsız etmiyor. Özellikle ülkemizde.
Venüs: ↑02 Aug 2024, 10:37
Ahaha, sen ilkelsin, bu yüzden davranışını tahmin etmek en kolayı)))) bu ezoterizm değil. Tahminlerde bulunmak için önce gözlemlemeli, sonra analiz etmeli ve ancak ondan sonra tahminde bulunmalısınız. Zekanız çok düşük. Hayatta seni rahatsız etmiyor. Özellikle bizim ülkemizde.
Ben zaten konunun esasına ilişkin tartışmaların olmayışı nedeniyle tartışmanın başka bir yere aktarılmasına alıştım. "aptalın kendisi" seviyesi. Veya başka bir deyişle logo eksikliği pathos ile telafi ediliyor.
[quote=Venüs post_id=393543 time=1722584249 user_id=15698] Ahaha, sen ilkelsin, bu yüzden davranışını tahmin etmek en kolayı)))) bu ezoterizm değil. Tahminlerde bulunmak için önce gözlemlemeli, sonra analiz etmeli ve ancak ondan sonra tahminde bulunmalısınız. Zekanız çok düşük. Hayatta seni rahatsız etmiyor. Özellikle bizim ülkemizde. [/quote] Ben zaten konunun esasına ilişkin tartışmaların olmayışı nedeniyle tartışmanın başka bir yere aktarılmasına alıştım. "aptalın kendisi" seviyesi. Veya başka bir deyişle logo eksikliği pathos ile telafi ediliyor.
Lanet etmek! Ne kadar entelektüel bir tartışma! Sıradan forum kullanıcıları tarafından erişilemez. Daha basit bir şey kullanabiliriz - eşekler, memeler, amcıklar hakkında...
Lanet etmek! Ne kadar entelektüel bir tartışma! Sıradan forum kullanıcıları tarafından erişilemez. Daha basit bir şey kullanabiliriz - eşekler, memeler, amcıklar hakkında... :bel_flag:
Venüs: ↑02 Aug 2024, 16:40
))) Zekisin ve şimdi Google’da pathos kelimesini aratıyorsun))))
İpuçların bana pek açık gelmiyor, düşünceni ifade et düşünceleri daha net, daha ayrıntılı olarak. n
Retorikte pathos veya pathos, duygulara hitap etme yöntemini ifade eder. Pathos’un amacı, konuşmacının dinleyicileri kendi bakış açısına ikna etmesine yardımcı olacak sempati, neşe veya öfke gibi olumlu veya olumsuz duyguları uyandırmaktır.
Ve evet, psikolojiye bilim, özellikle de pratik denemez. Bir deneyin asla %100 sonuç vermeyeceği yer. Ve konu üzerinde çalışma yapılır ve bilim de nesne ile yani en azından büyük gruplarla çalışır. Pratik psikoloji bir sanattır.
[quote=Venüs post_id=393614 time=1722606031 user_id=15698] ))) Zekisin ve şimdi Google’da pathos kelimesini aratıyorsun)))) [/quote] İpuçların bana pek açık gelmiyor, düşünceni ifade et düşünceleri daha net, daha ayrıntılı olarak. n[quote]Retorikte pathos veya pathos, duygulara hitap etme yöntemini ifade eder. Pathos’un amacı, konuşmacının dinleyicileri kendi bakış açısına ikna etmesine yardımcı olacak sempati, neşe veya öfke gibi olumlu veya olumsuz duyguları uyandırmaktır.[/quote] Ve evet, psikolojiye bilim, özellikle de pratik denemez. Bir deneyin asla %100 sonuç vermeyeceği yer. Ve konu üzerinde çalışma yapılır ve bilim de nesne ile yani en azından büyük gruplarla çalışır. Pratik psikoloji bir sanattır.
vvm: ↑03 Aug 2024, 06:46
İpuçlarınız bana pek açık gelmedi, düşüncelerinizi daha net, daha detaylı ifade edin.
))) Bu bir ipucu. Pathos kelimesinin ne anlama geldiğini bilmiyorsunuz))) Google’layın. Bul
vvm: ↑03 Aug 2024, 06:46
Ve evet, psikolojiye bir bilim, özellikle de pratik bir bilim denemez. Bir deneyin asla %100 sonuç vermeyeceği yer. Ve konu üzerinde çalışma yapılır ve bilim de nesne ile yani en azından büyük gruplarla çalışır. Pratik psikoloji bir sanattır.
))) Baştan sona saçma sapan yazdın))) ciddi konular hakkında konuşmak sana göre değil , kelimesinden tamamen...
[quote=vvm post_id=393784 time=1722656793 user_id=18147] İpuçlarınız bana pek açık gelmedi, düşüncelerinizi daha net, daha detaylı ifade edin. [/quote]
))) Bu bir ipucu. Pathos kelimesinin ne anlama geldiğini bilmiyorsunuz))) Google’layın. Bul
[quote=vvm post_id= 393784 time=1722656793 user_id=18147] Ve evet, psikolojiye bir bilim, özellikle de pratik bir bilim denemez. Bir deneyin asla %100 sonuç vermeyeceği yer. Ve konu üzerinde çalışma yapılır ve bilim de nesne ile yani en azından büyük gruplarla çalışır. Pratik psikoloji bir sanattır. [/quote]
))) Baştan sona saçma sapan yazdın))) ciddi konular hakkında konuşmak sana göre değil , kelimesinden tamamen...
Yani iki erkek kardeş var ve her ikisinin de ailesi var. Veya aileleri olan iki kız kardeş.
Ve erkek veya kız kardeşlerden oluşan bu iki aile, diyelim ki, önce aile dostu oldular, sonra bir olaydan...
Last post
Bu tür insanların olması pek olası değildir; genellikle yakın akrabalarla yapılan seks herkesten gizli tutulur ve haklı olarak da öyledir. Ensestte üçüncü bir tekerlek vardır, elbette istisnalar da...
))) Bu başlıkta seks yapabileceğiniz ve yapamayacağınız yerleri sıraladık, ayrıca hatırlıyoruz)))) Bence çok havalı ve faydalı olacak...
Last post
Yaklaşık 8 yıl önceydi, Soçi’ye tatile gittim, yanımda kimse yoktu, henüz eşim yoktu, sadece dinlenmeye karar verdim, Lazarevskoye’ye vardığımda orada rehber olarak çalışan çok komik bir Osetyalıyla...
Kızların meme uçlarını uzatmak için 1,8 cm’lik pompa sipariş ettim. Paketin gelmesini hep birlikte bekliyoruz. Bu prosedürle ilgili deneyimi veya tavsiyesi olan var mı?
Last post
Harika bir şey. Eşim böyle bir uyarıcının verdiği hislerden dolayı cennette.