Ensest köyde yaygın bir olaydır.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 94
- Registered for: 2 years 9 months
- Orientation: heteroseksüel
Yanıt: Ensest köyde yaygın bir olaydır.
Tam tersine şehirde ensest vakalarının kırsal kesime göre çok daha fazla olduğunu düşünüyorum. Mesela annemle her şey şehirdeki apartman dairemizde gerçekleşti. Eğer köyde yaşasaydık ne olurdu bilmiyorum.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1371
- Registered for: 2 years 8 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Mutlak sayıları değil, yüzdeleri hesaplamak gerekiyor. Mesela 1000 kişiye kaç vaka düşüyor? Ve tabii ki herhangi bir şehirde, herhangi bir köydekinden daha fazla ensest insan, uyuşturucu bağımlısı ve hatta alkolik vardır. Ve daha fazla köpek. Ve arabalar. Ve hatta traktörler.natalya.harita: ↑17 Oct 2023, 09:38 Şehirde daha fazla vaka olduğunu düşünüyorum çünkü... nüfus çok daha yüksek.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 71
- Registered for: 2 years 3 months
Köylerde, samanlıklarda, doğada 13 yaşında sevişmeye başlıyorlar ve ensest orada da aynı derecede yaygın.
- These users thanked the author Yardım etmek for the post (total 2):
- PavelNokia, alimdjan
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 482
Sanırım bu, köyde daha az insan olduğu ve buna bağlı olarak seks için partner bulmanın daha zor olduğu anlamına geliyor. Böylece akrabalar da dahil olmak üzere kimin kiminle uğraşması gerektiği ortaya çıktı
- These users thanked the author PavelNokia for the post (total 2):
- alimdjan, Maxim......
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3155
- Registered for: 2 years 2 months
Ensestle ilgili bu saçmalıkları okumaktan o kadar yoruldum ki. Ve işte köy. Neden anneni sikiyorsun da, oğlun, arkadaşın tarafından sikilen komşunu sikmiyorsun? Ensest çocukçuluk, kendinden şüphe etme ve temel tembelliktir. Burada kaç tane orospu çocuğu dışkılasa da, bu, bu iğrenç eylemin tüm katılımcıları için en derin psikolojik travmadır. Ve en iğrenç olanı da bunun hem onların çocukları hem de ürememiz için bir tehdit olmasıdır.
- These users thanked the author Ksenofon for the post (total 2):
- Sibiryak89, SwetaSw
-
- ön sevişme
- Total posts: 117
- Registered for: 1 year 7 months
- Orientation: biseksüel
Köyün bununla ne alakası var? Ve bence şehirde çok fazla ensest var
- These users thanked the author Maks.71.RUS for the post:
- alimdjan
-
- Flört etmek
- Total posts: 26
- Registered for: 1 year
Birkaç yıl önce deneyim alışverişinde bulunmak için küçük bir kasaba büyüklüğünde bir köye gittim. 38 yıl aynı kadının evinde yaşadı. Bu kadının içki seansları arasında onu periyodik olarak ziyaret eden bir sevgilisi vardı. Yani anneler günü, annenin kız kardeşi günü, sahibinden 2 yaş küçük ve kız günü için bir kuyruk vardı. Her gün ayakta durup içki içmesine rağmen bu yoldaşın demir tartışmasını öldürdüm
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 66
- Registered for: 3 years 9 months
Katıldın işi kendim için mi?
Peki, en azından adama yardım ettin mi?gipanis: ↑15 Jul 2024, 19:07 Birkaç yıl önce deneyim alışverişinde bulunmak için küçük bir kasaba büyüklüğünde bir köye gittim. 38 yıl aynı kadının evinde yaşadı. Bu kadının içki seansları arasında onu periyodik olarak ziyaret eden bir sevgilisi vardı. Yani anneler günü, annenin kız kardeşi günü, sahibinden 2 yaş küçük ve kız günü için bir kuyruk vardı. Her gün ayakta durup içki içmesine rağmen bu yoldaşın sert tartışmasını öldürdün
Katıldın işi kendim için mi?
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1286
- Registered for: 3 years 1 month
Ve sözde psikolojik sorunlar. Evet öyleler. Ve evet, onlar sadece kafanın içindeler.
Bunu sadece birkaç dakika düşünmen yeterli ve artık orada değiller.
Bu tamamen saçmalık!!!
Seni endişelendirebilecek tek şey ailenin ve diğerlerinin ne düşüneceğidir?
Peki, bunun bir önemi yok mu?
Burada, burada ve şimdi kimin için, kendi iyiliğin ve arzuların için mi, yoksa başkaları için mi yaşıyorsun?
Kürtajın vücuda çok zararlı olduğuna katılıyorum, ancak halihazırda ensest bir ilişkiye girdiyseniz bunu da belirtmeliyim. , o zaman hazırlıklı olun.Sevgiye Dokun: ↑08 Oct 2023, 13:51nKürtaj çok kötü bir karardır. Ahlaki yanını hesaba katmasanız bile diş çekmek size düşmez. Kürtaj neredeyse her zaman kadın vücuduna, özellikle de üreme organlarına ciddi bir darbe indirir.Gelecekte neredeyse kaçınılmaz olan çözülemeyen psikolojik sorunlar dışında. Hatta belki her iki partner için de olabilir.Aion2012Dead: ↑16 Aug 2023, 10:38 Her ikisi de korunuyorsa, ensest ilişki hiç de tehlikeli değildir.
Ve sözde psikolojik sorunlar. Evet öyleler. Ve evet, onlar sadece kafanın içindeler.
Bunu sadece birkaç dakika düşünmen yeterli ve artık orada değiller.
Bu tamamen saçmalık!!!
Seni endişelendirebilecek tek şey ailenin ve diğerlerinin ne düşüneceğidir?
Peki, bunun bir önemi yok mu?
Burada, burada ve şimdi kimin için, kendi iyiliğin ve arzuların için mi, yoksa başkaları için mi yaşıyorsun?
-
- Penetrasyon
- Total posts: 288
- Registered for: 1 year 11 months
Dikkatsizce okuyup çiziyorsunuz yanlış sonuçlar. Bazı "diğerlerinden" hiç bahsetmiyoruz. Ve er ya da geç ensest ilişkilerden çıkıp aileler kurmak, çocuk doğurmak falan gerekli. Ve konfor alanınızdan ayrılmak çok zor olabilir. Örneğin bazı anneler, ensest ilişki olmasa bile, oğulları kızları bulunca çıldırıyor ve çirkin sahneler yaratıyor.Aion2012Dead: ↑16 Jul 2024, 01:06 Burada, burada ve şimdi kimin için, kendi iyiliğiniz ve arzularınız için mi, yoksa başkaları için mi yaşıyorsunuz?
- These users thanked the author Aşka Dokunmak for the post:
- abartı
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1066
- Registered for: 1 year 9 months
Genç bir adam için (yirmi ila otuz yaş arası) bu çok uygundur. Seni içtenlikle seven, onunla harika seks yapan, sana yemek pişiren, seni yıkayan, evi temizleyen ve genellikle tüm evin sorumluluğunu üstlenen bir kişi var.
Sonraki...
Bu kişi sizi acilen evlenmeye zorlamaz, çocukların beklenmedik bir şekilde ortaya çıkması sorunu da hariç tutulur.
Fakat en önemli şey, genç bir adamın oldukça sakin ve üretken bir şekilde hareket edebilmesidir. Yaşınız (yirmi ila otuz yaş arası), hoş şeyler yapın - kariyer yapın, küçük bir iş kurun, hayattaki bir şeye dahil olun. Bir çeşit yarı bodrum tiyatrosu ya da dans ya da onun gibi bir şey. Aynı zamanda işe gidin, geçinmek için biraz para kazanın.
Aynı zamanda bu kişi (anne) sizi en uygunsuz anda bırakmayacak, sizi birdenbire aklını başından almazsan, o zaman yan tarafta sikişirsin. Belki tatsız olacaktır, ama yine de buna ihtiyacın olduğunu anlıyor. Tekrar söylüyorum, en azından çevredeki toplum için çocuğun orada birisi var. Ve zaman zaman birisini sikiyor.
Genel olarak, aslında bir anne ile yetişkin bir oğul arasındaki ilişkinin o kadar da nadir olmadığını düşünüyorum. Bunu daha önce hiç düşünmemiştim.
Bu arada...
"Banyonuzun Keyfini Çıkarın" filminde olay örgüsünde bir cerrahın oğlu (Myagkov) olduğu ortaya çıktı. ) annesiyle birlikte yaşayan...
Genel olarak onu becerdi tabii, eğer bu film hayata geçirilirse.
Ve onunla evlenmek istedi çünkü görünüşe göre onun iyiliğini istiyordu ve zaten oldukça yaşlandığını ve onu başka bir kadına teslim etmesi gerektiğini anladı.
nVe onun (Myagkov) doktor olmak için okurken bunca zaman annesiyle birlikte yaşadığı ortaya çıktı. Ve onun tüm günlük sorunlarını çözdü. Seks dahil. Bu da onun Med’de eğitim görmesine, ihtisasını bitirmesine, ameliyat deneyimi kazanmasına ve ardından tam teşekküllü bir cerrah olmasına olanak sağladı.
Ve tüm bunlar on yıl sürebilir. Yirmi ila otuz yıl arası aynı dönem.
Ve eğer annesiyle yaşamasaydı ve evlenseydi muhtemelen cerrah olamayacak ya da eğitimini tamamlayamayacaktı. . Ya da eşi iki çocuk doğuracaktı ve kendisi Med’de okuyamayacaktı. Ya da boşanma onu sakat bırakabilirdi ve balından vazgeçebilir ya da akademik performansını ihmal edebilirdi.
Ve meğerse en iyi eş bir anneymiş. Seni bırakmayacak. Seni tamamen içtenlikle, özveriyle ve karşılıksız seviyor. Ve çabalarınızda size yardımcı olacaktır.
Bir süre sonra (görünüşe göre daha fazla bilgi edindim) genel olarak, zaten yetişkin bir oğul bekar bir anneyle yaşamaya devam ederse ve yakınlarda bir baba yoksa, o zaman yüzde yüz olasılıkla onunla yattığına inanmaya başladım. anne.Sevgiye Dokun: ↑19 Jul 2024, 16:42 Örneğin bazı anneler, herhangi bir ensesti olmasa bile, oğulları kızları bulup çirkin sahneler yarattığında çıldırıyorlar.
Genç bir adam için (yirmi ila otuz yaş arası) bu çok uygundur. Seni içtenlikle seven, onunla harika seks yapan, sana yemek pişiren, seni yıkayan, evi temizleyen ve genellikle tüm evin sorumluluğunu üstlenen bir kişi var.
Sonraki...
Bu kişi sizi acilen evlenmeye zorlamaz, çocukların beklenmedik bir şekilde ortaya çıkması sorunu da hariç tutulur.
Fakat en önemli şey, genç bir adamın oldukça sakin ve üretken bir şekilde hareket edebilmesidir. Yaşınız (yirmi ila otuz yaş arası), hoş şeyler yapın - kariyer yapın, küçük bir iş kurun, hayattaki bir şeye dahil olun. Bir çeşit yarı bodrum tiyatrosu ya da dans ya da onun gibi bir şey. Aynı zamanda işe gidin, geçinmek için biraz para kazanın.
Aynı zamanda bu kişi (anne) sizi en uygunsuz anda bırakmayacak, sizi birdenbire aklını başından almazsan, o zaman yan tarafta sikişirsin. Belki tatsız olacaktır, ama yine de buna ihtiyacın olduğunu anlıyor. Tekrar söylüyorum, en azından çevredeki toplum için çocuğun orada birisi var. Ve zaman zaman birisini sikiyor.
Genel olarak, aslında bir anne ile yetişkin bir oğul arasındaki ilişkinin o kadar da nadir olmadığını düşünüyorum. Bunu daha önce hiç düşünmemiştim.
Bu arada...
"Banyonuzun Keyfini Çıkarın" filminde olay örgüsünde bir cerrahın oğlu (Myagkov) olduğu ortaya çıktı. ) annesiyle birlikte yaşayan...
Genel olarak onu becerdi tabii, eğer bu film hayata geçirilirse.

Ve onunla evlenmek istedi çünkü görünüşe göre onun iyiliğini istiyordu ve zaten oldukça yaşlandığını ve onu başka bir kadına teslim etmesi gerektiğini anladı.
nVe onun (Myagkov) doktor olmak için okurken bunca zaman annesiyle birlikte yaşadığı ortaya çıktı. Ve onun tüm günlük sorunlarını çözdü. Seks dahil. Bu da onun Med’de eğitim görmesine, ihtisasını bitirmesine, ameliyat deneyimi kazanmasına ve ardından tam teşekküllü bir cerrah olmasına olanak sağladı.
Ve tüm bunlar on yıl sürebilir. Yirmi ila otuz yıl arası aynı dönem.
Ve eğer annesiyle yaşamasaydı ve evlenseydi muhtemelen cerrah olamayacak ya da eğitimini tamamlayamayacaktı. . Ya da eşi iki çocuk doğuracaktı ve kendisi Med’de okuyamayacaktı. Ya da boşanma onu sakat bırakabilirdi ve balından vazgeçebilir ya da akademik performansını ihmal edebilirdi.
Ve meğerse en iyi eş bir anneymiş. Seni bırakmayacak. Seni tamamen içtenlikle, özveriyle ve karşılıksız seviyor. Ve çabalarınızda size yardımcı olacaktır.
- These users thanked the author Saç gömlek for the post:
- PavelNokia
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 482
Çul, eşi olmayan yetişkin bir oğulla birlikte yaşıyorsa kocası olmayan annesi... muhtemelen seks yapıyorlar, katılıyorum. Bu sadece uygun, sadece fizyoloji. Her ikisi de bunu istiyor, ikisi de hala yetenekli. Bu ensest bile değil, sadece birbirimize yardım etmek
- These users thanked the author PavelNokia for the post:
- Oleg257
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1066
- Registered for: 1 year 9 months
Evet, evet. Ama daha önce hiç düşünmemiştim ya da dikkat etmemiştim.PavelNokia: ↑29 Jul 2024, 09:33 Saç gömleği, eğer karısı olmayan yetişkin bir oğul, annesiyle kocası olmadan yaşıyorsa... büyük olasılıkla seks yapıyorlar, katılıyorum. Bu sadece uygun, sadece fizyoloji. Her ikisi de bunu istiyor, ikisi de hala yetenekli. Bu ensest bile değil, sadece birbirimize yardım etmek
-
- ön sevişme
- Total posts: 124
- Registered for: 1 year
Ama burada kimin için daha uygun olduğunu tartışacağım. O genç ve genç, ona bütün kapılar açık. Al, yakala ve siktir et.
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 10
- Registered for: 10 months
Köyün, şehrin neresi olduğu önemli değil, ailelerin %70’inde ensest var
-
- Similar Topics
- Replies
- Views