Şu andasınız: Okları hareket ettirme canım. Görevliler sana güçlü haplar veriyor gibi görünüyor, çok heyecanlısın. Bunu kimden aldığını zaten anlıyorum ve tedavi edilemez...
Sevgili, oklara göre, bu Rus Demiryolları’na veya aşırı durumlarda demire. Transferler için - SBER’e.
Ve tabii ki senin adına çok sevindim. Bir şansın var.
Anlıyorum.
Aslında benim için bu kadar endişelenmemelisin çünkü hayatında en azından iyiye doğru bir değişiklik oldu. hastalık. Tedavi olmadan sertleştiğimi nihayet anlamaya başladınız. Ve benim için endişelenmen sana yalnızca zarar verebilir. O yüzden tedavinizi yarıda bırakmayın, bu yüzden o hademeleri size gönderdim. Öyleyse onlarla tanışın ve bir gün heyecanın size gelmesi ihtimalinin her zaman minimum olduğuna inanın ve bundan belki de en azından zor bir şey elde edeceksiniz. Gerçi senin durumunda
Oooh, dostum, gelişmiş bir biçimin var... Takıntılar, anlıyorum , musallat olmaya başladın, ütülerle, kurumlarla konuşmaya başladın, sen de başkalarını bunun normal olduğuna inandırmaya çalışıyorsun... Sevgilim, görevlilerden dozunu düşürmemelerini iste, cinsel imalar taşıyan cansız nesnelere olan ilgin arttı. Ve en önemlisi, şişman ve zayıf kadınların kıçlarına mastürbasyon yaparken kafanızı aşırı yormayın, o zaman muhtemelen iyileşeceksiniz. Cevap vermeme gerek yok, belirtilerin benim için açık.
[quote=spartakbubnov post_id=386709 time=1720183630 user_id=24757] [ref=#804000]Morpheus[/ref], [quote=Morpheus post_id=386690 time=1720176532 user_id=2334] Şu andasınız: Okları hareket ettirme canım. Görevliler sana güçlü haplar veriyor gibi görünüyor, çok heyecanlısın. Bunu kimden aldığını zaten anlıyorum ve tedavi edilemez... [/quote]Sevgili, oklara göre, bu Rus Demiryolları’na veya aşırı durumlarda demire. Transferler için - SBER’e. Ve tabii ki senin adına çok sevindim. Bir şansın var. [quote=Morpheus post_id=386690 time=1720176532 user_id=2334] Anlıyorum.[/quote] Aslında benim için bu kadar endişelenmemelisin çünkü hayatında en azından iyiye doğru bir değişiklik oldu. hastalık. Tedavi olmadan sertleştiğimi nihayet anlamaya başladınız. Ve benim için endişelenmen sana yalnızca zarar verebilir. O yüzden tedavinizi yarıda bırakmayın, bu yüzden o hademeleri size gönderdim. Öyleyse onlarla tanışın ve bir gün heyecanın size gelmesi ihtimalinin her zaman minimum olduğuna inanın ve bundan belki de en azından zor bir şey elde edeceksiniz. Gerçi senin durumunda :unknown: [/quote] Oooh, dostum, gelişmiş bir biçimin var... Takıntılar, anlıyorum , musallat olmaya başladın, ütülerle, kurumlarla konuşmaya başladın, sen de başkalarını bunun normal olduğuna inandırmaya çalışıyorsun... Sevgilim, görevlilerden dozunu düşürmemelerini iste, cinsel imalar taşıyan cansız nesnelere olan ilgin arttı. Ve en önemlisi, şişman ve zayıf kadınların kıçlarına mastürbasyon yaparken kafanızı aşırı yormayın, o zaman muhtemelen iyileşeceksiniz. Cevap vermeme gerek yok, belirtilerin benim için açık. :cat1:
Morpheus: ↑06 Jul 2024, 12:37
Gerek yok cevap, seninki Belirtiler benim için açık.
Neden şahin, cevaplarımdan bu kadar korkuyorsun? Aslında gerek yok. Hemen pantolonuma koydum. Cevap vermeyeceğim. Anlamak. Hadi, hasta katil balina, çabuk bir duş al.
These users thanked the author Spartakbubnov for the post:
[ref=#804000]Morpheus[/ref], [quote=Morpheus post_id=386853 time=1720258665 user_id=2334] Gerek yok cevap, seninki Belirtiler benim için açık. [/quote]Neden şahin, cevaplarımdan bu kadar korkuyorsun? Aslında gerek yok. Hemen pantolonuma koydum. Cevap vermeyeceğim. Anlamak. Hadi, hasta katil balina, çabuk bir duş al.
Genel olarak böyle bir forumda başka mesajlar beklersiniz. Konuya biraz daha yaklaşalım; %95’i buraya mastürbasyon yapmak için geliyor, küfür okumak için değil
These users thanked the author BarsukPalmiye for the post:
Genel olarak böyle bir forumda başka mesajlar beklersiniz. Konuya biraz daha yaklaşalım; %95’i buraya mastürbasyon yapmak için geliyor, küfür okumak için değil
Niki777: ↑06 Jul 2024, 16:13
Komşuların çitin arkasında bir hamamı var, buhar odasının önünde sadece bir pencere var, bu yüzden onları izlemek istiyorum
Keşfe gitmek sizi takip etmediklerinden emin olun diğer komşular
These users thanked the author Slavik 34 for the post:
[quote=Niki777 post_id=386898 time=1720271626 user_id=26078] Komşuların çitin arkasında bir hamamı var, buhar odasının önünde sadece bir pencere var, bu yüzden onları izlemek istiyorum [/quote] Keşfe gitmek 😎 sizi takip etmediklerinden emin olun 😏🤓 diğer komşular 😄
Neden cevaplarımdan bu kadar korkuyorsun şahin? Aslında gerek yok. Hemen pantolonuma koydum. Cevap vermeyeceğim. Anlamak. Hadi seni hasta katil balina, çabuk bir duş al.
Seni kızdırma ihtiyar, her şey yoluna girecek. Pencereden dışarı bakın, hemşireye otuzbir çekin, hemşirelerin size verdiği mavi hapları alın ve yatağa gidin. Aşırı heyecanlısınız ve bu sizin durumunuzda son derece istenmeyen bir durum. Biraz uyu...uyu...
[quote=spartakbubnov post_id=386892 time=1720269057 user_id=24757] [ref=#804000]Morpheus[/ref], [quote=Morpheus post_id=386853 time=1720258665 user_id=2334] Bana cevap ver gerek yok, belirtilerin bana açık. [/quote]Neden cevaplarımdan bu kadar korkuyorsun şahin? Aslında gerek yok. Hemen pantolonuma koydum. Cevap vermeyeceğim. Anlamak. Hadi seni hasta katil balina, çabuk bir duş al. [/quote] Seni kızdırma ihtiyar, her şey yoluna girecek. Pencereden dışarı bakın, hemşireye otuzbir çekin, hemşirelerin size verdiği mavi hapları alın ve yatağa gidin. Aşırı heyecanlısınız ve bu sizin durumunuzda son derece istenmeyen bir durum. Biraz uyu...uyu... :cat1:
Morpheus: ↑07 Jul 2024, 12:33
Yaşlanma, her şey iyi olacak.
Bir ons bile değil, genç
Morpheus: ↑07 Jul 2024, 12:33
Pencereden dışarı bakın, hemşireye mastürbasyon yapın, hemşirelerin size verdiği mavi hapları alın ve yattım.
Baktım, otuzbir çektim, hap almadım (onlara daha çok ihtiyacın var), uyudum. Artık benim için endişelenmene gerek yok, velet. Kendine odaklansan iyi olur.
Ben o zaman ayrılıyorum.
These users thanked the author Spartakbubnov for the post:
[ref=#804000]Morpheus[/ref], [quote=Morpheus post_id=387027 time=1720344832 user_id=2334] Yaşlanma, her şey iyi olacak. [/quote]Bir ons bile değil, genç[quote=Morpheus post_id=387027 time=1720344832 user_id=2334] Pencereden dışarı bakın, hemşireye mastürbasyon yapın, hemşirelerin size verdiği mavi hapları alın ve yattım. [/quote]Baktım, otuzbir çektim, hap almadım (onlara daha çok ihtiyacın var), uyudum. Artık benim için endişelenmene gerek yok, velet. Kendine odaklansan iyi olur. Ben o zaman ayrılıyorum.
[quote=INtroVert post_id=386513 time=1720102408 user_id=26036] i bu çıplak gözle mi yoksa bir çeşit dürbünle mi? [/quote] Bu, telefon kamerası kullanılarak yapılan yaklaşık bir tahmindir. Kalite çıplak gözle daha iyidir), izlemesi çok daha ilginç.
[quote=Niki777 post_id=387073 time=1720357668 user_id=26078] Duşa mini kameralar koymayı düşünüyorum [/quote] Düşünecek ne var? Hele ki misafirler iyiyse! Gönderilerinizi daha sonra paylaşmayı unutmayın!))
[url=https://postimg.cc/7fVxdjF8][img]https://i.postimg.cc/zGmVbrpB/53945.jpg[/img][/url] Подглядывают не только за девочками))) [/quote] Тело у брата на фото супер :roll: Я по фото подумал, что ему не больше 20 лет :Search:
[size=85][color=green]Отправлено спустя 17 минут 43 секунды:[/color][/size] [ref=#804000]Галинка[/ref], кажется, ты писала, что у вас с братом есть интим
[quote=Antokha2 post_id=393030 time=1722437867 user_id=24763] Benim "göt deliğim" bir yere gidiyor. [/quote] Görünüşün gerçekten süper. Çok heyecan verici. Ne yazık ki burada kıçını göremiyorsun
29 dakika sonra gönderildi 15 saniye:
Gözlerimi kadınlardan ayırmakta zorlanıyorum. Her yerle ne alakası var? Ve bir göz atmak gerekirse, bu genellikle bir nimettir! Ve eğer böyle bir şeyi gözetliyorsan... Kız hem kendini okşuyor hem de elindekiyle aynı anda tüm çatlaklarını okşuyorsa. Öncü bir kampta öncü lider olmak gibi. Genel olarak ne kadar gizli olursa o kadar ilginç olur. Önemli olan, diğer solcu insanlardan bahsetmek yerine, röntgenciliğin nesnesine fasulye dökmemek. Ve özellikle bir bayana tuzak kurmamak. Ve bu en iyi kısım! BEN! Bunu gören tek kişi benim ve bunu biliyorum! Tabii sadece bir kişi bakmayı başarabilirse. Böyle şeyleri paylaşmak mümkün mü... yani en azından kızın kimliğini açıklamadan.
[quote=nikolay.buduyuschee post_id=50267 time=1640382300 user_id= 4159] Çocuklar hayatın çiçekleridir [/quote] ve biz zaten ölümün yabani otları mıyız? :ROFL: :ROFL: :ROFL: :ROFL:
[size=85][color=green]29 dakika sonra gönderildi 15 saniye:[/color][/size] Gözlerimi kadınlardan ayırmakta zorlanıyorum. Her yerle ne alakası var? Ve bir göz atmak gerekirse, bu genellikle bir nimettir! Ve eğer böyle bir şeyi gözetliyorsan... Kız hem kendini okşuyor hem de elindekiyle aynı anda tüm çatlaklarını okşuyorsa. Öncü bir kampta öncü lider olmak gibi. Genel olarak ne kadar gizli olursa o kadar ilginç olur. Önemli olan, diğer solcu insanlardan bahsetmek yerine, röntgenciliğin nesnesine fasulye dökmemek. Ve özellikle bir bayana tuzak kurmamak. Ve bu en iyi kısım! BEN! Bunu gören tek kişi benim ve bunu biliyorum! Tabii sadece bir kişi bakmayı başarabilirse. Böyle şeyleri paylaşmak mümkün mü... yani en azından kızın kimliğini açıklamadan.
[quote=Сибиряк89 post_id=393334 time=1722522893 user_id=944] [url=https://postimg.cc/BXW8j4m2] [img]https://i.postimg.cc/jd2ykjN3/IMG-20240801-212309.jpg[/img][/url] Сбор на работу, утро😊 [/quote] Лифчик прикольный, широкий! Только с одной снимал такой,что на трёх застежках ,шире чем обычные, а тут вообще в пол спины! Снял бы с нее:)
[size=85][color=green]Отправлено спустя 13 минут 19 секунд:[/color][/size] [url=https://postimages.org/][img]https://i.postimg.cc/J49DZz1v/IMG-0982.jpg[/img][/url]
[size=85][color=green]Отправлено спустя 5 минут 31 секунду:[/color][/size] [quote=tanya.sheremet post_id=393475 time=1722568751 user_id=26440] Мне тогда было лет 12. Был новый год ночью пошла в туалет и увидела как мама папе сосала член. [/quote] привет. а сейчас тебе сколько? расскажи о своем семейном опыте. если что, можно в личку.
[size=85][color=green]Отправлено спустя 6 минут 36 секунд:[/color][/size] [quote=tanya.sheremet post_id=393484 time=1722572052 user_id=26440] Сейчас мне 42 . А так в детстве пошалила. [/quote] расскажи немного о детстве и молодости)
[size=85][color=green]Отправлено спустя 16 часов 30 минут 13 секунд:[/color][/size] [url=https://postimg.cc/K11Z1mSy][img]https://i.postimg.cc/sgc102T1/IMG-1524.jpg[/img][/url]
[size=85][color=green]Отправлено спустя 1 минуту 8 секунд:[/color][/size] [quote=tanya.sheremet post_id=393484 time=1722572052 user_id=26440] Сейчас мне 42 . А так в детстве пошалила. [/quote] привет) расскажи немного о своем опыте, о детстве, молодости) о семейном опыте в юношеские годы.
[size=85][color=green]Отправлено спустя 49 минут 8 секунд:[/color][/size] [url=https://postimg.cc/2VWjNvB1][img]https://i.postimg.cc/CLPRDshs/IMG-1595.jpg[/img][/url]
[size=85][color=green]Отправлено спустя 46 минут 54 секунды:[/color][/size] [url=https://postimg.cc/qtQ0kxLG][img]https://i.postimg.cc/G2npxMT6/IMG-1611.jpg[/img][/url]
Heyecan verici bir konu) sahilde bir kulübede veya soyunma odasında kıyafetlerimi değiştirirken bazen beni izlediklerini hayal ediyorum ve sonra külotum ıslanıyor
These users thanked the author larala for the post (total 5):
Heyecan verici bir konu) sahilde bir kulübede veya soyunma odasında kıyafetlerimi değiştirirken bazen beni izlediklerini hayal ediyorum ve sonra külotum ıslanıyor :oops:
[quote=Galinka post_id=382104 time=1718434229 user_id=22300] Kendimi gözetlemeli miyim? Tabii ki ben değilim, bahçemizdeki kocamın kız kardeşi)) [/quote] İçimden bir ses bana kocanızın bu kız kardeşini becerdiğini söylüyor ve sen de bunu biliyorsun ve aldırma, yani? :-)
[quote=Vasyanitsa post_id=395740 time=1723346222 user_id=20537] İçimden bir ses kocanızın kız kardeşini becerdiğini söylüyor, sen de bunu biliyorsun ve aldırmıyorsun, değil mi? [/quote] Bu bizim aile içi ilişki
[quote=Galinka post_id=395749 time=1723352888 user_id=22300] [quote=Vasyanitsa post_id=395740 time=1723346222 user_id= 20537] İçimden bir ses kocanızın kız kardeşini becerdiğini söylüyor, siz de bunu biliyorsunuz ve aldırış etmiyorsunuz, değil mi? [/quote] Bunlar bizim aile içi ilişkilerimizdir [/quote] Ona açıklama yapmanın faydası yok, her yerde bir tuhaflık var. Ve yalnızca onun görüşü doğrudur.
Merhaba, tıpkı benim ve meraklı hanımlar gibi! Ben zaten yetişkin bir erkeğim, 44 yaşındayım 37 yaşında insanlarla dalga geçme taraftarı olduğumu farkettim ve anladım (her ne kadar benim için...
Last post
Casusluk, IMHO, çoğu erkek için küçük yaşlardan itibaren, üçüncü bölümden bir kıza, banyoda kız kardeşlerine veya yan odada annelerine şaplak attıkları bir boş zaman etkinliğidir.
Dün pansiyon işleten bir arkadaşımı ziyaret ediyordum. Gizli kameralardan video gösterildi. Erkek ve kadın duşlarında çok heyecanlı, çok ilginç anlar yaşanıyor, bir adamın yıkanırken mastürbasyon...