Başkasının karısı berbat
-
Автор темыviktor.shestakov
- Flört etmek
- Total posts: 49
- Registered for: 3 years 9 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Başkasının karısı berbat
Alexander1 paylaştığım hayır, boşandılar yıl önce onu VK’dan gönderdim
3 dakika 51 saniye sonra gönderildi:
Bunu beğen
3 dakika 51 saniye sonra gönderildi:
Bunu beğen
- These users thanked the author viktor.shestakov for the post (total 6):
- O, İvannavi, Hepsini İstiyorum, Ketzer, Şalun70, Vik.ruba80
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 4
- Registered for: 2 years 6 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 5 months
Kurumsal partilerde evet tüm sempatiler hizmette, kurumsal partilerde sekse dönüşüyor. Evli olduğunu bildiğim için ona evde yapamayacağı türden bir seks sunmaya çalışıyorum, bu onun sizi kesinlikle reddedmeyeceği gelecekteki toplantılar için bir temel.
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
- çoban
-
- Flört etmek
- Total posts: 44
- Registered for: 2 years 5 months
Sadece çığlık atacağım bir swing partisi isterim
Sırayla veya aynı anda, tam olarak nasıl olduğu önemli değil
Karıma bunu nasıl yaptıracağımı gerçekten bilmiyorum
Sırayla veya aynı anda, tam olarak nasıl olduğu önemli değil
Karıma bunu nasıl yaptıracağımı gerçekten bilmiyorum
-
- Orgazm!
- Total posts: 710
- Registered for: 2 years 7 months
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 8 months
-
- Orgazm!
- Total posts: 710
-
- Penetrasyon
- Total posts: 206
- Registered for: 2 years 9 months
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1531
- Registered for: 4 years 3 months
Oral seksten o kadar heyecanlanan bir kızım vardı ki buluşmamızdan önce kız kardeşi regl oldu ve 2 saat boyunca sikini emdi ve sonunda elmacık kemiklerinin ağrıyıp acımadığını sormadım. her şeyin yolunda olduğunu söylüyor.
7 dakika 35 saniye sonra gönderildi: Masaj terapisti bir arkadaşım var. Kendisiyle ve eşiyle sık sık grup seks seansları düzenliyoruz. Eşim bu konunun içinde değil, çünkü eşime masaj yapması için onu aradım. Nedense sırtım ağrımaya başladı. Yanına geldik, eşini masaj odasına götürdü ve bana eşi Marina’nın bu sırada oral seks yapabileceğini fısıldadı. Karısının, masaj sırasında yanındaki ofiste bir arkadaşıyla konuştuğunu duyabiliyor ve oral seksten dolayı kafayı bulandırabiliyordunuz.
7 dakika 35 saniye sonra gönderildi: Masaj terapisti bir arkadaşım var. Kendisiyle ve eşiyle sık sık grup seks seansları düzenliyoruz. Eşim bu konunun içinde değil, çünkü eşime masaj yapması için onu aradım. Nedense sırtım ağrımaya başladı. Yanına geldik, eşini masaj odasına götürdü ve bana eşi Marina’nın bu sırada oral seks yapabileceğini fısıldadı. Karısının, masaj sırasında yanındaki ofiste bir arkadaşıyla konuştuğunu duyabiliyor ve oral seksten dolayı kafayı bulandırabiliyordunuz.
- These users thanked the author Tolkala for the post (total 2):
- Fargal94, Vik.ruba80
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 12
- Registered for: 2 years 3 months
Karınıza öğretmediniz. Menetou. Ve böyle şeyleri ağızlarıyla yapıyorlar. çok geç olmadan adam sasa dedi... Ve sonra her şeyi anladı [quote=neznayka post_id=148288 time=1670969342 user_id=14042]
Ve bunu yaptığımda hiçbir ses hissetmedim. oral seks.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1371
- Registered for: 2 years 9 months
Öyle yalan söyledi ki seni kışkırtacak şekilde. Genelde yalan söyleyen ve kocasıyla seks yapmadığını söyleyen evli bir kadınım vardı. Daha sonra tesadüfen var olduğu ortaya çıktı. Ve bir zamanlar sarhoş bir arkadaş grubundaki koca, karısının tam olarak nasıl berbat olduğunu anlatmaya başladı. Hiçbir hata olamaz; beni de aynı şekilde emdi.
Daha sonra kocasının yanına koştu ve kocası da geri kalan her şeyi onunla yaptı. . Kocam bile biliyor olabilir.Zaten bazı konularda yazmıştım. Evli bir metresi vardı. 1,5 yıllık toplantılarımız boyunca ve haftada en az bir kez buluştuk, beni sikmene ASLA izin vermedim, amımı yalamana asla izin vermedim! Yaptığım en fazla şey külotunun içindeki klitorisini mastürbasyon yapmak ve emerken kıçını sıkmaktı. Ağzındaki spermi emdi, bir damlasını bile kaçırmadı. Am yalama ya da sikişme yönündeki tüm isteklerim daha sonra ya da bir dahaki sefere yanıtlanacak. Zaten sızıntı yapıyor olması çileden çıkarıcıydı, parmaklarım zaten onun kedisinden ıslanmıştı!
Her toplantıda bugün onu becereceğimi umuyordum!
- These users thanked the author Kral Kuş for the post:
- Vik.ruba80
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 311
- Registered for: 2 years 2 months
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 352
Kız evli değil. Ancak görüşlerinde oldukça uçarı; kız kardeşi, kocası ve çocuğuyla birlikte bir apartman dairesinde yaşıyordu. Kız kardeşinin kocasının, banyo yaparken sadece sırtını değil, her zaman sırtını ovuşturduğunu söyledi. Benden kurtulmayacağını söyledi.MaleFor: ↑13 Dec 2022, 14:22Ne olmuş yani? Kız evli mi? Kocası da orada mı yürüyordu?Çalışma ekibi çalışanın evinde takılıyordu, herkes çok içiyordu. Mutfakta bir kıza kendimi bastırdım ve beni öptü, o da penisimi pantolonumun içinden ezdi. Tuvalete düşüyoruz ve alacakaranlıkta kendimizi kilitliyoruz, hemen tuvalete gidiyor ve sinekliğimin fermuarını açıyor ve bir çocuğun göğüslerime gitmesi gibi penisime gidiyor. Emmeyi severdi, zevkten gözlerini kapatır ve dudaklarıyla kafayı arardı.
- These users thanked the author İskender for the post:
- Vik.ruba80
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 92
- Registered for: 2 years
Başkasının ahırındaki kendi karın daha da iyidir. Başkası berbatsa bu harika
- These users thanked the author alexey.vititnev for the post (total 3):
- Vik.ruba80, Mikha77, fare60
-
- ön sevişme
- Total posts: 102
- Registered for: 1 year
Çok sayıda evli kız vardı ve kesinlikle her şeyi yazdılar. Sıradan kızlar kırılmayı seviyorsa, evli olanlar sikimi bir patlamayla keskinleştirdiler. Biri unutulmazdı, hiç kimse gibi berbattı. Bir keresinde “Kocanız şanslı” dedim, uzun süre güldüler. Kocamın onun bir fahişe olduğundan haberi yoktu
- These users thanked the author 1984 yılında Vladimir for the post:
- çoban
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1066
- Registered for: 1 year 9 months
Masör, eşinizle seks yaptı mı? sana oral seks yaparken mi?Tolqala: ↑11 Mar 2023, 13:56 Masaj terapisti bir arkadaşım var. Kendisiyle ve eşiyle sık sık grup seks seansları düzenliyoruz. Eşim bu konunun içinde değil, çünkü eşime masaj yapması için onu aradım. Nedense sırtım ağrımaya başladı. Yanına geldik, eşini masaj odasına götürdü ve bana eşi Marina’nın bu sırada oral seks yapabileceğini fısıldadı. karısının, masaj sırasında yanındaki ofiste bir arkadaşıyla konuştuğunu ve oral seksten sonra kafayı bulduğunu duyabiliyordunuz.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 59
- Registered for: 2 years 2 months
Emmeyi gerçekten seven biri var, onu ikna etmene bile gerek yok, sadece birkaç öpücük, dizlerinin üstüne çöker ve gider akıllı kız. Kocasıyla konuşuyor ve neredeyse hiç seks yapmıyor. Onu sikmek pek rahat ve kullanışlı değil ama oral seks tam da doğru olanı.
-
- En güçlü orgazm!
hayır, değildi. Sadece masaj yaptı. Bizim pek çok şey yaşadık. Karısı farklı kombinasyonlarda kullanılmasına rağmen, pek çok arkadaşını onu becermek için getirdi.Vasyanitsa: ↑27 Jun 2024, 19:48Masör, eşinizle seks yaptı mı? sana oral seks yaparken mi?Tolqala: ↑11 Mar 2023, 13:56 Masaj terapisti bir arkadaşım var. Onunla ve karısıyla sık sık grup seks yapıyoruz. Eşim bu konuda değil, çünkü eşime masaj yapması için onu aradım. . Nedense sırtım ağrımaya başladı. Yanına geldik, eşini masaj odasına götürdü ve bana eşi Marina’nın bu sırada oral seks yapabileceğini fısıldadı. karısının, masaj sırasında yanındaki ofiste bir arkadaşıyla konuştuğunu ve oral seksten sonra kafayı bulduğunu duyabiliyordunuz.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 413
- Registered for: 1 year 7 months
Sık sık başkalarının karılarını beceririm ve neredeyse herkesi yalarım. Kocaları bunu ne kadar zevkle yaptıklarını görmeli!
- These users thanked the author Andrey-37 for the post:
- 1984 yılında Vladimir
-
- En güçlü orgazm!
ve şu anda karınız bir erkeği emiyor. bunu yapmaktan ne kadar zevk alıyor.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 413
- Registered for: 1 year 7 months
-
- ön sevişme
- Total posts: 102
- Registered for: 1 year
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 23
- Registered for: 1 year 8 months
Bu durumda, "kırık telefon" oynamak yerine sikini kendin emmen daha iyi olmaz mıydı?Bizon20-21: ↑01 Jul 2022, 10:59 Karım önümde birçok erkeği emdi; ancak şimdi bunu gerçekten yapıyoruz, özellikle ağzından sikildikten sonra onu dudaklarından öpmek, kokusu ve tadı. penisini, dilini ve dudaklarını emiyor mmm.