Anal seks aşığı olup olmadığını anüsün görünümünden belirlemek gerçekten mümkün mü?

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
fırçalamak
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 609
Registered for: 2 years 8 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Anal seks aşığı olup olmadığını anüsün görünümünden belirlemek gerçekten mümkün mü?

Unread post by fırçalamak »

Bozuk para yuvasına benziyor!
Antokha2
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 139
Registered for: 1 year 1 month
 Re: Anal seks aşığı olup olmadığını anüsün görünümünden belirlemek gerçekten mümkün mü?

Unread post by Antokha2 »

https://i.postimg.cc/pXjNKK0B/7-D9-AC6-E0-FD26-4150-9523-DA1-E9-CF906-F2.png
Гляньте у моей,трахается в жопу?
Evgeniy7519
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 660
Registered for: 3 years 1 month
Orientation: biseksüel

Unread post by Evgeniy7519 »

Антоха2: 27 Apr 2024, 23:12 https://i.postimg.cc/pXjNKK0B/7-D9-AC6-E0-FD26-4150-9523-DA1-E9-CF906-F2.png
Да, и судя по всему, часто
These users thanked the author Evgeniy7519 for the post:
Antokha2
Hımmm
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 478
Registered for: 1 year 4 months

Unread post by Hımmm »

Антоха2: 27 Apr 2024, 23:12 https://i.postimg.cc/pXjNKK0B/7-D9-AC6-E0-FD26-4150-9523-DA1-E9-CF906-F2.png
Ипать ёж!)
Şalun 2010
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 76
Registered for: 1 year

Unread post by Şalun 2010 »

Kadınlarla yapılan tüm anal uygulamalarına rağmen onun analist olup olmadığını belirlemek imkansızdır. Doğumdan sonra kanalların açık olduğunu ve bunun seks yüzünden olmadığını iddia etmiyorum. Kanal açık olmasına rağmen kadın buna karşıydı çünkü bu onun için hoş değildi.
These users thanked the author Şalun 2010 for the post:
Antokha2
jant11
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 334
Registered for: 2 years

Unread post by jant11 »

Görünüşe göre söyleyemezsin.
Keşke kız köpek stili bir poz alsa.
https://i.postimg.cc/VvBYX130/P1040140.jpg
These users thanked the author jant11 for the post (total 4):
Claes91, RedFox, Antokha2, Genatik37
Alex020362
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 214
Registered for: 1 year 8 months
Orientation: aseksüel

Unread post by Alex020362 »

DON: 03 Mar 2022, 18:01 Vajinadan her şey açıkça görülüyor.
...yoksa sfinkterden mi?

6 dakika 58 saniye sonra gönderildi:
Diavolo: buna yol açmaya başlarsınız, sizi bir şeyin tadını çıkarmaya ikna etmek için anal bakire senin yanında, kimsenin senin önüne geçmesin diye endişelenmen için. Ve eğer kırılırsa, o zaman hiçbir yere gitmediğini sakince anlarsınız
Bir tür çocuksu ergenlik mantığı... *x)

14 dakika 40 saniye sonra gönderildi:
finger not her zaman takılmasına izin verilir, çok sıkıdır. Orada seks hakkında hiç konuşulmadı bile
Tekrar edeceğim (bunu birden fazla yazdım). Bütün kadınlar için söylemeyeceğim. Ama yine de bu çoğu kadın için adil olacaktır... İsminin gizli kalması koşuluyla, kimsenin bilmeyeceğinden %100 emin olduğunda, başka birinin erkeği için öyle bir seks festivali düzenlemeye hazırdır ki... DIŞI! Ve bunu kıçına verecek. Hiçbir şeyi reddetmeyecek (ve tek bir deliği bile). Bu, aile oyuğunda bir şeyler ters gittiği için kasıtlı olarak bir sevgili aradığı zamandır. Veya basitçe "eh, öyle oldu..." Peki ya evdeki yasal kocanız? Hayır, hayır. "Beni kime benzetiyorsun?!" Hatta "Parmağını sokmana her zaman izin vermedim" derler. Hayat hayattır. Bu tür durumlardan kurtulmanın bir yolu var mı? Muhtemelen evet. Ben bir aile seksologu değilim. Ama her şeyden önce, yine de onunla, kadınınla açıkça konuşman gerektiğini düşünüyorum. Ana şey bu. Yıllarca birbirinizle oynamaya ne dersiniz? Evet... *x) "Zavallı Yorick..."

3 dakika 15 saniye sonra gönderilir:
NewDim: 02 Oct 2022, 20:56 Benimki bizimkinden yaklaşık altı ay önce flört ile sık sık anal seks yaptığı bir partneri vardı. Çok büyük olmayan bir penisle. Ancak ilişkimiz sırasında görünüşte, temiz, küçük, kesinlikle farkedilecek hiçbir şey yoktu. Her zaman parmağımı sokmama izin vermiyordu, çok sıkıydı. Orada seksten bahsedilmiyordu bile, ben yeterince büyüğüm, bunu duymak bile istemedim, kırıldım.
Nasıl ilişkiniz şu anda iyi mi? Onunla oldukça düzenli bir şekilde anal seks yaptığını nasıl öğrendin? Sana kendisi mi söyledi? Ve bugün seni kıçına mı sokuyor? Cevabınız evet ise onu nasıl ikna ettiniz/ikna ettiniz? Az önce yukarıda "bunu" sana kategorik olarak reddettiğini yazdın.
Alex Gri
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 13
Registered for: 2 years

Unread post by Alex Gri »

hmm, her gün birkaç kez olmadığı sürece pek olası olmadığını düşünüyorum)
Antoxa81
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 13
Registered for: 1 year

Unread post by Antoxa81 »

Eşim ve ben sıklıkla anal seks yapıyoruz ve çeşitli oyuncaklarla onun kıçıyla oynuyoruz. Daha önce anüs küçük ve düzgündü. Şimdi bir kıvrım var, burası pek iyi görünmüyor çünkü... Yine kıçıma soktum. Bir süre kıçınıza dokunmazsanız, o zaman tatlılık ortaya çıkar, ama oradadır. Bence bu bir uzatma. Bu nedenle muhtemelen bu şekilde tanımlayabilirsiniz.
https://i.postimg.cc/FshP83gz/DSC08878.jpg

https://i.postimg.cc/7P3sKmzj/IMG-20240722-234012-470.jpg
These users thanked the author Antoxa81 for the post:
YeniDim
YeniDim
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 520
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by YeniDim »

Aleks020362: 21 Jul 2024, 19:32 İlişkiniz şu anda nasıl? Onunla oldukça düzenli bir şekilde anal seks yaptığını nasıl öğrendin? Sana kendisi mi söyledi? Ve bugün seni kıçına mı sokuyor? Cevabınız evet ise onu nasıl ikna ettiniz/ikna ettiniz? Az önce yukarıda "bunu" kategorik olarak reddettiğini yazdınız.
Tüm bunların nasıl olduğunu zaten burada bir yerde yazmıştım. Geçen yıla kadar neredeyse tüm hayatımız boyunca anal seks yapmadık. Benden çok önce, gençliğimde başkalarıyla birlikteydim. Benimle değil. Ancak geçen yıl, uzun bir aradan sonra Rus olmayan bir sevgilisi vardı. Onunla altı aydan fazla bir süredir ilişki içindeydi, geçen yılın başında bir yerde onu anal seks yapmaya ikna etti (uzun süre ona yalvardı, onu terk etmekle tehdit etti ama kadın ona çok bağlandı) . Neredeyse 50 yaşında. Sonra yine de onu bıraktı, bir yere gitti ama son iki aydır düzenli olarak orada seviştiler. Biraz sonra bana itiraf etti, özür olarak bunu kendisi teklif etti. Artık bizim için her şey yolunda, ilişkide hiçbir sorun yok, kıçına veriyor, çok sık değil. Delik yağlayıcılarla biraz daralmaya başladığında her seferinde esnediği söylenemez. Oraya boşalmaya izin veriyor, bazen birlikte çıkıyor, parmaklarıyla kendini uyarırsa bu bir patlama ve gösteriş olur)))
Kişisel hayatında artık kalıcı bir sevgilisi yoktu, bunun yeterli olduğunu söyledi ve o yıllar sonra ona bir aptal gibi aşık oldu. Ama düzensiz bağlantılar var, buna birlikte karar verdik. Yıllar geçiyor ikisinin de bir arzusu var, biraz daha yürüsün. Artık her türlü fitness ile aktif olarak ilgileniyor, figürünü güçlendirdi, prensipte yaşından çok daha genç görünüyor, yeni arkadaşlarından biri 34 yaşında, onunla diğerlerinden daha sık buluşuyor, herkes mutlu.
Uzun zamandır burada değildim elbette. Ama sana anlatacak bir şey var, başka bir şey ilginç olur, yaz.
These users thanked the author YeniDim for the post:
Alex020362
RedFox
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 138
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by RedFox »

Başkalarını bilmem ama benim anüsüm yuvarlak değil, kedi gibi uzun, dolayısıyla onu kullandıkları hemen belli oluyor. 14 yaşından beri kullanıyorlar.
YeniDim
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by YeniDim »

RedFox: 31 Jul 2024, 07:13 Başkalarını bilmem ama benim anüsüm yuvarlak değil, kedi gibi uzun, dolayısıyla onu kullandıkları hemen belli oluyor. 14 yaşından beri kullanıyorlar.
Peki sır değilse şimdi kaç yaşındasın? Ve bunu ne sıklıkla kullanıyorlar?
Truwor
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 748
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by Truwor »

Düzenli olarak anal seks yapan kadınlarda, erkeğin doğal olarak, prezervatif olmadan kıçından orgazm olması koşuluyla, kural olarak cilt çok ipeksi, kas dokusu selülit belirtileri olmadan daha yumuşak, bel daha belirgindir. , mide düz ve tonludur.
Gözlerin parıldaması, dolgun olması ve saçların gür olması başka bir şey daha var. Ancak bu herkes için geçerli değil.
Müdür
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 124
Registered for: 11 months

Unread post by Müdür »

Truwor: 01 Aug 2024, 00:24 Düzenli olarak anal seks yapan kadınlar, bir erkeğin doğal olarak, prezervatif olmadan kıçında orgazm yaşaması koşuluyla, kural olarak cilt çok ipeksi, kas dokusu daha yumuşak, selülit belirtisi yok, bel daha incedir. daha belirginse, karın düz ve biçimlidir.
Yerel bir Vikipedi gibisin. Özellikle ipeksi ten ile ilgili olanı beğendim. *x)
Truwor
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 748
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by Truwor »

Vad1k: 01 Aug 2024, 00:34
Truwor: 01 Aug 2024, 00:24 Düzenli olarak anal seks yapan kadınlar, erkeğin doğal olarak, prezervatif olmadan kıçında orgazm yaşaması koşuluyla, kural olarak cilt çok ipeksi, kas dokusu daha yumuşak ve selülit belirtisi yok , beliniz daha belirgin, mideniz düz ve yukarı kalkık.
Yerel bir Vikipedi gibisiniz. Özellikle ipeksi ten ile ilgili olanı beğendim. *x)
Veriyorum.
YeniDim
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by YeniDim »

Truwor: 01 Aug 2024, 00:24 Düzenli olarak anal seks yapan kadınlar, bir erkeğin doğal olarak, prezervatif olmadan kıçında orgazm yaşaması koşuluyla, kural olarak cilt çok ipeksi, kas dokusu daha yumuşak, selülit belirtisi yok, bel daha incedir. Daha belirgin olan mide düz ve tonludur.
Gözlerin parıldaması, dolgun olması ve saçların gür olması başka bir şey daha var. Ama bu sonradan edinilmiş bir tat değil.
Son zamanlarda gözlerimin çok parladığını görüyorum. Ve dudakları dolgun, özellikle de başka bir "toplantıdan" eve döndüğünde))))
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”