Anal seks aşığı olup olmadığını anüsün görünümünden belirlemek gerçekten mümkün mü?
-
- Orgazm!
- Total posts: 609
- Registered for: 2 years 8 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Anal seks aşığı olup olmadığını anüsün görünümünden belirlemek gerçekten mümkün mü?
Bozuk para yuvasına benziyor!
-
- ön sevişme
- Total posts: 139
- Registered for: 1 year 1 month
-
- Orgazm!
- Total posts: 660
- Registered for: 3 years 1 month
- Orientation: biseksüel
Re: Anal seks aşığı olup olmadığını anüsün görünümünden belirlemek gerçekten mümkün mü?
Да, и судя по всему, частоАнтоха2: ↑27 Apr 2024, 23:12 https://i.postimg.cc/pXjNKK0B/7-D9-AC6-E0-FD26-4150-9523-DA1-E9-CF906-F2.png
Гляньте у моей,трахается в жопу?
- These users thanked the author Evgeniy7519 for the post:
- Antokha2
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 478
- Registered for: 1 year 4 months
Ипать ёж!)Антоха2: ↑27 Apr 2024, 23:12 https://i.postimg.cc/pXjNKK0B/7-D9-AC6-E0-FD26-4150-9523-DA1-E9-CF906-F2.png
Гляньте у моей,трахается в жопу?
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 76
- Registered for: 1 year
Kadınlarla yapılan tüm anal uygulamalarına rağmen onun analist olup olmadığını belirlemek imkansızdır. Doğumdan sonra kanalların açık olduğunu ve bunun seks yüzünden olmadığını iddia etmiyorum. Kanal açık olmasına rağmen kadın buna karşıydı çünkü bu onun için hoş değildi.
- These users thanked the author Şalun 2010 for the post:
- Antokha2
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 334
- Registered for: 2 years
Görünüşe göre söyleyemezsin.
Keşke kız köpek stili bir poz alsa.
https://i.postimg.cc/VvBYX130/P1040140.jpg
Keşke kız köpek stili bir poz alsa.
https://i.postimg.cc/VvBYX130/P1040140.jpg
-
- Penetrasyon
- Total posts: 214
- Registered for: 1 year 8 months
- Orientation: aseksüel
6 dakika 58 saniye sonra gönderildi:
14 dakika 40 saniye sonra gönderildi:
"Zavallı Yorick..."
3 dakika 15 saniye sonra gönderilir:
...yoksa sfinkterden mi?
6 dakika 58 saniye sonra gönderildi:
Bir tür çocuksu ergenlik mantığı...

14 dakika 40 saniye sonra gönderildi:
Tekrar edeceğim (bunu birden fazla yazdım). Bütün kadınlar için söylemeyeceğim. Ama yine de bu çoğu kadın için adil olacaktır... İsminin gizli kalması koşuluyla, kimsenin bilmeyeceğinden %100 emin olduğunda, başka birinin erkeği için öyle bir seks festivali düzenlemeye hazırdır ki... DIŞI! Ve bunu kıçına verecek. Hiçbir şeyi reddetmeyecek (ve tek bir deliği bile). Bu, aile oyuğunda bir şeyler ters gittiği için kasıtlı olarak bir sevgili aradığı zamandır. Veya basitçe "eh, öyle oldu..." Peki ya evdeki yasal kocanız? Hayır, hayır. "Beni kime benzetiyorsun?!" Hatta "Parmağını sokmana her zaman izin vermedim" derler. Hayat hayattır. Bu tür durumlardan kurtulmanın bir yolu var mı? Muhtemelen evet. Ben bir aile seksologu değilim. Ama her şeyden önce, yine de onunla, kadınınla açıkça konuşman gerektiğini düşünüyorum. Ana şey bu. Yıllarca birbirinizle oynamaya ne dersiniz? Evet...finger not her zaman takılmasına izin verilir, çok sıkıdır. Orada seks hakkında hiç konuşulmadı bile

3 dakika 15 saniye sonra gönderilir:
Nasıl ilişkiniz şu anda iyi mi? Onunla oldukça düzenli bir şekilde anal seks yaptığını nasıl öğrendin? Sana kendisi mi söyledi? Ve bugün seni kıçına mı sokuyor? Cevabınız evet ise onu nasıl ikna ettiniz/ikna ettiniz? Az önce yukarıda "bunu" sana kategorik olarak reddettiğini yazdın.NewDim: ↑02 Oct 2022, 20:56 Benimki bizimkinden yaklaşık altı ay önce flört ile sık sık anal seks yaptığı bir partneri vardı. Çok büyük olmayan bir penisle. Ancak ilişkimiz sırasında görünüşte, temiz, küçük, kesinlikle farkedilecek hiçbir şey yoktu. Her zaman parmağımı sokmama izin vermiyordu, çok sıkıydı. Orada seksten bahsedilmiyordu bile, ben yeterince büyüğüm, bunu duymak bile istemedim, kırıldım.
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 13
- Registered for: 2 years

hmm, her gün birkaç kez olmadığı sürece pek olası olmadığını düşünüyorum)
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 13
- Registered for: 1 year
Eşim ve ben sıklıkla anal seks yapıyoruz ve çeşitli oyuncaklarla onun kıçıyla oynuyoruz. Daha önce anüs küçük ve düzgündü. Şimdi bir kıvrım var, burası pek iyi görünmüyor çünkü... Yine kıçıma soktum. Bir süre kıçınıza dokunmazsanız, o zaman tatlılık ortaya çıkar, ama oradadır. Bence bu bir uzatma. Bu nedenle muhtemelen bu şekilde tanımlayabilirsiniz.
https://i.postimg.cc/FshP83gz/DSC08878.jpg
https://i.postimg.cc/7P3sKmzj/IMG-20240722-234012-470.jpg
https://i.postimg.cc/FshP83gz/DSC08878.jpg
https://i.postimg.cc/7P3sKmzj/IMG-20240722-234012-470.jpg
-
- Orgazm!
- Total posts: 520
- Registered for: 2 years 11 months
Kişisel hayatında artık kalıcı bir sevgilisi yoktu, bunun yeterli olduğunu söyledi ve o yıllar sonra ona bir aptal gibi aşık oldu. Ama düzensiz bağlantılar var, buna birlikte karar verdik. Yıllar geçiyor ikisinin de bir arzusu var, biraz daha yürüsün. Artık her türlü fitness ile aktif olarak ilgileniyor, figürünü güçlendirdi, prensipte yaşından çok daha genç görünüyor, yeni arkadaşlarından biri 34 yaşında, onunla diğerlerinden daha sık buluşuyor, herkes mutlu.
Uzun zamandır burada değildim elbette. Ama sana anlatacak bir şey var, başka bir şey ilginç olur, yaz.
Tüm bunların nasıl olduğunu zaten burada bir yerde yazmıştım. Geçen yıla kadar neredeyse tüm hayatımız boyunca anal seks yapmadık. Benden çok önce, gençliğimde başkalarıyla birlikteydim. Benimle değil. Ancak geçen yıl, uzun bir aradan sonra Rus olmayan bir sevgilisi vardı. Onunla altı aydan fazla bir süredir ilişki içindeydi, geçen yılın başında bir yerde onu anal seks yapmaya ikna etti (uzun süre ona yalvardı, onu terk etmekle tehdit etti ama kadın ona çok bağlandı) . Neredeyse 50 yaşında. Sonra yine de onu bıraktı, bir yere gitti ama son iki aydır düzenli olarak orada seviştiler. Biraz sonra bana itiraf etti, özür olarak bunu kendisi teklif etti. Artık bizim için her şey yolunda, ilişkide hiçbir sorun yok, kıçına veriyor, çok sık değil. Delik yağlayıcılarla biraz daralmaya başladığında her seferinde esnediği söylenemez. Oraya boşalmaya izin veriyor, bazen birlikte çıkıyor, parmaklarıyla kendini uyarırsa bu bir patlama ve gösteriş olur)))Aleks020362: ↑21 Jul 2024, 19:32 İlişkiniz şu anda nasıl? Onunla oldukça düzenli bir şekilde anal seks yaptığını nasıl öğrendin? Sana kendisi mi söyledi? Ve bugün seni kıçına mı sokuyor? Cevabınız evet ise onu nasıl ikna ettiniz/ikna ettiniz? Az önce yukarıda "bunu" kategorik olarak reddettiğini yazdınız.
Kişisel hayatında artık kalıcı bir sevgilisi yoktu, bunun yeterli olduğunu söyledi ve o yıllar sonra ona bir aptal gibi aşık oldu. Ama düzensiz bağlantılar var, buna birlikte karar verdik. Yıllar geçiyor ikisinin de bir arzusu var, biraz daha yürüsün. Artık her türlü fitness ile aktif olarak ilgileniyor, figürünü güçlendirdi, prensipte yaşından çok daha genç görünüyor, yeni arkadaşlarından biri 34 yaşında, onunla diğerlerinden daha sık buluşuyor, herkes mutlu.
Uzun zamandır burada değildim elbette. Ama sana anlatacak bir şey var, başka bir şey ilginç olur, yaz.
- These users thanked the author YeniDim for the post:
- Alex020362
-
- ön sevişme
- Total posts: 138
- Registered for: 2 years 7 months
Başkalarını bilmem ama benim anüsüm yuvarlak değil, kedi gibi uzun, dolayısıyla onu kullandıkları hemen belli oluyor. 14 yaşından beri kullanıyorlar.
-
- Orgazm!
Peki sır değilse şimdi kaç yaşındasın? Ve bunu ne sıklıkla kullanıyorlar?
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
- Registered for: 2 years 9 months
Düzenli olarak anal seks yapan kadınlarda, erkeğin doğal olarak, prezervatif olmadan kıçından orgazm olması koşuluyla, kural olarak cilt çok ipeksi, kas dokusu selülit belirtileri olmadan daha yumuşak, bel daha belirgindir. , mide düz ve tonludur.
Gözlerin parıldaması, dolgun olması ve saçların gür olması başka bir şey daha var. Ancak bu herkes için geçerli değil.
Gözlerin parıldaması, dolgun olması ve saçların gür olması başka bir şey daha var. Ancak bu herkes için geçerli değil.
-
- ön sevişme
- Total posts: 124
- Registered for: 11 months
Yerel bir Vikipedi gibisin. Özellikle ipeksi ten ile ilgili olanı beğendim.

-
- Orgazm!
- Total posts: 748
- Registered for: 2 years 9 months
Veriyorum.
-
- Orgazm!
Son zamanlarda gözlerimin çok parladığını görüyorum. Ve dudakları dolgun, özellikle de başka bir "toplantıdan" eve döndüğünde))))Truwor: ↑01 Aug 2024, 00:24 Düzenli olarak anal seks yapan kadınlar, bir erkeğin doğal olarak, prezervatif olmadan kıçında orgazm yaşaması koşuluyla, kural olarak cilt çok ipeksi, kas dokusu daha yumuşak, selülit belirtisi yok, bel daha incedir. Daha belirgin olan mide düz ve tonludur.
Gözlerin parıldaması, dolgun olması ve saçların gür olması başka bir şey daha var. Ama bu sonradan edinilmiş bir tat değil.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 0 Replies
- 29 Views
-
Last post by Çivi
-
- 131 Replies