çok sık "fantezi kurarım".... çok sık..... ya da fantazi kurarsam sayılmaz mı? ama gerçekten düşünmeye gerek var mı?
)) Her şey önemlidir)))) özellikle fantezi....
damn....peki o zaman şimdi...
Şaka yapıyorum... ama gerçekten çok sık hayal kuruyorum..... bazen Kendimi "yapmaya" başlayacağım noktaya getiriyorum.... az önce iş yerinde tuvalette külotumu çıkardım ve ofiste 2 saat boyunca iç çamaşırsız oturdum... ve ne tuhaf... bunu yapmayı düşünürken.... yapmak istediğim o kadar çok şey vardı ki... ve külotumu nasıl çıkarıp ofise döndüğümü... sadece düşünüyordum kızlar iç çamaşırı giymediğimi fark etmesinler ve “kokuyu” duymasınlar diye… Hatta bu yüzden “çocuk daması” ile dolaştığım ofisin içinde dolaştım… Sonunda tuvalete gittim ve tekrar külotumu giydim.
[quote=Venüs post_id=392667 time=1722349844 user_id=15698] [quote=Natali_Natali post_id=392664 time=1722349726 user_id= 6331] çok sık "fantezi kurarım".... çok sık..... ya da fantazi kurarsam sayılmaz mı? ama gerçekten düşünmeye gerek var mı? [/quote]
)) Her şey önemlidir)))) özellikle fantezi.... [ /quote] damn....peki o zaman şimdi... Şaka yapıyorum... ama gerçekten çok sık hayal kuruyorum..... bazen Kendimi "yapmaya" başlayacağım noktaya getiriyorum.... az önce iş yerinde tuvalette külotumu çıkardım ve ofiste 2 saat boyunca iç çamaşırsız oturdum... ve ne tuhaf... bunu yapmayı düşünürken.... yapmak istediğim o kadar çok şey vardı ki... ve külotumu nasıl çıkarıp ofise döndüğümü... sadece düşünüyordum kızlar iç çamaşırı giymediğimi fark etmesinler ve “kokuyu” duymasınlar diye… Hatta bu yüzden “çocuk daması” ile dolaştığım ofisin içinde dolaştım… Sonunda tuvalete gittim ve tekrar külotumu giydim.
[quote=Natali_Natali post_id=392670 time=1722350249 user_id=6331]...Kızlar iç çamaşırı giymediğimi fark etmesinler ve “kokuyu” duymasınlar diye düşünüyordum...[/quote] nPeki nasıl oldu da meslektaşlarınız kokuyu fark etmedi?)))
Natali_Natali: ↑30 Jul 2024, 17:37...Kızlar iç çamaşırı giymediğimi fark etmesinler ve “kokuyu” duymasınlar diye düşünüyordum...
Peki nasıl oldu da meslektaşlarınız kokuyu alamadılar?)))
Tanrıya şükür hayır)) )... işte bu fantezimi fark eder etmez... külotumu çıkardım... nedense heyecan bir anda kayboldu ((((...
Bunun hakkında rakip bir kaynakta zaten bahsetmiştim.. ... benim düşünceme göre bazı "eylemler" için uygun bir ortama, bilgili "arkadaşlardan" oluşan bir çevreye ihtiyacınız var.. .. neler olduğunun farkında olan ve eylemlerime ve bana tepki verenler, özellikle bir şeyi zorlamasalar da, onların tepkisine bağlı olarak ben zaten kendim hareket etmeye başlıyorum....
ve böylece ... meğerse külotumu çıkarmışım ama öğrenciyken, böyle şeyler yaptığımda, artık orada olmadığım zamanki o vızıltıyı alamadım.... ne yazık ki...
[quote=Diktatör post_id=392672 time=1722350530 user_id=11798] [quote=Natali_Natali post_id=392670 time=1722350249 user_id= 6331]...Kızlar iç çamaşırı giymediğimi fark etmesinler ve “kokuyu” duymasınlar diye düşünüyordum...[/quote]
Peki nasıl oldu da meslektaşlarınız kokuyu alamadılar?))) [/quote]
Tanrıya şükür hayır)) )... işte bu fantezimi fark eder etmez... külotumu çıkardım... nedense heyecan bir anda kayboldu ((((...
Bunun hakkında rakip bir kaynakta zaten bahsetmiştim.. ... benim düşünceme göre bazı "eylemler" için uygun bir ortama, bilgili "arkadaşlardan" oluşan bir çevreye ihtiyacınız var.. .. neler olduğunun farkında olan ve eylemlerime ve bana tepki verenler, özellikle bir şeyi zorlamasalar da, onların tepkisine bağlı olarak ben zaten kendim hareket etmeye başlıyorum.... ve böylece ... meğerse külotumu çıkarmışım ama öğrenciyken, böyle şeyler yaptığımda, artık orada olmadığım zamanki o vızıltıyı alamadım.... ne yazık ki...
[quote=Natali_Natali post_id=392670 time=1722350249 user_id=6331] ve "koku" duyulmasın diye [/quote] Köpek gibi koku alma duyum var; seni hemen fark ederim).
Natali_Natali: ↑30 Jul 2024, 17:37
ve "koku" duyulmasın diye
Köpek gibi koku alma duyum var; fark ettim). n
damn.... sadece kokular benim fetişimdir... "Duydum" Çocukluğumdan beri çok güzel kokuyor.. .. ve eğer ben böyle kokular duyarsam çevremdeki herkesin de aynı şekilde duyacağını düşünürdüm....
[quote=vvm post_id=392679 time=1722351923 user_id=18147] [quote=Natali_Natali post_id=392670 time=1722350249 user_id= 6331] ve "koku" duyulmasın diye [/quote] Köpek gibi koku alma duyum var; fark ettim). n[/quote]
damn....sadece kokular benim fetişimdir... "Duydum" Çocukluğumdan beri çok güzel kokuyor.. .. ve eğer ben böyle kokular duyarsam çevremdeki herkesin de aynı şekilde duyacağını düşünürdüm....
Natali_Natali: ↑30 Jul 2024, 17:47
falan....görünüşe göre külotumu çıkardım ama öğrenciyken böyle şeyler yaptığımda hissettiğim o vızıltı artık yoktu...ne yazık ki....
Bir sonraki aşamaya geçmemiz gerekiyor - fişler, vibratörler yerleştirme).
[quote=Natali_Natali post_id=392674 time=1722350859 user_id=6331] falan....görünüşe göre külotumu çıkardım ama öğrenciyken böyle şeyler yaptığımda hissettiğim o vızıltı artık yoktu...ne yazık ki.... [/quote] Bir sonraki aşamaya geçmemiz gerekiyor - fişler, vibratörler yerleştirme).
Natali_Natali: ↑30 Jul 2024, 17:47
ve böylece.... meğerse külotumu çıkarmışım, ama öğrenciyken böyle şeyler yaptığımda hissettiğim heyecan artık yoktu.... ne yazık ki.... n
Sonraki seviyeye geçmemiz gerekiyor - fişler, vibratörler takın).
n
böylece yeni bir seviyeye geçtim.... tüm fişlerden ve vibratörlerden kurtuldum..... evlendim))))...
[quote=vvm post_id=392682 time=1722352081 user_id=18147] [quote=Natali_Natali post_id=392674 time=1722350859 user_id= 6331] ve böylece.... meğerse külotumu çıkarmışım, ama öğrenciyken böyle şeyler yaptığımda hissettiğim heyecan artık yoktu.... ne yazık ki.... n[ /quote] Sonraki seviyeye geçmemiz gerekiyor - fişler, vibratörler takın). [/quote] n böylece yeni bir seviyeye geçtim.... tüm fişlerden ve vibratörlerden kurtuldum..... evlendim))))...
Natali_Natali: ↑30 Jul 2024, 18:07kahretsin.... sadece kokular benim fetişimdir... Çocukluğumdan beri kokuları çok güzel "duydum".... ve her zaman şunu düşündüm, eğer böyle kokular duyarsam, o zaman onlar da aynı, etraflarındaki herkes de bunu duyuyor.
Hayır, yalnızca bazıları). İnsanlar hiçbir şey hissetmiyor.
[quote=Natali_Natali post_id=392681 time=1722352053 user_id=6331]kahretsin....sadece kokular benim fetişimdir... Çocukluğumdan beri kokuları çok güzel "duydum".... ve her zaman şunu düşündüm, eğer böyle kokular duyarsam, o zaman onlar da aynı, etraflarındaki herkes de bunu duyuyor. [/quote] Hayır, yalnızca bazıları). İnsanlar hiçbir şey hissetmiyor.
Natali_Natali: ↑30 Jul 2024, 18:07
damn.... sadece kokular benim fetişimdir... Çocukluğumdan beri kokuları çok iyi "duydum".... ve her zaman şunu düşündüm, eğer koku duyarsam böyle olursa etraflarındaki herkes onları aynı şekilde duyar.
Hayır, yalnızca bazıları). İnsanlar hiçbir şey hissetmiyorlar.
neden hiçbir şey.... sadece\her birimizin özel bir şeyi var, "bizimki" bir şey sahip olmak". ..
[quote=vvm post_id=392685 time=1722352224 user_id=18147] [quote=Natali_Natali post_id=392681 time=1722352053 user_id= 6331] damn....sadece kokular benim fetişimdir... Çocukluğumdan beri kokuları çok iyi "duydum".... ve her zaman şunu düşündüm, eğer koku duyarsam böyle olursa etraflarındaki herkes onları aynı şekilde duyar. [/quote] Hayır, yalnızca bazıları). İnsanlar hiçbir şey hissetmiyorlar. [/quote] neden hiçbir şey.... sadece\her birimizin özel bir şeyi var, "bizimki" bir şey sahip olmak". ..
Natali_Natali: ↑30 Jul 2024, 18:09
böylece yeni bir seviyeye geçtim.... tüm tıkaçlardan ve vibratörlerden kurtuldum..... evlendim))))
nEvli bir kadın da bir düzeyde duramaz; kocasının tutku iğnesine sıkı sıkıya bağlı olması gerekir ki, sizden deliliğe düşsün, üstünlüğünü kaybetmesin, aksi takdirde sıkılacaktır). Onlar öyle adamlardır).
29 saniye sonra gönderildi:
neden hiçbir şey....sadece\her birimizin özel bir şeyi var, "kendimize ait" bir şeyi var
[quote=Natali_Natali post_id=392684 time=1722352186 user_id=6331] böylece yeni bir seviyeye geçtim.... tüm tıkaçlardan ve vibratörlerden kurtuldum..... evlendim)))) [/quote] nEvli bir kadın da bir düzeyde duramaz; kocasının tutku iğnesine sıkı sıkıya bağlı olması gerekir ki, sizden deliliğe düşsün, üstünlüğünü kaybetmesin, aksi takdirde sıkılacaktır). Onlar öyle adamlardır).
[size=85] [color=green]29 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote=Natali_Natali post_id=392686 time=1722352338 user_id=6331] neden hiçbir şey....sadece\her birimizin özel bir şeyi var, "kendimize ait" bir şeyi var [/quote] Konuşuyorum koku duyusu hakkında)) )
[quote=Natali_Natali post_id=392689 time=1722352757 user_id=6331]lanet olsun.... yani, müstakbel kocamla tanışır tanışmaz... evliliğimin ilk yılında.... Pek çok "seviye [/quote] Bir-iki yıldır bir araya gelmiyordunuz değil mi?
[quote=Vovochka post_id=392741 time=1722362577 user_id=26407] [ref=#bf0000]Venüs[/ref], sanırım kazanacağım’ Henüz bitirmediysen bir süreliğine içeri girmene izin verir [/quote]
0 kez! Ya da 10 ya da daha fazla!
Ya ben yanılıyorum, ya da farklı insanlar için durum farklı!?
Çok tuhaf.
Haftalarca düşünmeden ya da mastürbasyon yapmadan durabilirim.
Ve günde 10 kez mastürbasyon yapabilirim!
0 kez! Ya da 10 ya da daha fazla! Ya ben yanılıyorum, ya da farklı insanlar için durum farklı!? Çok tuhaf. Haftalarca düşünmeden ya da mastürbasyon yapmadan durabilirim. Ve günde 10 kez mastürbasyon yapabilirim!
Aion2012Dead: ↑30 Jul 2024, 21:34
Çok tuhaf.
[quote=Aion2012Dead post_id=392759 time=1722364474 user_id=6819] 0 kez! Ya da 10 ya da daha fazla! Ya ben yanılıyorum, ya da farklı insanlar için durum farklı!? Çok tuhaf. Haftalarca düşünmeden ya da mastürbasyon yapmadan durabilirim. Ve günde 10 kez mastürbasyon yapabilirim! [/quote]
Venüs,
Ne kadar talihsiz ve ben itiraf etmekten utanmıyordu - alkol almaktan.
Sarhoş olduğumda cinsel açıdan daha istekli oluyorum, ayık olduğumda hiçbir şeye dikkat etmiyorum ve arzu duymuyorum.
[ref=#bf0000]Venüs[/ref], Ne kadar talihsiz ve ben itiraf etmekten utanmıyordu - alkol almaktan. Sarhoş olduğumda cinsel açıdan daha istekli oluyorum, ayık olduğumda hiçbir şeye dikkat etmiyorum ve arzu duymuyorum.
Aion2012Dead: ↑30 Jul 2024, 21:46Venüs, Alkol almayı kabul etmek ne kadar üzücü ve utanç verici olursa olsun.
Sarhoş olduğumda cinsel açıdan daha istekli oluyorum, ayık olduğumda hiçbir şeye dikkat etmiyorum veya hiçbir şeyi arzulamıyorum.
Soru sormadan önce şunu düşünüyordum. Yeşil yılana olan bağımlılığını hatırlıyorum ama belki de kendi başına idare edebildiğini ve artık içki içmediğini düşündüm...
[quote=Aion2012Dead post_id=392767 time=1722365188 user_id=6819] [ref=#bf0000]Venüs[/ref], Alkol almayı kabul etmek ne kadar üzücü ve utanç verici olursa olsun. Sarhoş olduğumda cinsel açıdan daha istekli oluyorum, ayık olduğumda hiçbir şeye dikkat etmiyorum veya hiçbir şeyi arzulamıyorum. [/quote]
Soru sormadan önce şunu düşünüyordum. Yeşil yılana olan bağımlılığını hatırlıyorum ama belki de kendi başına idare edebildiğini ve artık içki içmediğini düşündüm...
[quote=Aion2012Dead post_id=392771 time=1722365647 user_id=6819] [ref=#bf0000]Venüs[/ref], nPeki, başa çıkmanın ne anlamı var? Zaten hepimiz öleceğiz. [/quote]
Konu ölümle ilgili değil ama hayat hakkında. Bir kişinin yaşadığı yaşam kalitesinde. Gerçekten alkol dışında başka ilgi alanınız yok mu?
Aion2012Dead: ↑30 Jul 2024, 21:34
Çok tuhaf.
Peki neden hâlâ seks yapmadın? Aseksüelliğin olmadığı mı ortaya çıktı?
[quote=Aion2012Dead post_id=392759 time=1722364474 user_id=6819] 0 kez! Ya da 10 ya da daha fazla! Ya ben yanılıyorum, ya da farklı insanlar için durum farklı!? Çok tuhaf. Haftalarca düşünmeden ya da mastürbasyon yapmadan durabilirim. Ve günde 10 kez mastürbasyon yapabilirim! [/quote] Peki neden hâlâ seks yapmadın? Aseksüelliğin olmadığı mı ortaya çıktı?
AmberaMaze,
Eğer olmasaydı başlangıç noktaları (seks hayatının başlangıcı)
daha sonra bu kişisel bir mesele.
Kendi yaşımdaki kızlardan cinsel olarak tahrik oluyorum ama tembelim.
Ve ben kız kardeşimin yaşındaki genç kızlar onunla samimi oyunlar oynadığımda daha çok heyecanlanıyorum.
Ama ben daha da tembelim.
Ve bu kadar inek olduğum için bile mutluyum, bakire ve tembel bir adam!!!!!!
Sanırım aksi olsaydı yaşamak benim için daha zor olurdu.
[ref=#804000]AmberaMaze[/ref], Eğer olmasaydı başlangıç noktaları (seks hayatının başlangıcı) daha sonra bu kişisel bir mesele. Kendi yaşımdaki kızlardan cinsel olarak tahrik oluyorum ama tembelim. Ve ben kız kardeşimin yaşındaki genç kızlar onunla samimi oyunlar oynadığımda daha çok heyecanlanıyorum. Ama ben daha da tembelim. Ve bu kadar inek olduğum için bile mutluyum, [url=viewtopic.php?t=6128]bakire[/url] ve tembel bir adam!!!!!! Sanırım aksi olsaydı yaşamak benim için daha zor olurdu.
Seks hakkındaki düşünceler, soyunmuş bir kadın, göğüsleri, kıvrımları, poposu, cinsel organları, hatta klitoris hakkında ayrı ayrı düşünceler, arka planda 7/24. Ve buna göre seks, nasıl girdiğim, beni amıyla nasıl sıktığı, spermi dar bir vajinaya nasıl attığım, ağzına kadar doldurduğum hakkında)) Onsuz bir gün geçmiyor. Ama o yalnızca düşünceleriyle hayatta değil
Seks hakkındaki düşünceler, soyunmuş bir kadın, göğüsleri, kıvrımları, poposu, cinsel organları, hatta klitoris hakkında ayrı ayrı düşünceler, arka planda 7/24. Ve buna göre seks, nasıl girdiğim, beni amıyla nasıl sıktığı, spermi dar bir vajinaya nasıl attığım, ağzına kadar doldurduğum hakkında)) Onsuz bir gün geçmiyor. Ama o yalnızca düşünceleriyle hayatta değil 😉 😎 ;
Aion2012Dead: ↑30 Jul 2024, 22:18AmberaMaze, nBaşlangıç noktası (seks hayatının başlangıcı) yoksa
o zaman bu kişisel bir meseledir.
Akranlarım tarafından cinsel açıdan uyarılırım ama tembelim. nKız kardeşimin yaşındaki reşit olmayan kızlar onunla samimi oyunlar oynadığımda daha da heyecanlanıyorum.
Ama ben daha da tembelim.
Ve hatta bu kadar inek olduğum için mutluyum. , bakire ve tembel bir insan!!!!!!!
Sanırım farklı olsaydı yaşamak benim için daha zor olurdu.
Eh, israftır, içmek israftır, evde oturmak israftır. Siz bu bataklıkta var oldukça hayat akıp gidiyor. Eğer farklı davranırsan nasıl bir hayatın olabilir? Hiç ilgilenmiyor musun?
[quote=Aion2012Dead post_id=392781 time=1722367099 user_id=6819] [ref=#804000]AmberaMaze[/ref], nBaşlangıç noktası (seks hayatının başlangıcı) yoksa o zaman bu kişisel bir meseledir. Akranlarım tarafından cinsel açıdan uyarılırım ama tembelim. nKız kardeşimin yaşındaki reşit olmayan kızlar onunla samimi oyunlar oynadığımda daha da heyecanlanıyorum. Ama ben daha da tembelim. Ve hatta bu kadar inek olduğum için mutluyum. , [url=viewtopic.php?t=6128]bakire[/url] ve tembel bir insan!!!!!!! Sanırım farklı olsaydı yaşamak benim için daha zor olurdu. [/quote] Eh, israftır, içmek israftır, evde oturmak israftır. Siz bu bataklıkta var oldukça hayat akıp gidiyor. Eğer farklı davranırsan nasıl bir hayatın olabilir? Hiç ilgilenmiyor musun?
AmberaMaze : ↑30 Jul 2024, 23:55
Seninki nedir? farklı davranırsan hayat nasıl olabilir, hiç ilgilenmiyor musun?
Neredeyse aynı, sadece cinsel açıdan daha ilgi çekici ve daha canlı.
Bilmiyorum, hayal bile edemeyecek kadar tembelim.
Belki de bir çeşit testosteron eksikliğim var? Mastürbasyon ve fanteziler oldukça fazla olmasına rağmen ana erkek hareketi neredeyse yok denecek kadar az.
Ya da sıradan, yıllar geçtikçe ben zaten bu şekilde yaşamaya ve düşünmeye alıştım. Ve artık hiçbir sorun kalmadı.
[ref=#804000]AmberaMaze[/ref], [quote=AmberaMaze post_id=392805 time=1722372927 user_id=24160] Seninki nedir? farklı davranırsan hayat nasıl olabilir, hiç ilgilenmiyor musun? [/quote] Neredeyse aynı, sadece cinsel açıdan daha ilgi çekici ve daha canlı. Bilmiyorum, hayal bile edemeyecek kadar tembelim. Belki de bir çeşit testosteron eksikliğim var? Mastürbasyon ve fanteziler oldukça fazla olmasına rağmen ana erkek hareketi neredeyse yok denecek kadar az. Ya da sıradan, yıllar geçtikçe ben zaten bu şekilde yaşamaya ve düşünmeye alıştım. Ve artık hiçbir sorun kalmadı.
nPeki farklı davranırsan, hiç ilgilenmezsen nasıl bir hayatın olabilir?
Neredeyse aynı, sadece cinsel açıdan daha ilginç ve canlı
Bilmiyorum, hayal bile edemeyecek kadar tembelim.
Belki de bir çeşit testosteron eksikliğim var? Mastürbasyon ve fanteziler oldukça fazla olmasına rağmen ana erkek hareketi neredeyse yok denecek kadar az.
Ya da sıradan, yıllar geçtikçe ben zaten bu şekilde yaşamaya ve düşünmeye alıştım. Ve artık hiçbir sorun yok.
Bunun bir alışkanlık olduğunu düşünüyorum. Kendinize böyle bir konfor alanı yarattınız ve buna alıştınız. Ama tembelliğiniz tamamen sağlıksız, belki de tembellik değil, derin ve uzun süreli bir depresyondur. Bana neşe getiren şeyleri bile hiçbir şey istemediğimde yaşadım. Mesela ben müzikle yaşıyordum ama depresyondan dolayı birkaç yıl müzik dinlemeyi bile bıraktım. Ben istemedim. Bunların hepsi sevdiğim birinin kaybı, hem zihinsel hem de fiziksel sağlık sorunları ve koşulların beni kendime ait olmayan bir hayat yaşamaya zorlaması yüzündendi. Bundan yeni çıktım. Ve bunun bir geri dönüşü var - tıpkı bir diyetten sonra çok yemek yemek istediğim gibi, şimdi beynim de aslında yaşamadığı onca yılı hızla telafi etmek istiyor. Bir tür aşırı tazminat. Ve onsuz yaşamak daha iyi, her ne kadar kendi rahatlık alanı olsa ve bağımlılık yapsa da.
Fantazileriniz ve heyecanınız varsa, o zaman arzularınız ve hormonlarınız açısından her şey yolunda demektir, sadece mastürbasyon yapmaya alışkınsınız. Uzun zaman önce kendi yaşında bir kız bulup dolu dolu bir hayat yaşamaya başlamalıydın. Bu kız kardeşiniz ya da küçük kızınız değil, hatırlanacak başka bir şey olmadığı için o anılara takılıp kalmış olabilirsiniz.
Ve kesinlikle içkiyi bırakın; kimyasal bağımlılıklar bir insanın hayatına yapabileceği en kötü şeydir. Bu bağımlılıkların sonucu her zaman aynıdır; aptallığa ve ölüme yol açarlar. Belki de yaşam tarzınızın neden olduğu depresyon nedeniyle hiçbir şey istemiyorsunuz - böyle bir kısır döngü ve onu kırmak daha iyi olabilir. Belki de hayatınızı yaşamıyorsunuz ve bu varoluşta hiçbir şey istemiyorsunuz.
These users thanked the author Devam etmek for the post (total 2):
[quote=Aion2012Dead post_id=392811 time=1722374139 user_id=6819] [ref=#804000]AmberaMaze[/ref], [quote=AmberaMaze post_id=392805 time=1722372927 user_id=24160] nPeki farklı davranırsan, hiç ilgilenmezsen nasıl bir hayatın olabilir? [/quote] Neredeyse aynı, sadece cinsel açıdan daha ilginç ve canlı Bilmiyorum, hayal bile edemeyecek kadar tembelim. Belki de bir çeşit testosteron eksikliğim var? Mastürbasyon ve fanteziler oldukça fazla olmasına rağmen ana erkek hareketi neredeyse yok denecek kadar az. Ya da sıradan, yıllar geçtikçe ben zaten bu şekilde yaşamaya ve düşünmeye alıştım. Ve artık hiçbir sorun yok. [/quote] Bunun bir alışkanlık olduğunu düşünüyorum. Kendinize böyle bir konfor alanı yarattınız ve buna alıştınız. Ama tembelliğiniz tamamen sağlıksız, belki de tembellik değil, derin ve uzun süreli bir depresyondur. Bana neşe getiren şeyleri bile hiçbir şey istemediğimde yaşadım. Mesela ben müzikle yaşıyordum ama depresyondan dolayı birkaç yıl müzik dinlemeyi bile bıraktım. Ben istemedim. Bunların hepsi sevdiğim birinin kaybı, hem zihinsel hem de fiziksel sağlık sorunları ve koşulların beni kendime ait olmayan bir hayat yaşamaya zorlaması yüzündendi. Bundan yeni çıktım. Ve bunun bir geri dönüşü var - tıpkı bir diyetten sonra çok yemek yemek istediğim gibi, şimdi beynim de aslında yaşamadığı onca yılı hızla telafi etmek istiyor. Bir tür aşırı tazminat. Ve onsuz yaşamak daha iyi, her ne kadar kendi rahatlık alanı olsa ve bağımlılık yapsa da. Fantazileriniz ve heyecanınız varsa, o zaman arzularınız ve hormonlarınız açısından her şey yolunda demektir, sadece mastürbasyon yapmaya alışkınsınız. Uzun zaman önce kendi yaşında bir kız bulup dolu dolu bir hayat yaşamaya başlamalıydın. Bu kız kardeşiniz ya da küçük kızınız değil, hatırlanacak başka bir şey olmadığı için o anılara takılıp kalmış olabilirsiniz. Ve kesinlikle içkiyi bırakın; kimyasal bağımlılıklar bir insanın hayatına yapabileceği en kötü şeydir. Bu bağımlılıkların sonucu her zaman aynıdır; aptallığa ve ölüme yol açarlar. Belki de yaşam tarzınızın neden olduğu depresyon nedeniyle hiçbir şey istemiyorsunuz - böyle bir kısır döngü ve onu kırmak daha iyi olabilir. Belki de hayatınızı yaşamıyorsunuz ve bu varoluşta hiçbir şey istemiyorsunuz.
AmberaMaze,
Yapamam Hatta tartışacağım çünkü bu seçenek pekâlâ doğru olabilir.
Belki de haklısın. Her ne kadar sadece tembel olduğumu ve alışkanlıklara bağlı bir yaratık olduğumu düşünsem de.
Ama her halükarda her şey ölüme yol açıyor ve kesinlikle kendi özgür irademle hayatımı zorlaştırmayacağım.
[ref=#804000]AmberaMaze[/ref], Yapamam Hatta tartışacağım çünkü bu seçenek pekâlâ doğru olabilir. Belki de haklısın. Her ne kadar sadece tembel olduğumu ve alışkanlıklara bağlı bir yaratık olduğumu düşünsem de. Ama her halükarda her şey ölüme yol açıyor ve kesinlikle kendi özgür irademle hayatımı zorlaştırmayacağım.
Aion2012Dead: ↑31 Jul 2024, 01:55
Ama ne olursa olsun her şey ölüme yol açıyor ve ben kesinlikle kendi özgür irademle hayatımı zorlaştırmayacağım.
Alkol içmek sadece somatiği kötüleştirmekle kalmıyor, bedenin fiilen yok olmasına da yol açıyor. Alkolün ruh üzerinde de zararlı bir etkisi vardır ve kişiliğin bozulmasına yol açar. Görünüşe göre hayatınızı zorlaştırmıyorsunuz.
These users thanked the author Venüs for the post (total 3):
[quote=Aion2012Dead post_id=392831 time=1722380107 user_id=6819] Ama ne olursa olsun her şey ölüme yol açıyor ve ben kesinlikle kendi özgür irademle hayatımı zorlaştırmayacağım. [/quote]
Alkol içmek sadece somatiği kötüleştirmekle kalmıyor, bedenin fiilen yok olmasına da yol açıyor. Alkolün ruh üzerinde de zararlı bir etkisi vardır ve kişiliğin bozulmasına yol açar. Görünüşe göre hayatınızı zorlaştırmıyorsunuz.
Her zaman onu düşünüyorum. Ve ne yaptığımın hiçbir önemi yok: mutfakta yemek pişirmek, temizlik yapmak ya da dinlenmek. Evde, ziyarette, mağazada veya işte. :ayyy:
These users thanked the author Dal for the post (total 4):
Her zaman onu düşünüyorum. Ve ne yaptığımın hiçbir önemi yok: mutfakta yemek pişirmek, temizlik yapmak ya da dinlenmek. Evde, ziyarette, mağazada veya işte. :ayyy:
Galinka: ↑31 Jul 2024, 10:41
Her zaman onu düşünüyorum. Ve ne yaptığımın hiçbir önemi yok: mutfakta yemek pişirmek, temizlik yapmak ya da dinlenmek. Evde, ziyarette, mağazada veya işte.
[quote=Galinka post_id=392904 time=1722411674 user_id=22300] Her zaman onu düşünüyorum. Ve ne yaptığımın hiçbir önemi yok: mutfakta yemek pişirmek, temizlik yapmak ya da dinlenmek. Evde, ziyarette, mağazada veya işte. :oops: [/quote] Seks eksikliği?’ler 128527;
Galinka: ↑31 Jul 2024, 10:41
Her zaman onu düşünüyorum. Ve ne yaptığımın hiçbir önemi yok: mutfakta yemek pişirmek, temizlik yapmak ya da dinlenmek. Evde, ziyarette, mağazada veya işte.
[quote=Galinka post_id=392904 time=1722411674 user_id=22300] Her zaman onu düşünüyorum. Ve ne yaptığımın hiçbir önemi yok: mutfakta yemek pişirmek, temizlik yapmak ya da dinlenmek. Evde, ziyarette, mağazada veya işte. :oops: [/quote] bir tür rüya, Kadın değil!!!! :Gül:
[quote="Slavik 34" post_id=392907 time=1722411947 user_id=25500] Seks eksikliği? [/quote] Eksiklik yok, sadece seksi seviyorum ve her zaman istiyorum :oops:
Sabah, öğleden sonra, akşam ve gece, bazen birkaç kez ona ihtiyacım var. Bütün kadınlar bu ritmi sadece birkaç gün veya genellikle ilk gün korurlar, sonra donarlar. Soru şu ki, böyle kadınlar var mı,...
Last post
Bunu sabah ve akşam, ayrıca hafta sonları ve gündüzleri de isterim :oops:
Üç tane var, sabah bir kızla seviştik, sonra onunla kavga ettim ve akşam iki lezbiyen fahişeyi kucağıma aldım, sırayla beni emiyorlardı, sonra biri sikimin üzerine atladı ve ikincisi oturdu yüzümde...
Last post
Mmmmmmm, genel, kaba eğlence adına, saunada
teker teker seni nasıl becerdiklerini bana anlat .
Karım seks istiyor ama ben normalde haftada sadece 2 kez yapabiliyorum. Daha sık olmak için yeterli değilim... 20 yıldır değil... eğer parlak duygularım olsaydı elbette yapabilirdim... ama her geçen...
Last post
Üçlü seks yapmayı denerdim böylece onu istediği gibi becerebilirim)) ama onu buna nasıl getirebilirim?)
Yani sorun onun yanında değil ve senin içinde dostum. Neden ağrılı bir kafadan sağlıklı bir...