Engelliyim, mastürbasyon yapmama yardım etmesi için annemi nasıl ikna edebilirim?

Engelli insanların yaşamının samimi yanı
Zenkar
Potansiyel seks nesnesi
 Engelliyim, mastürbasyon yapmama yardım etmesi için annemi nasıl ikna edebilirim?

Unread post by Zenkar »

19 yaşındayım, 1. grup engelim var, yakın gelecekte bir kız arkadaşımın olması pek mümkün değil, bu yüzden mastürbasyon yapmak zorunda kalıyorum. Daha önce sadece bacaklarımda sorun vardı ama son zamanlarda ben de sorun yaşıyorum. kollarımda sorun vardı. Uzun zamandır mastürbasyon yapmıyorum, annemle yaşıyorum, iyi bir ilişkimiz var, 42 yaşında, güzel bir görünümü var, ondan beni mastürbasyon yapmasını istemek istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum . Ne önerebilirsin?
evet peki
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 440
Orientation: biseksüel
 Re: Engelliyim, mastürbasyon yapmama yardım etmesi için annemi nasıl ikna edebilirim?

Unread post by evet peki »

Çiftleşme Döngüsü: 25 Aug 2021, 23:45 Efendim dostum, senin gibi kaç tane insan gördüm? Anneleriyle mastürbasyon yapan ve forumlarda Annemi sikmek istiyorum, ama onun da hiçbir hakkı yok oğlunun ona mastürbasyon yaptığı fikri
Evet, yazarın zaten bir mastürbasyoncu olduğunu ve kesinlikle engelli olmadığını düşünüyorum. Grup 1 engelli kişi ya kördür ya da yaşayan bir cesettir.
Kisun5
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 66
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Engelliyim, mastürbasyon yapmama yardım etmesi için annemi nasıl ikna edebilirim?

Unread post by Kisun5 »

Biraz konu dışı ama deneyim açısından ilginç olacağını düşünüyorum ve böyle bir özelliğe sahip bir arkadaşımın olması, tabiri caizse rahatlamasına "yardımcı olmak"ta bir sakınca görmezdim. Ve bir iyilik yaptı ve kendisi de zevk aldı.
Tavşan
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 453
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Tavşan »

Bir çıkış yolu olduğunu düşünüyorum. Ancak esneklik konusunda pratik yapmanız gerekecek)

https://i.postimg.cc/WzYhmT3P/i.jpg
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Engelli insanlar ve seks”