Engelliyim, mastürbasyon yapmama yardım etmesi için annemi nasıl ikna edebilirim?
-
- Potansiyel seks nesnesi
Engelliyim, mastürbasyon yapmama yardım etmesi için annemi nasıl ikna edebilirim?
19 yaşındayım, 1. grup engelim var, yakın gelecekte bir kız arkadaşımın olması pek mümkün değil, bu yüzden mastürbasyon yapmak zorunda kalıyorum. Daha önce sadece bacaklarımda sorun vardı ama son zamanlarda ben de sorun yaşıyorum. kollarımda sorun vardı. Uzun zamandır mastürbasyon yapmıyorum, annemle yaşıyorum, iyi bir ilişkimiz var, 42 yaşında, güzel bir görünümü var, ondan beni mastürbasyon yapmasını istemek istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum . Ne önerebilirsin?
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 440
- Orientation: biseksüel
Re: Engelliyim, mastürbasyon yapmama yardım etmesi için annemi nasıl ikna edebilirim?
Evet, yazarın zaten bir mastürbasyoncu olduğunu ve kesinlikle engelli olmadığını düşünüyorum. Grup 1 engelli kişi ya kördür ya da yaşayan bir cesettir.Çiftleşme Döngüsü: ↑25 Aug 2021, 23:45 Efendim dostum, senin gibi kaç tane insan gördüm? Anneleriyle mastürbasyon yapan ve forumlarda Annemi sikmek istiyorum, ama onun da hiçbir hakkı yok oğlunun ona mastürbasyon yaptığı fikri
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 66
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Engelliyim, mastürbasyon yapmama yardım etmesi için annemi nasıl ikna edebilirim?
Biraz konu dışı ama deneyim açısından ilginç olacağını düşünüyorum ve böyle bir özelliğe sahip bir arkadaşımın olması, tabiri caizse rahatlamasına "yardımcı olmak"ta bir sakınca görmezdim. Ve bir iyilik yaptı ve kendisi de zevk aldı.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 453
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Bir çıkış yolu olduğunu düşünüyorum. Ancak esneklik konusunda pratik yapmanız gerekecek)
https://i.postimg.cc/WzYhmT3P/i.jpg
https://i.postimg.cc/WzYhmT3P/i.jpg
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 80 Replies
- 1671 Views
-
Last post by AnastasiaStr.