Sahte hesaplar
-
Автор темыİÇİNDE
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 73
- Registered for: 1 year 1 month
Sahte hesaplar
Bu forumda kadınlar adına hesapların %99’unun aslında erkekler tarafından yönetildiğine inanıyorum, yöneticinin bir kontrol yapması gerektiğini düşünüyorum, örneğin işaretli bir fotoğraf, ancak sinyaller şuradan da indirilebilir: İnternet, bu nedenle yöneticinin imza metnini yürütme için göndermesi gerekiyor, kim reddederse veya uymazsa BANlanacak
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
- Registered for: 2 years 11 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Cevap: Sahte hesaplar
Ve site çökecek. Zaten kimin kimmiş gibi davrandığını ortaya çıkarmak gibi bir dışkılama yaptılar. Bundan iyi bir şey çıkmadı.
A... Buna neden ihtiyacın var? Kadın ruhuna ve algısına sahip erkekler var, taşaklı at gibi kadınlar var...
Burası 20 yıl öncesinden Photoshop’lu yüz fotoğraflarının olduğu bir tanışma sitesi değil: bacaklar düzleştirilmiş , bel daraltılır, göğüsler ve kalça büyütülür. Güzellik! Fotoğrafta.
Ve burada fotoğraf yok. Ve yapma. Neredeyse hiç kimse kimseye bir şey teklif etmiyor ya da söz vermiyor.
İletişim kuruyoruz, gerçek hikayeleri ve kurgusal fantezileri paylaşıyoruz ve danışıyoruz.
Ha-ha , üç kez.W: ↑28 Jul 2024, 15:23 Bu forumda kadınlar adına hesapların %99’unun aslında erkekler tarafından yönetildiğine inanıyorum, yöneticinin bir kontrol yapması gerektiğini düşünüyorum, örneğin üzerinde tabela olan bir fotoğraf ama tabelalar da kontrol edebilir İnternetten indirilebilir, dolayısıyla yöneticinin imza metnini yürütme için göndermesi gerekiyor, reddeden veya uymayan kişi BANlanacak
Ve site çökecek. Zaten kimin kimmiş gibi davrandığını ortaya çıkarmak gibi bir dışkılama yaptılar. Bundan iyi bir şey çıkmadı.
A... Buna neden ihtiyacın var? Kadın ruhuna ve algısına sahip erkekler var, taşaklı at gibi kadınlar var...
Burası 20 yıl öncesinden Photoshop’lu yüz fotoğraflarının olduğu bir tanışma sitesi değil: bacaklar düzleştirilmiş , bel daraltılır, göğüsler ve kalça büyütülür. Güzellik! Fotoğrafta.
Ve burada fotoğraf yok. Ve yapma. Neredeyse hiç kimse kimseye bir şey teklif etmiyor ya da söz vermiyor.
İletişim kuruyoruz, gerçek hikayeleri ve kurgusal fantezileri paylaşıyoruz ve danışıyoruz.
- These users thanked the author Truwor for the post (total 3):
- Zorba Carrie, Tavşan, rulo
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6486
- Registered for: 2 years 4 months
- Orientation: heteroseksüel
))) Ahaha. Kendi forumunuzu oluşturabilir ve orada kontroller yapabilirsiniz)))) veya kendi forumunuz var, ancak orada kontrol edecek kimse yok mu?W: ↑28 Jul 2024, 15:23 Bu forumda kadınlar adına hesapların %99’unun aslında erkekler tarafından yönetildiğine inanıyorum, yöneticinin bir kontrol yapması gerektiğini düşünüyorum, örneğin üzerinde tabela olan bir fotoğraf ama tabelalar da kontrol edebilir İnternetten indirilebilir, bu nedenle yöneticinin imza metnini yürütme için göndermesi gerekir; reddeden veya uymayan kişi BANlanacaktır
- These users thanked the author Venüs for the post (total 4):
- Zorba Carrie, Eustace, Tavşan, Winston
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5139
- Registered for: 2 years 1 month
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 4):
- Venüs, Eustace, olur, Tavşan
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 477
- Registered for: 1 year 8 months
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2709
- Registered for: 3 years 3 months
Bu, birisinin birisine fotoğraflarını göstermesi meselesi bile değil... bu herkesin kişisel meselesidir... DM’lerde, örneğin kişisel iletişimden sonra, eğer muhatap gerçekten sizi bir şeye bağladıysa... o zaman neden bir mesaj göndermiyorsunuz? fotoğraf..
ama kahretsin... bu fotoğraflar bir ULTIMATUM biçiminde talep edilmeye başladığında.... Bilmiyorum... bununla ne yapardım? böyle insanlar...
Öncelikle, zaten YAPMALISIN.... Bilmiyorum, belki bu benim "dip" kompleksimdir, ama bu tür talepler beni sadece beyaz ateşe sürüklüyor.... kahretsin, Hatta bir “oturum” gerçekleştirirken bile ilk başta sıra en altta olacak şekilde ayarlanır.. onunla neler yapılabilir ve kesinlikle ne yapılamaz.... tabuları tartışılır.... ve fotoğraf ve video çekimi genellikle ayrı bir konuşma konusu...
ve sonra kahretsin... "BORÇLUSUNUZ"..... kimin ve kimin neye borcu var?... Eğer ben bunu aileme ve kredilere borçluyum...
ve sana da sevgili Biz, burada hiç kimse yok ve olmamalı da.... özellikle taleplerinizi ültimatom şeklinde ifade ettiğinizde....
hatta forumunuzda , sevgili B, yetkili bir forum üyesi var Vajinist , ... ondan öğren... o hiçbir şey göstermeyi talep etmiyor... ama soruyor....
gerçi bunu muhtemelen forumunuz için biliyorsunuzdur...
ve sonra da göstermeyeceksiniz fotoğraflara bir bakalım sevgili W, .. söyle bana bundan sonra ne söylemek istersin? Madem hava çok sıcak...
ama kahretsin... bu fotoğraflar bir ULTIMATUM biçiminde talep edilmeye başladığında.... Bilmiyorum... bununla ne yapardım? böyle insanlar...
Öncelikle, zaten YAPMALISIN.... Bilmiyorum, belki bu benim "dip" kompleksimdir, ama bu tür talepler beni sadece beyaz ateşe sürüklüyor.... kahretsin, Hatta bir “oturum” gerçekleştirirken bile ilk başta sıra en altta olacak şekilde ayarlanır.. onunla neler yapılabilir ve kesinlikle ne yapılamaz.... tabuları tartışılır.... ve fotoğraf ve video çekimi genellikle ayrı bir konuşma konusu...
ve sonra kahretsin... "BORÇLUSUNUZ"..... kimin ve kimin neye borcu var?... Eğer ben bunu aileme ve kredilere borçluyum...
ve sana da sevgili Biz, burada hiç kimse yok ve olmamalı da.... özellikle taleplerinizi ültimatom şeklinde ifade ettiğinizde....
hatta forumunuzda , sevgili B, yetkili bir forum üyesi var Vajinist , ... ondan öğren... o hiçbir şey göstermeyi talep etmiyor... ama soruyor....
gerçi bunu muhtemelen forumunuz için biliyorsunuzdur...
ve sonra da göstermeyeceksiniz fotoğraflara bir bakalım sevgili W, .. söyle bana bundan sonra ne söylemek istersin? Madem hava çok sıcak...
Last edited by Christmas_Christmas on 28 Jul 2024, 16:00, edited 2 times in total.
- These users thanked the author Christmas_Christmas for the post (total 7):
- SwetaSw, olur, Truwor, Winston, Saskia, Tanya, Nicolausblind
-
- Penetrasyon
- Total posts: 230
- Registered for: 1 year 3 months
Bazı serserilere bir şeyler kanıtlamak zorunda kalmaktansa beni bir erkek olarak görmeleri daha iyi)) Kimin buna ihtiyacı varsa kim olduğumu bilir)
Peki o zaman ne yapmalısınız? A? A?
Peki o zaman ne yapmalısınız? A? A?
- These users thanked the author Devam etmek for the post (total 4):
- Eustace, SwetaSw, palyaço, rulo
-
Автор темыİÇİNDE
- heyecanlanıyorum
Beklediğiniz gibi
burada kadın gibi davrananlar kimin bir şey kanıtlamak zorunda olmadığını bağırıyorlar ve ha ha, haydi, üzerinde "Ben varım" yazan bir yüz olmadan kayıt olsak iyi olur neo. Sexforum" bakalım ne bahane uyduruyorsun ha ha ha ha

-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5016
- Registered for: 1 year 9 months
-
- Penetrasyon
Ben kadın değilim ama ben Çok yakışıklıyım, cevap veriyorum))
Last edited by Devam etmek on 28 Jul 2024, 16:05, edited 1 time in total.
- These users thanked the author Devam etmek for the post (total 2):
- Eustace, Zorba Carrie
-
- Nirvana’dayım
Rakip bir kaynakta, forumu itibarsızlaştıran gönderiler hakkında bile tam bir kural vardır... Böyle bir "yaratıcılık" için zaten ebedi bir yasak söz konusudur...
Anlamıyorum ki bunu yapmadık bir forum ama bir "bataklık" falan mı? ve dilinizle istediğinizi söyleyebiliyorsunuz?
Sanırım kullanıcı Biz>[/ref], forumumuzu itibarsızlaştırıyoruz ve kasıtlı olarak otoriteyi baltalayacak şekilde hareket ediyoruz ve burada iletişim kuran kişiler arasında düşmanlık ve güvensizlik ekiyoruz ve YASAKLANMALIDIR
Anlamıyorum ki bunu yapmadık bir forum ama bir "bataklık" falan mı? ve dilinizle istediğinizi söyleyebiliyorsunuz?
Sanırım kullanıcı Biz>[/ref], forumumuzu itibarsızlaştırıyoruz ve kasıtlı olarak otoriteyi baltalayacak şekilde hareket ediyoruz ve burada iletişim kuran kişiler arasında düşmanlık ve güvensizlik ekiyoruz ve YASAKLANMALIDIR
- These users thanked the author Christmas_Christmas for the post (total 2):
- Eustace, rulo
-
- Nirvana’dayım
Oksanka!!! ya da sen başka kimsin???? henüz sikilmedin mi???? Peki, forumunuz öldü, sızlanacak ne var???
- These users thanked the author Eustace for the post:
- Zorba Carrie
-
- Nirvana’dayım
ve bir şey daha... hava çok sıcak olduğundan...
forumunuzda benzer konular oluşturun ve "benler ve benler" diye arayın lanet olsun... neden buraya geliyorsunuz? Evde sıkıldınız mı?
Herkes adına konuşmayacağım.... Kendi adıma konuşacağım... forumunuzdasınız, beni hesap çalıntı yapmakla suçladınız , Dragonfly olduğumu söylediler ve benden forumu terk etmemi istediler....
mesela ben bunu kendime aldım ve sessizce ayrıldım... burada kimsenin umurunda değildi seni , sonuçta.... Forumunuzda saçmalık başlatmadım ..
[ref=#0000ff]Biz , şekeri elinden alınan küçük bir çocuk gibi değil, zaten gururluyduk ve onurlu davrandık
forumunuzda benzer konular oluşturun ve "benler ve benler" diye arayın lanet olsun... neden buraya geliyorsunuz? Evde sıkıldınız mı?
Herkes adına konuşmayacağım.... Kendi adıma konuşacağım... forumunuzdasınız, beni hesap çalıntı yapmakla suçladınız , Dragonfly olduğumu söylediler ve benden forumu terk etmemi istediler....
mesela ben bunu kendime aldım ve sessizce ayrıldım... burada kimsenin umurunda değildi seni , sonuçta.... Forumunuzda saçmalık başlatmadım ..
[ref=#0000ff]Biz , şekeri elinden alınan küçük bir çocuk gibi değil, zaten gururluyduk ve onurlu davrandık
Last edited by Christmas_Christmas on 28 Jul 2024, 16:13, edited 1 time in total.
- These users thanked the author Christmas_Christmas for the post (total 6):
- olur, Zorba Carrie, Eustace, Winston, Saskia, rulo
-
Автор темыİÇİNDE
- heyecanlanıyorum
Ahaha Aaaaa yalanlarla dolu bir eşekarısı yuvasını karıştırdım ve sapıklar uluyarak yasaklanmayı istediler.....
-
- Nirvana’dayım
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 453
- Registered for: 3 years 8 months
Kimse sana ne olduğunu sormadı orada düşünüyorsun.W: ↑28 Jul 2024, 15:23 Bu forumda kadınlar adına hesapların %99’unun aslında erkekler tarafından yönetildiğine inanıyorum, yöneticinin bir kontrol yapması gerektiğini düşünüyorum, örneğin üzerinde tabela olan bir fotoğraf ama tabelalar da kontrol edebilir İnternetten indirilebilir, dolayısıyla yöneticinin yürütme için işaret metnini göndermesi gerekiyor, reddeden veya uymayan kişi BANlanacak
- These users thanked the author olur for the post (total 2):
- Devam etmek, Zorba Carrie
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 72
- Registered for: 2 years 9 months
Ama merak ediyorum, bu tür kontrollere kimin ihtiyacı var? Kişisel olarak burada kimin oturduğu umurumda değil. Neyse, insanlar buraya çoğunlukla sikişecek bir partner bulmak için geliyorlar; kimsenin farklı cinsiyettenmiş gibi davranmadığı diğer yerler, burada "Gerontophilia" konusuna geçiyorum ama orada oturan büyükanneler yok, sadece onların sevgilileri var ve dolayısıyla bu sorun da yok.
-
- Penetrasyon
Yani nedenini bile anlamıyorum. Böyle bir konuyu açan biseksüeldi, kiminle sikişeceğin ya da kimin hakkında fantezi kuracağın umurunda değil mi? Bunun radikal heterolar için temel olabileceğini anlıyorum, peki ya siz?
-
- Nirvana’dayım
W: Ben bunu Waginist olarak mı anlıyorum? Neden herkesi yasakladılar? Şehirlerde oynamaktan sıkıldınız mı? gidip Castorka ve Billie Jane’in ne zaman regl olduklarını sorun, Büyükanne Tanya menopoza girip girmediğini sorun, sallayın, bir bardak Votka için, kadınınızı ......’e gönderin ve tatmin olduktan sonra siktirin tükürüğün!!!!! :deli:
- These users thanked the author Eustace for the post (total 3):
- Zorba Carrie, Venüs, Saskia
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 495
- Registered for: 1 year 2 months
Genelde bunu yapmam kimin f veya m yazdığı umrumda değil, asıl mesele bütün hikayeler veya aptalca sorular değilW: ↑28 Jul 2024, 15:23 Bu forumda kadınlar adına hesapların %99’unun aslında erkekler tarafından yönetildiğine inanıyorum, yöneticinin bir kontrol yapması gerektiğini düşünüyorum, örneğin üzerinde tabela olan bir fotoğraf ama tabelalar da kontrol edebilir İnternetten indirilebilir, bu nedenle yöneticinin yerine getirilmesi için işaret metnini göndermesi gerekir; reddeden veya uymayan kişi BANlanacaktır
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1879
- Registered for: 3 years 7 months
hesaplarının... erkekler tarafından yönetildiğini iddia edebilirler..
fakat aslında sıradan kadınlar..
çifte aldatma!!!
inanın bana, bu kadınlar çok sinsi..
hesaplarının... erkekler tarafından yönetildiğini iddia edebilirler..
fakat aslında sıradan kadınlar..
çifte aldatma!!!
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1874
- Registered for: 3 years 1 month
Sahte hesap ile gerçek hesap arasındaki fark nedir?
Sahte hesaplardan yazmak istiyorlarsa yazsınlar, sahte hesaplar YASAK DEĞİLDİR. Ve bu doğru!
Neden?W: ↑28 Jul 2024, 15:23 Bu forumda kadınlar adına hesapların %99’unun aslında erkekler tarafından yönetildiğine inanıyorum, yöneticinin bir kontrol yapması gerektiğini düşünüyorum, örneğin üzerinde tabela olan bir fotoğraf ama tabelalar da kontrol edebilir İnternetten indirilebilir, bu nedenle yöneticinin imza metnini yürütme için göndermesi gerekir; reddeden veya uymayan kişi BANlanacaktır
Sahte hesap ile gerçek hesap arasındaki fark nedir?
Sahte hesaplardan yazmak istiyorlarsa yazsınlar, sahte hesaplar YASAK DEĞİLDİR. Ve bu doğru!
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 8 Replies
- 1443 Views
-
Last post by tatlım_tavşan
-
- 1 Replies