altın duş
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 94
- Registered for: 1 year 2 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Altın duş
Bir arkadaşınızı bunu yapmaya nasıl ikna edebilirim? Bu Cumartesi onunla birlikte hamama gideceğim nasıl öneride bulunacağımüzerine işemesini istedi, Ama bir keresinde üzerime işemeyi teklif etti ve reddetti.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1875
- Registered for: 3 years 9 months
- Orientation: biseksüel
Kendi üzerine işeyerek başlamayı teklif edin.
Tekrar teklif et. .. Sadece yüzüne değil vücuduna, örneğin kasık bölgesine veya göğsüne işemesini önerin.Igorek: ↑19 Apr 2024, 13:22 Bir arkadaşınızı bunu yapmaya nasıl ikna edersiniz? Bu Cumartesi onunla birlikte hamama gideceğim nasıl öneride bulunacağımüzerine işemesi gerekiyor ama bir keresinde bana sormayı reddetti.
Kendi üzerine işeyerek başlamayı teklif edin.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 214
- Registered for: 2 years 6 months
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 190
- Registered for: 1 year 3 months
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 18
- Registered for: 1 year 1 month
Deneyimlerimi paylaşacağım
https://i.postimg.cc/bJTh48xJ/IMG-20231027-172459.jpg
https://i.postimg.cc/rmcThzt3/Screenshot-2023-10-24-07-08-14-232-ru-mail-cloud.jpg
https://i.postimg.cc/9fyVtyzy/Screenshot-2023-10-26-08-20-53-724-ru-mail-cloud.jpg
https://i.postimg.cc/qqvTTYwG/Screenshot-2023-10-27-03-58-03-358-ru-mail-cloud.jpg
https://i.postimg.cc/bJTh48xJ/IMG-20231027-172459.jpg
https://i.postimg.cc/rmcThzt3/Screenshot-2023-10-24-07-08-14-232-ru-mail-cloud.jpg
https://i.postimg.cc/9fyVtyzy/Screenshot-2023-10-26-08-20-53-724-ru-mail-cloud.jpg
https://i.postimg.cc/qqvTTYwG/Screenshot-2023-10-27-03-58-03-358-ru-mail-cloud.jpg
- These users thanked the author Kelimeler for the post (total 14):
- Evgeniy7519, Gami, Gregory1181, Nick1979, Tolkala, Korsan, Ahah, Yağmurcu, Artem2022, Maksimum, Nicolausblind, Fargal94, Winston, Audi
-
- Flört etmek
- Total posts: 39
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 10
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
- Registered for: 2 years 10 months
Sevdiğiniz zaman her şey güzeldir, karınız işediğinde, osurduğunda ve kaka yaptığında bile.
Diğer erkeğinin işemesi gerektiğini bildiği halde sessizce bacaklarından tutup yere çömeldiğini, soğuğa çıkmaması için onu dışarı taşıdığını ve bir çocuk gibi tuttuğunu anlattı ta ki kara işeyene ve böylece ikimiz için de Pandora’nın kutusunu açana kadar. Eşim “işeceğim” dediğinde hemen her şeyi bırakıp onu kollarıma alıyorum, külotunu yırtıyorum ve işeyebilsin diye onu bir çocuk gibi tuvaletin üzerine tutuyorum. Sonra onu lavaboya tutarak yiyorum. Bazen tuvalete oturmayı başarıyor, sonra elimi oraya koyuyorum ve parmağımla yazmasını engelliyorum. Açacağım ve kapatacağım, açıp kapatacağım, çiş-çiş, çiş-çiş.
En hoş zevk eşinize lavman yaptırmak yani kıçına işemektir. Sikinizi karınızın kıçına sokup oraya işemek çok kolay değil. Rahatlamak ve arzuyu yeniden başlatmak biraz zaman alır. Ama buna değer: kıçına girdi, işedi ve sonra geldi. Bunlar hazzın üç farklı aşamasıdır. Tabii beş dakika sonra kadın tuvalete koşuyor, sonuçta bu bir lavman. Ancak aldığınız zevk buna değer, özellikle de karınızın kıçına işemeye konsantre olduğunuzda.
Deneyin. Pişman olmayacaksın. Ve o da: bağırsakların temizlenmesi, ipeksi cilt, hacimli saçlar ve bunların yanı sıra, kadın vücudu üzerinde etkili bir şekilde olumlu bir etkiye sahip olan erkek sperminin yutulması ile oral seksten temizlenmesi.
Diğer erkeğinin işemesi gerektiğini bildiği halde sessizce bacaklarından tutup yere çömeldiğini, soğuğa çıkmaması için onu dışarı taşıdığını ve bir çocuk gibi tuttuğunu anlattı ta ki kara işeyene ve böylece ikimiz için de Pandora’nın kutusunu açana kadar. Eşim “işeceğim” dediğinde hemen her şeyi bırakıp onu kollarıma alıyorum, külotunu yırtıyorum ve işeyebilsin diye onu bir çocuk gibi tuvaletin üzerine tutuyorum. Sonra onu lavaboya tutarak yiyorum. Bazen tuvalete oturmayı başarıyor, sonra elimi oraya koyuyorum ve parmağımla yazmasını engelliyorum. Açacağım ve kapatacağım, açıp kapatacağım, çiş-çiş, çiş-çiş.
En hoş zevk eşinize lavman yaptırmak yani kıçına işemektir. Sikinizi karınızın kıçına sokup oraya işemek çok kolay değil. Rahatlamak ve arzuyu yeniden başlatmak biraz zaman alır. Ama buna değer: kıçına girdi, işedi ve sonra geldi. Bunlar hazzın üç farklı aşamasıdır. Tabii beş dakika sonra kadın tuvalete koşuyor, sonuçta bu bir lavman. Ancak aldığınız zevk buna değer, özellikle de karınızın kıçına işemeye konsantre olduğunuzda.
Deneyin. Pişman olmayacaksın. Ve o da: bağırsakların temizlenmesi, ipeksi cilt, hacimli saçlar ve bunların yanı sıra, kadın vücudu üzerinde etkili bir şekilde olumlu bir etkiye sahip olan erkek sperminin yutulması ile oral seksten temizlenmesi.
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 9
Geçen yıl komşu kasabadan tanıdığım bir bayan önerdi, ben de kabul ettim ama olmadı. Şimdi havalar daha sıcak ona yazacağım, belki o da bana vermeyi kabul eder
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 70
- Registered for: 1 year 2 months
Birkaç kez cunnilingus sırasında eşimden işemesini istedim ama o bunu yapamadı ama ben gerçekten denemek istedim...
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 92
- Registered for: 1 year 6 months
Hafif ZD’yi hanımımla, göğsün üstüyle değil, midesi ve altıyla denedim. Her ne kadar otururken muhtemelen göğsünde olsa da hatırlamıyorum. Banyoda denedim. Burada daha çok duygu var. Ve evet, bu uygulama yeterince zaman geçtikten sonra kabul edilebilir hale geldi - güven, aşağılama değil, bir kişinin güveni ve kabulü olduğunda.
Ama eşimle işler yolunda gitmedi, o şimdiye kadar şaka düzeyinde reddediyor)
Ama eşimle işler yolunda gitmedi, o şimdiye kadar şaka düzeyinde reddediyor)
-
- ön sevişme
- Total posts: 108
- Registered for: 2 years
Uzun zamandır yağmuru büyük bir keyifle kabul ediyorum. Eski eşimle bunu çok sık yapardık. Yüzüme ilk oturduğunda amını yaladım ve yağmur yağdırmaya başladı ve beni sarstı. Harikaydı, bir sperm çeşmesiyle şiddetle bitirdim. Ondan sonra seks neredeyse her zaman biraz yağmur yağmasıyla sona erdi. Daha sonra yüzüme çömeldi, kıçıma bir vibratör yerleştirdi ve üzerime işedi. Eski sevgilimden boşandım ve her şey bir süreliğine durdu. Sonra bir kız buldum ona yağmur teklif ettim ve o da kabul etti. Onunla oral seks sırasında adamın yağmurunu kabul etmeye çalıştım.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 92
Hangi özgür kadınlarla karşılaşıyorsunuz))Solgans1970: ↑ Sonra yağmur teklif edilen bir kız buldum ve o da kabul etti. n
-
- ön sevişme
- Total posts: 108
- Registered for: 2 years
Buldunuz . Oldu.Tsverg: ↑20 May 2024, 15:50Eski eşleriyle bunu çok sık uyguladılar.Hangi özgürleşmiş hanımlarla karşılaşıyorsunuz))Solgans1970: ↑ Sonra yağmur teklif edilen bir kız buldum ve o da kabul etti.
-
- Orgazm!
- Total posts: 559
Daha fazlasını istedim))Natali_Natali: ↑16 Mar 2024, 14:04 .. Bunu o kadar çok beğendim ki, o kadar çok beğendim ki "çığlık atmalıydım" ve "daha fazlasını istemeye" başladım...

-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
- Registered for: 1 year
ZD alıp bir bayanı öpmek de ilginç. Duygular nasıl paylaşılır? Tamam, onu başkalarına verebilirsin ama çok az kişi aynı fikirde, ne yazık ki

-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 70
Bunun erkekler arasında bu kadar popüler bir konu olduğunu bile düşünmemiştim)) Sadece denemeyi düşünüyorum, bir adam bana gerçekten soruyor... Onu şaşırtmak ve memnun etmek istiyorum. Bunu en iyi nasıl yapacağımı bana kim söyleyebilir?
-
- Flört etmek
- Total posts: 33
- Registered for: 1 year 10 months
Bir yerde, belki bir forumda, biranın akışının iyi olduğunu okudum. Acaba alkolsüz içeceklerle de işe yarayacak mı? Bilen var mı, denediniz mi? Kafamın açık olmasını istiyorum.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1875
- Registered for: 3 years 9 months
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 3
- Registered for: 10 months
Geri dönüş oldu. Yüz yüze seksten sonra duştaydık, işemek istedim, devam et dedi. Akışı hesaplamadım (ben 185 cm, o 155) ve ilk damlalar ağzına düştü. Gözünü bile kırpmadı ve dudaklarını yaladı. Bitirdiğimde dizlerinin üstüne çöktü ve uzun süre emdi. Ve ardından tutkulu bir öpücük yaşandı. Duygular unutulmaz. Onu anlayabiliyorum çünkü ilk damlalar ağzıma girdiğinde yüzüme fışkıran ben de çok sevindim ama bu başka bir hikaye)
- These users thanked the author senin_gigant’ın for the post (total 4):
- Tolkala, Ahah, Gami, Seks tavuğu
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 495
- Registered for: 1 year
-
- Penetrasyon
- Total posts: 284
- Registered for: 1 year 5 months
Eşim ve ben sık sık altın duş[/url]Gerçekten beğendim...
- These users thanked the author Seks tavuğu for the post:
- Gami
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 1 Replies
- 329 Views
-
Last post by Sergey Ebor