Genel sorular
-
Автор темыCatherine
- Flört etmek
- Total posts: 31
- Registered for: 3 years 10 months
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 388
- Orientation: biseksüel
-
- Orgazm!
- Total posts: 525
- Registered for: 4 years 10 months
- Orientation: heteroseksüel
Yanıt: Genel sorular
ÇOK GÜZEL, muhteşem göğüsleri ve çıkıntılı meme uçları, muhteşem ince KALÇASI ve aynı zamanda... GENİŞ, düzenli... KIRILMAMIŞ amcık ve üstelik... AKILLI!
HAZİNE, gerçekten
HAZİNE, gerçekten
-
Автор темыCatherine
- Flört etmek
-
- Potansiyel seks nesnesi
Başlıca avantajları sevgilimin yakın akrabalarım olmasıdır! Neredeyse benim kadar güzeller ya da benim kadar korkutucular! Eğer diğer erkeklere göre bir şeyleri eksikse, yani göğüsleri çok küçük, bacakları çok kalın, kalçaları aynı değilse o zaman suç ortak atalarımız yani genlerdir, yani suçlanacak bir suç yok! kime! Sadece kendim için, çünkü sadece onlar için bir aletim var ve onlar asla reddetmeyen tek kişiler!
-
Автор темыCatherine
- Flört etmek
-
- Orgazm!
- Total posts: 525
- Registered for: 4 years 10 months
-
Автор темыCatherine
- Flört etmek
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 20
- Registered for: 3 years 9 months
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1425
- Registered for: 2 years 1 month
Çok nazik ve tutkulu bir partner, her zaman bana maksimum zevk vermeyi düşünüyor... Eş zamanlı orgazma ulaşmayı, birbirimizde iz bırakmadan erimeyi seviyoruz.
- These users thanked the author Alice for the post (total 3):
- Alex020362, Alexsss, Kötü niyetli
-
- Penetrasyon
- Total posts: 214
- Registered for: 1 year 11 months
- Orientation: aseksüel
Gönderildi 16 dakika 40 saniye sonra:
Bunlar iki FARKLI kadın, yani biliyorsun...
Gönderildi 16 dakika 40 saniye sonra:
Bu pek olası değil. Basit bir nedenden dolayı. HERHANGİ bir seksolog veya psikopatolog bunu size açıklayacaktır. Aynı anda hem zevk almak hem de zevk almak imkansızdır (veya denemek faydasız). Çünkü bu duygu ve hislerin doğası öyledir ki beynin belirli bölgelerinin maksimum konsantrasyonunu gerektirir... Evet, evet. Her şey orada olur. Ne düşündün? (gülen yüz). Orgazm, klitorisinizin veya dikleşmiş papillalarınızın uyarılmasıyla ortaya çıkar. Vb. Ve oradan kaslarınıza dürtüler gider, kasılmalara ve spazmlara yol açar ve akut ilahi orgazmlar sırasında bilinciniz kısa bir süre için oradan kapanır. "Bozhov’dan Masallar" kitabından "Uzun yaşadılar ve aynı gün öldüler" ve "aynı anda orgazma ulaştılar". Bunu yapmayı denemek muhtemelen mümkündür. Ama ayırmak daha iyi... Sinekler ayrı, pirzolalar kendi halinde (kusura bakmayın). Bana öyle geliyor ki partnerinize cinsel zevk vermek daha iyi, bu da onun orgazmını sağlayacaktır. Ve bu his hafifleyip kaybolduğunda, dinlendiğinizde yavaş yavaş ve aşamalı olarak büyülü eylemin ikinci aşamasına başlayabilirsiniz: bu sefer partnerinize verdiğiniz zevk için teşekkür edin. Ve ona (ona) senin de kör olmadığını göster (gülen).Alenka:03 Sep 2023, 22:56 eş zamanlı orgazma ulaşmayı seviyoruz
-
- En güçlü orgazm!
Beni gerçekten şaşırttılar... Eş zamanlı orgazm var mıdır?
Kızlar, haydi tartışmaya katılın?
Yoksa ben Bozhov’un masalındaki bir karakter miyim? Birkaç saniyenin sayılmaması nedeniyle farkın ne olduğu önemli değil.

Kızlar, haydi tartışmaya katılın?
Yoksa ben Bozhov’un masalındaki bir karakter miyim? Birkaç saniyenin sayılmaması nedeniyle farkın ne olduğu önemli değil.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 263
- Registered for: 2 years
-
- En güçlü orgazm!
-
- Penetrasyon
- Total posts: 263
Eğer sizin için partnerlerini tatmin etmek onlar için çok zor zevktir o zaman sorun yok. Evet, elbette her saniye ve %100 değil ama oldukça gerçekçi ve hatta sıradan bir yerde.
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 11
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Dürüst olmak gerekirse, ikinci çocukta her şey pek iyi olmadı ve benimkideki delik geniş ve bu, büyük sikin kalınlaştığı anlamına gelmiyor .... ışıkta seks yapmıyor, buna rağmen biz 4 yıldır birlikteyiz ve 2 çocuğumuz var
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1283
Var, asıl mesele partneri hissetmek. erkeğe bağlı bence de. Ve tabi ki bir kadın seksten ne kadar hoşlanır ki. İlk eş hiç gelmedi (
-
- En güçlü orgazm!
Benim durumum da tam olarak bu...sadece kendi durumunuzla tanışmanız gerekiyor. ....ve sonra kafanızda orgazm başlar... başınızı heyecanlandırırsanız, vücudunuz da uyarılır...
- These users thanked the author Alice for the post (total 2):
- Alexsss, Kötü niyetli
-
- En güçlü orgazm!
-
- Flört etmek
-
- En güçlü orgazm!
Zlobnyi, Evet... Garip bir şekilde işe yaradı. bir dakikalık yürüyüş
- These users thanked the author Alexsss for the post:
- Kötü niyetli
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1066
Ondan hoşlanması onun için yeterli.
Ve eğer genç adam yeterliyse Eğer ısrarcıysanız, o zaman kale (diğer kaleler gibi) er ya da geç düşecektir. Peki bu zafere kimin ihtiyacı var? Tamam, keşke her şey bir iş gezisinde, şirket partisinde ya da birinin doğum günü ya da düğününde seksle sınırlı olsaydı.
Ve eğer insanlar iyi düşünmeden aptalca evlenmeye karar verselerdi. Adam kazandığı zaferden memnun, kendisi de iyi bir oyundan ve gelecek vaat eden bir adamdan memnun.
Ve sonra sorunlar başlıyor. Çünkü ilk etapta hiç hoşlanmadığınız bir insanla yaşamak zordur.
Erkeklerin yalnızca ondan açıkça hoşlandığı kadınlara dikkat etmesi gerektiğini düşünüyorum. Ve çıplak gözle görülebildiğinde. Bir kız bir erkeğin her şeyinden hoşlanırsa. Oturuşu, konuşması, görünüşü. Daha sonra ihtiyaç duyulduğunda orgazm yaşanacaktır.
Hem erkekler hem de kadınlar genellikle kendilerinden hiç hoşlanmayanlara saldırır. Mesela bir genç şu veya bu kızı beğendi ve onu taciz etmeye başladı. Öyle ya da böyle, kadının ondan açıkça hoşlanmaması ve ondan nefret etmesi umrunda değil.
Ondan hoşlanması onun için yeterli.
Ve eğer genç adam yeterliyse Eğer ısrarcıysanız, o zaman kale (diğer kaleler gibi) er ya da geç düşecektir. Peki bu zafere kimin ihtiyacı var? Tamam, keşke her şey bir iş gezisinde, şirket partisinde ya da birinin doğum günü ya da düğününde seksle sınırlı olsaydı.
Ve eğer insanlar iyi düşünmeden aptalca evlenmeye karar verselerdi. Adam kazandığı zaferden memnun, kendisi de iyi bir oyundan ve gelecek vaat eden bir adamdan memnun.
Ve sonra sorunlar başlıyor. Çünkü ilk etapta hiç hoşlanmadığınız bir insanla yaşamak zordur.
Erkeklerin yalnızca ondan açıkça hoşlandığı kadınlara dikkat etmesi gerektiğini düşünüyorum. Ve çıplak gözle görülebildiğinde. Bir kız bir erkeğin her şeyinden hoşlanırsa. Oturuşu, konuşması, görünüşü. Daha sonra ihtiyaç duyulduğunda orgazm yaşanacaktır.
- These users thanked the author Saç gömlek for the post:
- Alexsss
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 449
- Registered for: 3 years 11 months
Anlayan, beni tüm eksikliklerimle kabul eden, benimle yarı yolda buluşan, güzel, seksi) en sevilen
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 12 Replies
- 2956 Views
-
Last post by Vasyavasilek
-
- 2 Replies