neden buradasın
-
Автор темыLeonardo
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 16
- Registered for: 11 months
neden buradasın
Siz burada sizi gerçekten ilgilendiren konular mı oluşturuyorsunuz, yoksa yalnızca iletişim kurmak veya yeni bir şeyler öğrenmek için mi?
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 9
- Registered for: 2 years 7 months
- Orientation: heteroseksüel
Cevap: Neden buradasınız?
İyi soru. Benim için burası kişisel hayatımda çeşitlilik için fikir edinebileceğim bir yer. Bazen söyleyecek bir şeyim varsa fikrimi söylerim. Bazen farklı hikayelere gülerim. Komik, saf veya aptal. Bazen biraz erotik estetiğin tadına varın.
Genel olarak yeterli neden var (hepsi bu kadar olmasa da)
Genel olarak yeterli neden var (hepsi bu kadar olmasa da)
- These users thanked the author Dioskurlar for the post:
- Venüs
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 60
- Registered for: 11 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Dün tesadüfen bu forumu bir arama motorunda buldum ve bu konuda hiçbir şey duymadım.
Neden buradayım? Birincisi başkalarının nasıl olduğunu öğrenmek, ikincisi iletişim ve üçüncüsü forum üyelerinin deneyimlerinden yararlanabilirim.
Neden buradayım? Birincisi başkalarının nasıl olduğunu öğrenmek, ikincisi iletişim ve üçüncüsü forum üyelerinin deneyimlerinden yararlanabilirim.
- These users thanked the author Maksimum_02 for the post:
- Venüs
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1066
- Registered for: 1 year 9 months
İnsanlar burada kendileri hakkında ne yazarsa yazsınlar, aslında sevdiklerinden isteklerine destek bulamadıkları için sürekli buraya geldiklerini düşünüyorum.
İnsanlar, herhangi bir zekice ifade olmadan buna “yeterince sahip olmamak” diyorlar. yürüyüş” ".
Sadece insanlar erken evleniyor ya da erken evleniyor. Ve kişi hasta - şunu şunu denemek istiyor.
Geçenlerde bu forumda biri karımın boşandığını ve boşandıktan sonra kaybettiği zamanı telafi etmeye çalıştığını yazdı. Ama sadece üç erkekle yatmayı başardı. "Sonra onun şarkısına bastım" diye yazıyor.
Karısını belirtmeden, ondan birkaç erkeği veya en azından MFM’yi denemesini istedi. Peki eğer sorarsa ona ne cevap verdi?
İkinci neden ise, tanıtım korkusu nedeniyle başka hiçbir yerde tartışılamayan bir şeyi burada bu forumda tartışabilmenizdir. Peki, diyelim ki bunu eşinizle yapamıyorsunuz. Sizi anlamıyor ve bu konularda size destek olmuyor. Arkadaşlarınıza, iş arkadaşlarınıza anlatamazsınız, herkesin dili uzundur. Ve konuşkan olmayanlar yine de karısına her şeyi anlatır, ama karısı...
Üçüncü neden ise tek olmadığının ve onu istediğinin farkına varmandır. kabul edilemez hiçbir şey yok. Üstelik normalde davrandığınız şey kanunla çelişmez. En azından bizim ülkemizde iki kadınla seks organize ettiğiniz için hapse girmediniz. Ya da bir kadın karşılıklı rızayla üç erkekle yattıysa. Ayrıca henüz zina suçundan hapse atılmış gibi de görünmüyoruz.
Eş değiştirenler ve aldatılanlara gelince...
Bence gerçek eş değiştirenler ve aldatılanlar ilgilenmemeli bu forumda. Burada seks için üçüncü bir kişiyi veya bir çifti bulamazsınız. Ve burada takılıp kendin hakkında bir şeyler yazmak aptalca; arkadaşların, iş arkadaşların ya da akrabaların yanlışlıkla seni sayabilir. Gerçek boynuzluların ve eş değiştirenlerin şifreli olduğunu ve internette pek öne çıkmadıklarını düşünüyorum. Ancak gerçekte tanışma sitelerinde ve bazı çevrimdışı partilerde takılıyorlar. Ve sadece kendi çevrelerinde yemek pişiriyorlar.
İnsanlar, herhangi bir zekice ifade olmadan buna “yeterince sahip olmamak” diyorlar. yürüyüş” ".
Sadece insanlar erken evleniyor ya da erken evleniyor. Ve kişi hasta - şunu şunu denemek istiyor.
Geçenlerde bu forumda biri karımın boşandığını ve boşandıktan sonra kaybettiği zamanı telafi etmeye çalıştığını yazdı. Ama sadece üç erkekle yatmayı başardı. "Sonra onun şarkısına bastım" diye yazıyor.
Karısını belirtmeden, ondan birkaç erkeği veya en azından MFM’yi denemesini istedi. Peki eğer sorarsa ona ne cevap verdi?

İkinci neden ise, tanıtım korkusu nedeniyle başka hiçbir yerde tartışılamayan bir şeyi burada bu forumda tartışabilmenizdir. Peki, diyelim ki bunu eşinizle yapamıyorsunuz. Sizi anlamıyor ve bu konularda size destek olmuyor. Arkadaşlarınıza, iş arkadaşlarınıza anlatamazsınız, herkesin dili uzundur. Ve konuşkan olmayanlar yine de karısına her şeyi anlatır, ama karısı...
Üçüncü neden ise tek olmadığının ve onu istediğinin farkına varmandır. kabul edilemez hiçbir şey yok. Üstelik normalde davrandığınız şey kanunla çelişmez. En azından bizim ülkemizde iki kadınla seks organize ettiğiniz için hapse girmediniz. Ya da bir kadın karşılıklı rızayla üç erkekle yattıysa. Ayrıca henüz zina suçundan hapse atılmış gibi de görünmüyoruz.
Bence gerçek eş değiştirenler ve aldatılanlar ilgilenmemeli bu forumda. Burada seks için üçüncü bir kişiyi veya bir çifti bulamazsınız. Ve burada takılıp kendin hakkında bir şeyler yazmak aptalca; arkadaşların, iş arkadaşların ya da akrabaların yanlışlıkla seni sayabilir. Gerçek boynuzluların ve eş değiştirenlerin şifreli olduğunu ve internette pek öne çıkmadıklarını düşünüyorum. Ancak gerçekte tanışma sitelerinde ve bazı çevrimdışı partilerde takılıyorlar. Ve sadece kendi çevrelerinde yemek pişiriyorlar.
- These users thanked the author Saç gömlek for the post (total 2):
- Venüs, Slavik 34
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 199
- Registered for: 1 year 4 months
"Yeni bir Rus lüks bir restorana gelir ve
garsona şunu sipariş eder:
- Bir kova gübre ve ölü bir kedi.
- Kusura bakmayın ama bu imkansız .
Yeni Rus, yüz dolarlık banknotlardan oluşan dolgun bir tomar çıkarıyor ve beş dakika sonra Keldani, şaşkın seyircilerin önüne bir kova gübre ve ölü bir kedi getiriyor. kediyi kuyruğundan tutup kovaya batırmaya başlar ve şunu söyler:
- Eh, can sıkıntısı, can sıkıntısı, Bunun gibi bir şey...
garsona şunu sipariş eder:
- Bir kova gübre ve ölü bir kedi.
- Kusura bakmayın ama bu imkansız .
Yeni Rus, yüz dolarlık banknotlardan oluşan dolgun bir tomar çıkarıyor ve beş dakika sonra Keldani, şaşkın seyircilerin önüne bir kova gübre ve ölü bir kedi getiriyor. kediyi kuyruğundan tutup kovaya batırmaya başlar ve şunu söyler:
- Eh, can sıkıntısı, can sıkıntısı, Bunun gibi bir şey...
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 495
- Registered for: 1 year 1 month
sanki anonim olarak iletişim kuruyormuşsunuz gibi
.
İlk başta kimin kiminle ve nasıl olduğunu okumak ilginç geliyor, sonra birlikte olabilecekleri birini aramaya başlıyorlar. rüyalarından bir konuyu tartışınVlasyanitsa: ↑21 Jul 2024, 07:48 İnsanlar burada kendileri hakkında ne yazarsa yazsın, aslında insanların sevdiklerinden arzularına destek bulamadıkları için sürekli buraya geldiklerini düşünüyorum.
İnsanlar buna akıllıca terimler kullanmadan diyorlar “doyamadım” ( -as)".
Sadece insanlar erken evlendi ya da erken evlendi. Ve bu kişi sosislidir - o (ya da o) denemek istiyor şu şekilde ve bu şekilde.
Geçenlerde bu forumda birisi karımın boşandığını ve boşandıktan sonra kaybettiği zamanı telafi etmeye çalıştığını yazdı. Ama sadece üç erkekle yatmayı başardı. "Sonra onun şarkısına bastım" diye yazıyor.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post