Hiç böyle bir şey düşünmemiştim, harika bir kocam var, onu seviyorum ve bana her konuda yakışıyor.
Fakat son zamanlarda başıma gelenler hayatımı alt üst etti ve her şeyi alt üst etti. />
Kocama her...
Last post
Önce amcıkta, ama dayanamazsam diye kıçıma geçmek istedim, neden bu sorunlar daha sonra)))
Şimdi ilişki planlı değil, şu anki kız arkadaşımdan önce sık sık bir kızla tanıştım ve harika seks yaptık ve onun amına ve kıçına vurdum ve o bana kıçından ve oral seks yaptı ve oral seks yaptı,...
Kim çılgındır ve rahatlamayı ve gazını bırakmayı sever? Özellikle çoraplar, topuklu ayakkabılar, erotik iç çamaşırı giyerken mmm mm... Bu iki kat erotik
Last post
Bir zamanlar seks sırasında sessizce gaz çıkaran (fısıldayan) bir kadın vardı. Üstelik cinsel partneri de yoktu.
Ve bu kadın bir evlilik ajansına başvurarak sorununu anlattı.
Ona sorunun...
İnternetteki pek çok kişi David’in kızıyla olan tatlı ilişkisinden övgüyle söz ediyor. Ancak çoğu kişi Beckham ve kızının fotoğraflarına her seferinde sert ve olumsuz tepki veriyor.
Bugün kızı 12...
Last post
Marinka görecek
Ondan korkmuyorum, aslında o çok nazik!!! :)
🎀 Herkes sikişmeme ve ihanet hakkında yazıyor. Ve mükemmel bir mizaç uyumuna sahibiz. Her gün. Ve bir kereden fazla. 30 yaşındayız. 6 yıldır birlikteyiz. Dün nasıl tanıştık? Sabah birbirimizi...