Zaten bir yere yazdım. Arkadaşım Sovyet döneminde tıp fakültesinde okudu, onları yurttaki öğrenci partilerinde ziyaret etti ve orada sert bir şekilde polise maruz kalmalarına rağmen diğer üniversitelerde bu kadar fahişelikle hiç karşılaşmadı. Neredeyse herkes orada ve tüm deliklerde cesurca sikişiyordu, görünüşe göre son yıllarında kızlık zarının kendi yetenekli sınıf arkadaşları tarafından ameliyatla onarılacağını açıkça biliyorlardı. Bu konuyla ilgili öğrenci söylentileri ağızdan ağza aktarıldı, böylece güven ve rahatlama ortaya çıktı.
Zaten bir yere yazdım. Arkadaşım Sovyet döneminde tıp fakültesinde okudu, onları yurttaki öğrenci partilerinde ziyaret etti ve orada sert bir şekilde polise maruz kalmalarına rağmen diğer üniversitelerde bu kadar fahişelikle hiç karşılaşmadı. Neredeyse herkes orada ve tüm deliklerde cesurca sikişiyordu, görünüşe göre son yıllarında kızlık zarının kendi yetenekli sınıf arkadaşları tarafından ameliyatla onarılacağını açıkça biliyorlardı. Bu konuyla ilgili öğrenci söylentileri ağızdan ağza aktarıldı, böylece güven ve rahatlama ortaya çıktı.
Böyle bir soru. Birçok erkek, bir kızın kendisinden önce samimi bir erkek arkadaşı varsa onunla evlenmeyeceğini söyler. Şahsen ben bu tür ilkelerin saçma olduğunu düşünüyorum. Erkekler, bakire...
Last post
Ortaçağ vahşeti ile karıştırılmış bir tür çocukça saçmalık - eğer bakireysen, o zaman evlen Budalalık.
Bunu biliyor muydunuz:
-Partenofobi bakire korkusudur?
-Evli çiftler için seks: aile seksinin ortalama süresi 14 dakikadır?
-Ne zaman Bir kıza bir erkek dokunursa vücudunun ateşi yükselir. Kadınlara...
Last post
32 yaşındaki erkekler için mi? Hatta 150 yıl önce Romalılar 40 yaşında ölmüşlerdi. Genetik modifikasyonları, ürünlerdeki koruyucuları da hesaba katarsak... Çevre sürekli öldürülüyor, yakında bu...
Bakire olan Hıristiyan bir kız, halihazırda yakın ilişkileri olan ileri düzey sınıf arkadaşları tarafından alay konusu oldu ve o da şu cevabı verdi:
- Her an senin gibi olabilirim ama sen asla...
Last post
Ben her an sizin gibi olabilirim ama siz ne kadar isteseniz de asla benim gibi olamayacaksınız!
Saflığınıza dikkat edin kızlar, insanların baskısına izin vermeyin etrafınızda kafanızı karıştırıyor...
🔹 Her zaman bir eş olarak bakirenin olmasını istemiştim. Ama bir keresinde işyerinde yaşlı bir şoförle iş gezisindeydik. Uzun bir yoldu, konuşma yavaş yavaş bayağılığa dönüştü. Peki büyükbaba, halk...
İyi günler kızlar, size bir soru: Artık bakire değilseniz ve bakire olsanız bile kötü bir geçmişe sahipseniz nasıl evleneceksiniz?
Size bir hikaye anlatacağım: I bir arkadaşımın düğününe geldim,...
Last post
Kadınımın kişisel hayatı beni ilgilendirmiyor. Onun hakkında kötü bir şey söyleyen herkesin burnuna yumruk atılacak.