Arabada dizlerinin üstünde
-
Автор темыAnonka
- Flört etmek
- Total posts: 35
- Registered for: 11 months
Arabada dizlerinin üstünde
Kızlar, arabanızda yeterli yer olmasaydı trafik kurallarını ihlal ederek başka birinin kucağına oturur muydunuz? Ve genel olarak, arabasında bir yolcunun diğerinin kucağına oturmasına izin verilir mi?
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 73
Re: Arabada diz çöküp
Bir meslektaşım kurumsal bir etkinlikten sonra dizlerinin üzerinde araba kullanıyordu, o kadar heyecan vericiydi ki, hala hatırlıyorum ve 31 çekiyorum
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 16
- Registered for: 10 months
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 73
35 yaşında, büyük göğüsler, büyük bir popo değil , uzun boylu, güzel, iri dudaklı
-
Автор темыAnonka
- Flört etmek
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 15
Son zamanlarda yeterince yerim yoktu ve yürümek için çok uzak olduğundan arkadaşımın kucağına oturdum. Bazen insanların risk almak için geldikleri mücbir sebep durumları da olabiliyor.
-
- Orgazm!
- Total posts: 515
- Registered for: 3 years 9 months
- Orientation: biseksüel
Şehir dışındaki plajdan arabayla gidiyorduk, 5 kişiydik, gezmek için durduk, küçük bir ek ücret karşılığında bizi gezdirmeyi kabul etti, eşim de arkadaşının ayağına oturdu, çok şey yaşadık. Sadece hafif bir yazlık elbise giydiği göz önüne alındığında eğlenceliydi.
-
Автор темыAnonka
- Flört etmek
Alexb: ↑17 Jul 2024, 12:29 Şehrin dışındaki plajdan arabayla gidiyorduk, 5 kişiydik, gezmek için durduk, küçük bir ücret karşılığında beni gezdirmeyi kabul etti, bu yüzden eşim bir arkadaşının ayağına oturdu, çok zordu eğlenceli
Karınız kaç yaşında ve neden yanınıza gelip dizlerinizin üstüne çökmüyor?
-
- Orgazm!
Anonka: ↑17 Jul 2024, 12:32O 45 yaşında, ben ön yolcu koltuğuna oturdu. İlk başta 4 kişi gidecektik ama eşim bir arkadaşımı biraz dinlenmeye bizim eve gitmeye ikna etti, sanırım şortla gezmek onun için zordu.Şehrin dışındaki plajdan arabayla gidiyorduk, 5 kişiydik, gezmek için durduk, küçük bir ek ödeme karşılığında beni bırakmayı kabul etti, bu yüzden eşim bir arkadaşının koltuğuna oturdu. ayaklar, çok eğlenceli
Karısı kaç yaşında ve neden kucağınıza oturmadı?
-
- Flört etmek
- Total posts: 25
-
- Orgazm!
-
- Similar Topics
- Replies