İsimsiz olarak. Bir arkadaşım beni onu ziyaret etmeye davet etti. Elbette biraz şarap vardı.

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Anonim
Potansiyel seks nesnesi
 İsimsiz olarak. Bir arkadaşım beni onu ziyaret etmeye davet etti. Tabii ki biraz şarap vardı.

Unread post by Anonim »

İsimsiz olarak. Bir arkadaşım beni onu ziyaret etmeye davet etti. Tabii ki biraz şarap vardı. Gece onun evinde kaldı. Gece kocası odama gelip beni rahatsız etmeye başladı. Ona bunun yanlış olduğunu anlatmaya çalıştım ama altı ay boyunca seks yapmamak bunun bedelini ödedi. Ancak penisi zaten içimde atmaya başladığında aklım başıma geldi. Arkadaşımın önünde utandım ama çok güzeldi.
Nicholas
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 31
Orientation: heteroseksüel
 Yanıt: Anonim. Bir arkadaşım beni onu ziyaret etmeye davet etti. Tabii ki biraz şarap vardı.

Unread post by Nicholas »

başlangıç ​​orada ama şimdi sikişebilirsin.
These users thanked the author Nicholas for the post:
Nandandaar
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
 Yanıt: Anonim. Bir arkadaşım beni onu ziyaret etmeye davet etti. Tabii ki biraz şarap vardı.

Unread post by Nikk »

Nikolai: 03 May 2020, 10:38 bir başlangıç ​​var ama artık sikişebilirsin.
... ve bir arkadaşınla birlikte! :roll:
These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
Tanuşka, Nandandaar
Tanuşka
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1092
Orientation: biseksüel

Unread post by Tanuşka »

niqk: 03 May 2020, 19:56
Nikolai: 03 May 2020, 10:38 bir başlangıç ​​var ama artık sikişebilirsin.
... ve bir arkadaşınla birlikte! :roll:
https://i.postimg.cc/25Zmg5TQ/3-ZF0o-Gf-Ilt-I.jpg
These users thanked the author Tanuşka for the post (total 3):
Nikk, Sibiryak89, İvannavi
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Какая симпатяшка!!! Никто устоять не сможет! :roll:
Tanuşka
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Tanuşka »

niqk: 04 May 2020, 16:31
Какая симпатяшка!!! Никто устоять не сможет! :roll:
Спасибо большое, но мне до неё далеко! Хотя красота, понятие личное.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Tanushka: 12 May 2020, 16:48
Çok teşekkür ederim ama bundan çok uzağım! Her ne kadar güzellik kişisel bir kavram olsa da.
[/quote]

Yaşıyorsun! Bu da daha iyi olduğun anlamına geliyor! :melek:
These users thanked the author Nikk for the post:
Tanuşka
Tanuşka
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Tanuşka »

Teşekkür ederim! Gerçekten hoş :güzel:
Irina
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 176

Unread post by Irina »

Ben de aynı şeyi yaşadım, bir arkadaşım beni davet etti, ben televizyon izlerken onlar da yan odada seks yaptılar ve o reddetti.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Irina: 28 Nov 2020, 10:55 Ben de aynı şeyi yaşadım. Bir arkadaşım beni davet etti. Ben televizyon izlerken, yan odada seks yaptılar. Sonra ikisi de bana katılmayı teklif etti.
Pişman mısın?
Irina
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 176

Unread post by Irina »

hayır, belki başka bir adam olsaydı kabul ederdi.
These users thanked the author Irina for the post (total 2):
Sibiryak89, Fargal94
Ufa adamı
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 163
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Ufa adamı »

Yazar adına ne mutlu :angel:
Alex Barları
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 157

Unread post by Alex Barları »

Tam tersine, geceyi kızla geçirdim ve arkadaşı yan odada uyuyordu ve üç ruble vardı, seks yaptık ve benimki uyuyakaldı ve sessizce dışarı çıkıp biraz su içmeyi düşündüm. Çıplak gittim ve koridorda biraz su içerek orada durdum, arkamı döndüm ve arkadaşı yatak odasında değil koridordaydı ve ben ayakta ona bir bardakla bakıyordum ve o da bana bakıyordu, yani, ben isteyip istemediğini sordu, hemen evet dedi, peki, ağzına verdim, ustaca denedi ve sonra onu orada becerdim, sakince yatağa gittim ve sabah kız arkadaşımı becerdim, anladım ki arkadaşım bana söylerdi ve eve giderdim, bir süre sonra orospu olduğumu söyleyen bir mesaj aldım))) bir daha birbirimizi görmedik
These users thanked the author Alex Barları for the post:
sptlh
sptlh
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 287
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by sptlh »

Alex Bars: 25 May 2022, 09:34 Aksine, geceyi bir kızla geçirdim ve arkadaşı yan odada uyudu, üç ruble vardı, seks yaptık ve benimki uyuyakaldı, ben de dışarı çıkacağımı düşündüm. sessizce ve biraz su içtim, çıplaktım ve orada durup biraz su içtim, arkamı döndüm ve arkadaşı yatak odasında değil koridordaydı ve ben ayakta ona bir bardakla bakıyordum ve o da bana bakıyordu. , peki, isteyip istemediğini sordum, hemen evet dedi, peki, ağzına verdim, ustaca denedim ve sonra onu orada becerdim, sakince yatağa gittim ve sabah benimkini becerdim, ben arkadaşımın bana söyleyeceğini anladım ve eve gittim, bir süre sonra orospu olduğumu söyleyen bir mesaj aldım))) Bir daha görüşemedik
Benim de benzer bir hikayem vardı. NG ile bir arkadaşım ve onun iki arkadaşının eşliğinde tanıştım. Sonunda arkadaşlarıyla sikişti ama onu rahatsız etmedi ve gitti. Ayrıca artık birbirimizi sırasıyla göremiyoruz :angel:
Alex Barları
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 157

Unread post by Alex Barları »

Dedikleri gibi gençlik yeşildir, hatırlanacak bir şey var, bir arkadaşımı bekliyordum ve ilk arabamı yeni aldım ve bankta üç kız arkadaşım vardı, temizlik yaparken biriyle tanıştım, beni davet etti yürüyüşe çıkacaktım ama Kent’ten ayrılamadım, takip etmeyi kabul ettim. gün, yürüyüşe nereye gideceğimizi sordular, bana her yerde cevap verdiler, otele önerdim, bir bira aldım ve gittim, her şey yolunda gitti, sonra üçüyle birlikte nehrin kıyısına gittim, benimki , zaten yakın olduğum, beni de yanında istedi, kız arkadaşlarımı becerdim, kızlar izlemeye devam etti ve benimki bir şekilde hızlı bir şekilde geldi ve arkadaşlarım bunu önerdi, biri hemen kabul etti ve üçüncüsü utangaçtı, yani, ikincisi beni getirdi onun ağzıyla geldim. Sonra eve götürdüm hepsi dışarı çıktı ve oral seks yapan kişi oturmamı istedi ve hemen ardından kendisinin de sikişmek istediğini söyledi ve ben yine oral seks teklif ettim, o akıllı kız beni emdi, geldim, sanki daha sonra seks yapalım, artık çok geç. Üçüncüyü onunla çıkacağımı söylediğimde baştan çıkardım ve o kadar arkadaş canlısıydılar ki tartışmadılar bile ve bunu sakince karşıladılar, sonra onları üçlü yapmaya ikna etmeye başladım, ilki kabul etti ve üçüncüsü, sadece oral seks yapan kişi yaptı, kız istemediğini söyledi ama ne kadar öpmeye ve yalamaya çalışsalar da onlarla seksin pek iyi olmadığını söyleyebilirim. amcıklar kendi aralarında, komikti onlar için, sadece penisle ilgilendiler ama aferin, herkes sırasını bekledi))) ah gençler, onlar ben 16 yaşındaydım, ben 21 yaşındaydım
These users thanked the author Alex Barları for the post:
Fargal94
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”