Hikaye 21_Ben bir köleyim_İLK SİPARİŞLER ve arzular

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2709
Registered for: 3 years 2 months
Orientation: biseksüel
 Hikaye 21_Ben bir köleyim_İLK SİPARİŞLER ve arzular

Unread post by Christmas_Christmas »

Bu Hikayeye başlarken size şunu tavsiye ederim: Eğer "tematik" ilişkileri hayatınıza sokmaya karar verirseniz, bunu çok genç yaşta yapmayın. Her halükarda, okulda bunu yapmaya kesinlikle değmez...

Köleliğimin ilk haftası şaşırtıcı derecede çok sakindi. Yana kendini hiçbir şekilde "ifade etmedi" ve onun tüm hakimiyeti, onun seksle hiçbir ilgisi olmayan çeşitli "gündelik" görevlerini yerine getirmemden kaynaklanıyordu. Hatta beni sigara içme odasında yakalamayı bile bıraktı ve tüm hizmetim, onun "evrak çantasını" okuldan eve taşımam, birkaç kez alışverişi için mağazaya koşmam ve diğer birçok önemsiz küçük şeyi yapmamla sınırlıydı. nFakat Öğretmenler Günü arifesinde Yana, bir lise öğrencisi olarak tatil hattını yönetme konusunda bana güvenildiğini öğrendiğinde her şey değişti. Dizilerin tüm "katılımcıları ve sunucuları" bütün hafta prova yapıyordu, bu arada Yana da işin içindeydi. Bir gün önce, tatilden hemen önce, perşembe günü Yana sıraya nasıl girmem gerektiğini beni şaşırttı.

Bilmiyorsanız Öğretmenler Günü şu tarihte kutlanıyor: Ekim ayının ilk Pazar günü. Ve bizim okulda cuma günü biraz daha erken kutlandı çünkü... Pazar günü izin günüydü ve tüm okulu toplamak kesinlikle imkansızdı.
Öyleyse, daha önceki gün Perşembe günü Yana, yarınki toplantıya yetişkin saç modeliyle, makyajla ve çoğu kişiyle gelmemi istedi. en önemlisi siyah kot pantolonumu, “dar” ve çok yüksek topuklu ayakkabılarımı giymem. Üstte kolları açık beyaz bir bluzum olması gerekiyordu ve hepsi bu.

Gerçek şu ki Yana bu kıyafetimi biliyordu ve zaten üzerimde görmüştü. Ama dedikleri gibi okula bu şekilde gelmek...
Şaşırtıcı bir şekilde annem bu tuhaf seçime tamamen sakin bir şekilde tepki verdi. Asla bilemezsin. Ve bu formda panele değil okula gideceğim. Ve belki de sunum yapanların kalabalığın arasından sıyrılması için gereken de budur.

Svetka Cuma sabahı beni görünce hemen fotoğraf çekmeye başladı ve sonra sordu: "Ben miyim? Bu aşırı "yetişkin görünümü" yüzünden beni kadrodan çıkaracaklar mı diye korkuyor musun?"

İleriye baktığımda kadrodan çıkarılmadığımı söyleyeceğim. Tabii ki okul müdürü ve müdürler bana yan gözle baktılar çünkü... Aslında çok etkileyici görünüyordum. Siyah, dar kot pantolon, çok yüksek topuklu ayakkabılar, kolları açık beyaz bir bluz, saç modeli... Gerçekten "WOW" görünüyordum ama kaba değil, oldukça seksi ve çekici görünüyordum. Ve böyle bir kıyafet genç bir öğretmen veya öğrenci için uygun olsa da 11. sınıf öğrencisi için uygun olmasa da kadrodan çıkarılmadım. Görünüşüm basitçe o anın genel ciddiyetine atfedildi ve ben de her şeyi mükemmel bir şekilde "canlandırdım". Hiçbir yerde tereddüt etmedi, asla kaybolmadı, sözlerini ve sözlerini mikrofona çok net ve yetkin bir şekilde telaffuz etti....

Bu arada Yana’yı anmamız gerekiyor. Kız şansımdan dolayı bana kızmadı, aksine içtenlikle benim adıma sevindi. Yana’nın neyi başarmaya çalıştığını bile bilmiyorum. Muhtemelen sadece “itaat derecemi” kontrol ediyordu, bu emrini yerine getireceğimden emin olmak istiyordu. Her halükarda, eğer herkesin dikkatini bana çekmek istiyorsa, bunu başardığını kabul ediyorum. Bütün okul bana bakıyordu. Hem tören sırasında hem de daha sonra kuyruğun sonunda fotoğrafım çekildi, ancak o anın ciddiyeti nedeniyle kimseyi reddetme hakkım yoktu. Hatta öğretmenlerle fotoğraf çektirdim. Ama onlarla sıradan fotoğraflar olsaydı, o zaman öğrencilerle... Kesinlikle herkes demiyorum ama hem kız hem de erkek pek çok kişi benimle fotoğraf çektirdi, özellikle lisede. Fotoğrafta hangi pozları çektiğimi söylemeyeceğim çünkü “olağanüstü” hiçbir şey yoktu. Bu kadar çok kişi var, özellikle de daha cesur olanlar, bazen "kazara", bazen de çekim sırasında bana kasıtlı olarak dokunanlar veya dokunmaya çalışanlar. Birisi ellerimi tuttu ve tuttu ama ellerin tamamen açık olduğunu hatırlatayım. Birisi bana sarıldı ve beni yakınına çekmeye çalıştı. Birisi elini beline koydu ve sonra sanki kazaraymış gibi aşağı indirdi. Birisi kalçalarıma dokundu vs.

Bunda "karanlık" olmadığını hemen söyleyeceğim ve tahttan bakınca her şey gerçekten bir kaza gibi görünüyordu ya da tıpkı " hazırlık” ya da bir fotoğraf için doğru pozu ve açıyı seçmem gerekiyordu ama ben tüm bu rastgele dokunuşlar arasında aniden “havaya uçtum” ve sanki “büyülenmiş” gibi okulun içinde dolaştım.

Ama Pazar günü görünüşümle ilgili ondan yeni bir emir aldım. Yana, Pazartesi gününden itibaren okula sadece etekle gelmemi ve tercihen bu eteklerin daha kısa olmasını istedi...
Tabii ki Pazartesi günü okula etekle geldim. Ve kelimenin tam anlamıyla, ikinci derste Yana beni "sigara içme odasında" yakaladı.
- Ve sen itaatkarsın Dombazova! Böyle olman hoşuma gidiyor! - Yana eşikten başladı ve beklenmedik bir şekilde ekledi: - Şimdi külotunu çıkar!
Sorgulayan bakışlarım üzerine kız açıkladı
- Evet , evet köle, sensin, yanlış duydum. Külotunu çıkar! Bugün bütün gün eteğinin altında çıplak dolaşacaksın!
Protesto etmenin bir anlamı olmadığını anlayınca sessizce külotumu çıkardım ve Yana’ya verdim.
- Şimdi sutyen! Çıkar şunu!” dedi kız yine benden ve ben de inatçı oldum
- Ama Yana. Üst olmadan nasıl başa çıkacağım? Bakın bluzum öyle ki göğüs uçlarım, hatta göğüslerim bile görünecek...
Kız bana cevap vermedi, sadece gözlerimin içine baktı.... Ben de pes ederek sütyenimi çıkarmaya başladım. Ama burada yine Yana’ya haraç ödemeliyiz. Kız, böyle bir bluzla sutyen olmadan dolaşmanın imkansız olduğuna ikna olduğunda, en azından okulda, bana "üst kısmı" verdi ve onu orijinal yerine geri getirmeme izin verdi.

İleriye baktığımda, öğrencilik yıllarımda, hatta gelecekteki kocamla tanıştığım ilk yılda eteğimin altında külot olmadan gideceğimi itiraf ediyorum, ancak hiçbir zaman bu kadar canlı izlenimlere sahip olmayacağım. okulda.
Belki bu sadece bana özeldir, ama o gün bana öyle geliyordu ki artık bütün okul eteğimin altında külotsuz, çıplak olduğumun farkındaydı. O gün bende kesinlikle her şey değişti. Ve kendimin hissi. Bacaklarımın arasında herhangi bir dokunun olmaması amımı çok hassas hale getirdi. Kelimenin tam anlamıyla esintinin her nefesini hissettim ve bacaklarımın arasının tamamen çıplak olduğunu fark etmek yürüme şeklimi bile değiştirdi. Artık külotsuz kaldığımı birilerinin fark etmesinden korktuğum için bacaklarımı çok fazla açmamaya ve yürürken çok uzun adım atmamaya çalışarak okulda “bebek adımlarıyla” yürümeye başladım.
n
Ayrıca amımın tamamen açık olması ve bu konu hakkında sürekli düşünmem nedeniyle çok heyecanlandım, sıvı akmaya başladım ve ağzım utanç ve heyecandan dolayı kızarmıştı.
Bu 4- Ders sırasında sızıntı olduğu için kokmaya başladım ve hatta bana o kadar çok yağlayıcı varmış ki uyluklarımın içinden aşağı akıyormuş gibi geldi. Kontrol etmek için birkaç kez tuvalete bile koştum. Elbette uyluklardan aşağı hiçbir şey akmıyordu ama kedi gerçekten çok ıslaktı ve çok güçlü kokuyordu. Ve bana kokmuş gibi gelmedi çünkü benimle aynı masada oturan Svetka bana fısıldadı: “Natasha, seks gibi kokuyorsun. Senin derdin ne? Neler oluyor?Şu anda ne düşünüyorsun?”

Etekle ve iç çamaşırı olmadan birkaç kez daha okula gittim ve her seferinde durumum ve duygularım ilk seferkiyle aynıydı. Ve bir gün Yana neredeyse bana tuzak kurdu, ancak her şey tesadüfen ortaya çıktı. Büyük mola sırasında grubumuzda aniden bir kız için neyin daha rahat olduğu, etek mi yoksa kot pantolon mu olduğu ve etek giyiyorsa bu eteklerin tam olarak ne kadar uzunlukta olması gerektiği konusunda bir tartışma çıktı. O zamanlar etek giyen tek kişi ben olduğum için, kızların bu giysinin uzunluğunu üzerimde ölçmeye başlaması ve onu daha yükseğe kaldırmayı teklif etmesi doğal... Lanet olsun, muhtemelen öyle olsaydı Ders zili olmasaydı, o gün eteğinizi kasık bölgenize kadar kaldırmak zorunda kalacaktım…. Ama dedikleri gibi, çok şükür her şey yolunda gitti.

Çok geçmeden soğuk hava geldi ve artık okulda iç çamaşırlarım olmadan dolaşmıyorum.
Fakat bu Hikayeyi biraz farklı bir notla bitirmek istiyorum. O zamanlar kölelikle yalnız yaşamıyordum. Daha soğuk havalar başlamadan, Yana’nın da okuduğu 9-B sınıfından Kolya S. ile çok ilginç bir olay yaşadım ama bu olayın onunla hiçbir ilgisi yoktu.
O gün o Kolya’daki “ev”e nasıl tek başıma geldiğimi ben de anlamıyorum. Bahçemizdeki “ev”, daha 5 yıl öncesine kadar böyle olan eski umumi tuvalete verilen isimdi ama şimdi tamamen yeniden düzenlenerek, kapıcımız Zina Teyze’nin ihtiyaçlarına göre düzenlenmiş, tuvalet gibi bir şey kurmuş. envanter deposu ve orada bir tür malzeme odası var. Her şeyi orada sakladı. Ve bahçemizi süpürürken kullandığı "süpürgeler". Ve kışın kar fırlattığı kürekler... “Yangın” kalkanının bile bir nedenden dolayı koni şeklinde kırmızı bir kovası vardı...
Evin kapılarının kilitli olmadığı nasıl ortaya çıktı bilmiyorum ama hepimiz Oraya birlikte gittik: Ben, Kolya ve tabii ki Svetka. İçeride “ekipman ve aletler” dışında başka hiçbir şey yoktu ve arkadaş hemen dışarı atladı. Ama Kolya ve ben sadece birkaç saniye, belki bir dakika geciktik. Ve çok geçmeden evin yakınında komşular belirdi, iki yaşlı emekli bahçede yürüyordu ve o sırada "eve" yaklaştılar.

Keşfedileceğimizden ve aynı zamanda "hırsızlıkla" suçlanacağımızdan korkarak Kolya ve ben içeride donup kaldık. Ama şans eseri, komşular durdu ve sonra çocuklu iki genç anne orada belirdi ve artık dışarı çıkmaktan söz edilmedi. Üstelik Kolka dışarı çıkmak istedi ama gitmesine izin vermeyen bendim. Aniden "evden" bir çocukla çıkarsam dışarıdan nasıl görüneceğini hayal ettim. Zaten komşular hemen “Onu orada ne yaptım?” diye soracaktır...

Bir süre kapı aralığından baktım, ne olduğunu tahmin etmeye çalıştım. Nihayet dışarı çıkabildiğim an ve Kolka’ya döndüğümde, o benim için tamamen beklenmedik bir şekilde beni öpmeye geldi. Bu muhtemelen onun bir kızla ilk öpücüğüydü, çünkü bunu nasıl doğru yapacağını bilmeyen Kolka dudaklarını benimkilere soktu ve elbette hiçbir şey onun için işe yaramadı. Ama "ataletle" sadece yüzümü kaldırmadım. Arkamı dönmedim bile. Tam tersine dudaklarını açtı, dilini çıkardı ve çocuğun dudaklarını emdi.

Ne kadar süre öpüştüğümüzü bilmiyorum. 5 dakika, belki on. Ama ondan uzaklaştığımda Kolka utançtan ve beceriksizliğinden kıpkırmızı kesilmişti. Görünüşü o kadar "komik"ti ki daha fazlasını istedim. Peki hala evden çıkamıyorsam başka ne yapabilirdim.

- Öpüşmeyi sevdin mi?, - Ona sordum, - Bu senin ilk kez bir kızı öpüşün mü?
Daha da utangaç olan Kolka sessiz kalmaya devam etti ve artık ne kadar heyecanlı olduğunu yalnızca ağır nefes alışı anlatıyordu.
- Daha fazlasını istiyor musun? – Gülümsedim ve Kolka sözlerimi davet olarak kabul ederek bana doğru birkaç adım attı ve hatta ağzıyla bana uzandı.
- Sadece bu dudaklarda değil. Diğerleri!

Kolka bana daha da büyük bir korku ve şehvetle baktı
- Bir kızın başka hangi dudakları olduğunu neden bilmiyorsun?, - Oynamaya devam ettim ona, - İzlemek ister misin? Göster bana?
- Göster bana..., - Kolka’nın sesi heyecandan çatlıyordu
İçeride komidin gibi bir şey vardı ve üzerine oturup kıçımı gösterdim.
- Gerçekten göstermemi istiyor musun? Sor!

Kolka daha da kızardı ama gücü kendinde buldu ve sonunda cevap verdi
- Gerçekten istiyorum. Göster bana lütfen...
Artık benim için her şeyi yapacağını anlayınca ona kısaca emir verdim
- Diz çök! Bu şekilde daha iyi görebilirsiniz!

Kolka hemen önümde diz çöktü. Ancak gözlerimin içine, hatta o zamanlar kot şortlu olan kıçıma bile bakmıyordu. Çocuk yere, daha doğrusu basit sandaletler içindeki çıplak ayaklarıma baktı.
- Bacaklarımın nesini beğendin?!, - ondan cevap beklemeden sağ bacağımı öne doğru uzattım
- Bacaklarımın nesini beğendin?!, - ondan cevap beklemeden sağ bacağımı öne doğru uzattım
- Bacaklarımın nesini beğendin? br/> - Öp!,” diye talepte bulunduğumda Kolka hemen dudaklarını ayak bileğime bastırdı ve ardından ayağımın üstünü öpmeye başladı. Üstelik bunu diliyle “açgözlülükle” yaptı ve olanlardan gerçekten hoşlandığını fark ettim. Hatta ayak parmaklarımı öpmeye başladı ve ben de onu bunu yapmaktan alıkoyamadım.

Kolka elleriyle ayaklarımı okşamaya çalıştı ama onu durdurdum ve "kurallara" uydum kızlarla oynadığım oyunların bir kısmını kısaca ona attım
- Hayır! El yok! Bana sadece dudaklarınla, dilinle ve yanaklarınla ​​dokunuyorsun!
Kahretsin, Kolka muhtemelen bunu bekliyordu. Dizlerinden kalkmadan bacaklarım boyunca öpmeye, yalamaya ve kelimenin tam anlamıyla yüzünü ovuşturmaya devam etti ve ben onu bunu yapmaktan alıkoymadım. Ancak elleri nihayet şortumun düğmesine ulaştığında onu durdurabildim.
- Hayır! Önce sen! Benim için soyunur musun!
- B-neyi çıkarmalıyım? - Kolka’nın sesi heyecandan çatlıyordu
- İşte bu!!! Elbiselerini çıkar!!! Seni tamamen çıplak görmek istiyorum!

Kolka hemen "isteğimi" yerine getirmeye başladı, ancak bir nedenden dolayı tişörtle başlamadı ve hemen çıkmaya başladı şortu ve külotu. Doğru, bir anlığına hâlâ dondu ama sadece sormak için
- Kimseye söylemeyecek misin Dombazova? Hiç kimse? Svetka bile mi?... Kolka kıyafetlerini çıkarıp tamamen çıplak olarak karşıma çıktığında, penisinin büyüklüğüne bir kez daha hayran kaldım. Artık bu beni şaşırtmıyor. Ama sonra. Çok "küçük" Kolka ve çok büyük bir penis.

Afalladım! Büyük! Hafifçe geri çekilmiş derinin altından görülebilen koyu kırmızı bir kafa, kocaman şişmiş damarlar ve açıkça dışarı doğru çıkıntı yapan…. Ama en önemlisi HAYATTAydı! Hareket etti, bir yandan diğer yana sallandı. Nefes alıyordu ya da o zamanlar bana öyle geliyordu. Hiçbir şeyle karşılaştırılamayacak bir koku, arkadaşlarım bile bu kadar lezzetli kokmuyordu... Ve en önemlisi her şey gözümün önünde. Ve bu benim ilk, hatta ikinci "canlı" penisim olmamasına rağmen, onunla konuşmak, ona dokunmak, öpmek, dilimle ve dudaklarımla tatmak, ağzıma koymak istedim...

Kolka yeniden "kimseye ne yaparsam yapayım" diye bir şeyler fısıldamaya başladı ama ben onun benden ne istediğini dinlemedim bile. Hemen bu ZENGİNLİĞİ yakaladım ve penisimi olabildiğince sert bir şekilde sıkarak, her seferinde kafamı tamamen açmaya çalışarak elimi yukarı ve aşağı hareket ettirmeye başladım. Ama bazı nedenlerden dolayı bunu yapamadım ve Kolka bir kez daha kafamı açmaya çalıştığımda ellerimi bile tuttu.

- Hayır.
- Ne değil?!, - Beni eğlenmekten alıkoyduğu için bile kızmıştım.
- Ben...,- Kolka utandı..,- Benim için tamamen açılmıyor.
Yumruğunu açıp penisini serbest bırakarak, dikkatle sorununun ne olduğunu bulmaya başladı. İleriye baktığımda bir daha böyle mekiklerle karşılaşmadığımı söyleyeceğim ama Kolka’nın kafası gerçekten de tam olarak açılmadı. Sünnet derisi, daha doğrusu oluşturduğu halka, başın kendisinden çok daha dardı, muhtemelen 2 kat daha dardı ve elbette böyle bir "hulkun" geçmesine izin veremezdi.

Benim tarafımdan alay edilmekten ve hakaret edilmekten korktuğum için çocuk dondu bile ve ben sadece "spor ilgisi" nedeniyle saldırıya uğradım ve iki dakika daha dürüstçe kafasını tamamen ortaya çıkarmaya çalıştım. Deriyi "düzelttim" ve halkayı olabildiğince genişletmeye çalışarak sünnet derisini geri çektim, hatta bazı nedenlerden dolayı testislerini "zorla" ezdim ama kafa hiçbir şekilde açılmadı.
I O kadar kapılmıştım ki, kendimi onun önünde diz çökmüş bulduğumu bile fark etmedim. Penisimi bırakmadan ona baktım.

- Peki şimdi ne olacak? Neyi yapamazsın? Peki ne yapmalıyım?
Ona gülmeyeceğimi gören Kolka buzları eritti
- Mümkün. Sadece her şeyi çok dikkatli yapmanız gerekiyor. Tamamen açmaya çalışmayın.
Hemen yumruğumu yukarı aşağı hareket ettirmeye başladım ve Kolka, kafamı tam olarak açmadığımı görünce "rahatladı" ve hatta elimi tutmayı bıraktı, ancak sadece zevkle inledi...
Kolka’nın yüksek sesli inlemesi beni spermin doğrudan yüzüme çarpmasından kurtardı. Başımın sonuna kadar şişmiş olması ve yumruğumdaki damarların atması nedeniyle boşalmak üzere olduğunu fark ettim ve penisimi biraz yana doğru hareket ettirdim. Ve bir saniye sonra, beyaz, yapışkan jetler yanlarda bir yere çarptı, duvara, raflara ve o anda üzerlerinde yatan her şeye sıçradı. Dahası, muhtemelen sünnet derisinin tamamen açılmaması nedeniyle Kolka’nın penisi kelimenin tam anlamıyla spermle "fırladı" ve spermin yeni bir kısmı penisin tuğla duvarına çarptığında karakteristik bir "tokat" duyduğuma yemin etmeye hazırdım. “ev”...
İleriye baktığımda, bu olaydan sonra Kolka’da oldukça sık mastürbasyon yaptığımı söyleyebilirim. Ertesi gün bahçemize hiç gelmedi, muhtemelen olup bitenleri Svetka’ya ya da başka birine anlatacağımdan çok korkuyordu. Ama sonra...

İkinci seferde ben ona "bunu kalemle yapmasını" önerdim. Onu mastürbasyon yapma arzusuyla yanıp tutuştuğumdan değil ama bir nedenden ötürü sünnet derisi "açılmazken" penisini gerçekten tekrar görmek istedim.
Bu sefer bir erkek bulmak için çok uzun zaman harcadık. bunu yapabileceğim yer. Sonuç olarak, "tuhaf" bir girişe doğru ilerledik ve onu oradan uzaklaştırdım.

Üçüncü sefer bir bankta ve güpegündüz gerçekleşti. Birlikte bir bankta oturduk ve Kolka bizzat elimi tuttu ve kasıklarına doğru çekti...
Peki o zaman Kolka arkadaşlarını "getirecek" ama bunu size bir sonraki bölümde anlatacağım. Hikaye.
n
Bunun gibi bir şey….
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6486
Registered for: 2 years 2 months
Orientation: heteroseksüel
 Yanıt: Hikaye 21_Ben bir köleyim_İLK SİPARİŞLER ve arzular

Unread post by Venüs »

Natali_Natali: 11 Jul 2024, 10:00 Bu Hikayeye başlarken size tavsiyem şu ki, eğer “tematik” ilişkileri hayatınıza sokmaya karar verirseniz, bunu çok genç yaşta yapmayın. Her halükarda, okulda bunu yapmaya kesinlikle değmez...

Köleliğimin ilk haftası şaşırtıcı derecede çok sakindi. Yana kendini hiçbir şekilde "ifade etmedi" ve onun tüm hakimiyeti, onun seksle hiçbir ilgisi olmayan çeşitli "gündelik" görevlerini yerine getirmemden kaynaklanıyordu. Hatta beni sigara içme odasında yakalamayı bile bıraktı ve tüm hizmetim, onun "evrak çantasını" okuldan eve taşımam, birkaç kez alışverişi için mağazaya koşmam ve diğer birçok önemsiz küçük şeyi yapmamla sınırlıydı. nFakat Öğretmenler Günü arifesinde Yana, bir lise öğrencisi olarak tatil hattını yönetme konusunda bana güvenildiğini öğrendiğinde her şey değişti. Dizilerin tüm "katılımcıları ve sunucuları" bütün hafta prova yapıyordu, bu arada Yana da işin içindeydi. Bir gün önce, tatilden hemen önce, perşembe günü Yana sıraya nasıl girmem gerektiğini beni şaşırttı.

Bilmiyorsanız Öğretmenler Günü şu tarihte kutlanıyor: Ekim ayının ilk Pazar günü. Ve bizim okulda cuma günü biraz daha erken kutlandı çünkü... Pazar günü izin günüydü ve tüm okulu toplamak kesinlikle imkansızdı.
Öyleyse, daha önceki gün Perşembe günü Yana, yarınki toplantıya yetişkin saç modeliyle, makyajla ve çoğu kişiyle gelmemi istedi. en önemlisi siyah kot pantolonumu, “dar” ve çok yüksek topuklu ayakkabılarımı giymem. Üstte kolları açık beyaz bir bluzum olması gerekiyordu ve hepsi bu.

Gerçek şu ki Yana bu kıyafetimi biliyordu ve zaten üzerimde görmüştü. Ama dedikleri gibi okula bu şekilde gelmek...
Şaşırtıcı bir şekilde annem bu tuhaf seçime tamamen sakin bir şekilde tepki verdi. Asla bilemezsin. Ve bu formda panele değil okula gideceğim. Ve belki de sunum yapanların kalabalığın arasından sıyrılması için gereken de budur.

Svetka Cuma sabahı beni görünce hemen fotoğraf çekmeye başladı ve sonra sordu: "Ben miyim? Bu aşırı "yetişkin görünümü" yüzünden beni kadrodan çıkaracaklar mı diye korkuyor musun?"

İleriye baktığımda kadrodan çıkarılmadığımı söyleyeceğim. Tabii ki okul müdürü ve müdürler bana yan gözle baktılar çünkü... Aslında çok etkileyici görünüyordum. Siyah, dar kot pantolon, çok yüksek topuklu ayakkabılar, kolları açık beyaz bir bluz, saç modeli... Gerçekten "WOW" görünüyordum ama kaba değil, oldukça seksi ve çekici görünüyordum. Ve böyle bir kıyafet genç bir öğretmen veya öğrenci için uygun olsa da 11. sınıf öğrencisi için uygun olmasa da kadrodan çıkarılmadım. Görünüşüm basitçe o anın genel ciddiyetine atfedildi ve ben de her şeyi mükemmel bir şekilde "canlandırdım". Hiçbir yerde tereddüt etmedi, asla kaybolmadı, sözlerini ve sözlerini mikrofona çok net ve yetkin bir şekilde telaffuz etti....

Bu arada Yana’yı anmamız gerekiyor. Kız şansımdan dolayı bana kızmadı, aksine içtenlikle benim adıma sevindi. Yana’nın neyi başarmaya çalıştığını bile bilmiyorum. Muhtemelen sadece “itaat derecemi” kontrol ediyordu, bu emrini yerine getireceğimden emin olmak istiyordu. Her halükarda, eğer herkesin dikkatini bana çekmek istiyorsa, bunu başardığını kabul ediyorum. Bütün okul bana bakıyordu. Hem tören sırasında hem de daha sonra kuyruğun sonunda fotoğrafım çekildi, ancak o anın ciddiyeti nedeniyle kimseyi reddetme hakkım yoktu. Hatta öğretmenlerle fotoğraf çektirdim. Ama onlarla sıradan fotoğraflar olsaydı, o zaman öğrencilerle... Kesinlikle herkes demiyorum ama hem kız hem de erkek pek çok kişi benimle fotoğraf çektirdi, özellikle lisede. Fotoğrafta hangi pozları çektiğimi söylemeyeceğim çünkü “olağanüstü” hiçbir şey yoktu. Bu kadar çok kişi var, özellikle de daha cesur olanlar, bazen "kazara", bazen de çekim sırasında bana kasıtlı olarak dokunanlar veya dokunmaya çalışanlar. Birisi ellerimi tuttu ve tuttu ama ellerin tamamen açık olduğunu hatırlatayım. Birisi bana sarıldı ve beni yakınına çekmeye çalıştı. Birisi elini beline koydu ve sonra sanki kazaraymış gibi aşağı indirdi. Birisi kalçalarıma dokundu vs.

Bunda "karanlık" olmadığını hemen söyleyeceğim ve tahttan bakınca her şey gerçekten bir kaza gibi görünüyordu ya da tıpkı " hazırlık” ya da bir fotoğraf için doğru pozu ve açıyı seçmem gerekiyordu ama ben tüm bu rastgele dokunuşlar arasında aniden “havaya uçtum” ve sanki “büyülenmiş” gibi okulun içinde dolaştım.

Ama Pazar günü görünüşümle ilgili ondan yeni bir emir aldım. Yana, Pazartesi gününden itibaren okula sadece etekle gelmemi ve tercihen bu eteklerin daha kısa olmasını istedi...
Tabii ki Pazartesi günü okula etekle geldim. Ve kelimenin tam anlamıyla, ikinci derste Yana beni "sigara içme odasında" yakaladı.
- Ve sen itaatkarsın Dombazova! Böyle olman hoşuma gidiyor! - Yana eşikten başladı ve beklenmedik bir şekilde ekledi: - Şimdi külotunu çıkar!
- Evet , evet köle, sensin, yanlış duydum. Külotunu çıkar! Bugün bütün gün eteğinin altında çıplak dolaşacaksın!
Protesto etmenin bir anlamı olmadığını anlayınca sessizce külotumu çıkardım ve Yana’ya verdim.
- Ama Yana. Üst olmadan nasıl başa çıkacağım? Bakın bluzum öyle ki göğüs uçlarım, hatta göğüslerim bile görünecek...
Kız bana cevap vermedi, sadece gözlerimin içine baktı.... Ben de pes ederek sütyenimi çıkarmaya başladım. Ama burada yine Yana’ya haraç ödemeliyiz. Kız, böyle bir bluzla sutyen olmadan dolaşmanın imkansız olduğuna ikna olduğunda, en azından okulda, bana "üst kısmı" verdi ve onu orijinal yerine geri getirmeme izin verdi.

İleriye baktığımda, öğrencilik yıllarımda ve hatta ilk yılımda bile eteğimin altında külot giymeyeceğimi itiraf ediyorum buluşacağız ama hiçbir zaman okuldaki kadar canlı izlenimler edinmeyeceğim.
Belki çok özelim ama o gün bana öyle geliyordu ki artık bütün okul eteğimin altında külotsuz, çıplak olduğumun farkındaydı. O gün bende kesinlikle her şey değişti. Ve kendimin hissi. Bacaklarımın arasında herhangi bir dokunun olmaması amımı çok hassas hale getirdi. Kelimenin tam anlamıyla esintinin her nefesini hissettim ve bacaklarımın arasının tamamen çıplak olduğunu fark etmek yürüme şeklimi bile değiştirdi. Artık külotsuz kaldığımı birilerinin fark etmesinden korktuğum için bacaklarımı çok fazla açmamaya ve yürürken çok uzun adım atmamaya çalışarak okulda “bebek adımlarıyla” yürümeye başladım.
n
Ayrıca amımın tamamen açık olması ve bu konu hakkında sürekli düşünmem nedeniyle çok heyecanlandım, sıvı akmaya başladım ve ağzım utanç ve heyecandan dolayı kızarmıştı.
Bu 4- Ders sırasında sızıntı olduğu için kokmaya başladım ve hatta bana o kadar çok yağlayıcı varmış ki uyluklarımın içinden aşağı akıyormuş gibi geldi. Kontrol etmek için birkaç kez tuvalete bile koştum. Elbette uyluklardan aşağı hiçbir şey akmıyordu ama kedi gerçekten çok ıslaktı ve çok güçlü kokuyordu. Ve bana kokmuş gibi gelmedi çünkü benimle aynı masada oturan Svetka bana fısıldadı: “Natasha, seks gibi kokuyorsun. Senin derdin ne? Neler oluyor?Şu anda ne düşünüyorsun?”

Etekle ve iç çamaşırı olmadan birkaç kez daha okula gittim ve her seferinde durumum ve duygularım ilk seferkiyle aynıydı. Ve bir gün Yana neredeyse bana tuzak kurdu, ancak her şey tesadüfen ortaya çıktı. Büyük mola sırasında grubumuzda aniden bir kız için neyin daha rahat olduğu, etek mi yoksa kot pantolon mu olduğu ve etek giyiyorsa bu eteklerin tam olarak ne kadar uzunlukta olması gerektiği konusunda bir tartışma çıktı. O zamanlar etek giyen tek kişi ben olduğum için, kızların bu giysinin uzunluğunu üzerimde ölçmeye başlaması ve onu daha yükseğe kaldırmayı teklif etmesi doğal... Lanet olsun, muhtemelen öyle olsaydı Ders zili olmasaydı, o gün eteğinizi kasık bölgenize kadar kaldırmak zorunda kalacaktım…. Ama dedikleri gibi, çok şükür her şey yolunda gitti.

Çok geçmeden soğuk hava geldi ve artık okulda iç çamaşırlarım olmadan dolaşmıyorum.
Fakat bu Hikayeyi biraz farklı bir notla bitirmek istiyorum. O zamanlar kölelikle yalnız yaşamıyordum. Daha soğuk havalar başlamadan, Yana’nın da okuduğu 9-B sınıfından Kolya S. ile çok ilginç bir olay yaşadım ama bu olayın onunla hiçbir ilgisi yoktu.
O gün o Kolya’daki “ev”e nasıl tek başıma geldiğimi ben de anlamıyorum. Bahçemizdeki “ev”, daha 5 yıl öncesine kadar böyle olan eski umumi tuvalete verilen isimdi ama şimdi tamamen yeniden düzenlenerek, kapıcımız Zina Teyze’nin ihtiyaçlarına göre düzenlenmiş, tuvalet gibi bir şey kurmuş. envanter deposu ve orada bir tür malzeme odası var. Her şeyi orada sakladı. Ve bahçemizi süpürürken kullandığı "süpürgeler". Ve kışın kar fırlattığı kürekler... “Yangın” kalkanının bile bir nedenden dolayı koni şeklinde kırmızı bir kovası vardı...
Evin kapılarının kilitli olmadığı nasıl ortaya çıktı bilmiyorum ama hepimiz Oraya birlikte gittik: Ben, Kolya ve tabii ki Svetka. İçeride “ekipman ve aletler” dışında başka hiçbir şey yoktu ve arkadaş hemen dışarı atladı. Ama Kolya ve ben sadece birkaç saniye, belki bir dakika geciktik. Ve çok geçmeden evin yakınında komşular belirdi, iki yaşlı emekli bahçede yürüyordu ve o sırada "eve" yaklaştılar.

Keşfedileceğimizden ve aynı zamanda "hırsızlıkla" suçlanacağımızdan korkarak Kolya ve ben içeride donup kaldık. Ama şans eseri, komşular durdu ve sonra çocuklu iki genç anne orada belirdi ve artık dışarı çıkmaktan söz edilmedi. Üstelik Kolka dışarı çıkmak istedi ama gitmesine izin vermeyen bendim. Aniden "evden" bir çocukla çıkarsam dışarıdan nasıl görüneceğini hayal ettim. Zaten komşular hemen “Onu orada ne yaptım?” diye soracaktır...

Bir süre kapı aralığından baktım, ne olduğunu tahmin etmeye çalıştım. Nihayet dışarı çıkabildiğim an ve Kolka’ya döndüğümde, o benim için tamamen beklenmedik bir şekilde beni öpmeye geldi. Bu muhtemelen onun bir kızla ilk öpücüğüydü, çünkü bunu nasıl doğru yapacağını bilmeyen Kolka dudaklarını benimkilere soktu ve elbette hiçbir şey onun için işe yaramadı. Ama "ataletle" sadece yüzümü kaldırmadım. Arkamı dönmedim bile. Tam tersine dudaklarını açtı, dilini çıkardı ve çocuğun dudaklarını emdi.

Ne kadar süre öpüştüğümüzü bilmiyorum. 5 dakika, belki on. Ama ondan uzaklaştığımda Kolka utançtan ve beceriksizliğinden kıpkırmızı kesilmişti. Görünüşü o kadar "komik"ti ki daha fazlasını istedim. Peki hala evden çıkamıyorsam başka ne yapabilirdim.

Daha da utangaç olan Kolka sessiz kalmaya devam etti ve artık ne kadar heyecanlı olduğunu yalnızca ağır nefes alışı anlatıyordu.
- Daha fazlasını istiyor musun? – Gülümsedim ve Kolka sözlerimi davet olarak kabul ederek bana doğru birkaç adım attı ve hatta ağzıyla bana uzandı.

- Bir kızın başka hangi dudakları olduğunu neden bilmiyorsun?, - Oynamaya devam ettim ona, - İzlemek ister misin? Göster bana?

Kolka hemen önümde diz çöktü. Ancak gözlerimin içine, hatta o zamanlar kot şortlu olan kıçıma bile bakmıyordu. Çocuk yere, daha doğrusu basit sandaletler içindeki çıplak ayaklarıma baktı.
- Bacaklarımın nesini beğendin? br/> - Öp!,” diye talepte bulunduğumda Kolka hemen dudaklarını ayak bileğime bastırdı ve ardından ayağımın üstünü öpmeye başladı. Üstelik bunu diliyle “açgözlülükle” yaptı ve olanlardan gerçekten hoşlandığını fark ettim. Hatta ayak parmaklarımı öpmeye başladı ve ben de onu bunu yapmaktan alıkoyamadım.

Kolka elleriyle ayaklarımı okşamaya çalıştı ama onu durdurdum ve "kurallara" uydum kızlarla oynadığım oyunların bir kısmını kısaca ona attım
- Hayır! El yok! Bana sadece dudaklarınla, dilinle ve yanaklarınla ​​dokunuyorsun!
Kahretsin, Kolka muhtemelen bunu bekliyordu. Dizlerinden kalkmadan bacaklarım boyunca öpmeye, yalamaya ve kelimenin tam anlamıyla yüzünü ovuşturmaya devam etti ve ben onu bunu yapmaktan alıkoymadım. Ancak elleri nihayet şortumun düğmesine ulaştığında onu durdurabildim.

Kolka hemen "isteğimi" yerine getirmeye başladı, ancak bir nedenden dolayı tişörtle başlamadı ve hemen çıkmaya başladı şortu ve külotu. Doğru, bir anlığına hâlâ dondu ama sadece sormak için
- Kimseye söylemeyecek misin Dombazova? Hiç kimse? Svetka bile mi?... Kolka kıyafetlerini çıkarıp tamamen çıplak olarak karşıma çıktığında, penisinin büyüklüğüne bir kez daha hayran kaldım. Artık bu beni şaşırtmıyor. Ama sonra. Çok "küçük" Kolka ve çok büyük bir penis.

Afalladım! Büyük! Hafifçe geri çekilmiş derinin altından görülebilen koyu kırmızı bir kafa, kocaman şişmiş damarlar ve açıkça dışarı doğru çıkıntı yapan…. Ama en önemlisi HAYATTAydı! Hareket etti, bir yandan diğer yana sallandı. Nefes alıyordu ya da o zamanlar bana öyle geliyordu. Hiçbir şeyle karşılaştırılamayacak bir koku, arkadaşlarım bile bu kadar lezzetli kokmuyordu... Ve en önemlisi her şey gözümün önünde. Ve bu benim ilk, hatta ikinci "canlı" penisim olmamasına rağmen, onunla konuşmak, ona dokunmak, öpmek, dilimle ve dudaklarımla tatmak, ağzıma koymak istedim...

Kolka yeniden "kimseye ne yaparsam yapayım" diye bir şeyler fısıldamaya başladı ama ben onun benden ne istediğini dinlemedim bile. Hemen bu ZENGİNLİĞİ yakaladım ve penisimi olabildiğince sert bir şekilde sıkarak, her seferinde kafamı tamamen açmaya çalışarak elimi yukarı ve aşağı hareket ettirmeye başladım. Ama bazı nedenlerden dolayı bunu yapamadım ve Kolka bir kez daha kafamı açmaya çalıştığımda ellerimi bile tuttu.

- Hayır.
Yumruğunu açıp penisini serbest bırakarak, dikkatle sorununun ne olduğunu bulmaya başladı. İleriye baktığımda bir daha böyle mekiklerle karşılaşmadığımı söyleyeceğim ama Kolka’nın kafası gerçekten de tam olarak açılmadı. Sünnet derisi, daha doğrusu oluşturduğu halka, başın kendisinden çok daha dardı, muhtemelen 2 kat daha dardı ve elbette böyle bir "hulkun" geçmesine izin veremezdi.

Benim tarafımdan alay edilmekten ve hakaret edilmekten korktuğum için çocuk dondu bile ve ben sadece "spor ilgisi" nedeniyle saldırıya uğradım ve iki dakika daha dürüstçe kafasını tamamen ortaya çıkarmaya çalıştım. Deriyi "düzelttim" ve halkayı olabildiğince genişletmeye çalışarak sünnet derisini geri çektim, hatta bazı nedenlerden dolayı testislerini "zorla" ezdim ama kafa hiçbir şekilde açılmadı.
I O kadar kapılmıştım ki, kendimi onun önünde diz çökmüş bulduğumu bile fark etmedim. Penisimi bırakmadan ona baktım.

- Mümkün. Sadece her şeyi çok dikkatli yapmanız gerekiyor. Tamamen açmaya çalışmayın.
Hemen yumruğumu yukarı aşağı hareket ettirmeye başladım ve Kolka, kafamı tam olarak açmadığımı görünce "rahatladı" ve hatta elimi tutmayı bıraktı, ancak sadece zevkle inledi...
Kolka’nın yüksek sesli inlemesi beni spermin doğrudan yüzüme çarpmasından kurtardı. Başımın sonuna kadar şişmiş olması ve yumruğumdaki damarların atması nedeniyle boşalmak üzere olduğunu fark ettim ve penisimi biraz yana doğru hareket ettirdim. Ve bir saniye sonra, beyaz, yapışkan jetler yanlarda bir yere çarptı, duvara, raflara ve o anda üzerlerinde yatan her şeye sıçradı. Dahası, muhtemelen sünnet derisinin tamamen açılmaması nedeniyle Kolka’nın penisi kelimenin tam anlamıyla spermle "fırladı" ve spermin yeni bir kısmı penisin tuğla duvarına çarptığında karakteristik bir "tokat" duyduğuma yemin etmeye hazırdım. “ev”...
İleriye baktığımda, bu olaydan sonra Kolka’da oldukça sık mastürbasyon yaptığımı söyleyebilirim. Ertesi gün bahçemize hiç gelmedi, muhtemelen olup bitenleri Svetka’ya ya da başka birine anlatacağımdan çok korkuyordu. Ama sonra...

İkinci seferde ben ona "bunu kalemle yapmasını" önerdim. Onu mastürbasyon yapma arzusuyla yanıp tutuştuğumdan değil ama bir nedenden ötürü sünnet derisi "açılmazken" penisini gerçekten tekrar görmek istedim.
Bu sefer bir erkek bulmak için çok uzun zaman harcadık. bunu yapabileceğim yer. Sonuç olarak, "tuhaf" bir girişe doğru ilerledik ve onu oradan uzaklaştırdım.

Üçüncü sefer bir bankta ve güpegündüz gerçekleşti. Birlikte bir bankta oturduk ve Kolka bizzat elimi tuttu ve kasıklarına doğru çekti...
Peki o zaman Kolka arkadaşlarını "getirecek" ama bunu size bir sonraki bölümde anlatacağım. Hikaye.
n
Bunun gibi bir şey....
))) Hikayelerinize devam ettiğiniz için teşekkür ederiz. , yazılarınız çok heyecan verici ve ilginç))) )
These users thanked the author Venüs for the post (total 2):
utandım, Christmas_Christmas
Brutalçik
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 29
Registered for: 11 months

Unread post by Brutalçik »

Bomba hikayesi!!! çok heyecan verici bir okuma!!! Teşekkür ederim, neden bunu Kolka’nın ağzına koymadın??? :)
These users thanked the author Brutalçik for the post:
Christmas_Christmas
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5016
Registered for: 1 year 7 months

Unread post by Eustace »

Foruma yeni girdim, hemen kokusunu aldım, sanırım Dombazov burada falan!!! Pusechka!!! benden doktora saygı ve hürmetlerimi iletin!!!! Sana ne güzel bir iksir yazdım!!! :deli:
These users thanked the author Eustace for the post:
Christmas_Christmas
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Eustace »

Brutalchik: 11 Jul 2024, 11:10 Bomba hikayesi!!! çok heyecan verici bir okuma!!! Teşekkür ederim, bunu neden Kolka’nın ağzına koymadın???
evet, evet, ben de çok ilgileniyorum???? :) Pusya!!!! kahretsin hiçbir şey söylemiyorsun!!! :çılgın: neden böyle bir sınıf arkadaşım olmadı!!!! :smile59: Pusya!!! Eğer o cetvelin üzerinde olsaydım, elim anında kıçına yapışırdı!!!!! :cat1:
Christmas_Christmas
utandım
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 101
Registered for: 1 year
Orientation: aseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by utandım »

Natali_Natali: 11 Jul 2024, 10:00okulda, bu kesinlikle yapmaya değmez...
Her nasılsa pek açık değil. Yazar bunu okulda yapmaya başladı. Bu uyarı Natalie’nin yaşadığı deneyimi olumsuz değerlendirdiği ve olanlardan pişman olduğu anlamına mı geliyor?
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Venüs: 11 Jul 2024, 10:07 ))) Hikayelerinize devam ettiğiniz için teşekkür ederiz, yazılarınız çok heyecan verici ve ilginç))))
geri bildiriminiz için çok teşekkür ederiz ))).. . Deniyorum....
These users thanked the author Christmas_Christmas for the post:
Venüs
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Brutalchik: 11 Jul 2024, 11:10 Bomba hikayesi!!! çok heyecan verici bir okuma!!! Teşekkür ederim, neden bunu Kolka’nın ağzına koymadın??? :)
geri bildiriminiz için çok teşekkür ederim.... ayrıca Kolka ve bunu ağzına alma konusunda... .. öncelikle bu 21. Tarih.... Daha fazlasını alacağım... şaka yapıyorum elbette..

2 dakika 57 saniye sonra gönderildi:
Eustace: 11 Jul 2024, 11:27
Brutalchik: 11 Jul 2024, 11:10 Bombalı hikaye!!! çok heyecan verici bir okuma!!! Teşekkür ederim, bunu neden Kolka’nın ağzına koymadın???
evet, evet, ben de çok ilgileniyorum???? :) Pusya!!!! kahretsin hiçbir şey söylemiyorsun!!! :çılgın: neden böyle bir sınıf arkadaşım olmadı!!!! :smile59: Pusya!!! Eğer o cetvelin üzerinde olsaydım, elim anında kıçına yapışırdı!!!!! :cat1:
dammit... Ben "bedava oral seks kızı" mıyım.... Kabul etmedim sonra ağızdan... ama Kolka ile devamı olacak, daha fazlasını anlatacağım...

2 dakika 56 saniye sonra gönderildi:
FanTast77: 11 Jul 2024, 11:37
Natali_Natali: 11 Jul 2024, 10:00 aokulda, bu kesinlikle yapmaya değmez...
Bir şekilde pek iyi değil Açıkça görülüyor. Yazar bunu okulda yapmaya başladı. Bu uyarı Natalie’nin yaşadığı deneyimi olumsuz değerlendirip olanlardan pişman olduğu anlamına mı geliyor?
hayır, okuldaki deneyimimi olumsuz olarak değerlendirmiyorum.. olan bu oldu... ve Tanrıya şükür ki benim için hiçbir trajik sonuç olmadı...
Sadece okul çağında pek çok şey farklı algılanıyor ve farklı yapılıyor... Şimdi, örneğin, birçok durumda farklı davranırdım...
Venüs
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6486
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by Venüs »

Natali_Natali: 11 Jul 2024, 12:29 şimdi, örneğin birçok durumda farklı davranırdım...
)))) Şimdi yapardım - bu o zamanki veya şimdiki beyninizle... Ve tabi ki çok ilginç, şimdi ne yapardınız?
These users thanked the author Venüs for the post:
Eustace
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Eustace: 11 Jul 2024, 11:25 Foruma yeni geldim, hemen kokusunu aldım, sanırım Dombazova burada falan!!! Pusechka!!! benden doktora saygı ve hürmetlerimi iletin!!!! Sana ne güzel bir iksir yazdım!!! :crazy:
ve bu arada, kokular hakkında....
bazı nedenlerden dolayı bunu düşünmüyorum Artık bu kadar keskin duymamak, çocukluktaki gibi kokuyor... Sanırım şimdi. Artık gözlerim bağlıyken kimin amının gözümün önünde olduğunu hemen belirleyemeyeceğim...
ancak... kahretsin, bunu şimdi yapmayı bile deneyemezsin....
These users thanked the author Christmas_Christmas for the post (total 3):
Venüs, Yün, Eustace
Yün
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1868
Registered for: 3 years

Unread post by Yün »

Natali_Natali: 11 Jul 2024, 12:40 Bu arada, kokular hakkında....
Nedense kokuları çocukluğumdaki kadar keskin duyamıyorum...Sanırım şimdi. Artık gözlerim bağlıyken kimin amının gözümün önünde olduğunu anında belirleyemiyorum...
Yani gerçekten de kız arkadaşlarımı birbirinden ayırabiliyorum kokuyla mı? :roll:
Belki de burada nefes sesi duymuşumdur? :bilinmiyor:
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Bolbol: 11 Jul 2024, 12:51
Natali_Natali: 11 Jul 2024, 12:40 Bu arada, kokular hakkında....
Nedense kokuları çocukluğumdaki kadar keskin duyamıyorum... Şimdi düşünüyorum. Artık gözlerim bağlıyken kimin amının gözümün önünde olduğunu anında belirleyemiyorum...
Yani gerçekten de kız arkadaşlarımı birbirinden ayırabiliyorum kokuyla mı? :roll:
Belki de burada nefes sesi duymuşumdur? :unknown:
yes.. Farkı kokudan anlayabiliyordum, kahretsin.. Tadından da anlayabiliyordum ... elbette hepsi değil, sadece en yakınları... sadece onlarla daha sık ve daha fazla "oynadım"... her durumda, Irka, Svetka ve Svetka’yı kolayca "anlayabilirdim" Tanya kokularına göre....
These users thanked the author Christmas_Christmas for the post (total 3):
Yün, Venüs, Eustace
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Eustace »

Natali_Natali: 11 Jul 2024, 10:00 Nedense tişörtle başlamadı, hemen şortunu ve külotunu çıkarmaya başladı.
Kolka’nın kirli adam!!! en önemli şeyden başladım!!! :deli:
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Eustace: 11 Jul 2024, 14:39
bazı nedenlerden dolayı tişörtle başlamadı, hemen şortunu ve külotunu çıkarmaya başladı.
Kolka döndü kirli bir adam olmak!! en önemli şeyden başladım!!! :crazy:
Kolka’nın nasıl bir insan olduğunu bilmiyorum... Ben onun sadece ilkiydim... öyle bile değil .. Kendisini bu kadar samimi bir ortamda yalnız bulduğu ilk kız bendim... doğal olarak çocuğun kafası karışmıştı... ve ayrıca "kusurundan" dolayı çok karmaşık olduğunu düşünüyorum.. yani kafa tam olarak açılmadı...
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Eustace »

Natali_Natali: 11 Jul 2024, 14:42 pekala, kafa tam olarak açılmadı...
peki, daha fazla eziyet etme, Şapkayı onun için mi açtın? son???? Konuşmak!!! bir sonraki bölüm için gerilim filmi gibi!! :cat1:
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Eustace: 11 Jul 2024, 14:44
Natali_Natali: 11 Jul 2024, 14:42 peki, kafa tam olarak açılmadı...
peki, daha fazla eziyet etme, kapıyı açtın mı? Sonunda onun için şapka ???? Konuşmak!!! bir sonraki bölüm için gerilim filmi gibi!! :cat1:
Sana önceden söylemeyeceğim...ilginç olmayacak...
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5139
Registered for: 2 years

Unread post by Zorba Carrie »

Sınıf! Hikaye için teşekkürler ❤️❤️❤️
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 2):
Christmas_Christmas, Eustace
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Hooligan Carrie: 11 Jul 2024, 15:05 Harika! Hikaye için teşekkürler ❤️❤️❤️
geri bildiriminiz için çok teşekkür ederiz...
Zorba Carrie
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Eustace »

Pusya!!! Bakın sizi nasıl selamlıyorlar, bütün yetkililer toplanmış!!!! :deli:
Christmas_Christmas
Shu_her
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 148
Registered for: 1 year 11 months

Unread post by Shu_her »

Çok teşekkür ederim, keyifle okudum :roll:
These users thanked the author Shu_her for the post:
Christmas_Christmas
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Eustace: 11 Jul 2024, 16:17 Pusya!!! Bakın sizi nasıl selamlıyorlar, bütün yetkililer toplanmış!!!! :crazy:
evet teşekkür ederim... Beni hatırlamalarına ve unutmamalarına çok sevindim. ben...

42 saniye sonra gönderildi:
nÇok teşekkür ederim, okurken keyif aldım :roll:
geri bildiriminiz için çok teşekkür ederim...
Tanya
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 213
Registered for: 1 year 4 months

Unread post by Tanya »

Natali_Natali, her zamanki gibi çok ilginç. devamı.
These users thanked the author Tanya for the post (total 2):
Müdür, Christmas_Christmas
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Tanyushka: 11 Jul 2024, 21:12 Natali_Natali, her zamanki gibi çok ilginç Devamını sabırsızlıkla bekliyorum.
geri bildiriminiz için çok teşekkür ederim))... Bundan sonra devamını eklemeyi düşünüyorum hafta....
Müdür
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 124

Unread post by Müdür »

Güzel hikaye, devamını sabırsızlıkla bekliyorum.
These users thanked the author Müdür for the post:
Christmas_Christmas
Amatör 88
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 12
Registered for: 1 year 1 month

Unread post by Amatör 88 »

Natali_Natali: 11 Jul 2024, 10:00 Bu Hikayeye başlarken şunu tavsiye etmek istiyorum
Hikaye için teşekkür ederim, seni okumak çok ilginç, seni heyecanlandırıyor)
These users thanked the author Amatör 88 for the post:
Christmas_Christmas
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Eustace »

Hooligan Carrie: 11 Jul 2024, 15:05 Harika! Hikaye için teşekkürler ❤️❤️❤️
Ben de böyle bir kalp istiyorum :(
These users thanked the author Eustace for the post (total 2):
Christmas_Christmas, Venüs
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Vad1k: 11 Jul 2024, 22:49 Güzel hikaye, devamını sabırsızlıkla bekliyorum.
Geri bildiriminiz için çok teşekkür ederim....

38’den sonra gönderildi saniye:
Amatör 88: 12 Jul 2024, 01:20
Bu Hikayeyi Başlatma , tavsiyede bulunmak istiyorum
Hikaye için teşekkürler, seni okumak çok ilginç, seni heyecanlandırıyor)
inceleme için teşekkürler ... Deniyorum)))...
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Eustace: 12 Jul 2024, 02:14 Ben de böyle bir kalp istiyorum
hikaye yaz, sen de bir kalp kazanacaksın :)
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 3):
Eustace, Christmas_Christmas, Venüs
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Eustace »

Hooligan Carrie: 12 Jul 2024, 12:09 hikayeler yazın - bir kalp alacaksınız
Bir keresinde Pinokyo hakkında yazmıştım, bu yüzden Natasha gücenmişti!!! :roll: Ve bana kalp vermediler. :(
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Hooligan Carrie: 12 Jul 2024, 12:09
Eustace: 12 Jul 2024, 02:14 Ben de bu kalbi istiyorum
hikaye yaz, sen de bir kalp kazanacaksın :)
komik))))...
Hooligan Carrie:12 Jul 2024, 12:09 hikayeler yazın - bir kalp alacaksınız
Bir keresinde Buratino hakkında yazmıştım, o yüzden Natasha gücenmişti!!! :roll: Ve bana kalp vermediler. :(
Bunu artık hatırlamıyorum.... ama eğer kırıldıysam, o zaman bir sebep....
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Eustace »

Natali_Natali: 12 Jul 2024, 14:34 Bunu artık hatırlamıyorum... ama eğer kırıldıysan, o zaman bir nedeni vardı
bunun için hiçbir şey yoktu, sadece regl döneminiz ve karnınız ağrıyor :oops:
These users thanked the author Eustace for the post (total 2):
Nick1979, Christmas_Christmas
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Natali_Natali: 12 Jul 2024, 14:34 смешно))))...
Ne oldu?
These users thanked the author Zorba Carrie for the post:
Eustace
Tapkin
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1232
Registered for: 2 years 5 months

Unread post by Tapkin »

Natali_Natali: 11 Jul 2024, 10:00 Bu Hikayeye başlarken size tavsiyem şu ki, eğer “tematik” ilişkileri hayatınıza sokmaya karar verirseniz, bunu çok genç yaşta yapmayın. Her halükarda, okulda bunu yapmaya kesinlikle değmez...

Köleliğimin ilk haftası şaşırtıcı derecede çok sakindi. Yana kendini hiçbir şekilde "ifade etmedi" ve onun tüm hakimiyeti, onun seksle hiçbir ilgisi olmayan çeşitli "gündelik" görevlerini yerine getirmemden kaynaklanıyordu. Hatta beni sigara içme odasında yakalamayı bile bıraktı ve tüm hizmetim, onun "evrak çantasını" okuldan eve taşımam, birkaç kez alışverişi için mağazaya koşmam ve diğer birçok önemsiz küçük şeyi yapmamla sınırlıydı.
nFakat Öğretmenler Günü arifesinde Yana, bir lise öğrencisi olarak tatil hattını yönetme konusunda bana güvenildiğini öğrendiğinde her şey değişti. Dizilerin tüm "katılımcıları ve sunucuları" bütün hafta prova yapıyordu, bu arada Yana da işin içindeydi. Bir gün önce, tatilden hemen önce, perşembe günü Yana sıraya nasıl girmem gerektiğini beni şaşırttı.

İleriye baktığımda, öğrencilik yıllarımda ve hatta ilk yılımda bile eteğimin altında külot giymeyeceğimi itiraf ediyorum buluşacağız ama hiçbir zaman okuldaki kadar canlı izlenimler edinmeyeceğim.
Belki çok özelim ama o gün bana öyle geliyordu ki artık bütün okul eteğimin altında külotsuz, çıplak olduğumun farkındaydı. O gün bende kesinlikle her şey değişti. Ve kendimin hissi. Bacaklarımın arasında herhangi bir dokunun olmaması amımı çok hassas hale getirdi. Kelimenin tam anlamıyla esintinin her nefesini hissettim ve bacaklarımın arasının tamamen çıplak olduğunu fark etmek yürüme şeklimi bile değiştirdi. Artık külotsuz kaldığımı birilerinin fark etmesinden korktuğum için bacaklarımı çok fazla açmamaya ve yürürken çok uzun adım atmamaya çalışarak okulda “bebek adımlarıyla” yürümeye başladım.
n

- Kimseye söylemeyecek misin Dombazova? Hiç kimse? Svetka bile mi?...
Kolka kıyafetlerini çıkarıp tamamen çıplak olarak karşıma çıktığında, penisinin büyüklüğüne bir kez daha hayran kaldım. Artık bu beni şaşırtmıyor. Ama sonra. Çok "küçük" Kolka ve çok büyük bir penis.

- Hayır.

n
Bunun gibi bir şey....

..gözlerim parladı karanlık!)))
* :%) :Bravo: :iyi:

n https://i.postimg.cc/VNdpbVXm/67.jpg
These users thanked the author Tapkin for the post:
Christmas_Christmas
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Eustace: 12 Jul 2024, 15:37
Natali_Natali: 12 Jul 2024, 14:34 Bunu artık hatırlamıyorum... ama eğer kırıldıysam bunun bir nedeni olduğu anlamına gelir
bunun için hiçbir şey yoktu işte, regl dönemindesin ve karnım ağrıyor :oops:
vay be... ve değil nedeni bu)))))....
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Tapkin: 12 Jul 2024, 19:33 ..gözlerim karardı!)))
bu beğendiğiniz anlamına mı geliyor? ... veya...
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Hooligan Carrie: 12 Jul 2024, 15:50
Natali_Natali: 12 Jul 2024, 14:34 komik))))...
Neden?
damn... Nedenini ben bile söyleyemem....
Muhtemelen zaten hafıza kaybı yaşıyorum....
Zorba Carrie
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Natali_Natali: 12 Jul 2024, 20:20 ah... Ben de nedenini söyleyemem....
Muhtemelen zaten hafıza kaybım var....
😅😅😅
These users thanked the author Zorba Carrie for the post:
Eustace
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

kahretsin... bu kadar sıcaktan her şeyi unutamayacaksın.... hiç yaşamak istemiyorsun ((((....
Yün
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Yarın yeni bir Hikaye eklemem mümkün)))..
ancak bu henüz kesin değil...
These users thanked the author Christmas_Christmas for the post (total 2):
Brutalçik, Venüs
Brutalçik
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 29

Unread post by Brutalçik »

Natali_Natali: 14 Jul 2024, 08:57muhtemelen yarın yeni bir Hikaye ekleyeceğim)))..
ancak bu henüz kesin değil...
Gerçekten okumak istiyorum!! Başınıza gelen anları anlatmakta çok iyisiniz!!! Bekliyoruz!!! :Gül:
These users thanked the author Brutalçik for the post (total 2):
Christmas_Christmas, Venüs
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”