Sonra bu oldukça hüzünlü hikayede en ilginç şey oldu (benim için kesinlikle). Seksten sonra kendini yıkamaya gitti ve ben de çantasını karıştırmaya başladım (daha çok büyük bir çantaya benziyordu). Parfüm, kozmetik ve diğer saçmalıkların arasında şunları buldum: prezervatif, iki büyük paket, her ikisi de açılmış (biz onları kullanmadık), farklı kayganlaştırıcılar içeren bazı tüpler, ikinci bir kapalı telefon ve en ilginç buluş - bir defter.
Defterin günlüğe, daha doğrusu bir hesap defterine benzediği ortaya çıktı. Şöyle başladı:
"Vasya adında biri", orada yaşıyordu, telefon numarası, bekaretini kaybetmiş, yarım yıl flört etmiş, bazen sikişmiş... Falan filan. Ne olduğunu anladım ve okumaya başladım, tuvalete gittim... İlk başta orada pek çok ilginç şey vardı. Şöyle:
X. Dima, diskoda tanıştı, arabada sevişti. Öyle.
X. Petya, karaokede tanıştık, tuvalette sakso çektik. Keçi, saçının her yerini kapladı.
X. Vanya. Kulüpte tanıştık, VIP odasında, evindeki saunada seviştik. Üç hafta boyunca çıktık. Yatakta iyi, parası da iyi.
X. Seryozha, uzun boylu esmer. Büyük sik, bir yerlerde. 25 cm Yutamadım. Harika seks. Anal. Bazen buluşuyoruz.
Х. Tolya, binbaşı. Seks yok. Sürekli anal ister. 5 kez saunaya gittik.
Falan filan... 30’a kadar kitap okudum, zaten yedim...
Yarısı tek seferlik seks, disko, bardı , beni iki ya da üç kişilik bir arabaya bindirdiler - başkalarının düğünlerine katılmam için. Anladığım kadarıyla arabada iki lakap sırayla kullanılıyor... Barmen. 50 yaşıma kadar okudum ama kendimi bulamadım... ((
Arkadaşımın sınavı falan geçmesine yardım eden başka bir öğretmen vardı.
Devamını okudum ve şok oldum... Boğazım kurumuştu.
Kendimi 84 numarada buldum.

84 annen. O olmasına rağmen) Benim hakkımda yatakta iyi olduğumu, sik kullanmayı bildiğimi vb. yazmıştı ama liste 91. sırada bitiyordu... Onunla çıkıyorum ve o 7 kadar erkekle sevişmeyi başardı. böyle bir liste yoktu, hâlâ arkadaşımdı.
Okuduklarımın farkına vararak kendimi çok kötü hissettim ve tuvaletten çıkıp ona ne olduğunu sordum. bu muydu?!? Ona defolup gitmesini söyledim, suratına tokat attım ve yıkıldığımı söylemek yetersiz kalır... Bu kadar çok partneri varken benim ölme ihtimalim vardı. Birkaç arkadaşımı telefonla aradım ve barda toplanıp defterden bahsederken titriyordum. Bana sempati duydular ve beni cesaretlendirdiler. Tamamen sarhoş olduk ve sindirimi zorlaştı. 2 gün sonra zührevi uzmanı ziyaret ettim ve testler yaparak ona her şeyi anlattım. Duyduklarına pek şaşırmadı; mümkün olan her şey için benden testler aldı. Sonuçlara geldiğimde sadece klamidya hastası olduğuna inanamadım. Böyle bir dolandırıcılıktan nelere kapılmış olabileceğimi düşününce, böyle bir teşhisi duyduğuma bu kadar sevineceğimi hiç düşünmezdim.
Bunun üçüncü deneyimim olduğunu düşünürsek uzun süre kendime gelemedim. "kız arkadaş". Ama öte yandan gelecekte sekste beni şaşırtacak ya da şok edecek çok az şey vardı.
Bu "şaheser"i fotoğraflayıp burada paylaşsaydım, 100.000 abonenin tamamı okumaktan bıkacaktı. BT.