sahilde horoz dikmek
-
Автор темыROBEN
- Flört etmek
- Total posts: 45
- Registered for: 1 year
sahilde horoz dikmek
Erkekler, ne sıklıkla plaja gidersiniz? Peki orada fotoğraftaki gibi güzel kızları ne sıklıkla görüyorsunuz? Peki penisiniz onlara sert mi geliyor? ve onlara sert davranmaktan kendinizi nasıl alıkoyarsınız veya kimsenin bunu fark etmediğinden nasıl emin olursunuz?
https://i.postimg.cc/pVcZt3rr/e83cede5a62e1ce2940363ad08a7ebb7.jpg
https://i.postimg.cc/qMtGBQ6L/images.jpg
https://i.postimg.cc/Hsf9r5QC/images-1.jpg
https://i.postimg.cc/pVcZt3rr/e83cede5a62e1ce2940363ad08a7ebb7.jpg
https://i.postimg.cc/qMtGBQ6L/images.jpg
https://i.postimg.cc/Hsf9r5QC/images-1.jpg
- These users thanked the author ROBEN for the post:
- fırçalamak
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 5
- Registered for: 1 year 11 months
-
- ön sevişme
- Total posts: 121
- Registered for: 1 year 4 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Sahilde duran üye
Sık sık şehir plajına giderim, bunun gibi kızlar nadir değildir ve plaj voleybolu müsabakası olduğunda taraftarların ön saflarında yer alırım, ancak bunun için ne yapacağımı hatırlamıyorum, her yaşta veya yalnızca minimum ihtiyaç her zaman karşılanır)
-
- Penetrasyon
- Total posts: 243
- Registered for: 1 year 3 months
Bilmiyorum. Ama o zamandan beri muhtemelen temsil edeceğim türden bir anne bu. Hâlâ heyecan verici)
https://i.postimg.cc/fRNcZD10/19231898.jpg
https://i.postimg.cc/fRNcZD10/19231898.jpg
- These users thanked the author Sool40 for the post (total 2):
- MağaralarJ, Ahah
-
- Orgazm!
- Total posts: 559
- Registered for: 1 year 7 months
- Orientation: biseksüel
Çıplaklar plajında yalnızca genç mastürbasyon yapanlar sertleşebilir, ama o zaman bile ilk seferinden daha fazla değil. İkinci seferde kendini kuma ya da çakıl taşına gömecek ya da heyecanlı beyni deniz ya da değerli adamlar tarafından serinletilecektir.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1868
- Registered for: 3 years 2 months
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 83
- Registered for: 1 year 3 months
Çoğunlukla bir kıza uzun süre baktığımda ve penisim dikleşmeye başladığında ya da suya girdiğimde yüz üstü dönüyorum.
-
- Orgazm!
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1874
- Registered for: 3 years 1 month
Sık sık plajlara giderdim ve penisim sıklıkla dikleşirdi, hatta bazen karımın önünde bile 
Bundan hiç utanmazdım: Ayağa kalktım ve ayağa kalktım yukarı, bunu herkese göstermiyorum (gerçi dürüst olmak gerekirse gerçekten istedim).

Bundan hiç utanmazdım: Ayağa kalktım ve ayağa kalktım yukarı, bunu herkese göstermiyorum (gerçi dürüst olmak gerekirse gerçekten istedim).
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 375
- Registered for: 2 years 9 months
Ağırlık çok güçlü olmadığı sürece asla ayağa kalkmazdım, ama kalkarsam yakınlarda çocuk ya da erkek yoksa saklanmazdım. Doğal bir tepki)), kızlar çıkıntılı meme uçlarını saklamazlar).
-
- Orgazm!
Aptalca karşılaştırma. Pek çok kızın meme uçları doğal olarak dışarı çıkıyor, benimkiler her zaman dışarı çıktığı için değil ve bu benim her zaman heyecanlı olduğum anlamına gelmiyor. Ve küçük göğüslü pek çok kız da bu algı ve tavır nedeniyle, erkekler meme uçlarının dışarı çıkmasını tahrik olarak algılamasınlar diye büst giyiyor.

-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1066
- Registered for: 1 year 10 months
Çıplaklar plajında penisin sertleşmesinin bir erkek için oldukça normal olduğunu düşünüyorum. Ve bunun için onu suçlamak biraz aptalca.
Evet, doğru, bir adam sahile geldi ve bir sürü kadın uzanmış, yürüyor, oturuyordu. Ve herkes çıplak ve bazıları uzanıyor ve genel olarak cinsel organlarını gösteriyor, özellikle de ORADA saçları olmayanlar. Evet, burada ölü adam derin bir nefes alacak!
Ve genel olarak erkeklerin buraya bunun için geldikleri ve bu plaja gittikleri söylenebilir. Yani, özü itibarıyla bu oldukça çevrimdışı bir arkadaşlık sitesidir burada hesap oluşturmanıza gerek yok, kendinizi tanımlamanıza gerek yok, herhangi bir fotoğraf yayınlamanıza gerek yok, sizin hakkınızda yazmanıza gerek yok cinsel organlar - hepsi bu. Yürü, bak, karar ver.
Birinden hoşlanıyorsan yanına otur ve onu tanı. İnsanlar buraya bu nedenle ya birisine yaklaşmak için ya da birisinin size yaklaşması için geldiler.
Ve burada her şey aynı anda tek bir şişede var; istediğiniz her şeyi gördünüz ve hemen tanıştınız ve birisi sizi beğenirse sonra bir konuda anlaştılar.
Birkaç kez orada yatan, çıplak, güneşlenen bir kız gördüm. Adamın biri yürüyor, düzgün bir adam, kemikli bir şekilde. Hiç utanmadan bu kıza yaklaşır, kumların üzerine oturur ve gülümseyerek bir süre bir şeyler konuşurlar. Sonra adam başını sallayıp bir yerden ayrılır, kız giyinmeye başlar. Bir süre sonra yine giyinmiş bir adam gelir. Ve sahilden ayrılırlar. Tamamen normal bir durum.
Bu yüzden çıplaklar plajına ihtiyaç var. Aynı şekilde evli çiftler de birlikte keyifli vakit geçirecek birini bulurlar. Veya hoşlandığınız bir çift, bir kız veya bir erkek. Ayrıca bir veya iki kere bir adamın veya adamın şu veya bu çiftle oturup bir şeyler hakkında konuştuklarını da gördüm. Bunun hava durumuyla veya şehirdeki fiyatlarla ilgili olmadığını düşünüyorum
Evet, doğru, bir adam sahile geldi ve bir sürü kadın uzanmış, yürüyor, oturuyordu. Ve herkes çıplak ve bazıları uzanıyor ve genel olarak cinsel organlarını gösteriyor, özellikle de ORADA saçları olmayanlar. Evet, burada ölü adam derin bir nefes alacak!
Ve genel olarak erkeklerin buraya bunun için geldikleri ve bu plaja gittikleri söylenebilir. Yani, özü itibarıyla bu oldukça çevrimdışı bir arkadaşlık sitesidir burada hesap oluşturmanıza gerek yok, kendinizi tanımlamanıza gerek yok, herhangi bir fotoğraf yayınlamanıza gerek yok, sizin hakkınızda yazmanıza gerek yok cinsel organlar - hepsi bu. Yürü, bak, karar ver.
Birinden hoşlanıyorsan yanına otur ve onu tanı. İnsanlar buraya bu nedenle ya birisine yaklaşmak için ya da birisinin size yaklaşması için geldiler.
Ve burada her şey aynı anda tek bir şişede var; istediğiniz her şeyi gördünüz ve hemen tanıştınız ve birisi sizi beğenirse sonra bir konuda anlaştılar.
Birkaç kez orada yatan, çıplak, güneşlenen bir kız gördüm. Adamın biri yürüyor, düzgün bir adam, kemikli bir şekilde. Hiç utanmadan bu kıza yaklaşır, kumların üzerine oturur ve gülümseyerek bir süre bir şeyler konuşurlar. Sonra adam başını sallayıp bir yerden ayrılır, kız giyinmeye başlar. Bir süre sonra yine giyinmiş bir adam gelir. Ve sahilden ayrılırlar. Tamamen normal bir durum.
Bu yüzden çıplaklar plajına ihtiyaç var. Aynı şekilde evli çiftler de birlikte keyifli vakit geçirecek birini bulurlar. Veya hoşlandığınız bir çift, bir kız veya bir erkek. Ayrıca bir veya iki kere bir adamın veya adamın şu veya bu çiftle oturup bir şeyler hakkında konuştuklarını da gördüm. Bunun hava durumuyla veya şehirdeki fiyatlarla ilgili olmadığını düşünüyorum
-
- Orgazm!
Sıradan çıplaklar sadece seks düşünen azgın aptallar değil.
Çıplaklar plajında ilk kez düzen için çağrıda bulundular ve kimse etrafta sert bir şekilde dolaşmanıza izin vermez
Eş değiştirenleri çıplaklarla karıştırmayın.
Hiç çıplaklar plajına gitmedin. Bu yüzden böyle mantık yürütüyorsunuz.Vasyanitsa: ↑10 Jul 2024, 21:08 Çıplaklar plajında penisin dikleşmesinin bir erkek için oldukça normal bir olay olduğunu düşünüyorum. Ve bunun için onu suçlamak biraz aptalca.
Sıradan çıplaklar sadece seks düşünen azgın aptallar değil.
Herhangi bir halk plajında benzer bir durum yaşanır, ancak ereksiyon halindeki penisle ilgili aptalca saçmalık olmasa.Vasyanitsa: ↑10 Jul 2024, 21:08 Birkaç kez orada yatan, çıplak, güneşlenen bir kız gördüm. Adamın biri yürüyor, düzgün bir adam, kemikli bir şekilde. Hiç utanmadan bu kıza yaklaşır, kumların üzerine oturur ve gülümseyerek bir süre bir şeyler konuşurlar. Sonra adam başını sallayıp bir yerden ayrılır, kız giyinmeye başlar. Bir süre sonra yine giyinmiş bir adam gelir. Ve sahilden ayrılırlar. Tamamen normal bir durum.
Çıplaklar plajında ilk kez düzen için çağrıda bulundular ve kimse etrafta sert bir şekilde dolaşmanıza izin vermez
Eş değiştirenleri çıplaklarla karıştırmayın.
- These users thanked the author Dal for the post:
- Varian_Rin
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 98
- Registered for: 1 year
Birini tanıyorum, ona göre her gün çıplaklar plajında çadırda satış yapıyor, çıplak insanları izliyor ve otuzbir çekiyor
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1066
- Registered for: 1 year 10 months
Fakat bu endişeye bir çeşit temel bulmak için tüm bunların ve neredeyse dinin üzerine bir tür sunak oluşturmaya çalışın. , Bunun sadece gereksiz ve gereksiz olduğunu düşünüyorum. Ve çıplak plajına bu gerekli değildir. Çünkü bu kumsal, taşları, kumu ve başka bir şeyiyle onlardan vazgeçemezdi. Bu plaja gelen ziyaretçilere geliyorlar. Ancak herkesin şort giydiği diğer plajlarda yeterince ziyaretçi var. Ve böylece insanların çıplaklar plajınatamamen çıplak ziyaretçiler yüzünden. Ve herkesin bu çıplak ziyaretçilerden farklı bir şeye ihtiyacı var. Temelde daha sonra seks yapma hedefiyle tanışmayı düşünüyorum.
Yine dürüst olmak gerekirse orası öyle bir kumsal ki, büyük olasılıkla bir yerde cinsel partner bulabilirsin güney. Diğer plajlara da bakmanız gerekiyor ve aynı akşam seks konusunda anlaşmanız henüz mümkün değil. Ancak çıplaklar plajında bu olasılık kat kat artar.
Ve her girişimde olduğu gibi, her yerde bir tür sosyal aktivist vardır. Birisini organize etmek, bazı kurallar koymak, birini bir şey için cezalandırmak, bir şeyi geliştirmek, bir şeye karşı mücadele etmek isteyenler. Böyle insanlara Allah’ın boynuz vermediğini söylüyorum. Bu insanlar bir yerlerde patron olmak, hatta belki büyük patron olmak, bir fabrikayı, fabrikayı, Sberbank’ı, sonunda ülkeyi yönetmek istiyorlar. Ama Tanrı onlara boynuz vermedi. Ve denediler ama patron olamazlar, astları onlara defolup gitmelerini söylüyor.
İşte bu yüzden kendilerini bir tür sessiz sürünün olduğu bir yere patron olarak atıyorlar. kimsenin onlar olmasına aldırış etmiyor ve o da liderlik ediyor.
Ve kural olarak bu insanlardan çok fazla kötülük çıkıyor. Bir zamanlar kafirleri kazıkta yakanlar da bu insanlardı. Bence kilisenin aslında umurunda değildi ama kalabalığı kışkırtan sosyal aktivistler vardı, sonra da kimsenin anlamadığı bir tür saçmalık yüzünden gidip birini yaktılar.
Ama içinde Aslında birileri birilerine emir vermek ve bir yerlerde örgütlenmek istiyordu.
Durum tam olarak böyle. Ancak onlar aptal değiller, kendileri kadar seksle meşgul olan insanlarla birlikte olmaktan hoşlanan tamamen normal insanlardır. Bu arada, endişede yanlış bir şey görmüyorum. Bu bir kişi için, özellikle de kalıcı bir partneri olmayan biri için oldukça normal bir durumdur. Veya daimi partneriyle bu temelde herhangi bir sorunu olan.
Fakat bu endişeye bir çeşit temel bulmak için tüm bunların ve neredeyse dinin üzerine bir tür sunak oluşturmaya çalışın. , Bunun sadece gereksiz ve gereksiz olduğunu düşünüyorum. Ve çıplak plajına bu gerekli değildir. Çünkü bu kumsal, taşları, kumu ve başka bir şeyiyle onlardan vazgeçemezdi. Bu plaja gelen ziyaretçilere geliyorlar. Ancak herkesin şort giydiği diğer plajlarda yeterince ziyaretçi var. Ve böylece insanların çıplaklar plajınatamamen çıplak ziyaretçiler yüzünden. Ve herkesin bu çıplak ziyaretçilerden farklı bir şeye ihtiyacı var. Temelde daha sonra seks yapma hedefiyle tanışmayı düşünüyorum.
Yine dürüst olmak gerekirse orası öyle bir kumsal ki, büyük olasılıkla bir yerde cinsel partner bulabilirsin güney. Diğer plajlara da bakmanız gerekiyor ve aynı akşam seks konusunda anlaşmanız henüz mümkün değil. Ancak çıplaklar plajında bu olasılık kat kat artar.
Ve her girişimde olduğu gibi, her yerde bir tür sosyal aktivist vardır. Birisini organize etmek, bazı kurallar koymak, birini bir şey için cezalandırmak, bir şeyi geliştirmek, bir şeye karşı mücadele etmek isteyenler. Böyle insanlara Allah’ın boynuz vermediğini söylüyorum. Bu insanlar bir yerlerde patron olmak, hatta belki büyük patron olmak, bir fabrikayı, fabrikayı, Sberbank’ı, sonunda ülkeyi yönetmek istiyorlar. Ama Tanrı onlara boynuz vermedi. Ve denediler ama patron olamazlar, astları onlara defolup gitmelerini söylüyor.
İşte bu yüzden kendilerini bir tür sessiz sürünün olduğu bir yere patron olarak atıyorlar. kimsenin onlar olmasına aldırış etmiyor ve o da liderlik ediyor.
Ve kural olarak bu insanlardan çok fazla kötülük çıkıyor. Bir zamanlar kafirleri kazıkta yakanlar da bu insanlardı. Bence kilisenin aslında umurunda değildi ama kalabalığı kışkırtan sosyal aktivistler vardı, sonra da kimsenin anlamadığı bir tür saçmalık yüzünden gidip birini yaktılar.
Ama içinde Aslında birileri birilerine emir vermek ve bir yerlerde örgütlenmek istiyordu.
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
- Registered for: 3 years
-
- Orgazm!
Oraya seks için gelenlerin olduğuna katılıyorum, orada da var ayrıca kendilerini göstermeye ve başkalarına bakmaya gelenler. Ayrıca topluluk önünde seks sevenler de var.
Bu nedenle, herhangi bir çıplaklar plajı farklı bölgelere ayrılmıştır. Bir tarafta çıplak eğlenceyi sıradan sevenler ve çocuklu aileler var, daha uzakta seks için gelenler var, hatta daha da uzakta eşcinsel plajı var.
En azından bizim plajımızda durum böyleydi ve Divnoye’de.
Genelde birinci bölgede rahatlıyoruz ve eğer seks yapmak istiyorsak yasak olmayan tarafa doğru uzaklaşıyoruz.
Senin gibi sosyal aktivistler de var onları arayın, bunlar çoğunlukla eski zamanlardır. Onlar olmasaydı burası plaj değil, pis bir genelev olurdu. Sahilde temizlik günleri düzenliyorlar, insanların arkalarında çöp bırakmamalarını, sigara içenlerin sigara izmaritlerini atmamalarını, sahile sıçmamalarını sağlıyorlar, Asya cumhuriyetlerinden buraya gelen her türlü konuğu kovuyorlar. çıplak kadınlara bakın, tatilcileri ve özellikle çocukları gizlice fotoğraf çeken fotoğrafçıları, sarhoş "taciz edilen" tatilcileri kovalayın. Bu nedenle plaj her zaman temizdir ve kimse kimseyi dinlenmeye rahatsız etmez.
Bazı insanların sadece kıyafetsiz yüzmeyi, güneşlenmeyi sevdiğini hiç düşündün mü? , voleybol oynayın ve sadece tekstillerden uzaklaşın, yüzdükten sonra ıslak paçavralara oturmayın, soyunma kabininde sıraya girmeyin. Benzer çıplaklar plajı ve rekreasyon alanı çok az olduğundan bu insanlar tekstil plajlarından uzak yerlerde toplanıyor. Ve yalnızca günlük yaşamda partner bulamayan bazı endişeli insanlar, bir kişinin soyunmasının seks çağrısında bulunduğu anlamına geldiğine inanır.Vasyanitsa: ↑10 Jul 2024, 23:28 insanlar çıplak plajına[/url] tam da çıplak ziyaretçiler yüzünden. Ve herkesin bu çıplak ziyaretçilerden farklı bir şeye ihtiyacı var. Temel olarak, daha sonra seks yapma hedefiyle tanışmayı düşünüyorum.
Oraya seks için gelenlerin olduğuna katılıyorum, orada da var ayrıca kendilerini göstermeye ve başkalarına bakmaya gelenler. Ayrıca topluluk önünde seks sevenler de var.
Bu nedenle, herhangi bir çıplaklar plajı farklı bölgelere ayrılmıştır. Bir tarafta çıplak eğlenceyi sıradan sevenler ve çocuklu aileler var, daha uzakta seks için gelenler var, hatta daha da uzakta eşcinsel plajı var.
En azından bizim plajımızda durum böyleydi ve Divnoye’de.
Genelde birinci bölgede rahatlıyoruz ve eğer seks yapmak istiyorsak yasak olmayan tarafa doğru uzaklaşıyoruz.
Senin gibi sosyal aktivistler de var onları arayın, bunlar çoğunlukla eski zamanlardır. Onlar olmasaydı burası plaj değil, pis bir genelev olurdu. Sahilde temizlik günleri düzenliyorlar, insanların arkalarında çöp bırakmamalarını, sigara içenlerin sigara izmaritlerini atmamalarını, sahile sıçmamalarını sağlıyorlar, Asya cumhuriyetlerinden buraya gelen her türlü konuğu kovuyorlar. çıplak kadınlara bakın, tatilcileri ve özellikle çocukları gizlice fotoğraf çeken fotoğrafçıları, sarhoş "taciz edilen" tatilcileri kovalayın. Bu nedenle plaj her zaman temizdir ve kimse kimseyi dinlenmeye rahatsız etmez.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 375
- Registered for: 2 years 9 months
Meme uçlarını ereksiyon halindeki penisle karşılaştırmak muhtemelen doğru değil, ancak kısmen de olsa doğru değil. Penis heyecanlanmasa bile, doğal olarak büyük olduğu için dışarı çıkabilir)).
Ve konuşma genellikle bunun gizlenip gizlenmeyeceğiyle ilgili. Ve kimin neyi algıladığı değil)
Ben bunu uyarılma olarak bile algılamıyorum, dikleşen meme uçlarınız.Galinka: ↑10 Jul 2024, 20:40Aptalca karşılaştırma. Pek çok kızın meme uçları doğal olarak dışarı çıkıyor, benimkiler her zaman dışarı çıktığı için değil ve bu benim her zaman heyecanlı olduğum anlamına gelmiyor. Ve küçük göğüslü pek çok kız da bu algı ve tavır nedeniyle, erkekler meme uçlarının dışarı çıkmasını tahrik olarak algılamasınlar diye büst giyiyor.kızlar çıkıntılı meme uçlarını saklamazlar).![]()
Meme uçlarını ereksiyon halindeki penisle karşılaştırmak muhtemelen doğru değil, ancak kısmen de olsa doğru değil. Penis heyecanlanmasa bile, doğal olarak büyük olduğu için dışarı çıkabilir)).
Ve konuşma genellikle bunun gizlenip gizlenmeyeceğiyle ilgili. Ve kimin neyi algıladığı değil)
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1875
- Registered for: 3 years 10 months
Pekala, Bilmiyorum... Eğer sana benzer yapıda bir güzel görürsem, kesinlikle ereksiyon olurum, gerçi kendimi genç wanker’lardan biri olarak değil, yaşlı wanker’lardan biri olarak görüyorum.
Bazen sıradan bir kumsalda kedi sertleşir ve bu sadece güzelliklerin görüntüsünden değil, aynı zamanda sıcaktan da kaynaklanır. İki seçenek - gidip cihazı soğutun veya bir süre karnınızın üstüne çevirin, biraz yumuşar yumuşamaz - suya koşun)))
Pekala, Bilmiyorum... Eğer sana benzer yapıda bir güzel görürsem, kesinlikle ereksiyon olurum, gerçi kendimi genç wanker’lardan biri olarak değil, yaşlı wanker’lardan biri olarak görüyorum.
Bazen sıradan bir kumsalda kedi sertleşir ve bu sadece güzelliklerin görüntüsünden değil, aynı zamanda sıcaktan da kaynaklanır. İki seçenek - gidip cihazı soğutun veya bir süre karnınızın üstüne çevirin, biraz yumuşar yumuşamaz - suya koşun)))
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 23
- Registered for: 11 months
-
- ön sevişme
- Total posts: 143
- Registered for: 1 year 8 months
Sıradan bir çıplaklar plajında soyunurken hemen ayağa kalktı, biraz oturdunuz, alıştı ve sakinleşti. Yani penisin kalkması normaldir, kimseyi utandırmamak için sakinleşmesine izin vermeniz yeterlidir.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 1 Replies
- 2445 Views
-
Last post by İçi Boş Şövalye
-
- 57 Replies