Hamileyken kalktım
-
Автор темыROBEN
- Flört etmek
- Total posts: 45
- Registered for: 11 months
Hamileyken kalktım
Neden 8-9 aylık hamile bir kadın gördüğümde ona sert davranıyorum? Bu genel olarak normal mi?
https://i.postimg.cc/J7jpjpzz/silhouette-pregnant-woman-9th-month-pregnancy-pregnant-session-forest-242111-10901.jpg
https://i.postimg.cc/J7jpjpzz/silhouette-pregnant-woman-9th-month-pregnancy-pregnant-session-forest-242111-10901.jpg
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1874
- Registered for: 3 years
Cevap: Hamile kaldım
Представлять, как ебешь беременную - это особый кайф. А особенно на глазах ее мужа или на пару с ним.
Да, нормально.ROBEN: ↑10 Jul 2024, 16:12 Neden 8-9 aylık hamile bir kadın gördüğümde ona sert davranıyorum? Bu genel olarak normal mi?
Представлять, как ебешь беременную - это особый кайф. А особенно на глазах ее мужа или на пару с ним.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 477
- Registered for: 1 year 6 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Bayım, siz de hamile bir kadını kocasının önünde becerme şerefine eriştiniz mi, hatta onun önünde mi?
- These users thanked the author Pilot Camelot for the post:
- Morpheus
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1874
Gerçek dünya ve sanal dünya iki büyük farktır ve bu daha iyi onları karıştırmamak için
Gerçek hayatta mı?PilotCamelot: ↑10 Jul 2024, 17:03Bayım, siz de hamile bir kadını kocasının önünde becerme şerefine eriştiniz mi, hattaEvet, normal.
Hamile bir kadını nasıl siktiğinizi hayal etmek özel bir heyecandır. Ve özellikle de kocasının önünde veya onun önünde.
Gerçek dünya ve sanal dünya iki büyük farktır ve bu daha iyi onları karıştırmamak için

-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6486
- Registered for: 2 years 3 months
))) Ахах, вы можете различить какой у женщины срок беременности?)))ROBEN: ↑10 Jul 2024, 16:12 Neden 8-9 aylık hamile bir kadın gördüğümde ona sert davranıyorum? Bu genel olarak normal mi?
-
Автор темыROBEN
- Flört etmek
- Total posts: 45
yani, göbeğinin büyük olup olmadığını gözle anlarsınız, o zaman 8-9, eğer 6-7’den biraz daha küçükse
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6486
- Registered for: 2 years 3 months
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 175
- Registered for: 1 year 4 months
Bira göbeği
....

- These users thanked the author Don Şeytanı for the post:
- Morpheus
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 7
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 94
- Registered for: 2 years 9 months
Motorman1111, daha fazlasını söyleyeceğim. Hamile kadınların en yakın akrabaları bile!! Ve daha sonra, doğumdan sonra bebeği emzirirken........
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 7
fin, katılıyorum, nasıl olduğunu hâlâ keyifle hatırlıyorum Eşimi sonuna kadar dövdüm.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 227
- Registered for: 3 years 10 months
Burada neler olabileceğini bilmiyorum? :bilinmiyor: Bana gelince, heyecan verici bir şey yok.
Ama bu genellikle bir kızın vücudu (kan ve süt) şişman bir vücutla karıştırılmadığında olur, mide dayanmaz Hamilelik sırasında bile son dönemde çok fazla dışarı çıkarsınız. İlk eşim, birinci ve ikinci çocuğuyla birlikte yürürken karnı neredeyse görünmüyordu (özellikle kıyafetlerin altında). Son ana kadar onunla sikiştiğimi hatırlıyorum, sabah onu doğum hastanesine götürdüler ve akşam ona sperm dolusu pompaladım. Ama eğer bu kadar büyük bir göbeği varsa, ona sık sık sert davranacağım da bir gerçek değil. Ne yapmalı, arzu... :bilinmiyor:
Ama bu genellikle bir kızın vücudu (kan ve süt) şişman bir vücutla karıştırılmadığında olur, mide dayanmaz Hamilelik sırasında bile son dönemde çok fazla dışarı çıkarsınız. İlk eşim, birinci ve ikinci çocuğuyla birlikte yürürken karnı neredeyse görünmüyordu (özellikle kıyafetlerin altında). Son ana kadar onunla sikiştiğimi hatırlıyorum, sabah onu doğum hastanesine götürdüler ve akşam ona sperm dolusu pompaladım. Ama eğer bu kadar büyük bir göbeği varsa, ona sık sık sert davranacağım da bir gerçek değil. Ne yapmalı, arzu... :bilinmiyor:
-
- Flört etmek
- Total posts: 42
Belki de burada, ince kokular düzeyinde bilinçaltı bir şey vardır. Farkında olmadığımız bir şey. Hamile kadınları, hiçbir şeyin görünmediği doğum tarihlerinde bile fark ederdim. Böyle bir şeye olan arzu aniden ortaya çıktı ve çok güçlüydü. Ancak fotoğraf\videoda herhangi bir tepki yok.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 3 Replies
- 295 Views
-
Last post by Firavun faresi