Canis91: ↑02 Jun 2024, 22:10
Vay canına. .. Olimpiya Tanrılarına hamdolsun.
Yanlış kapıya girmemin günah olduğunu düşündüm (burada Pilip Pedrosovich Kirgoffov’un bir fotoğrafı olmalı).
nHer şey doğru değil, bütün adamlarım geldi))
Uzun zamandır buraya gelmiyorum)
Bizi bundan daha düzgün bulamazsınız
These users thanked the author Nick1979 for the post (total 3):
[quote=Canis91 post_id=377247 time=1717355421 user_id=22727] Vay canına. .. Olimpiya Tanrılarına hamdolsun. Yanlış kapıya girmemin günah olduğunu düşündüm (burada Pilip Pedrosovich Kirgoffov’un bir fotoğrafı olmalı). [/quote] nHer şey doğru değil, bütün adamlarım geldi)) Uzun zamandır buraya gelmiyorum) Bizi bundan daha düzgün bulamazsınız :roll: :roll:
[quote=Canis91 post_id=377252 time=1717355778 user_id=22727] Herkes burada... Stas, Turbo, Nikita ve Dyusha Metelkin. :yes: [/quote] Herhangi bir tanıtıma ihtiyacımız yok)) Ve ben Nikita :-D :lol: :ROFL:
Sunucuyu dinleyin... (USB sitata)
İlk seferinde korkmadım. Bundan önce tamamlanmamış seks deneyimi vardı. Her şey sorunsuz gitti. Kız bunu beklemiyordu bile.
These users thanked the author Canis91 for the post (total 2):
Sunucuyu dinleyin... (USB sitata) :pardon: İlk seferinde korkmadım. Bundan önce tamamlanmamış seks deneyimi vardı. Her şey sorunsuz gitti. Kız bunu beklemiyordu bile.
İlk sarhoş olduğumda bir kıza eşlik ediyordum, o daha yaşlı ve tecrübeliydi, aynı zamanda darmadağınıktı. Bir düğünden geliyorlardı, geceydi ve beni içeri davet etti. Öpüştüler, sonra dizlerimin üzerine çöktüler ve bana oral seks yaptılar. "Bugünlerde" olduğu ortaya çıktı, bu yüzden kendine sıçmayı bile başaramadı) Sonra onunla uzun süre görüştük, her şey yolundaydı.
These users thanked the author SashaBishka for the post:
İlk sarhoş olduğumda bir kıza eşlik ediyordum, o daha yaşlı ve tecrübeliydi, aynı zamanda darmadağınıktı. Bir düğünden geliyorlardı, geceydi ve beni içeri davet etti. Öpüştüler, sonra dizlerimin üzerine çöktüler ve bana oral seks yaptılar. "Bugünlerde" olduğu ortaya çıktı, bu yüzden kendine sıçmayı bile başaramadı) Sonra onunla uzun süre görüştük, her şey yolundaydı.
Cinsel içerikli çeşitli eylemler, oral seks veya başka herhangi bir eylemi gerçekleştirmekten çekinmediğimi söyleyeceğim
Fakat ilk defa, en kritik an geldiğinde düştüm, şoka girdim ama partnerim benim tam tersimdi beni cesaretlendirdi ve ben ona minnettarım, o beni destekledi ve her şey yolunda gitti
These users thanked the author Roket for the post:
Cinsel içerikli çeşitli eylemler, oral seks veya başka herhangi bir eylemi gerçekleştirmekten çekinmediğimi söyleyeceğim Fakat ilk defa, en kritik an geldiğinde düştüm, şoka girdim ama partnerim benim tam tersimdi beni cesaretlendirdi ve ben ona minnettarım, o beni destekledi ve her şey yolunda gitti
[size=85][color=green]1 dakika 53 saniye sonra gönderildi:[/color][ /size] [quote= lanaaas341 post_id=387145 time=1720376363 user_id=4622] vücudumla ilgili ne kadar karmaşıktım, ör. daha samimi yerler [/quote]Erkeğin orasının güzel olmadığını söylemesinden mi endişeleniyorsunuz?
Venüs: ↑02 Jun 2024, 15:44
İlk seksinizden önce korktunuz mu?
Bu olayı dün gibi hatırlıyorum. Bu eylem Elbrus dağlarında, Azau otelinde gerçekleşti (uzun zamandır yoktu). Adı Natasha’ydı ve o şakadaki gibi beni becerdi: Vini Vini, nereye gidiyoruz? Bir domuzu sikeyim. İşe yarayacak mı? Peki sana kim soracak... Korkacak zaman yoktu, beni bir odaya sürüklediler, soydular ve becerdiler...
[quote=Venüs post_id=377079 time=1717332251 user_id=15698] İlk seksinizden önce korktunuz mu? [/quote] Bu olayı dün gibi hatırlıyorum. Bu eylem Elbrus dağlarında, Azau otelinde gerçekleşti (uzun zamandır yoktu). Adı Natasha’ydı ve o şakadaki gibi beni becerdi: Vini Vini, nereye gidiyoruz? Bir domuzu sikeyim. İşe yarayacak mı? Peki sana kim soracak... Korkacak zaman yoktu, beni bir odaya sürüklediler, soydular ve becerdiler... :oops:
Size benim için nasıl olduğunu anlatacağım
Bir kombo yaşadım, standart
1 güçlü aşırı uyarılma
2 hızlı boşalma
3 çok tuhaf ve rahatsız ediciydi çünkü her şeyi batırdığım gerçeği.
4 İkinci denemeden itibaren işler giderek daha iyi hale geldi.
These users thanked the author Roket for the post:
Size benim için nasıl olduğunu anlatacağım Bir kombo yaşadım, standart 1 güçlü aşırı uyarılma 2 hızlı boşalma 3 çok tuhaf ve rahatsız ediciydi çünkü her şeyi batırdığım gerçeği. 4 İkinci denemeden itibaren işler giderek daha iyi hale geldi.
Daha ilk sayfasında bile benim ilk kez mezuniyet sınıfında olduğumu, ondan önce de orada olduğumu itiraf etti. önce sıkanlar, sonra bir akşam sonra,...
İlk penisini gördüğünde korktun mu? Bazı kızlar neden penisten korkar? Korkuyla nasıl başa çıktınız?
Last post
16 yaşımdayken bir penisi çok yakından gördüm. Daha önce üvey babamın annesiyle nasıl olduğunu gözetlemiştim ama ortam karanlıktı ve görülmesi zordu. Onu birkaç kez akranlarıyla birlikte sakin bir...
Doğum yapmak korkutucu mu?
Belki de ilk doğum özellikle korkutucudur?
Ya da herhangi bir doğum korkutucu mu?
Ya da herhangi bir doğum hiç korkutucu değil mi?
Neden korkutucu korkutucu mu? n
1 saat...
Last post
Oğlum biraz rahatsız oldu ama kızım tatile gelir gelmez elbiseyle, makyajla doğum günü partisinden kaçıp doğum yaptı) :shamp:
Sabah duş aldık, tıraş olduk ve hazırlandık, hava sıcak olduğu için sahilde olacağımıza önceden karar verdik.
Bir battaniye ve havlu aldık, birbirimizi aradık ve buluşup gitmeye karar verdik. .
Çünkü...
Last post
Şanslısın, hatta kıskanıyorum, aynı şeyi ben de istiyorum
O gün öğle yemeğine kadar uyudum. Babam bir günlüğüne iş gezisine çıktı, annem işe gitti ve o gün ben kendi başıma bırakıldım. Yaz, tatiller. İstediğinizi yapın, istemiyorsanız hiçbir şey yapmayın....
Last post
Konu şuydu ve Dragonfly’ın ilginç hikayesini bozmaya gerek yoktu.... şimdi bunu nasıl yapıyorsunuz
yanınıza taşınıyor Hanımefendi? ?? :göz kırp: