Ahlaki S&M?
-
Автор темыZorba Carrie
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5139
- Registered for: 2 years 2 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Ahlaki S&M?
Bakmak. Bir koca, karısından gizlice bir seks forumuna oturursa ve sonra karısı onun telefonunu alır, tarayıcıda ziyaretlerini görür, bir hesaplaşmaya başlar ve onu durdurup her şeyi silmeye zorlarsa. Ve o itaat ediyor. Bu, kadındaki tahakküm, kocadaki mazoşizm değil mi?
Ve tam tersi. Diyelim ki kocam böyle - telefonunu bana ver, bakacağım... peki, hadi bu kişileri ve seks forumundaki hesabını silelim! O da ’Tamam, sileceğim’ dedi. Ve onu siler. Bunun kadın mazoşizmi ve erkek egemenliği olduğunu düşünen tek kişi ben miyim?
Çarpışmasız konu, sadece ilginçtartışın.
Ve tam tersi. Diyelim ki kocam böyle - telefonunu bana ver, bakacağım... peki, hadi bu kişileri ve seks forumundaki hesabını silelim! O da ’Tamam, sileceğim’ dedi. Ve onu siler. Bunun kadın mazoşizmi ve erkek egemenliği olduğunu düşünen tek kişi ben miyim?
Çarpışmasız konu, sadece ilginçtartışın.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 175
- Registered for: 1 year 6 months
-
Автор темыZorba Carrie
- Nirvana’dayım
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5016
- Registered for: 1 year 10 months
Yanıt: Ahlaki S&M?
Silin, silinmeyin, ikisi için de kanepenin arkasındaki köşede bir yerde, her şey duvar kağıdına kopyalanmış. Sadece bir skandal yaratmak istemiyorlar.
- These users thanked the author Eustace for the post:
- Zorba Carrie
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 478
- Registered for: 1 year 7 months
Ayrıca evde BDSM de var)
Bulaşıkları yıka, ekmek al, ben de temizleyeyim, sen de oyuncaklarınla oyna!!!
Ve acı ve ıstırap yoluyla sevdiğin şeyden uzaklaşırsın ve :twisted: işlemini yapın
Bulaşıkları yıka, ekmek al, ben de temizleyeyim, sen de oyuncaklarınla oyna!!!
Ve acı ve ıstırap yoluyla sevdiğin şeyden uzaklaşırsın ve :twisted: işlemini yapın
-
Автор темыZorba Carrie
- Nirvana’dayım
Ve benim örneğimde, bir kişinin özgürlüğü sınırlıdır ve itaat etmeye zorlanır, aşağılanır ve SADECE başkalarının ihtiyaç duyduğu şeyleri yapmaya zorlanır.
Hayır, ama bu farklı. Boğulmazsan patlamazsın, her şey ortada.
Ve benim örneğimde, bir kişinin özgürlüğü sınırlıdır ve itaat etmeye zorlanır, aşağılanır ve SADECE başkalarının ihtiyaç duyduğu şeyleri yapmaya zorlanır.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6486
- Registered for: 2 years 5 months
))) Ahah. Kocam yok. Ama çok sayıda hesap var))) yani bir, iki, üçünü silebilirim... eğer varsa, hâlâ birkaç tane var.
-
Автор темыZorba Carrie
- Nirvana’dayım
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5016
- Registered for: 1 year 10 months
var, tek yapmanız gereken telefonu uzaklaştırın, hepsi bu ve bir düğme yayınlayın

-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 98
- Registered for: 2 years 3 months
- Orientation: biseksüel
Herkesin sanal dünyada bir tür özgürlüğe, kişisel alana sahip olması gerektiğine inanıyorum. Kişisel deneyimime göre: uzun zaman önce karımı sanal şakalar yaparken yakaladım, bunun hile yaptığını düşündüm, elbette bir skandal, gözyaşları, hesaplaşmalar vb. vardı. O zamanlar bir şekilde şaka yapmanın mümkün olduğunu düşünmemiştim. Ancak zamanla, bu sanal maceraların faydalı olduğu, bir tür deneyim sağladıkları, fanteziler, cinsellik, hatta birlikte gerçek yaşam için bile geliştirdikleri ortaya çıktı. Artık hem o hem de ben herkesin bir yerlerde takılabileceğini, şaka yapabileceğini biliyoruz ama yollarımız kesişmiyor. Bu sitede olması veya olması oldukça muhtemel, bilmiyorum ve bilmek de istemiyorum.
- These users thanked the author Manul 1637 for the post (total 2):
- Murena0314, Alex7515
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 70
- Registered for: 1 year 5 months
Bu tür karşılaştırmalarda çok ileri gidebilirsiniz -
Kadın, kocasından, kötü daireye dağılmış olan kötü çoraplarını çıkarmasını ister - karısı bir dominatrixtir.
Koca musluğu tamir edemez ve karısının becerisine kocasının önünde hayran olduğu bir tesisatçıyı davet eder - koca bir tesisatçıdır.
Vb.)))
Kadın, kocasından, kötü daireye dağılmış olan kötü çoraplarını çıkarmasını ister - karısı bir dominatrixtir.
Koca musluğu tamir edemez ve karısının becerisine kocasının önünde hayran olduğu bir tesisatçıyı davet eder - koca bir tesisatçıdır.
Vb.)))
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 478
- Registered for: 1 year 7 months
Ve arkadaşlarla iletişim yasağı karşı cinsten sayılır mı?)Hooligan Carrie: ↑25 Jun 2024, 22:14Hayır, bu farklı . Boğulmazsan patlamazsın, her şey ortada.
Ve benim örneğimde, bir kişinin özgürlüğü sınırlıdır ve itaat etmeye zorlanır, aşağılanır ve YALNIZCA başka bir kişinin ihtiyaç duyduğu şeyi yapmaya zorlanır.
-
Автор темыZorba Carrie
- Nirvana’dayım
Kişisel görüşüm evet, sayılır. Kendi isteğinizi - kiminle arkadaş OLMAYACAĞINIZ - dikte etmek, eğer bu sadece karı / koca böyle istediği için yapılıyorsa, özgürlüğün kısıtlanmasıdır. Doğru, eğer bu sadece bir arkadaş değil, bir metresse, kocamın onunla arkadaş olmaya devam etmesini istemem. Çünkü o bir sevgili, karşı cinsten bir arkadaş olduğu için değil.Hmmmm: ↑29 Jun 2024, 09:33Ve arkadaşlarla iletişim yasağı karşı cinsten sayılır mı?)Hayır, peki , bu farklı. Boğulmazsan patlamazsın, her şey ortada.
Ve benim örneğimde, bir kişinin özgürlüğü sınırlıdır ve itaat etmeye zorlanır, aşağılanır ve YALNIZCA başka bir kişinin ihtiyaç duyduğu şeyi yapmaya zorlanır.