Oğlum bana mastürbasyon yapıyor

Bir kadına ilişkiler ve seks açısından sizi neyin endişelendirdiğini sorun
Tatyana
Potansiyel seks nesnesi
 Oğlum bana mastürbasyon yapıyor

Unread post by Tatyana »

Oğlumun gece ben uyurken mastürbasyon yaptığını fark ettim, nasıl tepki vermeliyim?
zayıf bağırsak
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 388
 Cevap: Oğlum bana mastürbasyon yapıyor

Unread post by zayıf bağırsak »

Belki daha sık osurursun ve sadece mastürbasyon yapmakla kalmazsın
Alexa
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 283
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Alexa »

KENDİNİZİ GÖSTERSİNİZ Kİ OĞLUNUZUN AKIL AÇISINDAN İYİ OLUP OLMADIĞINI ANLAYALIM
These users thanked the author Alexa for the post (total 3):
1020, olur, AnonimTmn
Oksana
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 100

Unread post by Oksana »

Genel olarak çok ilginç, 2006’ya kadar uzanan gönderilerimiz var, birisi de bunu sordu, yani. İnternetin doğduğu günlerde bile insanlar bununla ilgileniyordu. Sevgili Şeytanımız bile burada aboneliğini iptal etti)))
İşte alıntı, yukarıdan aşağıya okuyun -
4alaviek
22.3.2006, 1:37
Bu forumdaki birçok kişinin bu konuyla ilgilendiğini fark ettim. Merak ediyorum, konu hayatınızda akrabalarınızla seks yapmak olsaydı bunu yapar mıydınız? Yapmıyorum. Ancak muhtemelen birisi bunu hayal ediyor ve birisi bunu denemiş olabilir.
Kim316
22.3.2006, 1:42
Hayır, belki de avın güçlü olacağı böyle bir akraba yoktur.
:jgf
22.3.2006, 12:42
4
ruslan
22.3.2006, 13:03
Kardeşimle mastürbasyon yaptım . 12 yaşındayken ellerinden geldiğince birbirlerini emdiler.
Akrabalarımla uğraşamadım!
Lyon
22.3.2006, 13:27
ruslan, vay be..... Peki ağızdaki o neydi?
Muhtemelen sana "4" diye cevap vermeliydim. A?
ruslan
22.3.2006, 13:30
Lyon
ÇOCUKLARIN AĞZINA YAPILAN BİR ŞAKAydı!!! Lyon
22.3.2006, 13:34
Nruslan, peki, kızma. Bu benim nazik tavrım. Bu yaz ziyaret etmeyi düşündüğüm ülkenin vatandaşıyla tartışmak istemiyorum.
Kuzenim (oral seks) ve ikinci kuzenim (dolu dolu) kardeşlerimle yaşadım. Üçümüzün bir araya gelememesi üzücü.
Aynı yaştaki ve aynı ada sahip komşular sayılır mı?
Furstenberg
22.3.2006, 13:49
Yeğenimle.

Genelde ikizlerle rüya görüyorum.
ruslan
22.3.2006, 13:50
Furstenberg
Trio????
ruslan
22.3.2006, 14:02
Hayatınızda birkaç kez ziyaret edebilirsiniz !
22.3.2006, 16:18
Gençliğimden beri herkesle dalga geçiyorum. Ruslan’a göre oral seks şımartıyor. Ben de öyle düşündüm ve umursamadım.

Okulda iki ikiz erkek kardeş tanıyordum ama ilgimi çekmediler çünkü daha yaşlı, daha güçlü erkeklerden hoşlanırdım. Sınıfımızda çok atletik bir çocuk da vardı ama bir şekilde seks yapmaktan pek hoşlanmıyordu: tamamen sporla ilgileniyordu. Bunun nasıl mümkün olduğunu anlamadım. Bu arada, oral seksten hoşlanmayan tek kişinin o olduğu ortaya çıktı, ya da belki de dedikleri gibi "çok baskı altındaydı", bilmiyorum... genel olarak tipik bir aseksüel
Fakat bu konudaki tek hatam bu oldu. Her ne kadar sevişmek için ideal olsa da. Onunki gibi omuzları bu kadar geniş, kısa, güçlü bacakları yoğun sarı saçlarla kaplı olan birini neredeyse hiç görmemiştim... ve inanılmaz derecede güçlüydü. Bu doğadan geliyordu ve karate gibi bir şey yapıyordum. Kısacası onu hissetmek hoştu: rahatlama, doku, güçlü, ağır kaslar ama seks konusunda "öyle öyleydi"...

Bu dünyada mükemmellik yok. ..
AltınR
22.3.2006, 18:00
Seçili nokta 4. Kardeşimle küçüklüğünden dolayı bir ilişki vardı...
Nikoloushka 22.3.2006, 21:47
Teyzemle. O genç ve güzel.
Hiç pişman değilim. Önemli olan, bunun daha iyi bir sürpriz olmayacağıdır.
23.3.2006, 8:26
Alıntı
Kinessa "Mikroskop altında evlilik"
4.5. Yakın ilişkili cinsel ilişki hakkında
Antik literatürde, akrabaların bilmeden cinsel ilişkiye girdiği birçok durum anlatılmaktadır. Örneğin baba ve kız, anne ve oğul, erkek ve kız kardeş karı koca olur. Yakın ilişkiler (ensest) din tarafından yasaklanmıştı ve ahlaki açıdan suç sayılıyordu. Bu durumda ahlak, doğa kanunuyla örtüşüyordu, çünkü uzak akrabaların çiftleşmesi, yakın akraba çiftleşmeden daha dayanıklı, yaşayabilir, biyolojik olarak güçlü yavrular üretti; burada yavruların yaşayabilirliği o kadar keskin bir şekilde azaldı ki ucubelerin doğum vakaları yaşandı.
Ancak yakın ilişkiler düşük kaliteli yavrularla doludur, başka bir şey değildir. Cinsel duygular zayıflamaz, ancak akrabaların ruhsal yakınlığı ve cinsel organlarının boyutlarının doğuştan gelen uyumu nedeniyle, akraba olmayanlar arasındaki cinsel ilişkiden kaynaklanan cinsel duyumları çok aşabilir.

Yirminci yüzyılda, özellikle savaşın bir sonucu olarak ahlaktaki feci düşüş nedeniyle, insanlık giderek daha yakından ilişkili cinsel birlikte yaşama gerçekleriyle karşı karşıya kalıyor. Seksologlar, eğer bu tür ilişkiler daha önce tehlikeliyse, akrabalar arasındaki herhangi bir eylemin hamilelikle ilgili olarak tehlikeli olduğu ve masum bir çocuğun, genel olarak tüm insanlığın sağlığını azaltan büyük fiziksel engellerle doğabileceğine inanıyorlar. herhangi bir sosyal tehlike veya başka bir tehlike teşkil etmiyor.

Baba ve kız, erkek ve kız kardeş, anne ve oğul giderek daha sık kendilerini aynı yatağı paylaşırken buluyor. Bu tür cinsel ilişkiler şu koşullar sayesinde mümkün oldu:

1. Güvenilir doğum kontrol yöntemlerinin ortaya çıkışı: prezervatif, rahim araçları vb.

2. Tüm gelişmiş ülkelerde kürtajın yasallaştırılması.

3. Evlilikte bekaret rolünün azaltılması.

4. Kadınları yakın akrabalarıyla ve hatta hayvanlarla seks yapmaya (hayvanlarla cinsel ilişki) teşvik eden erkek sıkıntısının yaşandığı 2. Dünya Savaşı.

5. Alkollü içeceklerin hem erkekler hem de kadınlar tarafından yaygın şekilde tüketilmesi, Kinsey’in yazdığı gibi "insanları vicdansız hale getiriyor".

Bazı halklar (Kızılderililer) "ilk gece hakkına" sahiptir. Kızı evlenmeden önce babası geceleri onunla yatıyor. Aynı durum Pasifik Adaları’nın bazı yerli kabilelerinde de görülüyor. "İlk gece" hakkı, bu adaları ziyaret eden veya Hint kabilelerinin yaşamını gören bazı Avrupalı ​​babalar tarafından da kullanılıyor.

İspanyol S. adında biri, kızını büyüyünceye kadar büyüttü. 15 yaşındayım. Doğum gününde "ilk gece hakkını" kullandı ve şu şekilde mantık yürüttü: "Bahçıvan bir elma yetiştirdi, onu ilk kim yemeli ki bahçıvan değilse."
Dolayısıyla, prensipte baba ile kız, anne ile oğul, erkek kardeş ile kız kardeş arasındaki cinsel ilişki oldukça kabul edilebilir ve mümkün olsa da, seksologlar, aşırı zorunluluktan kaynaklanmadığı sürece, bunları oybirliğiyle sert bir şekilde kınıyorlar. Gerçek şu ki, dünya üzerinde evli olmayan ve evlilik anını hevesle bekleyen çok sayıda cinsel açıdan olgun erkek ve kadın var. Seçenekleri neden daraltalım ki?

Çok huysuz bir kadının kocası öldü ve kadının ikinci kez evlenme fırsatı olmadı. Geride 7 yaşında bir oğlu kaldı. Anne, şeker karşılığında oğluna klitorisini okşamayı öğretti. Bu 16 yaşıma kadar devam etti. Anne, doğum gününde oğluna bir hediye verdi; penisini öptü. Ve çok geçmeden hayatında ilk kez cinsel ilişkiye girmesine izin verdi. Bir "elastik bant" ile gerçekleştirildi, yani. Adamın üzerindeki prezervatifle ikisi de yakınlıktan memnundu. Yaş farkı tamamı 17 yaşındaydı ve bu, normal evlilikler arasında hayatta alışılmadık bir durum değil. Partnerlerin ilk cinsel birleşmeleri sırasındaki cinsel organları şu formülle tanımlanabilir: Yarı prensesi, Milka’sı, beç tavuğu, Lyubava’sı var; onun bir kuğusu, bir prensi var. Hayatta bu tür pek çok vaka var. Mesela bir anne, oğlu ve eşi ziyaret sırasında çok sarhoş olup aynı odada yattılar. Gece oğlumun penisi ayağa kalktı ve yanında karısının uyuduğunu düşünerek annesinin üzerine "tırmandı". Sabah annenin külotu çıkarıldığı ve oğlunun karısı cinsel ilişki sırasında sokakta olduğu ve hiçbir şey bilmediği için hatalarını anladılar. Hata herhangi bir sonuç doğurmadı: Görünüşe göre kadın o zamana kadar ya yumurtlamayı çoktan geçmişti ya da henüz gerçekleşmemişti. Yaşı 42’dir. Cinsel organın formülü: Prenses, Havva, Büyücü, Aptal. Oğlunun cinsel organları balun, golovach’tır. Daha sonra, her seferinde lastik bant kullanarak yatakta birden fazla kez seviştiler. Kayınvalidesi bunu öğrendi. Seksologlara ulaşan bir çatışma ortaya çıktı. Konuşmada anne-oğul, "birbirlerine çok yakıştıklarını", prezervatifle aktive edildikleri sürece kimseye zarar vermediklerini ifade etti. İtiraz edecek bir şey yoktu ve ellerimizi havaya kaldırdık. Ve anne ve oğul, kadın menopoza girene kadar daha uzun yıllar zevk içinde yaşadılar. Ama o zaman bile oğluna zevk vermeye devam etti: öpücüklerle balonunu hazırladı ve sonra onu vajinasına aldı.

Ve zihinle anlaşılabilse de anlaşılamaz. ruhla anlaşılır. Yakın ilişkili ilişkiler hakkındaki kişisel görüşüm kesinlikle olumsuzdur. Ancak bunlar, en iyi dönemlerinde normal bir cinsel yaşama sahip olma fırsatını kaybetmiş kadınların başvurmak zorunda kaldığı mastürbasyon, hayvanlarla cinsel ilişki veya yasa dışı fuhuştan daha insancıldır. Üstelik partner seçeneği olmayan bir kadın bu tür bağlantılara sitem edemez. Yakın aile bağı sayesinde sarhoşlarla, kabadayılarla, ailedeki “canavarlarla” birlikte yaşamaktan kaçınıyor. İnsanlık onurunu bozulmadan korur. Genel olarak yakından ilişkili ilişkilerin ahlaki ve etik yönü son derece karmaşıktır. Ve aynen böyle, asılsız olarak kimsenin bunları meşrulaştırmaya veya yasaklamaya hakkı yoktur.

Mesela bir kadının, babası olmayan bir oğluyla (veya erkek kardeşiyle) yaşamasını kim yasaklayabilir? kendi ailesi, eğer diğer seçenek aşağılık, kirli, iğrenç, bir kadınla her türlü alay ve alay edebilen bir kişiyle birlikte yaşamaksa. Bu tür ilişkilere bir istisna olarak izin vererek, cinsel ihtiyaçlarımı dışarıdan değerli bir kişiyle birlikte yaşayarak karşılamanın mümkün olduğu diğer tüm durumlarda bunları kesinlikle yasaklama pozisyonumda kalmaya devam ediyorum.

Kayınpeder ile gelini ( gelini), damadı ve kayınvalidesi arasındaki cinsel birlikte yaşama oldukça sık görülür. Tamamen zararsızdırlar: Normal çocuklar doğurabilirler, dolayısıyla yalnızca ahlaki açıdan itirazda bulunurlar.

Trakhtor
23.3.2006, 17:19
Ve ben de kuzenimi bilincini kaybedene kadar sikmeyi hayal ediyorum!
Bilgelik
23.3.2006, 18:27
Trakhtor
Kayıptan hemen önce???
Kuzgun
24.3.2006, 21:27
Son cevap komik Oy vermekten kaçınacağım , çünkü bunun nedenleri var
nikel
30.3.2006 , 23:45
Kiminle? - Soru bu!
andrei92
31.3.2006, 4 :53
Gençliğimde kuzenimle birlikteydim ama bu ensest sayılmaz..
4leen
6.4.2006, 17:39
Pislik ve ben zaten kuzenimi siktik... Lanet olsun güzel!!!
Winni-puh
11.4.2006, 17:09
Rüya gördüm annemle saban demiri hakkında... Ve şimdi bile rüya görüyorum... Peki ona nasıl anlatabilirim?!
11.4.2006, 19:49
iğrenç bir konu olduğunu söylemeliyim...
Don
15.1.2007, 23:18
İlk başta yazdım, şimdi ise iğrençim....
Kendi sistemimi kullanmak istedim.... Havalı kız.
Cunnilingus-Aşık
21.1 .2007, 5:14
Eğer bir kız kardeşim olsaydı ona oral seks yapardım...
Yurko
23.1.2007, 17:40
Kuzenim ve ben sadece oral seks yaptık.
Ippolit Matveich
4.2.2007, 20:26
Bu kimin akraba sayıldığına bağlıdır. İkinci kuzenimle seks yaptım - ben 25 yaşındaydım, o ise 16 yaşındaydı ve inisiyatif onun tarafındaydı. Ben kendim korkardım.
stalke_R
4.2.2007, 23 :11
İkinci kuzenimi sikerdim.
rudi
5.2.2007, 21:25
Teyzem tarafından bekaretim bozuldu, ben 14 yaşındaydım, o ise 41 yaşındaydı ve sonrasında bu durum birden fazla kez oldu. Bunu neden yaptığını sorduğumda, o da bunu yaptı. beni bir keresinde mastürbasyon yaparken gördüğünü ve sonrasında beni gerçekten istediğini söyledi.

Oy verdiğimde biraz yanlış cevap verdim ve kontrol etmedim
Yurko
14.2.2007, 21:31
Bu arada kuzenimi yaladım kız kardeşim gibi o da bana ilk kez geldiğini itiraf etti. Ve bunu hissettim çünkü altımı ıslattım.
Chertovka
18.2.2007, 3:14
...şey, itiraf ediyorum...14 yaşındaydım ve üvey kuzenim de 17, 5 yaşındaydı...çoğu zaman yalnız kalıyorduk...o bir radyo amatör, sonsuza dek bir sürü kablo, lehim havyası, eski makaradan makaraya kayıt cihazları ve her köşede tüplü radyolar... aslında, bir yayın transistörünün montajı ve kurulumundaki ortak çıkarlara dayanarak, o ve ben iletişim kurmaya başladık. .. ama bir süre sonra eterin harikalarına olan ilgim kayboldu, ama başka bir ilgi ortaya çıktı... erkek olarak Sashka’ya geçtim... çocuk yakışıklı, yakışıklı... güçlü kolları, çıplak gövdesi, büyük mavi gözleri ve kadifemsi sesi hayal gücümü heyecanlandırmaya başladı... Ona daha sık dokunmak, saçlarını karıştırmak ve çapkın bir şekilde eteğini kaldırıp bacak bacak üstüne atmak istedim... Sashka bu anı hızla anladı, hormonlar yükseldi ve dile getirilmemiş bir şey oldu. oyun başladı... Neredeyse her gün ebeveynleri işe gider gitmez geldim... uzun dalga beyin çocuğumuzun radyo frekansı kısmının tüm hesaplaması ve diğer manipülasyonlar bir ritüele indirgenmişti... Sashka arıyordu kazara göğsüme ya da uyluğuma dokunmanın bir yolu ve çeşitli bahaneler altında parmağımı göğsünün üzerinde gezdirmeye ya da elimi kalçasının iç kısmına, sineklerinin yumrulu kısmına daha yakın bir yere koymaya çalıştım... seks hakkında I O zamanlar hiçbir şey bilmiyordum, külotumun neden ıslandığını anlamadım ve kardeşimin neden birdenbire bozulup yarım saat boyunca banyoda kaybolduğunu bilmiyordum... ama kendimi bir yerlerde çok hoş hissettim. alt karın... göğüs uçlarım hoş bir şekilde gergindi ve kalbim atıyordu... sonra eski bir demirin gövdesinde birbirimize bıraktığımız aşk notları vardı...
...bazıları için bu yüzden her birimiz, erkek ve kız kardeş olduğumuz için öpüşemediğimizi bile açıkça anladık... o zaman birbirimizle akraba olmadığımız gerçeğini düşünmedik (annesi üvey babamın kız kardeşidir). .. tamamen yasak bir şey yaptığımız ve oyunda daha ileri gidemeyeceğimiz açıkça kafamdaydı...
...zevklerimizin sonu aniden geldi... kederle Volgograd’ın radyo sessizliği anında (13.00’den 14.00’e kadar) üç gün içinde, Romashka’nın şehir sakinlerine okuduğu çağrı işaretini kız gibi bir sesle yayında yayınlayan bir canavarı ikiye böldük. Kamyshina "Luka Mudishcheva"...sonra bölge polis memurunun Sashka’nın ekipmanlarına el koyması, ütüdeki notlar nedeniyle ebeveynlerimiz arasında yaşanan bir skandal ve bunun sonucunda tüm iletişimimizin yasaklanması... Sashka askere gitti ve ben bir yıl sonra memleketimizden ayrıldım...
...tatillerde birbirimizi görüyoruz ama "ensest’i tekrarlamak gibi bir arzumuz yok " eylemler...
...erkek ve kız kardeş arasındaki seks böyledir...dürüst gerçek...
pukash
18.2.2007, 18:05
Oy verildi: hayır ve istemiyorum! rüyamda kız kardeşimle bir ilişki olmasına rağmen.
Yurko
19.2.2007, 21:16
Alıntı (pukash @ 18.2.2007, 17:05)

Oy verildi: hayır ve istemiyorum! rüyamda kız kardeşimle bir ilişkim olmasına rağmen.

Nasıl yani? Rüya mı gördün yoksa uyanık mıydın????
yupi
28.2.2007, 1:00
Bu tür seks yapan var mı? Çok ilginç... Ya da belki kız kardeşimle?
CORE
n1.3.2007, 22:26
Alıntı(yupi @ 28.2.2007, 2:00)

Bu tür seks yapan var mı? Çok ilginç... ya da belki kız kardeşimle?

Benim de kız kardeşim yoktu...ve benim de kız kardeşim yok.. Georges
1.3.2007, 22:36
nQuote(yupi @ 28.2.2007, 1:00)

Bu tür seks yapan var mı? Çok ilginç... Ya da belki kız kardeşimle?

Hmm... Benim hiç olmadı ama seninki
yupi
n2 .3.2007, 17:28
Annem banyodayken birkaç kez göz atmaya çalışmama ve kız kardeşimi gözetlememe rağmen bende de yoktu)) başkalarının annesi, hadi birisinin sahip olduklarını paylaşalım
McSim
2.3.2007, 17:37
Prensip olarak bu tür seksi onaylamıyorum...Anne yine de...ama her ilişkinin bir yeri vardır...
nMcSim
2.3.2007, 17:38
aşka bir nokta. ..başlatıcı anne veya kız kardeşin kendisiyse...
dh16
9.3.2007, 17:15
lanet olsun arkadaşlar, bu tamamen spesifik bir sapkınlık, görünüşe göre
onu geldiği yere dikmek falan
Snegyro4ka
12.3.2007, 15:57
Arkadaşlar, kesinlikle eminim kimseyi gücendirmek istemiyorum ama ergenliğe ulaşan her erkeğin annesine-kız kardeşine cinsel çekim duyduğu doğru mu?
liki
12.3.2007, 16:03
Alıntı (Snegyro4ka @ 12.3.2007, 15:57)

Arkadaşlar, kesinlikle kimseyi gücendirmek istemiyorum ama ergenliğe giren her erkeğin annesine-kız kardeşine cinsel çekim duyduğu doğru mu?

Bunun hakkında düşünmedim bile.....
McSim
12.3.2007, 16:04
Alıntı (Snegyro4ka @ 12.3.2007, 15:57)

Arkadaşlar, kesinlikle kimseyi gücendirmek istemiyorum ama ergenliğe giren her erkeğin cinsel çekim yaşadığı doğru anne-kız kardeşe mi?

muhtemelen...ama ben bu sorunu yaşamadım ama insanlar ilgileniyor....
Chertovka
12.3.2007, 18:45
...inanmayacaksınız! ..Geçen gün üvey babamla seks yaptığımı gösteren bir rüya gördüm... rüyamda güzeldi, ama en hafif tabirle ondan hoşlanmadığım için dehşet içinde uyandım...
slastena
12.3.2007, 23:24
Alıntı(Chertovka @ 12.3.2007, 18:45)

...inanmayacaksınız!..geçen gün rüyamda seks yaptığımı gördüm üvey babamla...rüyada güzeldi ama en hafif deyimle ondan hoşlanmadığımı düşünerek dehşet içinde uyandım...

Bende bir kız arkadaş
o ve üvey babası bazen böyle eğleniyorlar
Ona söylüyorum - Aptal, yeterince erkek yok mu?
ve o da yanıtlıyor
-o deneyimli, beni neyin memnun edeceğini biliyor, tek bakışıyla beni tahrik ediyor, özellikle de annem evdeyken
benimle dalga geçiyor ve alt katta her şey yanıyor, odaya koşup boşalıyorum ve o biliyor ve kasıtlı olarak odanın önünden geçip gidiyor, yüksek sesle konuşuyor

bazen anne orada olmadığında sikişiyorlar
bu tür üstler... gülünecek bir şey değil... (c )
Sablik
12.3.2007, 23:43 Bir keresinde babamın beni mastürbasyon yaparken izlemek istediği bir rüya görmüştüm. Bu sadece iğrençti! Ama genel olarak şiddet olmadan ve karşılıklı istekle yapılırsa karşı çıkacağım hiçbir şey yok.
Snegyro4ka
13.3.2007, 12:35
Sadece anneme ve kız kardeşime olan cinsel çekimden bahsetmiyorum. Bu soruyla zaten pek çok erkeği rahatsız ettim. Ankete katılanların %95’i gençliklerinde gözetlendiklerini ve cinsel fantezilerinde böyle bir anın mevcut olduğunu söyledi. Hatta biri kız kardeşini sikmek için ona uyku hapları bile vermeye çalıştı.
Böyle turtalar.

Genellikle hayatın belirli bir aşamasında insanların kötü şöhretli Oedipus kompleksi.
d_i_z_e_l
13.3.2007, 12: 42
A Kız kardeşimi siktim - karşılıklı bir arzu vardı - harika bir duygu yaşadık!
Snegyro4ka 13.3.2007, 12:46
Diesel, harikasın! Fantezinin ötesine geçebilecek kimseyi tanımıyorum! Saygı! Yaş farkı ne kadar? Sevgili kardeşim?
d_i_z_e_l
13.3.2007, 13:05
Alıntı(Snegyro4ka @ 13.3.2007, 13:46)

Diesel, harikasın! Fantezinin ötesine geçebilecek kimseyi tanımıyorum! Saygı! Yaş farkı ne kadar? Sevgili kız kardeşim?

Sevgili kız kardeşim, o benden 1 yaş büyük. Onunla ihtiyacımız olan eğlenceyi yaşadık!

Hiç kimseyle seks yaptın mı?
Snegyro4ka
13.3.2007, 13:13
Quote(d_i_z_e_l @ 13.3.2007, 13:06)

Sevgili, o benden 1 yaş büyük. Onunla biraz eğlendik!

Hiç kimseyle seks yaptın mı?

Hayır, ikinci bir kuzenim olmasına rağmen ben 13 yaşımdayken ve o 18 yaşındayken onunla bir nevi "gittik". Her şey neredeyse platonikti, sadece öpüşmek ve sevişmek. Artık onunla olurdum Vay!!!
These users thanked the author Oksana for the post:
Sibiryak89
Film tutkunu
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 195

Unread post by Film tutkunu »

rakia: 07 May 2021, 19:19...Aynı zamanda dokunaklı.
Bu nasıl oluyor?
These users thanked the author Film tutkunu for the post:
Oksana
Hımmm
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 478

Unread post by Hımmm »

Oksanka: 11 Mar 2024, 22:59 İnternet doğduğunda insanlar bununla zaten ilgileniyordu
Bu soru İnternet’in ortaya çıkmasından önce ortaya atılmıştı)
These users thanked the author Hımmm for the post:
Oksana
alexandr.lvov
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 43

Unread post by alexandr.lvov »

Veronica, ne sıklıkla seks yaptığını öğrenebilir miyim?

20 saat 4 dakika 15 saniye sonra gönderilir:
nDevre dışı bıraktım 👨‍🦽 Seks yapmıyorum, en fazla beni mastürbasyon yapıyorlar acıdığım için bir akrabam
rakı
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 366

Unread post by rakı »

rakia: 07 May 2021, 19:19...Aynı zamanda dokunaklı.
Bu nasıl oluyor?
Her şey farklı ve çirkin))))))
These users thanked the author rakı for the post:
gport
Artem Makarov
İlgi gösteriliyor
Total posts: 3

Unread post by Artem Makarov »

Bu konu bana tanıdık geldiği için her şeyin benzer olduğunu söyleyebilirim, sonra ilişkilere ve sekse dönüştü ama bir aydan fazla sürmedi ilgilenen varsa yazsın, detayları anlatırım.
tahmini
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 167

Unread post by tahmini »

Artem Makarov, aslında herkes ilgileniyor!! Lütfen hikayenizi yazın, sadece lütfen dürüst olun. Gerçekten durum böyle, sadece :lütfen: yazın
These users thanked the author tahmini for the post (total 2):
Fargal94, annem adam yaptı
jilet666
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 37

Unread post by jilet666 »

Genel olarak cinsel eğitimin geliştirilmesi önemlidir, ancak buna ancak daha ciddi sapmalar olmazsa izin verilebilir, yani topluma yayılmaz, aksi takdirde burada forumda anlayacaklar, ancak okulda bir yerlerde, pek değil. Ve böylece Freud Amca’nın genel olarak onayladığı ve bunun bir eksi değil, artı olduğuna dair birçok örnek verdiği Oedipus kompleksini hatırlarsınız.
rulo
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 89

Unread post by rulo »

razzor666,
Ne düşünüyorsun Cinsel eğitimle mümkün mü?
jilet666
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 37

Unread post by jilet666 »

valka, soru oldukça bireysel, ancak asıl mesele şu ki, en azından toplumda bu tür olayların yaşanmaması için izin verilenin bazı sınırları üzerinde anlaştılar, hele oğlunuz şartlı olarak 13-14 yaşındaysa ve bu bu bakımdan en ilginç yaşsa, o zaman kendi kendine mastürbasyon yapmasına izin verirseniz, bunun her yerde yapılabileceğini düşünebilir (yine, tüm durumu bilmiyorum) ve bu nedenle, size mastürbasyon yapmasına ek olarak, bunun da yapılması gerekir. yani bunun toplumda hoş karşılanmadığını ve bir daha bu konuda konuşmamasını ve büyüdüğünde başka nüansların da olduğunu ona nazikçe ima edin, ancak şimdiye kadar)
Eğer bu konuyla ilgili herhangi bir endişeniz varsa bunları PM’de çözebiliriz.
tahmini
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Unread post by tahmini »

valka, aynı zamanda sorularınızı bana yazın :ayyy:
rulo
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 89

Unread post by rulo »

tahmin,
O geleneksel olarak değil 14 .
Ve tabii ki bunu paylaşacak kadar aptal değil...
Fakat belki de sorularımı özel mesajla iletsem daha iyi olur?

5’ten sonra gönderilir dakika 26 saniye:
razzor666,
Ah, aslında sana cevap vermek istedim..)))
Aslında çok fazla soru var.
Çocuklarda cinsel eğitim konusu....
Bunu özel mesajda konuşalım..
These users thanked the author rulo for the post:
Sibiryak89
OwDrin
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 190
Orientation: biseksüel

Unread post by OwDrin »

Tatyana, aynısını yap. Geceleri ona mastürbasyon yapın ve fark etmesini sağlayın. :lol: :-P :çılgın:
tahmini
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Unread post by tahmini »

valka, bana da kişisel mesajla yaz. Size bildiklerimi anlatacağım ve tartışacağım.
OwDrin
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 190

Unread post by OwDrin »

These users thanked the author OwDrin for the post (total 4):
Mart, PavelNokia, Tavşan, Evgeniy-Spb
Şalun 2010
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 76

Unread post by Şalun 2010 »

Bir oğul annesine mastürbasyon yapmamalı. Ergenlik dönemindeki cinsel obje öğretmen, komşu, annenin arkadaşı olabilir. Orta yaşlı bir kadın her gencin hayalidir.
Anne kutsaldır ve dokunulmazdır. Bu bir aksiyomdur.

52 dakika 39 saniye sonra gönderildi: Bunu durdurmak için elinizden gelen her şeyi yapın. Birçok yol var. Oğlunuzun dikkatini başka bir nesneye dağıtın. Zamanı gelecek, oğlum bundan utanacak. Bunun doğru olmadığını ne kadar erken anlarsa o kadar iyi olur. Gelecekte desteğiniz olacak.
These users thanked the author Şalun 2010 for the post:
Fargal94
Mart
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1440

Unread post by Mart »

Yaramaz 2010: 24 Apr 2024, 10:46 Bir oğul annesine mastürbasyon yapmamalı
Reut-être. Ama bazı insanlar sallıyor.
These users thanked the author Mart for the post:
fötr şapka_1986
Şalun 2010
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 76

Unread post by Şalun 2010 »

Annene mastürbasyon yaptın mı? Bunu düşünmedim ve düşünmedim bile. Okuldaki öğretmenler, Evet. Annemin arkadaşlarına da evet. Özellikle hamamda onlarla yıkandıktan sonra.
These users thanked the author Şalun 2010 for the post:
Fargal94
Mart
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Mart »

Неэффективно. Дрочить можно и просто сжимая член бедрами.
Тут нужен косой - "андреевский" крест.
OwDrin
Aion2012Ölü
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1286

Unread post by Aion2012Ölü »

Yaramaz 2010,
Peki?
Farklı bir deneyime ve algıya sahip olduğunuza göre tek doğru olan bu mu?
Herkese ve her şeye, hatta annenize, kız kardeşinize veya istediğiniz herhangi birine mastürbasyon yapabilirsiniz.
İstesem sikişebilirsin bile ama sadece her şey gönüllü olduğunda onaylıyorum ama buna ek olarak cinsel ilişki de oluyor.
Senin saflığın, benim senin görüşlerini küçümsememle aynı nitelikte.
These users thanked the author Aion2012Ölü for the post (total 2):
Henson, PavelNokia
PavelNokia
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 482

Unread post by PavelNokia »

Ensest ya da ensest arzusu her zaman olmuştur, öyledir ve olacaktır. Kimsenin hoşuna gitse de gitmese de
These users thanked the author PavelNokia for the post (total 4):
Esnek, OwDrin, tahmini, InL
Mart
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Mart »

PavelNokia: 27 Apr 2024, 10:04 Birisi beğense de beğenmese de
))))
Genellikle hoşuma gidiyor. Aksi takdirde ensest bir olgu olarak var olamaz.
Beğenmeyen onun sorunudur.
OwDrin
Tavşan
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 453

Unread post by Tavşan »

Судя по лицу ребенка, на кресте он засыпает уже давно 🤣🤣🤣
These users thanked the author Tavşan for the post:
OwDrin
Alexander Lavrinovich
İlgi gösteriliyor
Total posts: 7

Unread post by Alexander Lavrinovich »

SZL552 arama telgrafında gerçek ensesti arayın
İçe dönük
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 46

Unread post by İçe dönük »

Konu ilginç. Hanımlar lütfen konuyla ilgili hikayelerinizi paylaşın.
rshrpo
Göz teması kurmak
Total posts: 1

Unread post by rshrpo »

Bu konunun devamını bekliyorum
Vovochka
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 88

Unread post by Vovochka »

Caddenin karşısındaki komşum Galka’nın her gün okuldan eve yol boyunca yürüdüğünü hatırlıyorum, o yürürken bitirme görevim vardı ve bu birkaç yıl boyunca her gün bir kez baktım ve onun bir işi vardı. karın)))
These users thanked the author Vovochka for the post:
Evgeniy-Spb
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344

Unread post by Nikk »

Vovochka: 31 Jul 2024, 18:14 Bir kez baktım, göbeği vardı))
Yani bu bir MUCİZE!!! Uzaktan döllendi!!! Dünyada ilk kez!!!
These users thanked the author Nikk for the post:
Müdür
Müdür
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 124

Unread post by Müdür »

Bu yaratığa Nobel Ödülü. Demografiyi yükseltmeye devam etsin.
These users thanked the author Müdür for the post:
Nikk
Slavik 34
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 495

Unread post by Slavik 34 »

Vovochka: 31 Jul 2024, 18:14 Sokağın karşısındaki komşum Galka’yı hatırlıyorum, her gün okuldan eve giderken o yürürken bitirme görevim vardı ve bu birkaç yıl boyunca her gün bir kez baktım ve o. göbeği vardı)))
Sen onunla mastürbasyon yaparken birisi onu beceriyordu :daypyat:
Vovochka
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

:shamp: Evet, kuzeni
mavi kordon
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 296

Unread post by mavi kordon »

niqk: 31 Jul 2024, 18:30 Vovochka: ↑Bugün, 18:14
Bir kez baktım ve göbeği vardı))
Demek bu bir MUCİZE!!! Uzaktan döllendi!!! Dünyada ilk kez!!!
ekranın diğer tarafında 13-14 yaşlarında bir genç var
homa515
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 396

Unread post by homa515 »

korkutucu daha iyi bulabilirdi.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344

Unread post by Nikk »

homa515, daha önce tavsiyede bulunamaz mıydınız?
demeter
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 10

Unread post by demeter »

Liza: 21 Jul 2023, 18:43 Harika, bir anne olarak bu beni gerçekten heyecanlandırıyor
Acaba nasıl tepki verirsiniz?
These users thanked the author demeter for the post:
olur
rakı
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 366

Unread post by rakı »

Ah, ne kadar zaman önce olduğu ortaya çıktı, zaman nasıl akıyor
These users thanked the author rakı for the post (total 2):
olur, Slogancı
Vovochka
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

cordonblue, değil mi?
mavi kordon
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 296

Unread post by mavi kordon »

Vovochka, ne istiyorsun? Bir yerde 13 yaşında olduğunuzu yazmışsınız.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Kızlara ve kadınlara yönelik sorular”