Bir arkadaşıma hamile kaldım

Hamile kadınlarla seks
Автор темы
Anonka
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 35
Registered for: 11 months
 Bir arkadaşıma hamile kaldım

Unread post by Anonka »

Kız arkadaşına veya kız kardeşine aynı anda hamile kalmayı deneyen var mı? Diyelim ki kocanız tarafından sikildiniz ve geldiniz, aynı zamanda arkadaşınız da kocanız tarafından sikildi ve geldi. Birisi denediyse sonuç ne oldu?
Cyrus Tabor
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 203
Registered for: 2 years
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Cevap: Arkadaşıma hamile kaldım

Unread post by Cyrus Tabor »

Eski sevgilim ve onun en yakın arkadaşı aniden ve aynı anda kendilerini bir durumda buldular. Ayrıca ikimiz de, kocamla benim alay ettiğimiz anlamında. Kır evinde yarı çıplak dolaştık ya da verandada oturup birbirimizin karınlarını okşadık. Bunun erkekleri nasıl tahrik ettiğini biliyorlardı.
Aşka Dokunmak
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 288
Registered for: 1 year 11 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Aşka Dokunmak »

Anonka: 22 Jun 2024, 20:32 Kız arkadaşına veya kız kardeşine aynı anda hamile kalmayı deneyen oldu mu?
Bu eylemin anlamını anlamaya çalışıyorum. İşe yaramıyor.
These users thanked the author Aşka Dokunmak for the post:
Venüs
Sevgililer Günü-74
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 119
Registered for: 2 years 10 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Sevgililer Günü-74 »

Anonka: 22 Jun 2024, 20:32 Kız arkadaşına ya da kız kardeşine aynı anda hamile kalmayı deneyen oldu mu? Diyelim ki kocanız tarafından sikildiniz ve geldiniz, aynı zamanda arkadaşınız da kocanız tarafından sikildi ve geldi. Birisi denediyse sonuç ne oldu?
Bir zamanlar başımıza çok daha ilginç bir hikaye geldi.
Yazışma yoluyla araştırdım sonra başka bir şehirde oturumlardaydı. Eşim ve çocuğum evde. O zamanlar kızımız zaten üç yaşından büyüktü çünkü eşim doğum izninden çoktan işe dönmüştü. Daha sonra kızımızın vaftiz annesi olan bir arkadaşımla birlikte çalıştım. Doğal olarak sık sık birbirimizin evini ziyaret ediyorduk. Bir arkadaşım ve kocası boşandılar ve oğullarını tek başına büyüttüler. Çocuk yaklaşık beş yaşındaydı. O zamanlar sonbaharın sonlarıydı ve kayınvalidemin yazın yaşadığı şehirden çok da uzak olmayan bir köyde bir evimiz vardı. Kayınvalidem kış için şehre taşındı ama köyde geriye kalan tek şey bahçeden elma ve yataklardan başka bir şey toplamaktı. Bunun üzerine eşim köye gitmeye karar verdi. Yanıma bir arkadaşımı alıp şehirdeki çocukları kayınvalidemin yanına bıraktım. Bir tanıdık, daha doğrusu uzak bir akraba, onları arkadaşının arabasıyla köye götürdü. Eşimden ve arkadaşımdan beş yaş küçük olan ikinci kuzeni gibi görünüyor. Akşam yemeğinde biraz içtikleri için geceyi köyde geçirmeye karar verdiler.
Evin kocaman bir katlanır kanepesi vardı. Herkes onun üzerinde uyumaya gitti.
Geceleri eğlenmeye başladılar ve karısının arkadaşı genç bir adamı seks için baştan çıkardı. Daha sonra eşime önerdim. Kısacası herkes bütün gece sikişti.
Eve vardığımızda bir süre sonra ikimizin de hamile kaldığını fark ettik. İkimiz kürtaja gittik.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Hamile”