[quote=Elenarus post_id=357944 time=1712902262 user_id=23949] Görünüşe göre babalar, kızları için en iyi aşıklardır [/quote]Her halükarda, en çok "tercih edilenler" onlardır. nBaba-amca-kardeş.
Aion2012Dead :12 Apr 2024, 08:47
O muhtemelen gerçekten merak ediyorum. n
Hayır... Gönderinin dağılımına bakılırsa kişi bunun kendisinin başına hiç gelmediğinden endişeleniyor. Ve sadece bunu nasıl düzeltebileceğine dair tavsiye istiyor.
Ne kadar ilginç bir teori)
These users thanked the author Hımmm for the post:
[quote=Aion2012Dead post_id=357927 time=1712900821 user_id=6819] Eh, muhtemelen gerçekten meraklıdır. [/quote] Evet) Ben böyle saçmalıklardan muzdarip değilim)
[size=85][color=green] 1 dakika 55 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote=March post_id=357930 time=1712901072 user_id=11571] [quote=Aion2012Dead post_id=357927 time=1712900821 user_id=6819] O muhtemelen gerçekten merak ediyorum. n[/quote]Hayır... Gönderinin dağılımına bakılırsa kişi bunun kendisinin başına hiç gelmediğinden endişeleniyor. Ve sadece bunu nasıl düzeltebileceğine dair tavsiye istiyor. [/quote] Ne kadar ilginç bir teori)
[quote=Cesur post_id=370470 time=1715610167 user_id=25384] Bende vardı ve hala da var. annemle [/quote]şu anda 50 yaşın üzerindeyseniz anneniz kaç yaşında?
[quote=Cesur post_id=370908 time=1715697131 user_id=25384] Hayır, kaydolurken bir hata yaptım
[size=85][color=green]8 dakika 18 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] alzaten başka bir yaşı düzelttim [/quote]peki sen ve annen kaç yaşındasınız ve ne zamandır aynı yataktasınız?
Arkadaşlar çok zor, okuyorum ve sizin bahane aradığınızı görüyorum.
Kız kardeşimi beceriyorum, ne olmuş yani. ikimiz de bundan hoşlanıyoruz. Üstelik sadece bir bebek generali bile yok.
7 dakika 46 saniye sonra gönderildi:
Onu nasıl becerdiğimi bilmelisin))
Kaza eseri sarhoşken oldu, ama sonra daha fazlası
These users thanked the author Onu göreceğiz for the post (total 3):
Arkadaşlar çok zor, okuyorum ve sizin bahane aradığınızı görüyorum. Kız kardeşimi beceriyorum, ne olmuş yani. ikimiz de bundan hoşlanıyoruz. Üstelik sadece bir bebek generali bile yok.
[size=85][color=green]7 dakika 46 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] Onu nasıl becerdiğimi bilmelisin)) Kaza eseri sarhoşken oldu, ama sonra daha fazlası
Küçük kuzenimi bir kereden fazla becerdim. Ve burada sapkın bir şey görmüyorum. İkimiz de hoşumuza gitti. Üstelik her şey onun inisiyatifiyle başladı. Fırsat var, sağlığınıza sağlık. Önemli olan karşılıklı olmasıdır.
These users thanked the author Pilot Camelot for the post (total 3):
Küçük kuzenimi bir kereden fazla becerdim. Ve burada sapkın bir şey görmüyorum. İkimiz de hoşumuza gitti. Üstelik her şey onun inisiyatifiyle başladı. Fırsat var, sağlığınıza sağlık. Önemli olan karşılıklı olmasıdır.
Herkese selam!
Ensest konusunda geniş bir deneyimim var.
Ensest ailelerle veya sadece bunu uygulayan kişilerle iletişim kurmak, deneyimleri paylaşmak ve hatta belki fotoğraf/video alışverişinde...
Last post
ira_pz , tatlım, en azından başka bir şey yaz! :lütfen:
Bunu neden buraya yazdığımı bilmiyorum ama belki birisi ensest hikayemle ilgilenir ve belki bu hikaye birisine yardımcı olur.
Annem şu anda 47 yaşında yaşındayım, 23 yaşındayım. Babam ben 1...
Last post
O zamanlar 38 yaşındaydı, kısa boylu ve çok minyondu, havalı bir teyzeydi. Kısacası gece yanıma geldiğinde amcamın 31 çekilip karanlıktan bize baktığından şüphelendim. Sonra her gece geldi, bundan...
Diğer yarım oğlunun önünde özgürce kıyafet değiştirebiliyor veya evde iç çamaşırlarıyla dolaşabiliyor, hatta odasına bile girebiliyor, ilk evliliğinden olan oğlu 17 yaşında, onu baştan çıkardığını mı...