Acaba bu deneyimi yaşayan var mı diye merak ediyorum: Arkadaşlarınızı veya tanıdıklarınızı ziyarete geliyorsunuz ve babalar kızlarıyla gösteriş yapmaya başlıyor. Farklı kıyafetlerle çekilmiş fotoğraflarını gösteriyorlar ya da kızlarının jimnastik yaparken ya da denizde oynarken çekilmiş fotoğraflarını gösteriyorlar. Bu onlar için normal ama bazı keskin çekimler var ve gördükleriniz sizi heyecanlandırmaya başlıyor.
Hikayeleri paylaşın.
Kızını göster
-
Автор темыdema11
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 72
- Registered for: 2 years 7 months
- Orientation: heteroseksüel
-
- Flört etmek
- Total posts: 33
- Registered for: 1 year 6 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Kızınızla övünmek
Arkadaşım kızıyla övünmüyor ama bir kereden fazla emredici bir ses tonuyla onu üstünü çıkarmaya zorladı; kızı 9 yaşında, buna göre orada hiçbir şey yok (her şey düz) ama kızım utangaçtı ve orada ne olduğunu sordu? Burada evet dedi! Yanına oturdum ve her şeyi gördüm, kızım yerdeydi ama yine de üstünü çıkardı ve kendini salladı.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 153
- Registered for: 2 years 7 months
- Orientation: biseksüel
Re: Kızınızla övünmek
Üstünü çıkarmak onun için saçmalık. Dokuz yaşında bir çocuk, ama eğer ona külotunu çıkarmasını emretmişse, o zaman bu üzerinde düşünülmesi gereken bir şey.Wednessay: ↑18 Jun 2024, 15:01 Arkadaşım kızıyla övünmüyor ama birden fazla kez emredici bir ses tonuyla onu çıkarıp üstünü çıkarmaya zorladı, kızı 9 yaşında. Buna göre orada hiçbir şey yok (her şey var). düz), ama kızım utangaçtı ve orada ne olduğunu sordu? Burada evet dedi! Yanına oturdum ve her şeyi gördüm, kızım yerdeydi ama yine de üstünü çıkardı ve kendini salladı.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 77 Replies
- 8296 Views
-
Last post by Aion2012Ölü
-
- 21 Replies