Yani ben boynuzlu muyum?

Karınızın cinsel sadakatsizliğine suç ortağı olun
Автор темы
Misafir516
İlgi gösteriliyor
Total posts: 9
Registered for: 3 years 1 month
 Yani ben boynuzlu muyum?

Unread post by Misafir516 »

Üniversiteye girip yurtta yaşamaya başladığımda yan odadaki kızdan hoşlandım. Ama hâlâ gençtim ve bir şekilde buna cesaret edemiyordum. Odamızda 25 yaşlarında bir adam yaşıyordu. Bir gün “kadınlar hakkında” konuşmaya başladık ve meğerse o da benimle aynı kızdan hoşlanıyormuş. Bir gün memelerini sıkmayı umursamadığını söyledi, şarap, tatlılar getirdi ve kendini tanıtmak için yan odaya gitti. Bir süre sonra (o günden ne kadar zaman geçtiğini hatırlamıyorum) onu becerdi. Genel olarak çıkmaya başladılar. Sürekli sikiştik. Bu bizim odamızdan duyuluyordu ve o sırada birlikte yaşadığı kızlar bizimle konuşmaya geldiler. Bazen bize geldi ve biz zaten onların seks yapabileceği bir yere gittik. Bu birkaç yıl devam etti ve ayrıldılar. Mezuniyetten önce veya mezun olduktan hemen sonra. Aradan uzun yıllar geçti, uzun süredir evliyiz, kızımız 7 yaşında ve yakında okula başlayacak. Ve söyle bana, aldatılan ben mi yoksa değil miyim? Sadece bu olaylar hala bazen aklıma geliyor
These users thanked the author Misafir516 for the post:
hayalet
Gusk suyu
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 112
Registered for: 3 years 9 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Yani ben boynuzlu muyum?

Unread post by Gusk suyu »

Boynuzlamak, evlilikte karınızın erkekler tarafından sikilmesidir ve siz de bunu biliyorsunuz! Ve ayrıca aldatılan seks sırasında mevcut olabilir veya karısının sevgilisinin ardından temizlik yapabilir!
Автор темы
Misafir516
İlgi gösteriliyor
Total posts: 9
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by Misafir516 »

Guskvand: 16 May 2022, 11:26 Aldatılmak, evlilikte karınızın erkekler tarafından sikilmesidir ve siz de bunu biliyorsunuz!
Yani, ÖNCE sayılmaz mı?
rustik
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 71
Registered for: 2 years 11 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by rustik »

Evet, eğer seni tahrik ettiyse ve bundan biraz zevk aldıysan
Büyük oğlan
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 410
Registered for: 3 years

Unread post by Büyük oğlan »

Guest516: 16 May 2022, 08:50 Ve söyle bana, ben boynuzlu muyum, değil miyim? Zaten bazen bu olaylar aklıma geliyor
Sen kıskanç bir insansın, boynuzlu değil. Kafanızdan çıkın ve hayatın tadını çıkarın.
çıtırtı
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 40
Registered for: 4 years 2 months

Unread post by çıtırtı »

Metotun altında zeytinyağıyla otuzbir çeksen ve zaten anneni siksen
ve bugün bütün gün onun kokusunu alsaydın, kokuyu hissetmiyorum, ne düşünüyorsun, annen sana bunu öğretebilir mi? mastürbasyon yapmak mı? Sadece zeytinyağı bitti! ve bugün babasıyla birlikte eve geldi!
soru bugün neden homurdandım?

2 dakika 20 saniye sonra gönderilir:
Guest516: 16 May 2022, 08:50 Üniversiteye girip yurtta yaşamaya başladığımda yan odadaki kızdan hoşlandım. Ama hâlâ gençtim ve bir şekilde buna cesaret edemiyordum. Odamızda 25 yaşlarında bir adam yaşıyordu. Bir gün “kadınlar hakkında” konuşmaya başladık ve meğerse o da benimle aynı kızdan hoşlanıyormuş. Bir gün memelerini sıkmayı umursamadığını söyledi, şarap, tatlılar getirdi ve kendini tanıtmak için yan odaya gitti. Bir süre sonra (o günden ne kadar zaman geçtiğini hatırlamıyorum) onu becerdi. Genel olarak çıkmaya başladılar. Sürekli sikiştik. Bu bizim odamızdan duyuluyordu ve o sırada birlikte yaşadığı kızlar bizimle konuşmaya geldiler. Bazen bize geldi ve biz zaten onların seks yapabileceği bir yere gittik. Bu birkaç yıl devam etti ve ayrıldılar. Mezuniyetten önce veya mezun olduktan hemen sonra. Aradan uzun yıllar geçti, uzun süredir evliyiz, kızımız 7 yaşında ve yakında okula başlayacak. Ve söyle bana, aldatılan ben mi yoksa değil miyim? Zaten bazen bu olaylar aklıma geliyor
Sen açıkça bir boynuzlu değilsin
12345
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 502
Registered for: 2 years 9 months
Orientation: biseksüel

Unread post by 12345 »

Гость516: 16 May 2022, 08:50 И вот скажите, Kуколд ya da değil mi?
Снимок.jpg
SwegSweg
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 12
Registered for: 1 year

Unread post by SwegSweg »

sen boynuzlu değilsin. Herkesin bir geçmişi vardır. Ve karınız da.
Pilot Camelot
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 477
Registered for: 1 year 7 months

Unread post by Pilot Camelot »

Guest516: 16 May 2022, 08:50 Üniversiteye girip yurtta yaşamaya başladığımda yan odadaki kızdan hoşlandım. Ama hâlâ gençtim ve bir şekilde buna cesaret edemiyordum. Ve odamızda 25 yaşlarında bir adam yaşıyordu. Bir gün “kadınlar hakkında” konuşmaya başladık ve meğerse o da benimle aynı kızdan hoşlanıyormuş. Bir gün memelerini sıkmayı umursamadığını söyledi, şarap ve tatlılar getirdi ve kendini tanıtmak için yan odaya gitti. Bir süre sonra (o günden ne kadar zaman geçtiğini hatırlamıyorum) onu becerdi. Genel olarak çıkmaya başladılar. Sürekli sikiştik. Bu bizim odamızdan duyuluyordu ve o sırada birlikte yaşadığı kızlar bizimle konuşmaya geldiler. Bazen bize geldi ve biz zaten onların seks yapabileceği bir yere gittik. Bu birkaç yıl devam etti ve ayrıldılar. Mezuniyetten önce veya mezun olduktan hemen sonra. O günden bu yana uzun yıllar geçti, uzun süredir evliyiz, kızımız 7 yaşında ve yakında okula başlayacak. Ve söyle bana, aldatılan ben mi yoksa değil miyim? Zaten bazen bu olaylar aklıma geliyor
Evet, sen bir Aldatılansın. Sadece hala gizli. Başlangıç. Tabiri caizse ilk aşamada. O adam müstakbel karını siktiğinde yan odadan gelen sesleri hatırlamak hoşuna mı gidiyor? Bize şunu söyle, onun inlemelerini hatırlamak hoşuna gidiyor mu? Bu anılar seni tahrik ediyor mu?
Anatolik
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 320
Registered for: 1 year 8 months

Unread post by Anatolik »

Az önce neredeyse gözünün önünde sikilen bir kızla evlendin. Onun kim olduğunu çok iyi biliyorsun ve bundan memnun görünüyorsun.
Ve bana öyle geliyor ki boynuzlamak biraz farklı.
These users thanked the author Anatolik for the post:
Zhenechka
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Boynuzlamak”