Yani ben boynuzlu muyum?

Karınızın cinsel sadakatsizliğine suç ortağı olun
Author
Misafir516
İlgi gösteriliyor
Registered for: 4 years 2 months
Been thanked: 4 times
Yani ben boynuzlu muyum?

Post by Misafir516 »

Üniversiteye girip yurtta yaşamaya başladığımda yan odadaki kızdan hoşlandım. Ama hâlâ gençtim ve bir şekilde buna cesaret edemiyordum. Odamızda 25 yaşlarında bir adam yaşıyordu. Bir gün “kadınlar hakkında” konuşmaya başladık ve meğerse o da benimle aynı kızdan hoşlanıyormuş. Bir gün memelerini sıkmayı umursamadığını söyledi, şarap, tatlılar getirdi ve kendini tanıtmak için yan odaya gitti. Bir süre sonra (o günden ne kadar zaman geçtiğini hatırlamıyorum) onu becerdi. Genel olarak çıkmaya başladılar. Sürekli sikiştik. Bu bizim odamızdan duyuluyordu ve o sırada birlikte yaşadığı kızlar bizimle konuşmaya geldiler. Bazen bize geldi ve biz zaten onların seks yapabileceği bir yere gittik. Bu birkaç yıl devam etti ve ayrıldılar. Mezuniyetten önce veya mezun olduktan hemen sonra. Aradan uzun yıllar geçti, uzun süredir evliyiz, kızımız 7 yaşında ve yakında okula başlayacak. Ve söyle bana, aldatılan ben mi yoksa değil miyim? Sadece bu olaylar hala bazen aklıma geliyor
Gusk suyu
ön sevişme
ön sevişme
Registered for: 4 years 11 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Been thanked: 144 times
Re: Yani ben boynuzlu muyum?

Post by Gusk suyu »

Boynuzlamak, evlilikte karınızın erkekler tarafından sikilmesidir ve siz de bunu biliyorsunuz! Ve ayrıca aldatılan seks sırasında mevcut olabilir veya karısının sevgilisinin ardından temizlik yapabilir!
Author
Misafir516
İlgi gösteriliyor
Registered for: 4 years 2 months
Been thanked: 4 times

Post by Misafir516 »

Guskvand: 16 May 2022, 11:26 Aldatılmak, evlilikte karınızın erkekler tarafından sikilmesidir ve siz de bunu biliyorsunuz!
Yani, ÖNCE sayılmaz mı?
rustik
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Registered for: 4 years
Orientation: heteroseksüel
Been thanked: 58 times

Post by rustik »

Evet, eğer seni tahrik ettiyse ve bundan biraz zevk aldıysan
Büyük oğlan
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Registered for: 4 years 1 month
Been thanked: 1016 times

Post by Büyük oğlan »

Guest516: 16 May 2022, 08:50 Ve söyle bana, ben boynuzlu muyum, değil miyim? Zaten bazen bu olaylar aklıma geliyor
Sen kıskanç bir insansın, boynuzlu değil. Kafanızdan çıkın ve hayatın tadını çıkarın.
çıtırtı
Flört etmek
Flört etmek
Registered for: 5 years 3 months
Been thanked: 94 times

Post by çıtırtı »

Metotun altında zeytinyağıyla otuzbir çeksen ve zaten anneni siksen
ve bugün bütün gün onun kokusunu alsaydın, kokuyu hissetmiyorum, ne düşünüyorsun, annen sana bunu öğretebilir mi? mastürbasyon yapmak mı? Sadece zeytinyağı bitti! ve bugün babasıyla birlikte eve geldi!
soru bugün neden homurdandım?

2 dakika 20 saniye sonra gönderilir:
Guest516: 16 May 2022, 08:50 Üniversiteye girip yurtta yaşamaya başladığımda yan odadaki kızdan hoşlandım. Ama hâlâ gençtim ve bir şekilde buna cesaret edemiyordum. Odamızda 25 yaşlarında bir adam yaşıyordu. Bir gün “kadınlar hakkında” konuşmaya başladık ve meğerse o da benimle aynı kızdan hoşlanıyormuş. Bir gün memelerini sıkmayı umursamadığını söyledi, şarap, tatlılar getirdi ve kendini tanıtmak için yan odaya gitti. Bir süre sonra (o günden ne kadar zaman geçtiğini hatırlamıyorum) onu becerdi. Genel olarak çıkmaya başladılar. Sürekli sikiştik. Bu bizim odamızdan duyuluyordu ve o sırada birlikte yaşadığı kızlar bizimle konuşmaya geldiler. Bazen bize geldi ve biz zaten onların seks yapabileceği bir yere gittik. Bu birkaç yıl devam etti ve ayrıldılar. Mezuniyetten önce veya mezun olduktan hemen sonra. Aradan uzun yıllar geçti, uzun süredir evliyiz, kızımız 7 yaşında ve yakında okula başlayacak. Ve söyle bana, aldatılan ben mi yoksa değil miyim? Zaten bazen bu olaylar aklıma geliyor
Sen açıkça bir boynuzlu değilsin
12345
Orgazm!
Orgazm!
Registered for: 3 years 10 months
Orientation: biseksüel
Been thanked: 606 times

Post by 12345 »

Гость516: 16 May 2022, 08:50 И вот скажите, Kуколд ya da değil mi?
Снимок.jpg
SwegSweg
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Registered for: 2 years 1 month
Been thanked: 8 times

Post by SwegSweg »

sen boynuzlu değilsin. Herkesin bir geçmişi vardır. Ve karınız da.
Pilot Camelot
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Registered for: 2 years 8 months
Been thanked: 1136 times

Post by Pilot Camelot »

Guest516: 16 May 2022, 08:50 Üniversiteye girip yurtta yaşamaya başladığımda yan odadaki kızdan hoşlandım. Ama hâlâ gençtim ve bir şekilde buna cesaret edemiyordum. Ve odamızda 25 yaşlarında bir adam yaşıyordu. Bir gün “kadınlar hakkında” konuşmaya başladık ve meğerse o da benimle aynı kızdan hoşlanıyormuş. Bir gün memelerini sıkmayı umursamadığını söyledi, şarap ve tatlılar getirdi ve kendini tanıtmak için yan odaya gitti. Bir süre sonra (o günden ne kadar zaman geçtiğini hatırlamıyorum) onu becerdi. Genel olarak çıkmaya başladılar. Sürekli sikiştik. Bu bizim odamızdan duyuluyordu ve o sırada birlikte yaşadığı kızlar bizimle konuşmaya geldiler. Bazen bize geldi ve biz zaten onların seks yapabileceği bir yere gittik. Bu birkaç yıl devam etti ve ayrıldılar. Mezuniyetten önce veya mezun olduktan hemen sonra. O günden bu yana uzun yıllar geçti, uzun süredir evliyiz, kızımız 7 yaşında ve yakında okula başlayacak. Ve söyle bana, aldatılan ben mi yoksa değil miyim? Zaten bazen bu olaylar aklıma geliyor
Evet, sen bir Aldatılansın. Sadece hala gizli. Başlangıç. Tabiri caizse ilk aşamada. O adam müstakbel karını siktiğinde yan odadan gelen sesleri hatırlamak hoşuna mı gidiyor? Bize şunu söyle, onun inlemelerini hatırlamak hoşuna gidiyor mu? Bu anılar seni tahrik ediyor mu?
Anatolik
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Registered for: 2 years 9 months
Been thanked: 300 times

Post by Anatolik »

Az önce neredeyse gözünün önünde sikilen bir kızla evlendin. Onun kim olduğunu çok iyi biliyorsun ve bundan memnun görünüyorsun.
Ve bana öyle geliyor ki boynuzlamak biraz farklı.
  • Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • Bu durumda ben boynuzlu muyum yoksa değil miyim?
    by Misafir516 » » in Boynuzlamak
    6 Replies
    933 Views
    Last post by Faust
  • Ben boynuzlu muyum yoksa değil miyim?
    by Kayıtsızlık » » in Boynuzlamak
    18 Replies
    1979 Views
    Last post by Omut46
  • Ben boynuzlu muyum yoksa değil miyim?
    by ŞanGovor » » in Seks hakkında genel sorular
    19 Replies
    484 Views
    Last post by Ogest
  • Normal bir adam, meslektaşlarının ciddi saygı duyduğu bir iş, statü, yani önemli değil ama birden fazla şey var...
    by Artem. » » in Biseksüellik
    8 Replies
    768 Views
    Last post by Kadın
  • 20 kilo aldım, talipleri daha da arttı!!! Nasıl yani?!
    by Korotaeva1996 » » in Seks hakkında genel sorular
    34 Replies
    842 Views
    Last post by Martin

Return to “Boynuzlamak”