Oğullarının önünde kasten göğüslerini gösteren anneler, kız kardeşler, teyzeler??
-
Автор темыArama konseyi
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 11
- Registered for: 3 years 2 months

Gördüğüm en güzel üç çift kadın memesi sadece annem, kız kardeşlerim ve teyzelerimdi... Hatta bazen onlara dokunabiliyordunuz) aranızda erkek çocuklarınızın bakmasına, dokunmasına izin veren kadınlar... Beğendiniz mi?)
- These users thanked the author Arama konseyi for the post (total 4):
- Austin Healey, Oleg257, Sonya69bi, StepanGG
-
- Orgazm!
- Total posts: 515
- Registered for: 3 years 9 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Oğullarının önünde göğüslerini kasten gösteren anneler, kız kardeşler, teyzeler??
Gençliğimde annem ve iki teyzem sakince göğüslerimi çıplak hissetmeme izin vermediler, şimdi kızlarım göğüslerini babalarının ellerinden çevirmiyor!
- These users thanked the author Andrey Petrov for the post (total 7):
- Sibiryak89, Aion2012Ölü, Austin Healey, Tolyan, masrafçı, Tenos, igor.ogorodnikov
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 55
Re: Oğullarının önünde göğüslerini kasten gösteren anneler, kız kardeşler, teyzeler??
Andrey Petrov, kaç yaşındalar?
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 52
- Registered for: 3 years 4 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Eğer göğüslerime doğru herhangi bir hareket yapmasaydım hemen elimi çekerlerdi
-
- Orgazm!
Frion1, Marinka 17, Lariska 14 yaşında! PM’den bana ulaşın, kız kardeşinizin göğüsleri karşılığında size onların çıplak göğüslerini göstereceğim, anne ve teyzeler!
- These users thanked the author Andrey Petrov for the post (total 6):
- Maariv, Aion2012Ölü, Sibiryak89, Austin Healey, artfelixx, Bardak
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 410
- Registered for: 3 years 3 months
bana PM’de gösterAndrey Petrov: ↑19 May 2022, 08:45 Frion1 , Marinka 17, Lariska 14 yaşında! PM’den bana ulaşın, kız kardeşinizin göğüsleri karşılığında size onların çıplak göğüslerini göstereceğim, anne ve teyzeler!
- These users thanked the author Gece Len for the post:
- Sibiryak89
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 6 months
Bir göz atın veya bana nasıl yapılacağını söyleyin öyleydi, ne tür olanlara sahipsin)) )))Andrey Petrov: ↑19 May 2022, 08:45 Frion1 , Marinka 17, Lariska 14 yaşında! PM’den bana ulaşın, kız kardeşinizin göğüsleri karşılığında size onların çıplak göğüslerini göstereceğim, anne ve teyzeler!
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
- Aion2012Ölü
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 53
- Registered for: 3 years 5 months
Hiç böyle bir şeye sahip olmadım.
Ve gerçekten dokunma ya da bakma isteğim olmadı
Ve gerçekten dokunma ya da bakma isteğim olmadı
- These users thanked the author stas.shevchenko for the post:
- Dekan44
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 58
- Registered for: 3 years 1 month
Böyle bir takası nereden bulabilirim ? Keşke internetten indirip bir hikaye yazsanız.Andrey Petrov: ↑19 May 2022, 08:45 Kız kardeşinin, annenin ve teyzenin göğüsleri karşılığında sana göstereceğim
- These users thanked the author Semyon Semyoniç for the post:
- AlexK85
-
- Orgazm!
Semyon Semyonich, Garip soru, Yoldaş Gorbunkov! Fotoğraf çektirecek hiçbir şeyin yok mu yoksa yetim misin?
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 58
Aslında evet kimse yok.
-
- ön sevişme
- Total posts: 130
Teyzemle oldu bazen, yakınlarda yaşıyordu. Teyzem benim için kıyafet değiştirmişti, bir keresinde onun çocuğu olmuştu. Emzirirken ısrarla ikinci memeyi denememi önerdi. Çünkü o anda bornozunu tamamen açtı. İkinci memeyi emmeye başladığımda eliyle yoğurmamı istedi. sonra elimi alıp bacaklarının arasına indirdi ve orayı okşamamı istedi.
- These users thanked the author sendeledim for the post (total 10):
- sptlh, Tolyan, Fedolar, masrafçı, Fargal94, MağaralarJ, Herurg, sapık, Paul Oakenfold, Dekan44
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2157
- Orientation: biseksüel
Tabii ki göğüsleri hem annemde hem de kız kardeşimde gizlice gördüm ama evde kimse onları özellikle göstermedi. kuzen Geceliğiyleyken göğüslerine bakmayı seviyordu. Kız kardeş daha büyüktü ve inanılmaz şekilli göğüsleri vardı, meme uçları ince kumaşın altından dışarı çıkmıştı. Ama onun tamamen çıplak göğüslerini göremedim. Yanımızdaki başka bir kız da küçük bir çocukla yaşıyordu. Kocam başka bir şehirde okudu. Bazen benden küçük çocuğa uyurken bakmamı istedi, böylece mağazaya ya da başka bir şeye koşabilirdi. Binada birlikte yaşıyorduk, bu yüzden bebek arabasına birden fazla kez baktım. Önümde birkaç kez bebeği emzirdi ve eliyle fazla sütünü sağdı. Bunun bir tür erotizm ya da provokasyon hareketi olduğunu düşünmüyorum; büyük ihtimalle annesinin endişelerini dikkate almamıştı. Ama kırılgan genç bedenim için bu harika bir hediyeydi; penisim tıkanmış göğüslerime tepki gösterdi.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 247
- Registered for: 2 years 11 months
Uran7, Vurdun mu? Nasıl bitti?
-
- ön sevişme
- Total posts: 130
Hiçbir şey bazen fareyi okşayıp öpmez
-
- Orgazm!
- Total posts: 776
- Registered for: 4 years
Teyzemin kız kardeşinin annesinin de göğüslerini gördüm, ben de şefkatle okşadım, hatta meme uçlarını emdim
Annem özellikle benim en çok meme uçlarını emmemi beğendi
Annem özellikle benim en çok meme uçlarını emmemi beğendi
-
- Total posts: 10
- Registered for: 2 years 8 months
HATA,
Sonya69bi benim için bir zevk Size ailemde durumun nasıl olduğunu anlatacağım
Sonya69bi benim için bir zevk Size ailemde durumun nasıl olduğunu anlatacağım
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 9
- Registered for: 4 years
Büyük büyükannemden başlayarak ailemizdeki tüm kadınların göğüslerini gördüm.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 247
- Registered for: 2 years 11 months
Sonya69bi, Söyle bana, sanırım herkes bunu yapmayacak akıl.
-
- Registered for: 2 years 7 months
Sık sık oğlumun önünde çıplak geziyorum, onu ve beni karı-koca olan kendi aileniz gibi görüyorum.
- These users thanked the author Bilmiyorlar for the post (total 4):
- Julikos, Sibiryak89, sapık, Bardak
-
- Orgazm!
- Total posts: 624
Bu en büyük hata. Herkesin kendi hayatı olmalı. Aşıklar - böyle olması gerekiyor. İnanın daha da ilginç. Bu sizi hatalardan kurtarır.
-
Oğlumu her bakımdan seviyorum ve birlikteyken kendimizi rahat hissediyoruz, kocam olarak bana çok yakışıyor
- These users thanked the author Bilmiyorlar for the post (total 2):
- Julikos, Sibiryak89
-
- Orgazm!
- Total posts: 624
-
- Penetrasyon
- Total posts: 293
ve sadece koklamasına ve emmesine de izin verdi! Peki bu olmadan nasıl beslenebilirsin? Şimdi bir sonraki yaz aylarında görünecek - ben de en az bir yıllığına vereceğim. Garip sorular soruyorsunuz...Arama Konseyi: ↑16 May 2022, 22:57 hanginiz erkek çocuklarının bakmasına, dokunmasına izin verdiniz...
- These users thanked the author gümüş_fox for the post (total 7):
- Sonraki, alex211, Oldsnake2104, Sibiryak89, Mart, annem adam yaptı, sapık
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 75
- Registered for: 3 years
Her ailede her zaman mahrem yerleri görme, hatta çeşitli durumlarda onlara dokunma fırsatı vardır.
- These users thanked the author Oldsnake2104 for the post:
- Sonya69bi
-
Annem hayatım boyunca dairede çıplak dolaştı
- These users thanked the author Sonya69bi for the post (total 3):
- Sibiryak89, Timuryai, Gami
-
- Penetrasyon
- Total posts: 213
en azından birileri gerçek hikayeler anlatıyor, yoksa öyle hikayeler var sadece sapkın fanteziler ve aptallık..İlginç açıklamalar için teşekkürler!Alex bi: ↑01 Aug 2022, 16:39 Tabii ki hem annemin hem de kız kardeşimin göğüslerini gizlice gördüm ama kimse evin etrafına özellikle bakmadı. kuzen geceliğiyleyken göğüslerine bakmayı seviyordu. Kız kardeş daha büyüktü ve inanılmaz şekilli göğüsleri vardı, meme uçları ince kumaşın altından dışarı çıkmıştı. Ama onun tamamen çıplak göğüslerini göremedim. Yanımızdaki başka bir kız da küçük bir çocukla yaşıyordu. Kocam başka bir şehirde okudu. Bazen benden küçük çocuğa uyurken bakmamı istedi, böylece mağazaya ya da başka bir şeye koşabilirdi. Binada birlikte yaşıyorduk, bu yüzden bebek arabasına birden fazla kez baktım. Önümde birkaç kez bebeği emzirdi ve eliyle fazla sütünü sağdı. Bunun bir tür erotizm ya da provokasyon hareketi olduğunu düşünmüyorum; büyük ihtimalle annesinin endişelerini dikkate almamıştı. Ama kırılgan, genç vücudum için bu harika bir hediyeydi, penisim şişmiş göğüslere tepki verdi.
- These users thanked the author Tatlım for the post (total 2):
- Sibiryak89, Paul Oakenfold
-
- Flört etmek
- Total posts: 32
- Registered for: 3 years 4 months
Annemin ve teyzemin göğüslerini gördüm (kıyafet değiştirirken odaya girdim), Bart kız kardeşimin yanındaydı, bana göğüsler verdi, ben sikimdim. Ve kuzenim bir şekilde sarhoş oldu, tatildi, birlikte uyuduk ve o bayıldı ve ben onu ellemeye başladım, meme uçlarını okşadım ve sonra amını okşadım ama onu sikmedim, korktum (
-
- ön sevişme
- Total posts: 109
- Registered for: 2 years 6 months
Çıplak gitmedik ama aynı zamanda hala annemin ve kız kardeşimin göğüslerini ve amlarını görüyordum. Bir keresinde kız kardeşimi mastürbasyon yaparken gördüm

- These users thanked the author MağaralarJ for the post (total 2):
- Gami, Makar1977
-
- Orgazm!
- Total posts: 728
- Registered for: 3 years 7 months
Karısı oğlunun önünde 5 numarayı gösteriyor
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 410
Genellikle parlamazlar, sadece kadınlar ve kızlar evde nadiren sutyen giyerler. Genellikle evler her zaman kiralanır
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 64
- Registered for: 2 years 3 months
Özellikle ablam. Sütyenimin düğmelerini açmak için sık sık yardım istedim. Ve kapatmadım, göğüslere baktığımı gördüm. Ve bacaklarını her zaman örtmüyordu, hatta onları bilerek ayırmış gibi görünüyordu.
- These users thanked the author Maksimum 21 for the post:
- Oleg257
-
- ön sevişme
- Total posts: 123
- Registered for: 2 years 3 months
Kayınvalidem sık sık parlıyor, kaza mı değil mi bilmiyorum. Belki ben de onun bir uzman olduğunu düşünüyorum. Onunla ilişkiler sıcak
-
- Penetrasyon
- Total posts: 228
Bir adam tanıyorum, çocukluğunda sık sık annesinin göğüslerini görüyordu, muhtemelen kıyafet değiştirirken pek saklanmıyordu. Artık kadın göğüsleri heyecanlandırmıyor
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 71
- Registered for: 2 years 10 months
Nerede kazara ve bilerek nerede olduğunu nasıl belirleyeceğimi merak ediyorum
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 169
- Registered for: 2 years 9 months
Annem, kardeşim ve benden asla çekinmedi. Göğüslerini çok sık gördük. O zaman annem çok güzeldi ve C dereceli göğüsleri vardı. Sonra diğer her şeyi gördüm.
20 saat 12 dakika 8 saniye sonra gönderildi:
Çocukluğumda en güçlü cinsel anları yaşadım. Çok merak ediyordum ve her zaman karşı cinsin amlarını görmek istiyordum. Özellikle yetişkin kadınlar. Annemle her şey açık, o herkese en yakın olanı. Onun cazibesini gördüm ve hatta ona dokundum.
Size zaten annesi ve küçük erkek kardeşinin amlarını emen bir arkadaşım olduğunu söylemiştim. Onları o kadar kıskanıyordum ki! Daha sonra birkaç kez geceyi onlarla geçirdi ve arkadaşım Lyokha da benimle kaldı. O günlerde bu normaldi.
Anneleri gerçekten süperdi. Kıvrımlı, özellikle utangaç değil. Kısacası ilgimi çekti. Ve Lyokha, "Bu bir anne, neden ona bakıyorsun" dedi. Bu beni şaşırttı çünkü annem her zaman ilgimi çekmişti.
Geceyi onlarla ilk geçirdiğimde annelerini gecelikle gördüm. Gecelik çıplak vücutta çok incedir. Göğüsler ve siyah kasık kılları açıkça görülüyordu. Kemiklerimden dolayı yanmadan kalkamadım. Sonra onun kedisine birkaç bakış attım. O zamanlar çok güzeldi. Lyokha bana annesinin uyurken amını birkaç kez nasıl incelediğini anlattı. Ama onunla o kadar şanslı değildim.
20 saat 12 dakika 8 saniye sonra gönderildi:
Çocukluğumda en güçlü cinsel anları yaşadım. Çok merak ediyordum ve her zaman karşı cinsin amlarını görmek istiyordum. Özellikle yetişkin kadınlar. Annemle her şey açık, o herkese en yakın olanı. Onun cazibesini gördüm ve hatta ona dokundum.
Size zaten annesi ve küçük erkek kardeşinin amlarını emen bir arkadaşım olduğunu söylemiştim. Onları o kadar kıskanıyordum ki! Daha sonra birkaç kez geceyi onlarla geçirdi ve arkadaşım Lyokha da benimle kaldı. O günlerde bu normaldi.
Anneleri gerçekten süperdi. Kıvrımlı, özellikle utangaç değil. Kısacası ilgimi çekti. Ve Lyokha, "Bu bir anne, neden ona bakıyorsun" dedi. Bu beni şaşırttı çünkü annem her zaman ilgimi çekmişti.
Geceyi onlarla ilk geçirdiğimde annelerini gecelikle gördüm. Gecelik çıplak vücutta çok incedir. Göğüsler ve siyah kasık kılları açıkça görülüyordu. Kemiklerimden dolayı yanmadan kalkamadım. Sonra onun kedisine birkaç bakış attım. O zamanlar çok güzeldi. Lyokha bana annesinin uyurken amını birkaç kez nasıl incelediğini anlattı. Ama onunla o kadar şanslı değildim.
- These users thanked the author Kostiai72 for the post (total 2):
- MağaralarJ, Ötesinden Gelen Şehvet
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 408
- Registered for: 2 years 4 months
peki nasılsınız?))silver_fox: ↑28 Nov 2022, 01:45ve sadece koklamalarına ve koklamalarına da izin verdi emmek! Peki bu olmadan nasıl beslenebilirsin? Şimdi bir sonraki yaz aylarında görünecek - ben de en az bir yıllığına vereceğim. Garip sorular soruyorsunuz...aranızda kim çocuklarınızın bakmasına, dokunmasına izin verdi...
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1070
- Registered for: 3 years 5 months
Okulda 8.sınıfta teyzemin göğüslerini gördüm, önüme eğildi, bir şeyler yapıyordu ve kazara gördüm, gördüklerim beni duygulandırdı ve hemen yan odaya koştum otuzbir çekmek için
-
- ön sevişme
- Total posts: 119
- Registered for: 2 years 2 months
Akrabalarımı göremedim ama yaz tatili için kampa gönderildiğimde şans eseri yabancıları daha sık gördüm. Rehberde gördüm, aradan yıllar geçmesine rağmen halelerini unutamadım, sonra 12 yaşında mastürbasyon yapmaya başladım, gece tuvalette hatırladım ve şakalar yaptım. Daha sonra, 14 yaşındayken, yanlışlıkla kamptaki kızların odasına girdim ve kimin en büyük olduğunu görmek için göğüslerini ölçüyorlardı ve hepsi çıplaktı, karşılığında onlara sikimi göstermek zorunda kaldım ama utandım , nedenini hala anlamıyorum, şimdi böyle olurdu. Sonra aynı kampta aynı yaşta Rostovlu bir kızla tanıştım, ona inek deniyordu ama onunla arkadaştım, neden bu kadar göğüslerin olduğunu anladım, penisim onlardan hemen sertleşti, ilk kez Onlara o kadar dokundum ki, meme uçlarının halelerinin tadını hissettim, çok tatlı olduklarını düşündüm. Ve bundan sonra göğüslerim çok güçlü bir şekilde açılıyor, göğüsleri seviyorum.
-
- Orgazm!
- Total posts: 610
- Registered for: 2 years 1 month
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 4 Replies