Nick1979: ↑12 May 2024, 13:42
Pekala, biseksüel olmanıza gerek yok, çünkü bir kadını sadece yalamakla kalmaz, aynı zamanda onun klitorisini de emebilirsiniz, örneğin meme uçlarını, dudakları)))
Bu açıdan yaklaşılırsa, oral seks yapmanın da farklı yolları vardır (farklı "teknikler" vardır)... Ve en iyisi de görünüşe göre partnerimin en çok zevk aldığı şey.
These users thanked the author Aşka Dokunmak for the post (total 3):
[quote=Nick1979 post_id=369772 time=1715510540 user_id=13155] Pekala, biseksüel olmanıza gerek yok, çünkü bir kadını sadece yalamakla kalmaz, aynı zamanda onun klitorisini de emebilirsiniz, örneğin meme uçlarını, dudakları))) [/quote] Bu açıdan yaklaşılırsa, oral seks yapmanın da farklı yolları vardır (farklı "teknikler" vardır)... :prdance: Ve en iyisi de görünüşe göre partnerimin en çok zevk aldığı şey.
Nick1979: ↑12 May 2024, 13:42
Biseksüel olmanıza gerek yok, çünkü bir kadın klitorisi (örneğin meme uçlarını, dudakları) yalnızca yalamakla kalmaz aynı zamanda emebilir)))
Bu açıdan yaklaşırsanız, oral seks yapmanın da farklı yöntemleri vardır (farklı "teknikler" vardır)... :prdance: Ve en iyisi, görünüşe göre partnerimin en çok zevk aldığı şey bu.
Peki, verdiklerinde bana oral seks yapıyor, onlar da emiyor ve yalıyor, bu benim ve partnerim için güzel Aynı))))
These users thanked the author Nick1979 for the post:
[quote=Sevgiye Dokun post_id=369796 time =1715511347 user_id=19274] [quote=Nick1979 post_id=369772 time=1715510540 user_id=13155] Biseksüel olmanıza gerek yok, çünkü bir kadın klitorisi (örneğin meme uçlarını, dudakları) yalnızca yalamakla kalmaz aynı zamanda emebilir))) [/ quote] Bu açıdan yaklaşırsanız, oral seks yapmanın da farklı yöntemleri vardır (farklı "teknikler" vardır)... :prdance: Ve en iyisi, görünüşe göre partnerimin en çok zevk aldığı şey bu. [/quote] Peki, verdiklerinde bana oral seks yapıyor, onlar da emiyor ve yalıyor, bu benim ve partnerim için güzel Aynı))))
Mesela dönüşümlü olarak kadını yalarsınız ve heyecanlandırırsınız, sonra kadın tamamen rahatladığında ve klitoris şiştiğinde, tıpkı dudaklar gibi onu emmek keyifli olur.
These users thanked the author krallık for the post (total 2):
Mesela dönüşümlü olarak kadını yalarsınız ve heyecanlandırırsınız, sonra kadın tamamen rahatladığında ve klitoris şiştiğinde, tıpkı dudaklar gibi onu emmek keyifli olur.
Karşılaştırma yapabilirsiniz. Sanırım bir balıkçı da benzer bir duygu yoğunluğunu yaşıyor, elinde bir balığın titreşmesiyle titreşen bir olta tutuyor
alex bi:11 May 2024, 22:22
Her iki etkinlik de çok hoş, oral seks konusunda çok hassasım. Eğer seçim meselesi radikal olsaydı, berbat olmayı tercih ederdim. Ağzınızda spermle titreşen bir penisin hissi hiçbir şeyle karşılaştırılamaz.
These users thanked the author Manfred for the post:
Karşılaştırma yapabilirsiniz. Sanırım bir balıkçı da benzer bir duygu yoğunluğunu yaşıyor, elinde bir balığın titreşmesiyle titreşen bir olta tutuyor :-) [quote="Alex bi" post_id=369521 time=1715455352 user_id=7192] Her iki etkinlik de çok hoş, oral seks konusunda çok hassasım. Eğer seçim meselesi radikal olsaydı, berbat olmayı tercih ederdim. Ağzınızda spermle titreşen bir penisin hissi hiçbir şeyle karşılaştırılamaz. [/quote]
Sık sık emdim ve yaladım. Cooney’i daha çok seviyorum, amın tadını ve kokusunu seviyorum. Penisin tadı yok, sadece süreç seni heyecanlandırıyor çünkü çok yanlış bir şey yapıyorsun. Ben böyle bir yemek tutkunuyum)
Sık sık emdim ve yaladım. Cooney’i daha çok seviyorum, amın tadını ve kokusunu seviyorum. Penisin tadı yok, sadece süreç seni heyecanlandırıyor çünkü çok yanlış bir şey yapıyorsun. Ben böyle bir yemek tutkunuyum)
Sizce hangisi daha kötü? Bir yanda göğüslerin yokluğu - çünkü içlerinde çok fazla güzellik var, uzanabilirsin vb.
Ama diğer yanda poponun düz olması kötü - çünkü deri pantolon/ etekler kötü...
Last post
Eşiminki gibi güzel göğüsleri ve düz bir poposu var. Tamamen düz değil ama olağanüstü de değil.
Düz poponun karakteristik özelliği, anal sekse en hoş şekilde yatkın olan, bir kadının kıçındayken...
Şimdi teyzemle yaşıyorum, o 39 yaşında. Yakın zamana kadar özel bir şey olmadı - birkaç oral seks, birkaç kez taşaklarımı yaladım. Genel olarak her şey, gerisi aynı - birkaç kez deri pantolonumla ve...
Last post
İkisini de yapın. Tepki, şaplak atmanın ne kadar zor olduğunu ve parmaklarınızı ne kadar derine sokmanız gerektiğini gösterecektir. Ve bol miktarda yağ. Ve sonra popo sıkılacak, bu halka şeklindeki...
Bir erkeğin hayatta evlenmesi mi yoksa gerektiğinde fahişelere gitmesi mi daha iyidir?
Last post
Evli bir erkeğin kasıtlı olarak değil, istemsizce sola gitmesi için, ona fahişe denmesine izin verin, o zaman birkaç koşulun örtüşmesi gerekir:
-cinsel istek olmalı (hasta olmayan biri için) dostum...
Şimdi teyzemle yaşıyorum, o 39 yaşında. Yakın zamana kadar özel bir şey olmadı - birkaç oral seks, birkaç kez taşaklarımı yaladım. Genel olarak her şey, gerisi aynı - birkaç kez deri pantolonumla ve...
Last post
İkisini de deneyin.
Bu doğru. Peki ya kabul etmezse? Örneğin yumruklamanın sonuçları ne olabilir?
Önce her şeyi yeniden konuşun. Böylece her ikisi için de tatsız olmazdı.
sonra deneyin. ama...