Bir günlüğüne kız ol.
-
Автор темыçok sayıda denizci
- Sürtünmeler
- Total posts: 344
- Registered for: 2 years
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Herkese selam! Muik, eğer bir günlüğüne kız olursan, hiçbir sorun yaşamadan. Ne yapardın?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2391
- Registered for: 3 years 5 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Bir günlüğüne kız ol.
neden "anne"? Çocuğunuzun annesi olabilecek kadına karşı bir tür aşağılayıcı ses tonu. Erkeklerin KENDİ çocuklarına bakma sorumlulukları karşısında duydukları korku duygusu beni duygulandırdı, ancak aynı zamanda bir kadının bu çocuğa veya çocuklara ne kadar zaman ve çaba harcadığını da kesinlikle anlamıyorlar. Ayda bir kez çocuğunuza belli bir miktar para aktarmak gerçekten bu kadar zor mu?|_retko_|: ↑25 Aug 2023, 13:18Evet, evet. Modern DNA testleriyle, yemi yutma ve umursamama fırsatı giderek azalıyor. Annenin belli bir ısrarı ile oltayı döndürme fikri neredeyse başarısızlıkla sonuçlanır.◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑25 Aug 2023, 12:54 ve çocuk yaptılarsa oltaları çekebilirler, sonuçları umursamıyorum.
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 2):
- çok sayıda denizci, İsveç125
-
- Orgazm!
- Total posts: 515
- Registered for: 2 years 1 month
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2381
- Registered for: 2 years 5 months
En azından bir ay için olsa, tüm eylemi düşünebilirsiniz dolu bir film ve gün öyle geçiyor ki, hiçbir şey yapamazsınız.
Bir gün için ilgi çekici değil.tolik.matrosov: ↑21 Aug 2023, 17:32 Herkese merhaba! Muik, eğer bir günlüğüne kız olursan, hiçbir sorun yaşamadan. Ne yapardınız?
En azından bir ay için olsa, tüm eylemi düşünebilirsiniz dolu bir film ve gün öyle geçiyor ki, hiçbir şey yapamazsınız.
- These users thanked the author Üstü kendinize saklayın for the post:
- çok sayıda denizci
-
- Orgazm!
Bir günlüğüne kız olsaydın ve tam da o gün adet görseydin nasıl bir düzen olacağını hayal edebiliyorum

- These users thanked the author |_nadiren_| for the post:
- çok sayıda denizci
-
- Nirvana’dayım
Ancak DNA testine rağmen Rusya’da nafakayla ilgili istatistikler pek iç açıcı değil (yazıdan alıntı):
Ya düzeltmeyi başardılar ya da ben yanlış okudum.
Ancak DNA testine rağmen Rusya’da nafakayla ilgili istatistikler pek iç açıcı değil (yazıdan alıntı):
Temerrüde düşenlerin sayısı her yıl artıyor ve ortalama borç miktarı da artıyor: 2017’de 114 bin ruble, 2018’de - 123 bin, 2019’da - 142,3 bin, 2020’de - 149,3 bin, 2021’de - 151,7 bin ve 2022’de - şimdiden 146,2 bin ruble.
Borçluların çoğu erkek: %90,5’e karşılık %9,5. Doğru, sadece Moskova’dan bahsediyoruz. Ortalama nafaka borcunu ödeyemeyen kişi 30 ila 42 yaş arasındadır. Ortalama olarak 226 bin ruble borcu var.
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 2):
- çok sayıda denizci, İsveç125
-
- Nirvana’dayım
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, sorun yok nafakasının özellikle çocuğa gittiğini biliyorsanız ve herhangi bir nedenden dolayı çocuğa ulaşmasa bile, hiçbir şey çocukla iletişimi ve ona nafaka sağlamayı engelleyemez. Bir kadından ayrılırken çocuklarından da ayrılan erkekleri anlamıyorum.
- These users thanked the author Üstü kendinize saklayın for the post (total 2):
- |_nadiren_|, çok sayıda denizci
-
- Orgazm!
Daha ziyade ikincisi :)
Aslında ben borcunu ödemeyenlerin tarafında değilim.◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑25 Aug 2023, 13:55 Yine de DNA testine rağmen istatistikler Rusya’da nafaka rahatlatıcı değil
- These users thanked the author |_nadiren_| for the post (total 2):
- çok sayıda denizci, ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
-
- Nirvana’dayım
ve bu nedenle çoğu erkek çocuklarını bırakarak ödeme yapmaz fırsatlar olmadan, normal eğitim olmadan, ziyaret bölümleri olmadan, entelektüel gelişim, dinlenme vb.
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post:
- çok sayıda denizci
-
- Nirvana’dayım
Bu konu ayrılan her çift için ayrıdır. Hem babanın hem de annenin devlet tarafından kontrol edilmesine ihtiyacımız var - o zaman düzen olacaktır.◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑25 Aug 2023, 14:05ve bu nedenle çoğu erkek para ödemiyor, çocuklarını fırsatlardan, normal bir eğitimden, derslere katılmadan, entelektüel gelişimden, dinlenmeden vb. mahrum bırakıyor...
- These users thanked the author Üstü kendinize saklayın for the post:
- çok sayıda denizci
-
Автор темыçok sayıda denizci
- Sürtünmeler
- Total posts: 344
- Registered for: 2 years
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Marina, hamilelik konusunu çok iyi geliştirmişsin! Hoşuma gitti! Çocukları çok seviyorum ve asla bir çocuktan vazgeçmem! Ama ne yazık ki çocuğum yok. Bu şekilde oldu.
-
- Nirvana’dayım
Tanrı sözlerinizi duysun... Saklayacak hiçbir şeyim yok, ben Boşanmamızdan sonra varolmayan babalarının aksine, %99’umu çocuklarıma yatırıyorum.Markul: ↑25 Aug 2023, 14:11Bu konu ayrılmış her çift için ayrıdır. Hem babayı hem de anneyi devlet tarafından kontrol etmemiz gerekiyor - o zaman düzen olur.◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑25 Aug 2023, 14:05ve bu nedenle çoğu erkek para ödemiyor, çocuklarını fırsatlardan, normal bir eğitimden, derslere katılmadan, entelektüel gelişimden, dinlenmeden vb. mahrum bırakıyor...Markul: ↑25 Aug 2023, 13:58 ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, eğer bunun özellikle çocuğa gittiğini biliyorsanız, genellikle nafaka ödemede sorun yaşanmaz
-
- Nirvana’dayım
Tam tersi olan birkaç durum biliyorum, Anneler ve çocuklar yavaş yavaş babalarıyla birlikte yaşamaya başlar ve nafaka, yeni mutlu hayatını inşa eden annenin hesabına bilinmeyen bir yöne gider.◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑25 Aug 2023, 14:28Tanrı sözlerinizi duysun... Saklayacak hiçbir şeyim yok, ben Boşanmamızdan sonra varlıkları sona eren babalarının aksine, %99’umu çocuklarıma yatırıyorum.Markul: ↑25 Aug 2023, 14:11Bu konu her biri için ayrıdır ayrılmış çift. Hem babayı hem de anneyi devlet tarafından kontrol etmemiz gerekiyor - o zaman düzen olur.◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑25 Aug 2023, 14:05 ve bu yüzden çoğu erkek bunu yapmıyor’ ödeme yapmama, çocuklarını fırsatlardan mahrum bırakma, normal bir eğitimden mahrum bırakma, derslere gitme, entelektüel gelişim, dinlenme vb...
-
- Nirvana’dayım
sizin örneğiniz gösterge niteliğinde değil , Çünkü İstatistiklere göre erkeklerin yüzde 90’ı nafaka borçlusu.Markul: ↑25 Aug 2023, 14:31Tam tersi olan birkaç durum biliyorum, anneler ve çocuklar yavaş yavaş babalarıyla yaşayarak birleşiyor ve nafaka, yeni mutlu hayatını inşa eden anneye bilinmeyen bir yöne gidiyor.◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑25 Aug 2023, 14:28Tanrı sözlerinizi duysun... Saklayacak hiçbir şeyim yok, ben Boşanmamızdan sonra varlıkları sona eren babalarının aksine, %99’umu çocuklarıma yatırıyorum.Markul: ↑25 Aug 2023, 14:11
Bu konu ayrılmış her çift için ayrıdır. Hem babayı hem de anneyi devlet tarafından kontrol etmemiz gerekiyor - o zaman düzen olur.
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post:
- çok sayıda denizci
-
- ön sevişme
- Total posts: 109
- Registered for: 1 year 11 months
Grup cinsiyetitüm çatlaklarda
- These users thanked the author Yjjooo for the post:
- çok sayıda denizci
-
- Orgazm!