Size para karşılığında karınızı becermeniz teklif edildi mi?
-
Автор темыVictor68
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
- Registered for: 3 years 6 months
- Orientation: heteroseksüel
Size para karşılığında karınızı becermeniz teklif edildi mi?
Size para karşılığında karınızı becermeniz teklif edildi mi? , örneğin, eşinizle bir barda oturuyorsunuz, denizde dinleniyorsunuz veya başka koşullar altında ne oldu?
Sorunun arka planı, bir barda oturup bira içiyordunuz, sonra birkaç bardak karınızın görünüşü fahişeye dönüşür. Sızıntı yapmak için tuvalete gittim, dönüşte düzgün giyimli bir adam açık bir iltifat etti ve sonra para kazanmak isteyip istemediğini sordu. Biraz korktum, karım olduğunu söyledim, özür diledi ama sonra bir şeyler umarak bizim yönümüze baktı. En ilginç olanı ise zorlandım. Akşam eşime anlattım, gözleri parladı. Bunun gibi bir şey.
Ve belki birisinin böyle bir videoya bağlantıları vardır, tercihen sahnelenmemiş ve Çekçe olmayan.
Sorunun arka planı, bir barda oturup bira içiyordunuz, sonra birkaç bardak karınızın görünüşü fahişeye dönüşür. Sızıntı yapmak için tuvalete gittim, dönüşte düzgün giyimli bir adam açık bir iltifat etti ve sonra para kazanmak isteyip istemediğini sordu. Biraz korktum, karım olduğunu söyledim, özür diledi ama sonra bir şeyler umarak bizim yönümüze baktı. En ilginç olanı ise zorlandım. Akşam eşime anlattım, gözleri parladı. Bunun gibi bir şey.
Ve belki birisinin böyle bir videoya bağlantıları vardır, tercihen sahnelenmemiş ve Çekçe olmayan.
Last edited by Victor68 on 29 Nov 2021, 17:07, edited 1 time in total.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 320
- Registered for: 3 years 8 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Para karşılığında karınızı sikmeniz teklif edildi mi?
Teklif etmediler ama birisinin ona teklif edeceğini düşünmek beni de heyecanlandırıyor, hatta bakarım)
-
- Orgazm!
- Total posts: 770
- Registered for: 4 years 8 months
O zaman bir fahişe ve bir pezevenk olacak)
- These users thanked the author Ayrılıyorum for the post:
- En doğru
-
- Sürtünmeler
-
- Orgazm!
- Total posts: 594
- Registered for: 3 years 9 months
Bir arkadaşıma borcunu eşinin kapatmasını önermek isterdim ama bunlar sadece hayal, o böyle bir şeye razı olmaz)
-
- Flört etmek
- Total posts: 30
-
- Sürtünmeler
-
- Orgazm!
-
- Sürtünmeler
Pahalı olduğunu mu düşünüyorsunuz ve muhtemelen çok mu beğeniyorsunuz?
-
- Orgazm!
-
- Sürtünmeler
Peki, burada ne tavsiye edeceğimi bile bilmiyorum, önermeyi deneyebilirsin ama arkadaşlığının mahvolmasına hazırlıklı ol...
5 dakika 3 saniye sonra gönderilir:
Ama aynı fikirde olabilirler)) ona karı kocaların birbirine benzetildiği Oswinger çiftleri hakkında genel olarak ne düşündüğünü sormayı deneyin. başkalarına benziyorsun, orada ne diyecek zaten bunun üzerine inşa edeceksin, ama bu tamamen benim görüşüm, kendin gör))
5 dakika 3 saniye sonra gönderilir:
Ama aynı fikirde olabilirler)) ona karı kocaların birbirine benzetildiği Oswinger çiftleri hakkında genel olarak ne düşündüğünü sormayı deneyin. başkalarına benziyorsun, orada ne diyecek zaten bunun üzerine inşa edeceksin, ama bu tamamen benim görüşüm, kendin gör))
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 3 months
Aslında ateşle oynuyor! Bir keresinde buna benzer bir haberi gazetede okumuştum. Bir arkadaşı borcunu ödemek için arkadaşına karısını teklif etti. Ben istemedim. İkna edildi. Eşim de istemedi. Onu da ikna ettim. Sadece onun huzurunda seks yapmayı kabul etti... Sonuç olarak,
kocası kıskandı ve arkadaşının kafasına bir şişe şampanyayla öyle bir sikti ki, onu anında bayılttı. Ve sonra gerilim geldi! Çift, arkadaşlarını mutfak bıçaklarıyla parçaladı ve cesedi plastik poşetler içinde demiryolu yakınındaki bir orman kuşağına taşıdı. Üçüncü hamlede yakalandılar... Her ikisine de müebbet hapis cezası verildi...
kocası kıskandı ve arkadaşının kafasına bir şişe şampanyayla öyle bir sikti ki, onu anında bayılttı. Ve sonra gerilim geldi! Çift, arkadaşlarını mutfak bıçaklarıyla parçaladı ve cesedi plastik poşetler içinde demiryolu yakınındaki bir orman kuşağına taşıdı. Üçüncü hamlede yakalandılar... Her ikisine de müebbet hapis cezası verildi...
-
Автор темыVictor68
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
Mesele şu ki, teklif yapan kişi onun sizin karınız olduğunu biliyor veya varsayıyor. Ama sen onu tanımıyorsun, o da seni tanımıyor.
-
- Flört etmek
- Total posts: 28
- Orientation: biseksüel
:) :)
Sanki Soçi’de benimle ve diğer yarımla aynı bardaymışsınız gibi :)
2015 yılında Ben tuvaletimi yaparken bir adam da gelip yanındaki masaya oturdu. Döndüğümde doğrudan 10 bin ruble teklif etti. böylece onu bir arabada veya 30 bin ruble karşılığında ağzından sikecek. böylece onu arabada vajinada sikecekti ve ben de ona kesinlikle bakacaktım.
Doğal olarak bu benim onu içeri sürüklememle sonuçlandı... ve o da öylece gitti. Ondan sonra, o akşam ondan ve getireceği yoldaşlarından uzaklaşmaya hazırdım ama... bu olmadı.
Komik olan şu ki o zaman , bir süre sonra teklifini hayal ederek 31’i çektim ve yoldaşlarından oluşan bir kalabalığın onu becerdiğini hayal ederek 31 çektim :)

Sanki Soçi’de benimle ve diğer yarımla aynı bardaymışsınız gibi :)
2015 yılında Ben tuvaletimi yaparken bir adam da gelip yanındaki masaya oturdu. Döndüğümde doğrudan 10 bin ruble teklif etti. böylece onu bir arabada veya 30 bin ruble karşılığında ağzından sikecek. böylece onu arabada vajinada sikecekti ve ben de ona kesinlikle bakacaktım.
Doğal olarak bu benim onu içeri sürüklememle sonuçlandı... ve o da öylece gitti. Ondan sonra, o akşam ondan ve getireceği yoldaşlarından uzaklaşmaya hazırdım ama... bu olmadı.
Komik olan şu ki o zaman , bir süre sonra teklifini hayal ederek 31’i çektim ve yoldaşlarından oluşan bir kalabalığın onu becerdiğini hayal ederek 31 çektim :)
- These users thanked the author yeniden meme açan for the post (total 2):
- hayalet, seksforumu_
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 70
Bana bir teklif teklif etmediler, ben teklif ettim.
Saunada dinleniyorduk, iki çift ve 3 bekar erkek vardı.
Ben istedim. Kelebekleri çağırmaya karar verdik. Kızlardan biri burada fahişelerle olmayacağımı söyleyerek çıldırdı. O ve adam gittiler.
Biz zaten iyice sarhoştuk. Düveleri getirdiler ve gerçek timsahlar vardı. Tatil. İyiler parçalandı. Birisi oyun oynuyordu, belki Alenka herkese hizmet eder, para fena değil.
Onları ikna etmeye çalışalım, çok para teklif ettiler. İpotekleri var ve paraya ihtiyaçları var. Görünüşe göre kız ilgilenmişti ama görünüş uğruna kendini kaybetmişti ve adam ne olursa olsun kornasını doğrultmuştu.
Pekala, tamam. Sakin ol. Yine de sarhoş oldular, bayıldı ve Alenka’nın daire şeklinde dolaşmasına izin verdiler.
Daha sonra sizden ödeme talep etti. Prensip gereği beynini hackledik. Daha sonra bir dahaki sefere 2 geceyi birden ödeyeceğimiz konusunda anlaştık.
Saunada dinleniyorduk, iki çift ve 3 bekar erkek vardı.
Ben istedim. Kelebekleri çağırmaya karar verdik. Kızlardan biri burada fahişelerle olmayacağımı söyleyerek çıldırdı. O ve adam gittiler.
Biz zaten iyice sarhoştuk. Düveleri getirdiler ve gerçek timsahlar vardı. Tatil. İyiler parçalandı. Birisi oyun oynuyordu, belki Alenka herkese hizmet eder, para fena değil.
Onları ikna etmeye çalışalım, çok para teklif ettiler. İpotekleri var ve paraya ihtiyaçları var. Görünüşe göre kız ilgilenmişti ama görünüş uğruna kendini kaybetmişti ve adam ne olursa olsun kornasını doğrultmuştu.
Pekala, tamam. Sakin ol. Yine de sarhoş oldular, bayıldı ve Alenka’nın daire şeklinde dolaşmasına izin verdiler.
Daha sonra sizden ödeme talep etti. Prensip gereği beynini hackledik. Daha sonra bir dahaki sefere 2 geceyi birden ödeyeceğimiz konusunda anlaştık.
- These users thanked the author Karanlık Lord for the post (total 2):
- bir peri, çoban
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1436
- Registered for: 3 years 11 months
Ne cahiller)) söz verdiler. Bir test sürüşü ayarladınız mı?)Karanlık Lord: ↑30 Nov 2021, 17:04 Bana bir teklif teklif etmediler, ben önerdim.
Saunada dinlenen iki çift ve 3 bekar adam vardı.
Daha sonra sizden ödeme talep etti. Prensip gereği beynini hackledik. Sonra bir dahaki sefere 2 gecenin ücretini tek seferde ödeyeceğimiz konusunda anlaştık.
-
- heyecanlanıyorum
Para için istemedim. Beni böyle becerdiler.
Ama sonra o akşamın ve bir sonrakinin parasını ödediler. Ona bir dahaki sefere iki katını ödeyeceğimizi söylemeleri komikti ama umursamadı. Ve onun sikildiği gerçeği konusunda zaten sakindi.
Ama sonra o akşamın ve bir sonrakinin parasını ödediler. Ona bir dahaki sefere iki katını ödeyeceğimizi söylemeleri komikti ama umursamadı. Ve onun sikildiği gerçeği konusunda zaten sakindi.
-
- En güçlü orgazm!
Elbette kişisel bir şey değil - sadece işKaranlık Lord: ↑30 Nov 2021, 19:03 Para için istemedim. Beni böyle becerdiler.

-
- heyecanlanıyorum
Bundan para kazanmak varken karınızın fahişe olmasına neden üzülüyorsunuz?
-
- En güçlü orgazm!
Evet, gerçekten. Rus toprakları yetenekler açısından zengindir.....
-
- ön sevişme
- Total posts: 105
- Ah Abram, bir hata yaptım!
- Nasıl yani Sarah? Sonuçta Mach gitti!
- Hayır, Abram. Demek istediğim, pazarda 100 ruble aldatıldım...
- Eh, Sarah, Mach’a versen daha iyi olur...
- Hayır, Abram. Demek istediğim, pazarda 100 ruble aldatıldım...
- These users thanked the author Renk for the post (total 4):
- Nikk, Evgeniy-Spb, Vladhalar, SergeiKa
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 3 months
Eh, Sara-Sara... El sallamasının nedeni bu değildi... :bilinmiyor:
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 353
Konuyla ilgili. Hikayeyi hatırladım - müfettişler işletmeye geldi ve "yağlamak" için bir çalışana konyak, atıştırmalıklar ve kızlarla dolu bir hamam düzenlemekle görevlendirildi. Ailesinin maddi durumu zordu... kızların yerine karısı gitti

-
- En güçlü orgazm!
-
- Potansiyel seks nesnesi
-
- Flört etmek
- Total posts: 30
- Registered for: 1 year 10 months
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
- Registered for: 2 years 9 months
Tatil yerinde, yolculuklardan birinde, ikinci kaptandan, yaklaşan Neptün tatilinde Kaptan’ın herkesi yakından inceledikten sonra karımın Denizkızı olarak seçilmesi gerektiğine karar vermesi ve bunun için önemli bir teklif aldım. Denizkızı rolünün sonuna kadar karısı tarafından oynanması durumunda ödül garantiydi: - Evet, anlıyorsunuz ya, Denizkızı gecenin geri kalanını Neptün’le geçirmek zorunda. Eğer kabul ederse ve siz de bir koca olarak bunu yapmasına izin verirseniz avansı şimdi alacaksınız. Eşinizle tartışın, bir saat içinde yanıtınızı bekliyorum. Kabul ederseniz detayları konuşuruz.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1627
- Registered for: 2 years
Ben bir eş sahibi olarak resmi olarak bu tür teklifler almadım. 
52 saniye sonra gönderildi:

52 saniye sonra gönderildi:
- Ah Abram, çuvalladım!
- Hayır, Abram. Demek istediğim pazarda 100 ruble aldatıldım...

-
- Orgazm!
- Total posts: 596
- Registered for: 2 years 7 months
Arkadaşlık sitelerinde şu cümleler görünür:

-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1874
- Registered for: 2 years 11 months
-
- Flört etmek
- Total posts: 37
- Registered for: 2 years 4 months
Ve ben de böyle bir deneyimden çok fazla duygu alırdım
-
- ön sevişme
- Total posts: 125
- Registered for: 1 year 10 months
Bu zor ve uzun bir yoldur.
Kocaya haber vermeden doğrudan karısına teklif etmek çok daha kolaydır. Başarılı bir sonuç alma şansı çok daha yüksek.
Her ne kadar kocanızı bu şekilde küçük düşürmek gibi bir amaç olsa da...
Kocaya haber vermeden doğrudan karısına teklif etmek çok daha kolaydır. Başarılı bir sonuç alma şansı çok daha yüksek.
Her ne kadar kocanızı bu şekilde küçük düşürmek gibi bir amaç olsa da...
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 56
- Registered for: 1 year 4 months
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 334
Eğer "Senin paran var ve ben onu becereceğim" sorusu sorulsaydı kesinlikle hayır. Bu durumda, inisiyatiften mahrum kalmış gibiyim, onu geçici olarak başka bir kişinin mülküne devrediyorum. Eğer soru anlamsal anlamda "mümkün mü?" şeklinde sorulsaydı, karar duruma göre değişirdi.
Paraya karşı hiçbir şeyim yok. Birisi sahip olmadığı bir şeyi istiyorsa, bu durumda değişimin bir dereceye kadar eşit olması gerekir
Paraya karşı hiçbir şeyim yok. Birisi sahip olmadığı bir şeyi istiyorsa, bu durumda değişimin bir dereceye kadar eşit olması gerekir
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 339
- Registered for: 1 year 4 months
Gergedanlardan veya aptallardan teklifler çıkıyor.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1011
- Registered for: 2 years 10 months
İlk karımla yaşadığımda geri teklif ettiler. Her şey para için başlamadı. Eşim ve ben o zamanlar öğrenciydik ve küçük bir kızımız vardı. Muhtemelen henüz iki yaşında bile değildi. Derslerimizi ciddi şekilde ihmal etmiştik, okuldan atılmakla tehdit ediliyordum, eşim de akademik izindeydi. Dedikleri gibi, tüm sorunlarımızı çözen öğretmenlerden biriyle cinsel ilişkiye girmek zorunda kaldı. Daha sonra, derslerimizi zaten hallettiğimiz ve bu konuda artık şaka yapmadığımız bir zamanda, o öğretmen de karıma para karşılığında seks teklif etti. Yeterli parayı ödemeye hazırdım ama karım reddetti.
- These users thanked the author Andrey Lukashov for the post:
- Ded
-
- Orgazm!
- Total posts: 610
Victor68, öyle değildi ama ben para teklif etti
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 7 Replies
- 2321 Views
-
Last post by Anadolu
-