Krch... Sadece birkaç saat önce tanımadığım bir adama tuvalet kabinindeki duvardaki bir delikten oral seks yaptım...
Bana ne oldu bilmiyorum ama uzun zamandır böyle bir uygulamayı düşünüyordum.
Ve... Şaşırtıcı bir şekilde hoşuma gitti)
Merakımdan dolayı bir şekilde plastik bir penis emdim, ancak canlı olan bana çok daha iyi, sıcak ve yumuşak geldi. Üzücü olan şey ise oral seksin bir dakikadan az sürmesi(
Acı verici bir hızla geldi ve sonra hızla ortadan kayboldu.
Bu arada, spermin tadı ilginç, iğrenç olduğunu söyleyemem. , ancak ağızda kötü bir tat kalıyor
Şimdi bu bağlantı aracılığıyla bir şey alıp almadığımdan endişeleniyorum
These users thanked the author RikiRrr for the post (total 2):
Krch... Sadece birkaç saat önce tanımadığım bir adama tuvalet kabinindeki duvardaki bir delikten oral seks yaptım... Bana ne oldu bilmiyorum ama uzun zamandır böyle bir uygulamayı düşünüyordum. Ve... Şaşırtıcı bir şekilde hoşuma gitti) Merakımdan dolayı bir şekilde plastik bir penis emdim, ancak canlı olan bana çok daha iyi, sıcak ve yumuşak geldi. Üzücü olan şey ise oral seksin bir dakikadan az sürmesi( Acı verici bir hızla geldi ve sonra hızla ortadan kayboldu. Bu arada, spermin tadı ilginç, iğrenç olduğunu söyleyemem. , ancak ağızda kötü bir tat kalıyor
Şimdi bu bağlantı aracılığıyla bir şey alıp almadığımdan endişeleniyorum 😅
[quote=RikiRrr post_id=361829 time=1713948726 user_id=24627] Şimdi bu kişi aracılığıyla bir şey alıp almadığımdan endişeleniyorum [/quote] Yüz pound aldım. İlk dişiniz düşer düşmez dörtnala doktora koşun!!! Ve sen henüz Bi değil, sıradan bir Pislikçisin! :deli:
[quote=Eustace post_id=361832 time=1713949091 user_id=21266] sıradan Pislik! [/quote]Daha hoşgörülü ol, daha hoşgörülü ol. Oral seks yapan adam, henüz ibne değil ama ileride))
RikiRrr: ↑24 Apr 2024, 11:52
Krch... Sadece birkaç saat önce tuvalet kabinindeki duvardaki bir delikten bir yabancıya oral seks yaptım...
Bana ne oldu bilmiyorum ama ben böyle bir uygulamayı çok uzun zamandır düşünüyordum.
Merakımdan dolayı bir şekilde plastik bir penis emdim, ancak canlı olan bana çok daha iyi, sıcak ve yumuşak geldi. Üzücü olan şey ise oral seksin bir dakikadan az sürmesi(
Bu arada, spermin tadı ilginç, iğrenç olduğunu söyleyemem. , ancak ağızda kötü bir tat kalıyor
[quote=RikiRrr post_id=361829 time=1713948726 user_id=24627] Krch... Sadece birkaç saat önce tuvalet kabinindeki duvardaki bir delikten bir yabancıya oral seks yaptım... Bana ne oldu bilmiyorum ama ben böyle bir uygulamayı çok uzun zamandır düşünüyordum. Ve... Şaşırtıcı bir şekilde hoşuma gitti) Merakımdan dolayı bir şekilde plastik bir penis emdim, ancak canlı olan bana çok daha iyi, sıcak ve yumuşak geldi. Üzücü olan şey ise oral seksin bir dakikadan az sürmesi( Acı verici bir hızla geldi ve sonra hızla ortadan kayboldu. Bu arada, spermin tadı ilginç, iğrenç olduğunu söyleyemem. , ancak ağızda kötü bir tat kalıyor
Şimdi bu bağlantı aracılığıyla bir şey alıp almadığımdan endişeleniyorum 😅 [/ quote] Hayır, zaten en altta umumi tuvalet var. n[size=85] [color=green]1 dakika sonra gönderilir 12 saniye:[/color][/size] [ quote=Deepface post_id=361834 time=1713949316 user_id=24532] [quote=Eustace post_id=361832 time=1713949091 user_id=21266] banal Pislikçi! [ /quote]Daha hoşgörülü ol, daha hoşgörülü ol, güle güle ibne değil ama ileride)) [/quote] Hayır, ben bir ibneyim, çok çok uzun zamandır kıçımdan sikildim ama hiçbir zaman umumi tuvalete eğilmedim ve bunu yapacağım.
Hayır, ben bir ibneyim, çok çok uzun zamandır kıçımdan sikildim, ama herkesin önünde
Ne dediğini duyuyor musun? Kendinize saygı duymuyorsunuz ama saygı duyulmasını istiyorsunuz. Eh, dürüst olmak gerekirse, bu iğrenç, sana bir şey söylemek bile iğrenç, çünkü herkes sana ibne diyor ve sen de bunu kabul ediyorsun.
These users thanked the author Derin yüz for the post:
[quote="pekala" post_id=361835 time=1713949633 user_id=20300] Hayır, ben bir ibneyim, çok çok uzun zamandır kıçımdan sikildim, ama herkesin önünde [/quote]Ne dediğini duyuyor musun? Kendinize saygı duymuyorsunuz ama saygı duyulmasını istiyorsunuz. Eh, dürüst olmak gerekirse, bu iğrenç, sana bir şey söylemek bile iğrenç, çünkü herkes sana ibne diyor ve sen de bunu kabul ediyorsun.
Hayır, ben bir ibneyim, çok çok uzun zamandır kıçımdan sikildim ama halkın önünde
sen ne dediğini duyuyor musun? Kendinize saygı duymuyorsunuz ama saygı duyulmasını istiyorsunuz. Eh, dürüst olmak gerekirse iğrenç, sana bir şey söylemek bile iğrenç, çünkü herkes sana ibne diyor ve sen de bunu kabul ediyorsun.
Dinle, Forumun diğer üyeleri gibi size asla gördüğümü ve asla görmeyeceğimi söylemeyeceğim, bu yüzden ne düşündüğünüz umurumda değil. Ben ibne kelimesini bir hakaret olarak değil, pasif bir rolde anal seks yapanlara verilen genel kabul görmüş bir isim olarak görüyorum.
These users thanked the author evet peki for the post:
[quote=Deepface post_id=361838 time=1713950033 user_id=24532] [quote="pekala" post_id= 361835 time=1713949633 user_id=20300] Hayır, ben bir ibneyim, çok çok uzun zamandır kıçımdan sikildim ama halkın önünde [/ quote]sen ne dediğini duyuyor musun? Kendinize saygı duymuyorsunuz ama saygı duyulmasını istiyorsunuz. Eh, dürüst olmak gerekirse iğrenç, sana bir şey söylemek bile iğrenç, çünkü herkes sana ibne diyor ve sen de bunu kabul ediyorsun. [/quote] Dinle, Forumun diğer üyeleri gibi size asla gördüğümü ve asla görmeyeceğimi söylemeyeceğim, bu yüzden ne düşündüğünüz umurumda değil. Ben ibne kelimesini bir hakaret olarak değil, pasif bir rolde anal seks yapanlara verilen genel kabul görmüş bir isim olarak görüyorum.
Hayır, ben bir ibneyim, çok çok uzun zamandır kıçımdan sikildim ama kamuoyu önünde
Ne dediğini duyuyor musun? Kendinize saygı duymuyorsunuz ama saygı duyulmasını istiyorsunuz. Eh, dürüst olmak gerekirse iğrenç, sana bir şey söylemek bile iğrenç, çünkü herkes sana ibne diyor ve sen de bunu kabul ediyorsun.
Dinle, Forumun diğer üyeleri gibi size asla gördüğümü ve asla görmeyeceğimi söylemeyeceğim, bu yüzden ne düşündüğünüz umurumda değil. Ben ibne kelimesini bir hakaret olarak değil, pasif bir rolde anal seks yapanlara verilen genel kabul görmüş bir isim olarak görüyorum.
Tamamen Rusça. kelimeyi yazın ve düzeltin
These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
[quote="pekala" post_id=361839 time=1713950724 user_id=20300] [quote=Deepface post_id= 361838 time=1713950033 user_id=24532] [ quote="peki" post_id=361835 time=1713949633 user_id=20300] Hayır, ben bir ibneyim, çok çok uzun zamandır kıçımdan sikildim ama kamuoyu önünde [/quote] Ne dediğini duyuyor musun? Kendinize saygı duymuyorsunuz ama saygı duyulmasını istiyorsunuz. Eh, dürüst olmak gerekirse iğrenç, sana bir şey söylemek bile iğrenç, çünkü herkes sana ibne diyor ve sen de bunu kabul ediyorsun. [/quote] Dinle, Forumun diğer üyeleri gibi size asla gördüğümü ve asla görmeyeceğimi söylemeyeceğim, bu yüzden ne düşündüğünüz umurumda değil. Ben ibne kelimesini bir hakaret olarak değil, pasif bir rolde anal seks yapanlara verilen genel kabul görmüş bir isim olarak görüyorum. [/quote] Tamamen Rusça. kelimeyi yazın ve düzeltin 👍
RikiRrr: ↑24 Apr 2024, 11:52
Krch... Sadece birkaç saat önce tuvalet kabinindeki duvardaki bir delikten bir yabancıya oral seks yaptım...
Bana ne oldu bilmiyorum ama ben böyle bir uygulamayı çok uzun zamandır düşünüyordum.
[quote=RikiRrr post_id=361829 time=1713948726 user_id=24627] Krch... Sadece birkaç saat önce tuvalet kabinindeki duvardaki bir delikten bir yabancıya oral seks yaptım... Bana ne oldu bilmiyorum ama ben böyle bir uygulamayı çok uzun zamandır düşünüyordum. Ve... Şaşırtıcı bir şekilde hoşuma gitti) Merakımdan dolayı bir şekilde plastik bir penis emdim, ancak canlı olan bana çok daha iyi, sıcak ve yumuşak geldi. Üzücü olan şey ise oral seksin bir dakikadan az sürmesi( Acı verici bir hızla geldi ve sonra hızla ortadan kayboldu. Bu arada, spermin tadı ilginç, iğrenç olduğunu söyleyemem. , ancak ağızda kötü bir tat kalıyor
Şimdi bu bağlantı aracılığıyla bir şey alıp almadığımdan endişeleniyorum 😅 [/ quote]
15 yaşındayım ve bir erkekle veya bir atla seks yapmayı denemek isterim, Moskovalıyım, biseksüelim ama daha eşcinselim ve hayvanları severim, bu yüzden bunu istiyorum.
Last post
15 yaşındayım ve bir erkekle seks yapmayı denemek istiyorum
18x5 yapay penisim var
20 yıldır
Nedense analdan hiç gelmedim, belki yanlış bir şey yapıyorumdur
Lütfen tecrübesi olan birine yardım edin
Yazın Özel Mesaj gönderin ve sizinle telgraf üzerinden...
Last post
Giderek daha fazla ibne var. Avrupa’da bir eşcinsel geçit töreni gördüm, onlar da polisler tarafından korunuyordu.
Kahretsin, korunmaya ihtiyacım var, yalnızım ve onlardan oluşan bir geçit töreni...
Bana öyle geliyor ki eski sevgilim baskın kadınları seviyordu, her zaman sadece benim inisiyatifimle tanıştığımızı yeni fark ettim. Yüzüne oturduğumda ve her zaman beni incitmek istemediğini, sadece...
Last post
Pasif değilim ve hükmetmeyi tercih ederim ama bazen birinin yüzüme oturup amımın tadını çıkarmama izin vermesini de isterim
Sanırım dün eşim beni aldattı. Arkadaşlarıyla bir kulüpte buluşuyorlar, sabah bir yere geliyorlar, içiyorlar, gürültü yapmamaya çalışıyorlar ve hemen hamama gidiyorlar. Uyandım ama göstermedim. Daha...
Last post
İlk üç satırı okudum. Sen aptal bir istismarcısın, tam bir Gandon’sun (hiç de değil). Uzun elbiseli bir boynuzlu...
Anneni seviyorsun ve annenin eteğinin altından asla çıkamayacaksın. Aptal enayi....