Muhtemelen herkes oral seks kurslarının olduğunu duymuştur. Genellikle orada oyuncaklar kullanarak eğitim veriyorlar.
Dolayısıyla bir soru ortaya çıktı. Çocuklar ve gençler bu tür kurslara katılabilir mi? Anladığım kadarıyla bu kanuna aykırı değil.
Kızınızı böyle bir kulübe gönderir misiniz?
Öğrenmek için asla erken değildir
-
Автор темыbir peri
- Penetrasyon
- Total posts: 257
- Registered for: 5 years 5 months
- Orientation: biseksüel
Öğrenmek için asla erken değildir
- These users thanked the author bir peri for the post (total 8):
- KseniaPony, Elena Lukina, Ded, nikolj202, Guguk kuşu, sağırlığın, Pol66, yıl1
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 52
- Registered for: 3 years 3 months
Re: Öğrenmek için hiçbir zaman erken değildir
Hayır, reşit olmayanlara oral seks öğretmemelisin; hatta bırak onların akranlarıyla birlikte öğrenmesine izin ver.
Ama cinsel eğitim de olmalı ve ben buna tamamen katılıyorum. Bütün bunlarla birlikte çocukların öğretmenlerinden ve ebeveynlerinden seks, zevkler ve sonuçları hakkında bilgi alması daha iyidir, böylece samimi hayata girerken en azından prezervatifin gerekli olduğunu bilirler. Cinsel eğitim çocukluktan itibaren başlamalı, farklı kompleksler başlamadan önce onlara tüm bunların gösterilmesi gerektiğini söylemiyorum ama her yaş için seks hakkında uygun dilde konuşmaları gerekiyor. Ve çocuklar büyüyüp herhangi bir sorunla karşılaştıklarında, en azından bunu ebeveynleri ve öğretmenleriyle tartışabilecekler... Herkesin nedenini ve neye ihtiyaç duyulduğunu zaten bildiği okul yıllarımı ve biyoloji derslerimi hatırlıyorum ama kelime penis herkesin kıkırdamasına ve kızarmasına neden olur. Bu böyle olmamalı...
Ama cinsel eğitim de olmalı ve ben buna tamamen katılıyorum. Bütün bunlarla birlikte çocukların öğretmenlerinden ve ebeveynlerinden seks, zevkler ve sonuçları hakkında bilgi alması daha iyidir, böylece samimi hayata girerken en azından prezervatifin gerekli olduğunu bilirler. Cinsel eğitim çocukluktan itibaren başlamalı, farklı kompleksler başlamadan önce onlara tüm bunların gösterilmesi gerektiğini söylemiyorum ama her yaş için seks hakkında uygun dilde konuşmaları gerekiyor. Ve çocuklar büyüyüp herhangi bir sorunla karşılaştıklarında, en azından bunu ebeveynleri ve öğretmenleriyle tartışabilecekler... Herkesin nedenini ve neye ihtiyaç duyulduğunu zaten bildiği okul yıllarımı ve biyoloji derslerimi hatırlıyorum ama kelime penis herkesin kıkırdamasına ve kızarmasına neden olur. Bu böyle olmamalı...
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
- Registered for: 2 years 9 months
- Orientation: heteroseksüel
Kurslar nerede, koşullar ve fiyatlar nedir?Shalenadivchyna: ↑11 Mar 2023, 13:58 Bu tür kursları 7 yıl önce tamamladım. 23 ağız okşama tekniğini, bir erkeğin erojen bölgelerinin haritasını ve hızlı bir erotik masaj seansını içeren eksiksiz bir oral seks kursu. Teori ve pratik vardı. 5 boğaz oral seks uygulaması dahil.
Sadece güzelce ve zevkle oral seks yapmayı öğrenmekle kalmadım, aynı zamanda yatakta da kendimi daha güvende hissetmeye başladım.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 79
- Registered for: 2 years 4 months
- Orientation: heteroseksüel
Moskova’da mezun oldum. Bin avronun biraz üzerinde bir maliyeti vardı ama bireysel derslerim vardı. Gruplar daha ucuz. Koçlar evli bir çifttir. Karı koca. Sınıflardaki atmosfer gayri resmidir. Her türlü sorunuza cevap veriyorlar ve her türlü isteğinizi dikkate alıyorlar.
- These users thanked the author çılgın kız for the post (total 3):
- Bay Hamsterrr, Fargal94, Pol66
-
- Penetrasyon
- Total posts: 273
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Uygulama nasıldı?Shalenadivchyna: ↑16 Mar 2023, 13:16 Moskova’da mezun oldum. Bin avronun biraz üzerinde bir maliyeti vardı ama bireysel derslerim vardı. Gruplar daha ucuz. Koçlar evli bir çifttir. Karı koca. Sınıflardaki atmosfer gayri resmidir. Her türlü sorunuza cevap veriyorlar, her türlü isteğinizi dikkate alıyorlar.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 408
alışılmadık bir konunymphet: ↑07 Dec 2021, 05:32 Herkes muhtemelen oral seks kurslarının olduğunu duymuştur. Genellikle orada oyuncaklar kullanarak eğitim veriyorlar.
Dolayısıyla bir soru ortaya çıktı. Çocuklar ve gençler bu tür kurslara katılabilir mi? Anladığım kadarıyla bu kanuna aykırı değil.
Kızınızı böyle bir kulübe gönderir misiniz?
-
- Penetrasyon
- Total posts: 263
- Registered for: 1 year 5 months
nimphet,
Eğer bu tür kurslardaysanız Yetişkin bir erkeğin penisini emmesi gerekiyorsa elbette içeri girmesine izin verilmeyecektir. Ve eğer bu bir yapay penisse, penis şeklinde olmadığı sürece belki olabilir.
Genel olarak bu tür şeyleri evde öğrenmek daha iyidir. Cinsel eğitim çocuklar bu çok önemli!
9 dakika 36 saniye sonra gönderildi:
niqk,
Buna cinsel eğitim denir! Doğru, çocuklara cinsel ilişkilerin utanılacak bir şey olmadığı öğretilmeli!
28 dakika 50 saniye sonra gönderildi:
Tania,
Kendiniz için mi yoksa çocuklar için mi ilgileniyorsunuz?
Çocuklara yönelik indirimlerin olması oldukça olası...
Ya da hatta özgür. Bu tür kurslarda eğitmenlik yapan erkeklerin bunun için para bile ödediğini varsayıyorum.
Örneğin, oral seks yapma konusunda reşit olmayanların üzerimde eğitim alması için para ödemeye hazırım.
Ve başkalarına da öğretmeye hazırım ücretsiz cinsel uygulamalar)
Eğer bu tür kurslardaysanız Yetişkin bir erkeğin penisini emmesi gerekiyorsa elbette içeri girmesine izin verilmeyecektir. Ve eğer bu bir yapay penisse, penis şeklinde olmadığı sürece belki olabilir.
Genel olarak bu tür şeyleri evde öğrenmek daha iyidir. Cinsel eğitim çocuklar bu çok önemli!
9 dakika 36 saniye sonra gönderildi:
niqk,
Buna cinsel eğitim denir! Doğru, çocuklara cinsel ilişkilerin utanılacak bir şey olmadığı öğretilmeli!
28 dakika 50 saniye sonra gönderildi:
Tania,
Kendiniz için mi yoksa çocuklar için mi ilgileniyorsunuz?
Çocuklara yönelik indirimlerin olması oldukça olası...
Ya da hatta özgür. Bu tür kurslarda eğitmenlik yapan erkeklerin bunun için para bile ödediğini varsayıyorum.
Örneğin, oral seks yapma konusunda reşit olmayanların üzerimde eğitim alması için para ödemeye hazırım.
Ve başkalarına da öğretmeye hazırım ücretsiz cinsel uygulamalar)
-
- Orgazm!
- Total posts: 610
- Registered for: 2 years 1 month
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post