shsh: ↑11 Jun 2024, 12:17
Ben senin işlerine karışmıyorum...
Sen karışmıyorsun ama konuyu ovuşturuyorsun. Ve eğer kişi bir konu hakkında konuşuyorsa, bu onun bir ilgisi olduğu anlamına gelir. Ya kişisel ya da resmi.
Ve bu çok can sıkıcı.
[quote=shsh post_id=380392 time=1718097463 user_id=23331] Ben senin işlerine karışmıyorum... [/quote]Sen karışmıyorsun ama konuyu ovuşturuyorsun. Ve eğer kişi bir konu hakkında konuşuyorsa, bu onun bir ilgisi olduğu anlamına gelir. Ya kişisel ya da resmi. Ve bu çok can sıkıcı.
Mart, senin aksine benim kuyruğum yok yani umurumda değil!! Gerginseniz günah var demektir!!... bunlar sizin sorununuz... Beklemediğiniz yere gitmemenizi tavsiye ederim..
[ref=#bf0000]Mart[/ref], senin aksine benim kuyruğum yok yani umurumda değil!! Gerginseniz günah var demektir!!... bunlar sizin sorununuz... Beklemediğiniz yere gitmemenizi tavsiye ederim..
[quote=Mart post_id=380348 time=1718085154 user_id=11571] Bir fetiş, kafanın üzerinde olduğu zamandır. Ayakta duruyorsan, o zaman "hıh!!!" [/quote] Ve eğer bir fetişin varsa, ayakkabı da giymen gerekiyor mu? kafanda mı?))
[quote=Viragom post_id=380955 time=1718225843 user_id=21665] [quote=Mart post_id=380348 time=1718085154 user_id= 11571] Fetiş, kafanın üzerinde olması demektir. Ayakta duruyorsan, o zaman "hıh!!!" [/quote] Ve eğer bir fetişin varsa, ayakkabı da giymen gerekiyor mu? kafanda mı?)) [/quote]47 beden mi? Üst kırmızı mı, alt beyaz mı? Fark etmez...
Anal seks yapanlara soru: İlk defa anal seksten hoşlandınız mı, yoksa alışmak ve ondan keyif almayı öğrenmek zaman mı aldı?
Last post
İlk sefer pek iyi değildi. Eğer gerçekten öyleyse, her şeyden önce beklenmedik bir durum ve ben istemedim. Ama ısrar etti ve aslında itirazlarıma pek aldırış etmedi. Onun: Neden pi’de bozuluyorsun......
23 yaşındayım, bir yıllık evliyim. Kocam üniversiteden mezun oldu ve şu anda askerde. Üniversiteden mezun olduktan sonra babamın işlettiği bir şirkette çalışıyorum. Kocam düğünden iki hafta sonra...
Last post
Bunu ne için, kovo için mi sıkıştırdın?(((
kovo için mi? ) için Tavo ). Buradaki kişi içerik üretmeye çalışıyor). Göz ucuyla konuya bakıyorsunuz ve sanki gerçek bir tartışma yaşanıyormuş gibi,...