Deri kıyafetli öğretmenlerin fotoğrafları

Röntgenciler burada toplanıyor!
Автор темы
Lybitem
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 51
Registered for: 2 years 4 months
 Deri kıyafetli öğretmenlerin fotoğrafları

Unread post by Lybitem »

:shamp: Deri kıyafetli güzel öğretmenler her zaman ilgimi çekmiştir. Ancak internette gerçek fotoğraf yok, yalnızca stüdyo fotoğrafları var. Bu nedenle öğretmenlerinizin, özellikle de deri kıyafetler giyenlerin gerçek fotoğraflarını buraya yayınlamayı öneriyorum. Belki bu fotoğrafın küçük bir geçmişi vardır.
Örneğin: 2016, bir çeşit seçmeli matematik öğretmeni.
https://i.postimg.cc/HLBXq7bX/IMG-20230517-150118.jpg
These users thanked the author Lybitem for the post (total 9):
Sibiryak89, Debaklakov, Ded, Audi, üniversite, Alex Alex, mega saniye, Fargal94, Artem877
Marion
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 180
Registered for: 2 years 1 month
Orientation: heteroseksüel
 Re: Deri kıyafetli öğretmenlerin fotoğrafları

Unread post by Marion »

Burada gerçek fotoğraflar bulamazsınız. Eski bir öğretmen olarak şunu söyleyebilirim. Çalışmak için deri giymiyoruz.
Ded
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1065
Registered for: 2 years 11 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Ded »

Marion, Ama ne olursa olsun! Bir öğretmen her zaman her öğrencinin hayalidir! Özellikle bu fotoğraftaki kadar güzel ve parlak olanı!
These users thanked the author Ded for the post (total 2):
Kral Kuş, Serg_A
Kral Kuş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1371
Registered for: 2 years 8 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Kral Kuş »

Çocuklarımın okuduğu okulu ziyaret ettim. Orada çok güzel öğretmenler vardı. Bazıları bir eğitim kurumuna uygun giyinmiş olmalarına rağmen gerçekten boynumu ürpertiyordu. Ama özellikle biri dikkat çekti; sıradan kıyafetler içinde sanki çıplakmış gibi görünmek gibi nadir bir yeteneğe sahipti. Oyuncu Sophie Marceau’yu 2000’li yılların filmlerinden birinde (adını şimdi hatırlamıyorum) canlandırın, ne demek istediğimi anlayacaksınız. Kalçadan yürümek, zarafet, zarafet ve genel olarak ayaklarınızı yerden kesen seksin kokusu. Daha sonra onun tarih öğrettiğini ve dans etmekten hoşlandığını öğrendim. Sanırım lise öğrencileri ona deli oluyordu.

26 dakika 7 saniye sonra gönderilir:
Marion: 26 May 2023, 17:49 Burada gerçek fotoğraflar bulamazsınız. Eski bir öğretmen olarak şunu söyleyebilirim. Çalışmak için deri giymeyiz.
Ve eğer bu bir sır değilse: Okula giderken genellikle ne giyerdiniz? Demek istediğim, işe ne zaman gideceğim.
These users thanked the author Kral Kuş for the post:
Fargal94
Yün
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1868
Registered for: 3 years

Unread post by Yün »

Peki ya öğretmenler? Sıradan kadınlar, hatta bazen çıplak)

https://i121.fastpic.org/big/2023/0527/ ... d2cecc.jpg
Kral Kuş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Bolbol: 27 May 2023, 07:24 Peki ya öğretmenler? Sıradan kadınlar, hatta bazen çıplak)

https://i121.fastpic.org/big/2023/0527/ ... d2cecc.jpg
Тоже, походу модель.
Marion
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Unread post by Marion »

Kral Zogu: 27 May 2023, 06:33 Ve eğer bu bir sır değilse: Okula giderken genellikle ne giyerdiniz? Yani ne zaman çalışılacağını kastediyorum.
Bu bir sır değil. Sıradan gri bir elbisem vardı. Yeşil kılıf elbise. Ve bir şey daha; sade siyah jarse, üzerime ikinci bir deri gibi oturdu. Üzerine kırmızı rugan bir kayış ekledim. Sanırım adamlar hoşuna gitti). Ama yine de diğer iş kıyafetleri gibi dizlerimi örtüyordu. Ama bir de deri elbisem vardı. Önü bağcıklı, mini etekli kolsuz üst. Dans etmek için kulübe giydim)). Okula giderken böyle bir şey giymeyi asla hayal etmezdim.
sıradan kıyafetlerle sanki çıplakmış gibi görünmek gibi nadir bir yeteneğe sahipti. Oyuncu Sophie Marceau’yu 2000’li yılların filmlerinden birinde düşünün (adını şimdi hatırlamıyorum), ne demek istediğimi anlayacaksınız.
Bu, "İstiyor musun, istemiyor musun?" filmi. Harika bir film bu arada. İfade oradan alınmıştır.
Bolbol: 27 May 2023, 07:24 Peki ya öğretmenler? Hatta sıradan kadınlar bazen soyunurlar)
Tek bir öğretmen böyle bir fotoğrafı herkesin görmesi için yayınlamaya cesaret edemez. Ne Rusya’da ne de Avrupa’da. Çünkü birkaç gün sonra kurt cezasıyla kovulacak. Rusya’da spor mayolarıyla fotoğraflarını sosyal ağlarda paylaşan kadın öğretmenleri kovmaya çalıştılar. İsimlerini biliyorum ama burada gevezelik etmeyeceğim, zaten çok acı çektiler.
These users thanked the author Marion for the post (total 5):
Kral Kuş, Beluga, Geçit, Zorba Carrie, Sibiryak89
Автор темы
Lybitem
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 51
Registered for: 2 years 4 months

Unread post by Lybitem »

Marion: 26 May 2023, 17:49 Burada gerçek fotoğraflar bulamazsınız. Eski bir öğretmen olarak şunu söyleyebilirim. Çalışmak için deri giymiyoruz.
Çalışmak için hiç deri giymiyor musunuz? Az önce bu şekilde giyinen bazı öğretmenler gördüm.
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5139
Registered for: 2 years

Unread post by Zorba Carrie »

Cilt farklıdır. Muhtemelen herkes bayanlarda diz altı sıkıcı etekli kruvaze deri ceketler görmüştür? Kesinlikle aseksüel. Oldukça mütevazı bir öğretmen kıyafeti. Yani bu IMHO derisi ile ilgili değil.
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 3):
Kral Kuş, Beluga, Serg_A
Bardak
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 119

Unread post by Bardak »

Bu en büyük zayıflık, seks sırasında penise doğrudan komut veren bir öğretmeni becermek
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Hangi nesneyi siktiğinin bir önemi var mı? Orada bir fizik öğrencisi, bir kimya öğrencisi... Hayır?
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 3):
Geçit, Serg_A, Fargal94
Kral Kuş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Hooligan Carrie: 27 May 2023, 17:31 Hangi nesneyi becereceğiniz önemli mi? Orada bir fizik bölümü var, bir kimya bölümü var.... Hayır?
Bu soru hiçbir zaman gündeme gelmedi... Bu bir uzmanlık meselesi değil, diğer konular veri. Bu durumda daha çok fantezilerden bahsettiğimiz için öncelikle görünüş belirleyici oluyor.
Marion: 27 May 2023, 11:32Benim de deri bir kıyafetim vardı. Önü bağcıklı, mini etekli kolsuz üst. Dans etmek için kulübe giydim)). En kötü kabusumda okula böyle bir şey giyeceğimi hayal bile edemezdim.
İşte bu yüzden öğrenciler, sahtekarlıkla ya da sahtekarlıkla kulübe girip nasıl olduğunu gördüler. en sevdikleri öğretmenleri kısa deri eteğini salladı :roll:
These users thanked the author Kral Kuş for the post (total 2):
Geçit, Serg_A
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Kral Zogu: 27 May 2023, 17:45 Bu bir uzmanlık meselesi değil, diğer veriler.
Peki, bana söyleme)) Diğer tüm şeyler eşit olmak... Örneğin, bir İngilizce öğretmeni cinsel ilişki anında ah, evet diye bağırarak yetenek katabilir))) Ve bir kimyagerin kilitli kendi laboratuvarı vardır. Bir fizik öğretmeni için esneme iyi olabilir ama ofisindeki bir biyoloji öğretmeni için köşedeki sırıtan iskelet korkutucu ve adrenalin katıyor))))
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 5):
Kral Kuş, Geçit, Serg_A, Alex Alex, Fargal94
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 3 months

Unread post by Nikk »

Hooligan Carrie, zengin bir hayal gücün var! Ama kendisi bir öğretmen değil. Kazara...
These users thanked the author Nikk for the post:
Zorba Carrie
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Öğretmen... Hepimiz bu hayatta birilerinin öğretmeniyiz. Dedikleri gibi, "kimse arkadaşın değil, kimse kardeşin değil, ama herkes senin öğretmenindir")
Benim de bir fantezim var - evet...Ben de korkuyorum :göz kırp:
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 4):
Geçit, Kral Kuş, Sibiryak89, Fargal94
Kral Kuş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Hooligan Carrie: 27 May 2023, 22:09 Benim de bir hayalim var - evet...Ben de korkuyorum :wink:
Bazı kızların dediği gibi: "kendi arzularından korkma, benim arzularımdan kork!"
Marion: 27 May 2023, 11:32 En kötü kabusumda bunu okula giderken asla giymeyi hayal etmezdim.
Neden korkutucu bir şekilde? Çok hoş bir rüya olacağını düşünüyorum. Hatta belki erotik :wink:
Zorba Carrie
Marion
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Unread post by Marion »

Lybitem, Hooligan Carrie, okulda uzun süre çalıştım, çok da uzun sürmedi. Belki de o zamanlar moda, iş elbiselerinde deriyi dikte etmiyordu, ancak deri trenddeydi. Çocuklarım okuldayken veli-öğretmen toplantılarına ve diğer etkinliklere gittim ve öğretmenlerin kıyafetlerinde de herhangi bir deri parça fark etmedim. Ancak tartışmıyorum: bir yerde ve bir zamanda bu pekâlâ olmuş olabilir.
Neden korkutucu? Çok hoş bir rüya olacağını düşünüyorum. Hatta erotik bir rüya da olabilir :wink:
Benim için değil, katılmak isteyenler için erotik bir rüya olur bu. o benim yanımda (bir rüyanın tiyatro prodüksiyonuna benzer bir şey olduğunu hayal edip hayal edersen). Bazı insanların, özellikle de topluluk önünde sık sık konuşanların, kalabalığın önünde çıplak olduklarını hayal ettiklerini biliyorum. Ve bu tür rüyalara hoş denemez.
These users thanked the author Marion for the post (total 3):
Zorba Carrie, Kral Kuş, Sibiryak89
Kral Kuş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Marion: 28 May 2023, 09:38 Benim için değil, benim dışımda katılacak olanlar için erotik bir rüya olur (eğer hayal kurarsanız ve rüyanın tiyatro yapımı gibi bir şey olduğunu hayal ederseniz). Bazı insanların, özellikle de topluluk önünde sık sık konuşanların, kalabalığın önünde çıplak olduklarını hayal ettiklerini biliyorum. Ve bu tür rüyalara hoş denemez.
Bu tür içerik hayallerinize (belki de sizin forumunuza?) girmeyi ve bunu gerçekleştirmeye çalışmayı çok isterim. senin için olabildiğince keyifli :roll:
Marion
Marion
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Unread post by Marion »

Kral Zogu: 28 May 2023, 11:36 Bu tür içerik hayallerinize (belki de sizin forumunuza?) girmeyi ve bunu sizin için mümkün olduğunca keyifli hale getirmeye çalışmayı çok isterim :roll:
"Hayır, muhteşem".
These users thanked the author Marion for the post:
Sibiryak89
Diktatör
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 282
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by Diktatör »

Marion: 26 May 2023, 17:49 Burada gerçek fotoğraflar bulamazsınız. Eski bir öğretmen olarak şunu söyleyebilirim. İşe deri giyerek gitmeyiz.
Evet, okulda okuduğum on yıl boyunca öğretmenlerin deri aksesuar taktığını hiç görmedim. Tabii ki deri paltolar (70’lerde modaydı), ayakkabılar ve botlar hariç.
Marion
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Unread post by Marion »

Diktatör: 30 May 2023, 14:51 Elbette deri montlar hariç
O yıllarda bir deri montun öğretmen maaşlarının ne kadara mal olabileceğini anlamaya çalışıyorum. ... Çünkü satılan mağazalarda bulunmuyor. Tıpkı koyun derisi paltolar gibi. Kim bilir, müşteriye mağazanın maliyetini ödemek için kuru temizlemecilerde "kayboldular", sonra her şey tanıdıklardan ikinci el mağazalara geçti (elbette 70’leri hatırlamıyorum ama 70’lerin sonunu gördüm) Okulda okurken sendika). Ancak gerçekte bu tür şeyler o zaman bile bir araba kadar maliyetlidir. 80’lerin sonlarında bir lise öğrencisi için iyi deri çizmeler 120 rubleden başlıyordu (eğer yakalayacak kadar şanslıysanız Yugoslavya veya Romanya). Osuruklar arasındaki gerçek olanlar daha da pahalıydı; bir öğretmenin yaklaşık iki aylık maaşı. Kızlar için kot pantolonlar, özellikle de nadir renkler, genellikle aşırı derecede pahalıydı.
Sibiryak89
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644
Registered for: 4 years 5 months

Unread post by Sibiryak89 »

Marion: 30 May 2023, 18:03
Tabii ki deri montlar hariç
Deri bir montun öğretmen maaşlarının ne kadar alabileceğini anlamaya çalışıyorum o yıllarda maliyet... Çünkü mağazalarda satılmıyordu. Tıpkı koyun derisi paltolar gibi. Kim bilir, müşteriye mağazanın maliyetini ödemek için kuru temizlemecilerde "kayboldular", sonra her şey tanıdıklardan ikinci el mağazalara geçti (elbette 70’leri hatırlamıyorum ama 70’lerin sonunu gördüm) Okulda okurken sendika). Ancak gerçekte bu tür şeyler o zaman bile bir araba kadar maliyetlidir. 80’lerin sonlarında bir lise öğrencisi için iyi deri çizmeler 120 rubleden başlıyordu (eğer yakalayacak kadar şanslıysanız Yugoslavya veya Romanya). Osuruklar arasındaki gerçek olanlar daha da pahalıydı; bir öğretmenin yaklaşık iki aylık maaşı. Kızlar için kot pantolonlar, özellikle de nadir renkler, genellikle aşırı derecede pahalıydı.
Enstitüde öğretmenler deri giyiyordu, İçişleri Bakanlığı’nın bayan vekili (siyasi) subay) kırmızı deri ceket giymişti, komiser lakaplıydı, tarihçi Nelya deri etek giyiyordu ve kesinlikle uzun değildi, erkekler deri ceket giyiyordu, tabii, ne SSCB döneminde ne de sonrasında herhangi bir yasak yoktu, ben şimdi nasıl olduklarını bilmiyorum🤔
Marion
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Unread post by Marion »

Sibiryak89: 30 May 2023, 18:20 Enstitüde öğretmenler deri şeyler giyiyordu, İçişleri Bakanlığı milletvekili bayan (siyasi memur) kırmızı deri ceket giyiyordu, ona komiser diyorlardı, tarihçi Nelya da deri etek giyiyordu
Peki nedir bu, askeri enstitü falan mı? Anladığım kadarıyla okuldan bahsediyoruz... Kimin kocalarının, generallerinin, albaylarının, astsubaylarının nereden bir şey sürüklediğini asla bilemezsiniz. Sıradan öğretmenler Sovyet döneminde bunu maaşlarından satın almıyorlardı.
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Marion: 30 May 2023, 18:31
Enstitüde öğretmenler deri şeyler giyiyordu, İçişleri Bakanlığı milletvekili bayan (siyasi memur) kırmızı deri ceket giyiyordu, ona komiser diyorlardı, tarihçi Nelya da deri etek giyiyordu
Yani burası askeri bir enstitü mü yoksa? Anladığım kadarıyla okuldan bahsediyoruz... Kimin kocalarının, generallerinin, albaylarının, astsubaylarının nereden bir şey sürüklediğini asla bilemezsiniz. Sıradan öğretmenler bunu Sovyet döneminde maaşlarından satın almazlardı.
Her şey oldu ve öğrenciler, ebeveynlerinin "alabileceği" şeyleri getirdiler, öyle değil bir hediye, mağazadakinden biraz daha pahalı aldılar ama kesinlikle osuruktan daha ucuz😊
Marion
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Unread post by Marion »

Sibiryak89: 30 May 2023, 18:36 Her şey oldu ve öğrenciler ebeveynlerinin "alabileceği" şeyler getirdiler
Çok az sayıda seyahat eden öğrenci vardı ve hepsi de sahip değildi. böyle ebeveynler. Yarışmalar için Polonya’ya gittim ve sadece sakız ve tayt getirecek kadar param vardı.
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Marion: 30 May 2023, 18:44
Her şey oldu ve öğrenciler ebeveynlerinin "alabileceği" şeyler getirdiler
Çok az sayıda seyahat eden öğrenci vardı ve herkesin böyle ebeveynleri yoktu. Yarışmalar için Polonya’ya gittim ve sadece sakız ve tayt getirecek kadar param vardı.
Milli takımdaydım, beni tepeden tırnağa giydirdiler Çekoslovakya takım elbise ve Adidas eşofman + spor ayakkabılar, şortlar, tişörtler, çoraplar. Gidenler takas için oraya götürüldü, tekrar satışa sunuldu🤔
Maxut
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 24
Registered for: 2 years 9 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Maxut »

Lybitem, ne kadar genç ve çekici :oops :
Marion
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Unread post by Marion »

Sibiryak89, Tamam, itiraf ediyorum, spor ayakkabılarım vardı. Bir de Alman Arena şirketinden bir çanta. Basf da birkaç kaset getirdi. Ama ben resmi takımda değildim, sadece gençlerin eğlencesiydi. Sadece birkaç kişi sizinki gibi güzelliklere sahip oldu ve ayrıca sürekli seyahat edenler ve aslında sizin gibi "ticaret cirosu" ile uğraşanlar - sadece küçük ölçekli bir saçmalık. Ancak azınlık vardı. Ve okul öğretmenlerine dönersek, en hafif deyimle, mali açıdan her zaman pek iyi durumda değillerdi. Eskiden yurt dışına turist olarak bile çıkmıyorlardı. Teyzeler elbiselerini evde oturarak makinelerinde diktiler. Ve iş zor. Bildiğim kadarıyla özellikle 90’lı yıllarda ve şimdi.
Sibiryak89
kadınköle
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 386
Registered for: 1 year 11 months

Unread post by kadınköle »

Marion: 26 May 2023, 17:49 Biz deriyle çalışmaya gitmiyoruz.
Git ve nasıl. Ve bunun için teşekkür ederim.
Oyuncu-2
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 42
Registered for: 1 year 9 months

Unread post by Oyuncu-2 »

Daha çok bir çeşit öğrenciye benziyor.
Deri giyen herhangi bir öğretmen hatırlamıyorum. İşte bu. Üniversitelerde bile görmedim.
Yazın kısa etek ve hafif bir bluz giymeyi tercih ederim.
alexey.bro
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 923
Registered for: 1 year 6 months

Unread post by alexey.bro »

Delicesine güzel, deri giyen çok heyecan verici kadınlar :oops:
Tiffany1986
Göz teması kurmak
Total posts: 2
Registered for: 1 year 6 months

Unread post by Tiffany1986 »

15. Fortes fortuna iuvat - Kader cesurlara yardım eder
fil
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 19
Registered for: 11 months

Unread post by fil »

Gerçek fotoğrafların olmayacak olması üzücü.
Okulda şimdi hatırladığım kadarıyla ateşli bir İngiliz kızı vardı, göğüsleri 3 beden, kocaman bir kalça ve mükemmel bir bel.
Onu hatırlardım))
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Podsmatrivanie”