Gösteriş yapmayı sevenler gerçek hayat hikayeleri!

Birisi gösteriş yapmayı sever...
Kubanoid
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 39
Registered for: 2 years 1 month
Orientation: heteroseksüel
 Re: Gösteriş yapmayı sevenler gerçek hayat hikayeleri!

Unread post by Kubanoid »

Bir hikaye var. Ailem ve ben kaplıcalara gittik. Bölgede birkaç yüzme havuzu var, biri sadece yüzmek için büyük, diğeri çocuklar için ve üçüncüsü ise çeşitli "cazibe merkezlerine" sahip küçük bir havuz. Mesela havuzun üstünde öyle çalışmalar var, bir düğmeye basıyorsunuz ve sırt masajı gibi güçlü bir jet üzerinize uçuyor. Ayrıca duvarlardan ve yerden jakuzideki gibi jetler ve tabiri caizse suyun içinde iki şezlong vardı. Siz de uzanıyorsunuz, bir düğmeye basıyorsunuz ve şezlongun altından vücudunuzun her yerinde hoş baloncuklar çıkıyor. Ama en ilginç şey duvardaki demir direksiyon simidine benzeyen şey, sapın direksiyon simidine çok benzemesi. Düğmelere basıyorsunuz ve öyle bir akış var ki, tutmazsanız akıntıya kapılacaksınız. Ve erkek olmama rağmen orada bu baskıdan büyük bir heyecan duydum. Kimse yoksa mayomu indirip akışın tadını çıkarıyorum. İşte burada. Orada bir de kız vardı. Resepsiyonda yollarımız kesişti ve aynı anda ailelerimiz de geldi. Birbirimize baktık ve ben ona eğlenmek için göz kırptım. Bu arada benden 2 yaş büyük, yöneticiler yaşını sorunca duydum. Daha sonra kız kardeşim şezlongda yatıyor, sırtına sürmek istiyor, ben sürüyorum ve aynı zamanda kıçına bakıyorum, bu külotun deliğini ne kadar yetersiz kapattığına bakıyorum. Güzel kıçının girişini neredeyse görebiliyorsunuz. Bitirdikten sonra bir sonrakine oturdum ve bu kızın yanına yani aralarında oturuyordum. Başını bana doğru çevirip sırtına da sürmemi istiyor, tamam diyorum, sürmeye başlıyorum ve sonra “ lütfen onun poposuna da sürer misin?” diyor. Hemen kız kardeşime baktım, bunu bilerek. duymuştu. Bakıyorum, gülümsüyor ve hadi ovalayalım der gibi başını salladı. Ve ben burada bu su şezlongunda yatıyorum ve o havuza geliyor. O güçlü boruya doğru yüzerek onu çalıştırır ve bir süre daha yaklaşmaya çalışır. Bakıyorum, gözleri dönüyor, ağzı hafifçe açılıyor. Ve penisim zaten ereksiyon halinde. "Harika bir şey, değil mi?" diyorum. O da "evet, harika, çok güzel" diye yanıtlıyor. Bir de aşağıdan damlayan bir su altı dükkanı vardı, kadınlar sık ​​sık orada takılırdı))) ve ben de "burası daha da güzel" diyorum. Yüzüyor, oturuyor, ben de yanına oturuyorum, düğmeye basıyorum. Su akıntıları görünmeye başladı ve biz de onlardan birine indik. Oturur oturmaz kazara hafifçe inledi ve bunun gerçekten iyi hissettirdiğini söyledi. Daha sonra yüzmek istediğini söylüyor, kalkıyor ve biraz dümdüz yürümek ve ayağa kalkmak yerine biraz sağa doğru hareket ediyor ve kıçıyla üzerime oturduğu ortaya çıkıyor. Oraya oturdum ve mastürbasyon yapmak için tuvalete gittim. Dışarı çıkıyorum, kapının önünde duruyor, korsajı çözmeme yardım et diyor, yanlış ipliği çektiğini ve yanlışlıkla daha sıkı çektiğini söylüyorlar. Ve az önce bitirdim, sikim düşmedi, baktım, başını eğdi, anlaşılan fark etmiş. Hatta böyle durduğum için kendimi biraz tuhaf hissediyorum. Çözmeyi kolaylaştırmak için arkamda duruyorum ve yine kıçıyla bana dokundu, biraz daha ilerliyorum, yine bana yaklaşıyor ve poposuyla bana dokunuyor. Penis tekrar sertleşti. Artık umurumda değil, sana baskı yapacağım. Sik zaten çöreklerin arasında. Sonunda çözdüm ama o tutmadığı için bıraktım ve yere düştü. Kaltak dizlerini bükmeden eğildi ve köpek gibi durup bana yapışarak onu almak için hiç acelesi yoktu. Sonra göğüsleri çıplak halde bana dönüyor ve teşekkür ediyor. Ve ben orada huşu içinde duruyorum, ikinci kez falan mastürbasyon yapıyorum. Tuvalete gidiyorum ve "Bekle, çabuk içeri gireyim" diye bağırdığını duyuyorum. Benimle tuvalete geliyor, oturuyor ve işemeye başlıyor. Onun önünde duruyorum, göğüslerine bakıyorum, ses geliyor. akarsular onu çok heyecanlandırıyor, bir eliyle penisime dokunmaya başlıyor, sonra çıkarıp kendine doğru çekiyor, sıçıyor ve emiyor. muhteşem, düzgün bir şekilde dövülmüş kedisi öyle ayağa kalktı, şimdi oturacağını düşündüm ama emmeye devam etti, elbette uzun süre beklemesine gerek kalmadı. Boşaldığımı anlayınca aniden altıma yönlendirdi. Gerçekten ağzını doldurmayı bekliyordum ama sonunda her şeyi tuvalete sifonu çektim. Dudaklarını siliyor ve "Bu arada, kaç yaşındasın?" diye soruyor. 18, 19?" 16 diyorum, bana öyle bir şaşkınlıkla baktı ki "ne kadar????" Tekrar tekrar ediyorum, "genel olarak 18 görünüyorsun" diye yanıtlıyor, sonra gözlerimin içine bakıyor hatta bir çeşit korkuyla, lanet olsun, afedersiniz diyor ve tuvaletten aynı çıplak şekilde koşuyor ve ben orada sikim emilmiş, kapı açık oturuyorum ve sanırım bu oldu.
These users thanked the author Kubanoid for the post (total 4):
Onizm, VoVa09, Fedor36, Fargal94
Alexey.agritsky
İlgi gösteriliyor
Total posts: 5
Registered for: 1 year 10 months

Unread post by Alexey.agritsky »

Zevkle okudum
Onizm
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 558
Registered for: 3 years 1 month
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Onizm »

Kubanoid: 27 Jul 2023, 14:49 Bir hikaye var. Ailem ve ben kaplıcalara gittik. Bölgede birkaç yüzme havuzu var, biri sadece yüzmek için büyük, diğeri çocuklar için ve üçüncüsü ise çeşitli "cazibe merkezlerine" sahip küçük bir havuz. Mesela havuzun üstünde öyle çalışmalar var, bir düğmeye basıyorsunuz ve sırt masajı gibi güçlü bir jet üzerinize uçuyor. Ayrıca duvarlardan ve yerden jakuzideki gibi jetler ve tabiri caizse suyun içinde iki şezlong vardı. Siz de uzanıyorsunuz, bir düğmeye basıyorsunuz ve şezlongun altından vücudunuzun her yerinde hoş baloncuklar çıkıyor. Ama en ilginç şey duvardaki demir direksiyon simidine benzeyen şey, sapın direksiyon simidine çok benzemesi. Düğmelere basıyorsunuz ve öyle bir akış var ki, tutmazsanız akıntıya kapılacaksınız. Ve erkek olmama rağmen orada bu baskıdan büyük bir heyecan duydum. Kimse yoksa mayomu indirip akışın tadını çıkarıyorum. İşte burada. Orada bir de kız vardı. Resepsiyonda yollarımız kesişti ve aynı anda ailelerimiz de geldi. Birbirimize baktık ve ben ona eğlenmek için göz kırptım. Bu arada benden 2 yaş büyük, yöneticiler yaşını sorunca duydum. Daha sonra kız kardeşim şezlongda yatıyor, sırtına sürmek istiyor, ben sürüyorum ve aynı zamanda kıçına bakıyorum, bu külotun deliğini ne kadar yetersiz kapattığına bakıyorum. Güzel kıçının girişini neredeyse görebiliyorsunuz. Bitirdikten sonra bir sonrakine oturdum ve bu kızın yanına yani aralarında oturuyordum. Başını bana doğru çevirip sırtına da sürmemi istiyor, tamam diyorum, sürmeye başlıyorum ve sonra “ lütfen onun poposuna da sürer misin?” diyor. Hemen kız kardeşime baktım, bunu bilerek. duymuştu. Bakıyorum, gülümsüyor ve hadi ovalayalım der gibi başını salladı. Ve ben burada bu su şezlongunda yatıyorum ve o havuza geliyor. O güçlü boruya doğru yüzerek onu çalıştırır ve bir süre daha yaklaşmaya çalışır. Bakıyorum, gözleri dönüyor, ağzı hafifçe açılıyor. Ve penisim zaten ereksiyon halinde. "Harika bir şey, değil mi?" diyorum. O da "evet, harika, çok güzel" diye yanıtlıyor. Bir de aşağıdan damlayan bir su altı dükkanı vardı, kadınlar sık ​​sık orada takılırdı))) ve ben de "burası daha da güzel" diyorum. Yüzüyor, oturuyor, ben de yanına oturuyorum, düğmeye basıyorum. Su akıntıları görünmeye başladı ve biz de onlardan birine indik. Oturur oturmaz kazara hafifçe inledi ve bunun gerçekten iyi hissettirdiğini söyledi. Daha sonra yüzmek istediğini söylüyor, kalkıyor ve biraz dümdüz yürümek ve ayağa kalkmak yerine biraz sağa doğru hareket ediyor ve kıçıyla üzerime oturduğu ortaya çıkıyor. Oraya oturdum ve mastürbasyon yapmak için tuvalete gittim. Dışarı çıkıyorum, kapının önünde duruyor, korsajı çözmeme yardım et diyor, yanlış ipliği çektiğini ve yanlışlıkla daha sıkı çektiğini söylüyorlar. Ve az önce bitirdim, sikim düşmedi, baktım, başını eğdi, anlaşılan fark etmiş. Hatta böyle durduğum için kendimi biraz tuhaf hissediyorum. Çözmeyi kolaylaştırmak için arkamda duruyorum ve yine kıçıyla bana dokundu, biraz daha ilerliyorum, yine bana yaklaşıyor ve poposuyla bana dokunuyor. Penis tekrar sertleşti. Artık umurumda değil, sana baskı yapacağım. Sik zaten çöreklerin arasında. Sonunda çözdüm ama o tutmadığı için bıraktım ve yere düştü. Kaltak dizlerini bükmeden eğildi ve köpek gibi durup bana yapışarak onu almak için hiç acelesi yoktu. Sonra göğüsleri çıplak halde bana dönüyor ve teşekkür ediyor. Ve ben orada huşu içinde duruyorum, ikinci kez falan mastürbasyon yapıyorum. Tuvalete gidiyorum ve "Bekle, çabuk içeri gireyim" diye bağırdığını duyuyorum. Benimle tuvalete geliyor, oturuyor ve işemeye başlıyor. Onun önünde duruyorum, göğüslerine bakıyorum, ses geliyor. akarsular onu çok heyecanlandırıyor, bir eliyle penisime dokunmaya başlıyor, sonra çıkarıp kendine doğru çekiyor, sıçıyor ve emiyor. muhteşem, düzgün bir şekilde dövülmüş kedisi öyle ayağa kalktı, şimdi oturacağını düşündüm ama emmeye devam etti, elbette uzun süre beklemesine gerek kalmadı. Boşaldığımı anlayınca aniden altıma yönlendirdi. Gerçekten ağzını doldurmayı bekliyordum ama sonunda her şeyi tuvalete sifonu çektim. Dudaklarını siliyor ve "Bu arada, kaç yaşındasın?" diye soruyor. 18, 19?" 16 diyorum, bana öyle bir şaşkınlıkla baktı ki "ne kadar????" Tekrar tekrar ediyorum, "genel olarak 18 görünüyorsun" diye yanıtlıyor, sonra gözlerimin içine bakıyor hatta bir çeşit korkuyla, lanet olsun, kusura bakmayın diyor ve aynı şekilde çıplak bir şekilde tuvaletten çıkıyor. Ben de orada sikimi emmiş, kapı açık halde oturuyorum ve sanırım bu oldu .
Heyecan verici ve ilgi çekici....
These users thanked the author Onizm for the post:
seksforumu_
Ivan.Kirillov
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1765
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by Ivan.Kirillov »

These users thanked the author Ivan.Kirillov for the post:
Ded
Zenit
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 19
Registered for: 1 year 7 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Zenit »

Scromnaja, İyi günler, seni gerçekten görmek istiyorum. çıplak olarak.
These users thanked the author Zenit for the post (total 2):
alexey.bro, seksforumu_
Kalyaev
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 355
Registered for: 1 year 8 months

Unread post by Kalyaev »

Bir hikaye vardı... Ama daha çok arkadaşımla benim yabancıların önünde nasıl çıplak kaldığımızla ilgili)
Bu benim bir arkadaşım olduğu anlamına geliyor. Yaz mevsimiydi ve bir de altı tekerlekli araç vardı)
Ve doğaya çıkmak istediğimize karar verdik. Yerel tarlaları, ormanları ve açıklıkları dolaştıktan sonra bir açıklık bulduk ve cinsel ilişkiye girebileceğimize karar verdik)
Genel olarak eylemi tamamladıktan sonra çıplak duruyorum, amımı yıkıyorum, arkadaşım yürüyor yakınlarda çıplak, çiçeklere bakıyor ve meyvelere bakıyor... Ve motorun gürültüsünü duydum ve sanki çok uzaktaydı ve büyük olasılıkla tarladaki bir traktördü. Ve bu düşünce sona erdiğinde, virajın arkasından bir tümsek, beşikli bir Ural dışarı çıktı ve üzerinde kasklı bir adam ve bir kadın ya da her ikisi de adam vardı, hatırlamıyorum ve yanımızdan geçip gittiler. orta yaya yolu.
Keşke arabaya atlayabilseydim... Amımı yıkarken dondum ve kız arkadaşım çalılığın yanında durup dondu. Motosiklet çalılıkların arasında kaybolduğunda uyandık)
These users thanked the author Kalyaev for the post:
Fargal94
alexey.bro
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 923
Registered for: 1 year 8 months

Unread post by alexey.bro »

Karımın kız kardeşinin önünde kendimi kasıtlı olarak çıplak gösterdiğimde oldu, bir vaka vardı, kulübede dinleniyordum, içtiler, bana barbekü verdiler, hamamdan sonra ortaya çıktı, oradaki tek erkek bendim şirket, eşim yanımdaydı, hamamı yaktım, kızlar buhar banyosu yaptı, ben de gidip buhar banyosu yaptım ve soyunma odasında oturduğumu gördüm karısının kız kardeşi tek başıma, onu her zaman becerme arzum vardı) Aletimi neredeyse ayakta duracak şekilde biraz salladım ve daha iyi görünüyordu, ona baktım.. biraz kafası karışmış bir şekilde baktı) 20-30 saniye orada durdum ve benimkinin orada durduğunu düşündüğüm için özür diledim ve geri döndü) ama penisimi nasıl incelediğini izlemek güzeldi)
These users thanked the author alexey.bro for the post (total 4):
Stopkin, Fargal94, Manfred, Bulmaca 2
Mart
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1440
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by Mart »

Gerçek hikayeler mi? Akrabalarla özel olarak düzenlenen durumları saymazsanız, çok fazla "teşhir" olmadı. Ben henüz okuldayken olimpiyatlara gittik. Yatılı okul binasında yaşıyorduk. Birinci katta duş. Kızların yaşadığı bitişik bina bir açıyla karşıdaydı. Görünüşe göre ikinci ve üçüncü pencerelerden iyi bir görüş vardı. Akşamları oradaki kızlar gruplar halinde pencere kenarlarındaki yerleri işgal ettiler. Aslında oradan sadece pencerenin yanındaki iki dış kabini görebiliyordunuz. İlk birkaç gün aralarına girmedim ama üçüncü gün sanırım içeri girdim ve yıkanırken, bütün bir sürünün yanlardan ve yukarıdan bana baktığını fark ettim. İlk tepki utançtı. Ama bunu göstermedi... kendini yıkadı... Gecenin yarısında bu hisleri hatırladı ve tenini tekmeledi. Sanırım dört kez düşürdüm. Ancak akşam daha sonra, orada hiç kimse olmadığında ve bir durak seçebildiğimde kasıtlı olarak duşa gittim. Hangisini seçtiğin belli. Seyirciler hâlâ oradaydı... Gösteri sırasında genel olarak çılgın bir ereksiyon başladı. Dayanılmaz derecede utanç vericiydi ve onu dayanılmaz bir şekilde terk etmek istedim. Utançtan yanarak bunu sızdırdı. Pencerenin dışında dost canlısı, coşkulu bir ciyaklama duyuldu.
These users thanked the author Mart for the post (total 2):
Fargal94, Bulmaca 2
SvetlanaSS
İlgi gösteriliyor
Total posts: 6
Registered for: 1 year 9 months

Unread post by SvetlanaSS »

Bir kadının veya kadınların önünde çıplak görünmek için soyunmayı seven bir kişi bana şu hikayeyi anlattı (cinsel nevrozlar kliniğindeki randevumda). Çok küçükken bir gün, banyoda yıkanırken kız kardeşini ve onun arkadaşını gözetlemeye karar verdi. Tamamen çıplak olana kadar yavaş yavaş soyundu (O zamandan beri patolojiden muzdaripti.) Bunu fark ettiler, tamamen beklenmedik bir şekilde, tamamen çıplak bir şekilde dışarı atladılar, onu yakaladılar ve onunla dalga geçmeye başladılar. Kız kardeş, "Gözetlediği için onu hadım edelim" dedi. Arkadaşı "Hadi gidelim" diye yanıtladı. "Köyde bir domuzun testislerini kestiklerini hatırlıyorum. Ve hiçbir şey! Daha da hızlı koştu!" Yumurtalar önce bükülüp bandajlanıyor, sonra da kesiliyor. Sadece çok fazla kan olacak. Ama sonra kapı zili çaldı. Meğerse musluğu açık bırakmışlar ve alt kattan komşu gelmiş.
These users thanked the author SvetlanaSS for the post:
Fargal94
Bulmaca 2
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 356

Unread post by Bulmaca 2 »

Herkese selam. Arabanın arka koltuğunda otururken boşalmayı seviyorum (camlar renkli) Her zaman dışarı çıkıyorum ve kabinde neler olduğunu göremiyorum. Ve o gün unutup hemen arka koltuğa oturdum. Genelde az kişinin geçtiği yerde duruyorum ve önden yürüyen bir kızı görebiliyorsunuz. Ve o yakınlardan geçtiğinde boşalırım. Sonra baktım ve hazır değildim. Ve birdenbire bir kız geçiyor ve anlıyorum ki gözlerime ve sonra kasık bölgesine bakıyor. Arka pencereden güneş parlıyordu. Ve ben görünürdüm, her şeyi gördüğünü ve pantolonunu çıkarmaya başladığını anlıyorum. Yaklaşık bir dakika sonra pencereyi çaldı ve merhaba dedi, belki açabilirsin. Çok utandım ama kapıyı açtım. Bunu sık sık yapıp yapmadığımı sordu
. Tamamen kırmızıydım ve şöyle cevap verdim, bu olur. Gülümsedi. Ve arabaya binmek istedi. Ve arabada adamı canlı olarak izlemek istediğini söyledi. Biraz ikna ettikten sonra kabul ettim. Bu çok büyük bir heyecan. Bir kız baktığında. Kısacası birbirimizi birkaç kez daha gördük ve sonra bir erkek arkadaşı oldu. Bunun gibi. Bunun gibisini başka nerede bulabilirim?
jant11
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 334

Unread post by jant11 »

Su parkındaydık. Her yerde olduğu gibi burada da soyunma kabinleri, kilitli dolaplar ve kadın/erkek duşlarından su parkına giriş var. Yüzdük, geri döndük, dedi - bu çamaşır suyu sonrasında kendimi tamamen yıkayacağım. Duş jeli, şampuan ve havluyu alıp duşa girdim. Ben de durulamaya gittim. Oraya varıyorum ve orada kadınlar duşunun kapısı tamamen açık, görünüşe göre kimse kapatmamış. Ve ilk kabinde çıplak ve sabunlu bir şekilde duruyor, saçını yıkıyor. Bunların hepsi yaklaşık üç dakika. Erkekler geçiyor, bazıları geri dönüyor, bazıları duruyor.
These users thanked the author jant11 for the post:
Stirlitz
Stirlitz
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 12
Registered for: 1 year 6 months

Unread post by Stirlitz »

https://i.postimg.cc/VLfmNYdV/b-golaya-elena-vaenga-ruseryal-ru-6.jpg
Она сознательно засветила или случайно?
These users thanked the author Stirlitz for the post:
Ded
Fargal94
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 3751

Unread post by Fargal94 »

Штирлиц: 16 Feb 2024, 09:59 https://i.postimg.cc/VLfmNYdV/b-golaya-elena-vaenga-ruseryal-ru-6.jpg
Она сознательно засветила или случайно?
а что особенного онвзасветила для обсуждения????
These users thanked the author Fargal94 for the post (total 2):
Ded, Vadik
Stirlitz
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Fargal94, onun kim olduğunu tanıdın mı?
Fargal94
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Stirlitz: 20 Feb 2024, 00:37 Fargal94, bulamadınız kim olduğunu biliyor musun?
Vaenga?
sikikamerlik
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1211
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by sikikamerlik »

Fargal94: 20 Feb 2024, 00:40
Çirkin, cahil Vaenga, evet. *x) Gördükçe annemin boğulmayacağını bilsin diye beni banyoda şarkı söylemeye zorladığı tweetini hatırlıyorum. Ve en güzel yorum ise "Boğulsan daha iyi olur, Tanrı beni affet" :D
These users thanked the author sikikamerlik for the post:
Fargal94
Bulmaca 2
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 356

Unread post by Bulmaca 2 »

Başka bir şeyi karıştırmaktan mutluluk duyarım
Fargal94
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

FUCKYAMATERITY: 20 Feb 2024, 02:01
Çirkin, okuma yazma bilmeyen Vaenga, evet. *x) Gördükçe annemin boğulmayacağını bilsin diye beni banyoda şarkı söylemeye zorladığı tweetini hatırlıyorum. Ve en güzel yorum ise "Boğulsan daha iyi olur, Tanrı beni affet" :D
Ben yapmadım onun hakkında hiç bir şey öğrenmeyin ve tesadüfen) Hiç de benim zevkime göre değil, ne yaratıcılığım ne de görünüşüm
sikikamerlik
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Fargal94 ve siktir et onu. Bu kadar popüler olmasına rağmen repertuvarı bilmiyorsak o bizim değildir. Bunu birinin konuşmacısından duyduk ama biz bunun saçmalık olduğunu düşünüyoruz))
These users thanked the author sikikamerlik for the post:
Fargal94
Ivan.Kirillov
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

These users thanked the author Ivan.Kirillov for the post:
Ded
Stirlitz
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

https://i.postimg.cc/Nj625cW9/pic-quark-1700394845188.webp
Сами понимаете это случайно.
These users thanked the author Stirlitz for the post (total 2):
Mart, Ded
Ivan.Kirillov
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Danafil
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 375

Unread post by Danafil »

Geçtiğimiz günlerde bacağımdan küçük bir ameliyat için hastaneye gitmek zorunda kaldım. Kasıklarımı tıraş etmem gerektiği konusunda beni uyardılar)). O sırada görevde 35 yaşlarında, güzel ama biraz tombul bir hemşire vardı. Bana birkaç kez kasıklarımı tıraş edip etmediğimi sordu. Cevap evet. En sonunda ne kadar iyi tıraş edildiğini kontrol etmem lazım, hadi yapalım diyor. Eşofmanımı indiriyorum. Sağ bacağımdan ameliyat olduğum için sağdaki kasık bölgesine bakması gerektiğine karar verdim ve külotumu bacağımdan taşaklarıma kadar yana doğru hareket ettirdim. Yumurtalar onun incelemesi için görünür)). Eh, burada bir düşünce ortaya çıkıyor))) eğer bakmak istiyorsanız, bakın ve ben külotumu daha da sol bacağıma doğru hareket ettiriyorum…. Siki ve taşakları neredeyse burnunun önünde sergileniyor. Daha iyi görebilmek için oturdu.) Biraz şaşırmıştı ve “Aslında yukarıdan bakmam lazım” dedi. ))) yani kasık kıllarının olup olmadığıyla ilgileniyordu. Penisimi içeri soktum ve külotumu yukarıdan aşağı çektim. Küstahlaşmadı ve penisini üstten yaklaşık üç cm kadar açığa çıkardı. Baktıktan sonra tıraş olması gerektiğini söyledi ve bir ustura getirdi ve kendisi kuruttu)
fil
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 19
Registered for: 1 year 1 month

Unread post by fil »

Eski sevgilimin toplantıya külot giymediğini hatırlıyorum. Bir kafede oturuyorduk ve masanın altına bakmak istedi, elbisesini kaldırdı ve çıplak amı ortaya çıktı. Bu manzarayı asla unutmayacağım) aletim hiç bu kadar çabuk ayağa kalkmamıştı)
sikikamerlik
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Danafil: 11 Jun 2024, 16:09 Baktıktan sonra tıraş olması gerektiğini söyledi ve bir ustura getirdi, kendini kuruyana kadar tıraş etti))
Burada erotik olan ne? Tıbbi nesne bunu kendi başına yapamaz. Hemşireye biraz şaka yaptım)) Ve seni bir usturayla kuruttular
Danafil
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 375

Unread post by Danafil »

FUCKYAMATERITY, senin adına sevindim, şakalar harikalar.
Sadece konu şakalarla ilgili değil, şovlar ve gerçek hikayelerle ilgili. Gösterdim ve anlattım)
sikikamerlik
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Danafil: 15 Jun 2024, 01:50 Bu hilelerle ilgili değil, gösteriler ve gerçek hikayelerle ilgili. Gösterdim ve anlattım)
Doktorların yaptığı tüm muayeneleri anlatın, tıp hiçbir cinsel çağrışım taşımaz. Bunu gösteren sen değildin ama seni iş amaçlı bir nesne olarak incelediler.
Koridorda geçerken ona kişisel eşyalarımı gösterseydim bu konu olurdu. Doğru, ortaya çıkmasın diye size sakinleştirici veya müshil enjekte ederler. Ya da beni başka bir hastaneye götürdüler, bunu gördüm.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Teşhircilik”