Erkekler, bir kızın yüksek sesle inlemesi hoşunuza gider mi?

Güçlü yarınıza, cinsel ilişkiler açısından sizi neyin endişelendirdiğini sorun
Автор темы
Sivil8
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 42
Registered for: 2 years 9 months
 Erkekler, bir kızın yüksek sesle inlemesi hoşunuza gider mi?

Unread post by Sivil8 »

Erkeklerin bir kadının yüksek sesle inlemesine neden bu kadar bayıldığını bilmiyorum, benim için bu durum çılgınca dikkati süreçten uzaklaştırıyor ve eğer kadının bunu rol yaparak yaptığı açıksa (böyle kızlar var), o zaman bu genellikle tiksinti uyandırır ve ağzınızı avucunuzla kapatmalısınız.
Cunnilingus sırasında, henüz dudaklarıma ve dilime vajinaya dokunmamıştım ve o zaten deli gibi bağırıyordu... Ve bu birçok kez oldu, neden bunu yapayım cunnilingus açısından? iki kişiydim, onların üzerindeydim, hayatım boyunca hatırlayacağım, tüm süreç sessizdi, sanki uyuyorlarmış gibi ve orgazm sırasında titreme + çığlık vardı, ilahiydi.
Seks konusuna gelince, bu ooh ve aah sesleriyle daha da zorlaşıyor...
Çok fazla kız arkadaşım yoktu ve yatakta yüksek sesle çığlık atmaya devam ediyorlardı, sadece bir tane vardı, seks sırasında beni elleriyle yakaladı ve sessizce, zar zor duyulacak şekilde inledi ve aynı zamanda şiddetli bir şekilde nefes alıyordu, çılgınca açıldı, sessizce ciyakladı, sadece kulaklar için bir senfoni ve doruk sırasında bunu biraz daha yüksek sesle yaptı ..
Ne yazık ki onunla olan bağlantımı sonsuza dek kaybettim, ama her zaman hafızamda kalıyor, ona sahip olamıyorum))
O halde asıl soru şu, nasıl seversin BT??
Şaşvaşa
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 70
Registered for: 1 year 8 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Erkekler, bir kızın yüksek sesle inlemesi hoşunuza gider mi?

Unread post by Şaşvaşa »

Evet hoşuma gitti, sadece komşular sürekli duvara vurup bizi otellerden kovdu... herkesin uyumasını engelledi *x)
Mart
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1440
Registered for: 2 years 9 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Erkekler, bir kızın yüksek sesle inlemesi hoşunuza gider mi?

Unread post by Mart »

Kadınlar inliyor - tamam... Arkadaşım seks sırasında inlemediğim için çok sinirlendi. O kadar sinir bozucuydu ki "süreç düzeltmemi" kendim üstlendim.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Erkekler ve erkekler için sorular”