kendini beğenmiş değil ama kendini beğenmiş))
Askılı dövmeli kız
-
- ön sevişme
- Total posts: 117
- Registered for: 2 years
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Penetrasyon
- Total posts: 203
- Registered for: 2 years
Re: Askılı dövmeli kız
Doğru, aynı şeye eğilimli kızlar- seks sekste de kelebekler uçuşturur, bu böyledir.
Marina Darkevich’ten alıntı mı yapıyorsunuz?Tania: ↑09 Jun 2024, 13:09Kelebek dövmeleri hakkındaki değerlendirmenizde tamamen haklı değilsiniz.
Bir kadının vücudundaki kelebek dövmesi, onun zevk alma arzusunu simgelemektedir. hayat ve erkeklerin dikkatini çekmek. Modern kızlar kelebek dövmelerine şu anlamlar verir: özgürlük ve umut; yeniden doğuş ve diriliş; güzellik, ama parlak değil, kırılgan ve zarif; iç ve dış değişiklikler ve metamorfozlar; güç, hayatın rastlantısallığı ve eylemlerin önemi.
Doğru, aynı şeye eğilimli kızlar- seks sekste de kelebekler uçuşturur, bu böyledir.
-
- Orgazm!
- Total posts: 793
- Registered for: 1 year 5 months
- Orientation: heteroseksüel
Güleceksin ama göğsünde ihtiyar Krupsky’nin dövmesi olan bir kadın gördüm. Bayan o zamanlar yaklaşık 70+ yaşındaydı. Ve sen kelebeksin, çiçeksin...
-
- Flört etmek
- Total posts: 28
- Registered for: 1 year 4 months
Hastanede omzunda dövme olan bir travmatolog gördüm, DVD 1986-89. Paraşütçüler amblemi. Ve o bir kadındı.
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 7
- Registered for: 1 year 1 month
- Orientation: biseksüel
Tüm fetişlerinizi ve arzularınızı listeleyen bir metin dövmesi yaptırın. Bir yandan daha yakından bakmak gerekiyor ama diğer yandan tüm şehvet hemen göz önünde

-
Автор темыAyşari
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 70
- Registered for: 1 year 3 months
Aha, kocama İlyiç’ten bahsettim, o da bunu Lenin gibi, Pulp Fiction’dan bir sahne tarzında yapmayı önerdi, Nikolai 2’yi vuruyor. Tabii ki onu kendim yenmeyeceğim, bu çok kışkırtıcı, ama belki birileri yener fikir gibi
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 320
- Registered for: 1 year 8 months
Üzgünüm ama kişisel olarak kadınların vücuduna dövme yapılmasına dayanamıyorum. Bir kızın "süslenmesi" durumunda cinsel çekiciliğin ortadan kalkması pek hoşuma gitmiyor.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1531
- Registered for: 4 years 2 months
Yunanistan’da, Rodos adasında erkek üyelerin ibadeti. mağaza rafları anahtarlıklar, mumlar, kaşıklar vb. şeklindeki nesnelerle doludur.Köfte ustası: ↑09 Jun 2024, 12:28 Dövmeyle ilgili bir şey söylemeyeceğim ama bileğinde penis şeklinde bir anahtarlık asılı olan bir kız gördüm. Ve trafik sıkışıklığında araba sürerken yanımdaki arabaya baktım, orada iki kız vardı ve ön camın altında peluş bir penis vardı) her iki durumda da havalıydı. Kafamda şaka yok, sadece kızların gergin olmadığını, özgürleşmediğini düşünüyorum)
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 3 Replies
- 443 Views
-
Last post by Andrey57115
-
- 9 Replies