SİYAHLAR/ARAPLAR/GÖÇMENLER
-
Автор темыAyrılıyorum
- Orgazm!
- Total posts: 770
- Registered for: 4 years 8 months
Yanıt: SİYAHLAR/ARAPLAR/GÖÇMENLER
Muhtemelen Natasha’nın gyullchita’larından daha iyi olduğunu düşünüyorlar. Onlar da insan ve insana dair hiçbir şey onlara yabancı değil.
- These users thanked the author Ayrılıyorum for the post:
- Marik :)
-
- Orgazm!
- Total posts: 717
- Registered for: 3 years 3 months
- Orientation: heteroseksüel
Sibiryak89, Benimki Rus değil, Güney-Doğu Asya. Uzun süre Emirates’te çalıştı. Benimle evlenmeden önce bir Faslı ve bir Pakistanlıyla, belki de başka biriyle sevişmişti. Ama orada neredeyse hiç kimse yok. İlk defa sünnetsiz bir penis görüyordum. Prensip olarak onu kendi halkıma vermedim. Ama benimle evlendiğinde zaten 36 yaşındaydı. Uzun zamandır bakire olmadığım açık. Daha önce hiç evlenmemişti ve benden önce çocuğu yoktu. Ancak eski eş, bir Arap ya da siyahi bir adamla sevişmekten çekinmeyeceğini itiraf etti. Beni bakire olarak aldığını, başka erkekleri denemek istediğimi söyledim. Sonunda boşandılar, beynimi fena halde siktiler. 18 yıl boyunca onunla evlilik içinde yaşadı.
- These users thanked the author Vladtsst for the post (total 2):
- Sibiryak89, artmen88
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 4 months
👍
Aile mutluluğu sanaVlad6969: ↑14 Mar 2022, 05:10 Sibiryak89, Benimki de öyle Rus değil, Güneydoğu Asya’dan. Uzun süre Emirates’te çalıştı. Benimle evlenmeden önce bir Faslı ve bir Pakistanlıyla, belki de başka biriyle sevişmişti. Ama orada neredeyse hiç kimse yok. İlk defa sünnetsiz bir penis görüyordum. Prensip olarak onu kendi halkıma vermedim. Ama benimle evlendiğinde zaten 36 yaşındaydı. Uzun zamandır bakire olmadığım açık. Daha önce hiç evlenmemişti ve benden önce çocuğu yoktu. Ancak eski eş, bir Arap ya da siyahi bir adamla sevişmekten çekinmeyeceğini itiraf etti. Beni bakire olarak aldığını, başka erkekleri denemek istediğimi söyledim. Sonunda boşandılar, beynimi fena halde siktiler. Onunla 18 yıl boyunca evlilik içinde yaşadım.
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
- Vladtsst
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 53
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Bu hayatta en değerli zamanın olduğunu anlıyorum ve istediğimiz kadar uzun yaşamıyoruzVlad6969: ↑14 Mar 2022, 05:10 Sibiryak89, Benimki de öyle Rus değil, Güneydoğu Asya’dan. Uzun süre Emirates’te çalıştı. Benimle evlenmeden önce bir Faslı ve bir Pakistanlıyla, belki de başka biriyle sevişmişti. Ama orada neredeyse hiç kimse yok. İlk defa sünnetsiz bir penis görüyordum. Prensip olarak onu kendi halkıma vermedim. Ama benimle evlendiğinde zaten 36 yaşındaydı. Uzun zamandır bakire olmadığım açık. Daha önce hiç evlenmemişti ve benden önce çocuğu yoktu. Ancak eski eş, bir Arap ya da siyahi bir adamla sevişmekten çekinmeyeceğini itiraf etti. Beni bakire olarak aldığını, başka erkekleri denemek istediğimi söyledim. Sonunda boşandılar, beynimi fena halde siktiler. 18 yıl boyunca onunla yaşadım.
-
- Orgazm!
- Total posts: 717
Sibiryak89, Teşekkürler! Evet onunla 7 yıldır evliyiz.
- These users thanked the author Vladtsst for the post:
- Evgeniy-Spb
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 14
- Registered for: 3 years 1 month
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Dominik Cumhuriyeti’nde genç bir melez güvenlik görevlisi baştan çıkarıldı. Ve bir süre sonra siyahi bir barmen. O tatilde bir Fransızla, bir lezbiyenle Kanadalı bir öğrenciyle ve kocası ve iki kızıyla tatile çıkan ama aileden gizlice bizimle sevişen Amerikalı bir kadınla seks yaptık. O yıl tatil cinsel maceralarla doluydu. e>[/attachment]
- These users thanked the author Aldatılan adam for the post (total 2):
- Rogatik, Astep
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 3 months
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 88
- Registered for: 1 year 3 months
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
- Registered for: 2 years 8 months
Bazıları sadece daha yakın yaşıyorlar....Bir gün için: ↑04 Mar 2022, 23:39 Mongoloid ırkını da ekleyebilirsiniz. Bazı insanlar Çinli/Japon/Korelileri sever.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 13 Replies
- 459 Views
-
Last post by DimaMini
-
- 104 Replies