SİYAHLAR/ARAPLAR/GÖÇMENLER

Ayrıca dört, beş, altı vb.
Автор темы
Ayrılıyorum
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 770
Registered for: 4 years 8 months
 Yanıt: SİYAHLAR/ARAPLAR/GÖÇMENLER

Unread post by Ayrılıyorum »

Muhtemelen Natasha’nın gyullchita’larından daha iyi olduğunu düşünüyorlar. Onlar da insan ve insana dair hiçbir şey onlara yabancı değil.
These users thanked the author Ayrılıyorum for the post:
Marik :)
Vladtsst
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 717
Registered for: 3 years 3 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Vladtsst »

Sibiryak89, Benimki Rus değil, Güney-Doğu Asya. Uzun süre Emirates’te çalıştı. Benimle evlenmeden önce bir Faslı ve bir Pakistanlıyla, belki de başka biriyle sevişmişti. Ama orada neredeyse hiç kimse yok. İlk defa sünnetsiz bir penis görüyordum. Prensip olarak onu kendi halkıma vermedim. Ama benimle evlendiğinde zaten 36 yaşındaydı. Uzun zamandır bakire olmadığım açık. Daha önce hiç evlenmemişti ve benden önce çocuğu yoktu. Ancak eski eş, bir Arap ya da siyahi bir adamla sevişmekten çekinmeyeceğini itiraf etti. Beni bakire olarak aldığını, başka erkekleri denemek istediğimi söyledim. Sonunda boşandılar, beynimi fena halde siktiler. 18 yıl boyunca onunla evlilik içinde yaşadı.
These users thanked the author Vladtsst for the post (total 2):
Sibiryak89, artmen88
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644
Registered for: 4 years 4 months

Unread post by Sibiryak89 »

Vlad6969: 14 Mar 2022, 05:10 Sibiryak89, Benimki de öyle Rus değil, Güneydoğu Asya’dan. Uzun süre Emirates’te çalıştı. Benimle evlenmeden önce bir Faslı ve bir Pakistanlıyla, belki de başka biriyle sevişmişti. Ama orada neredeyse hiç kimse yok. İlk defa sünnetsiz bir penis görüyordum. Prensip olarak onu kendi halkıma vermedim. Ama benimle evlendiğinde zaten 36 yaşındaydı. Uzun zamandır bakire olmadığım açık. Daha önce hiç evlenmemişti ve benden önce çocuğu yoktu. Ancak eski eş, bir Arap ya da siyahi bir adamla sevişmekten çekinmeyeceğini itiraf etti. Beni bakire olarak aldığını, başka erkekleri denemek istediğimi söyledim. Sonunda boşandılar, beynimi fena halde siktiler. Onunla 18 yıl boyunca evlilik içinde yaşadım.
Aile mutluluğu sana👍
These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
Vladtsst
Lao
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 53
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Lao »

Vlad6969: 14 Mar 2022, 05:10 Sibiryak89, Benimki de öyle Rus değil, Güneydoğu Asya’dan. Uzun süre Emirates’te çalıştı. Benimle evlenmeden önce bir Faslı ve bir Pakistanlıyla, belki de başka biriyle sevişmişti. Ama orada neredeyse hiç kimse yok. İlk defa sünnetsiz bir penis görüyordum. Prensip olarak onu kendi halkıma vermedim. Ama benimle evlendiğinde zaten 36 yaşındaydı. Uzun zamandır bakire olmadığım açık. Daha önce hiç evlenmemişti ve benden önce çocuğu yoktu. Ancak eski eş, bir Arap ya da siyahi bir adamla sevişmekten çekinmeyeceğini itiraf etti. Beni bakire olarak aldığını, başka erkekleri denemek istediğimi söyledim. Sonunda boşandılar, beynimi fena halde siktiler. 18 yıl boyunca onunla yaşadım.
Bu hayatta en değerli zamanın olduğunu anlıyorum ve istediğimiz kadar uzun yaşamıyoruz
Vladtsst
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 717

Unread post by Vladtsst »

Sibiryak89, Teşekkürler! Evet onunla 7 yıldır evliyiz.
These users thanked the author Vladtsst for the post:
Evgeniy-Spb
Aldatılan adam
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 14
Registered for: 3 years 1 month
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Aldatılan adam »

Dominik Cumhuriyeti’nde genç bir melez güvenlik görevlisi baştan çıkarıldı. Ve bir süre sonra siyahi bir barmen. O tatilde bir Fransızla, bir lezbiyenle Kanadalı bir öğrenciyle ve kocası ve iki kızıyla tatile çıkan ama aileden gizlice bizimle sevişen Amerikalı bir kadınla seks yaptık. O yıl tatil cinsel maceralarla doluydu. e>[/attachment]
These users thanked the author Aldatılan adam for the post (total 2):
Rogatik, Astep
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 3 months

Unread post by Nikk »

Bu sene oraya gidecek misin?
şşş
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 88
Registered for: 1 year 3 months

Unread post by şşş »

Evgenii-SPb, sorun ne?🤣
Tanya
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2085
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Tanya »

Bir gün için: 04 Mar 2022, 23:39 Mongoloid ırkını da ekleyebilirsiniz. Bazı insanlar Çinli/Japon/Korelileri sever.
Bazıları sadece daha yakın yaşıyorlar....
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Üçlü”