Çocuğun sözünü kim izledi?

Görülmesi gerekenler ve görülmemeleri gerekenler
MENZİL_
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 702
Registered for: 1 year 4 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Çocuğun sözüne kim baktı?

Unread post by MENZİL_ »

Eksen çekimi.
Bugün ortak bardaktan bir yudum alıp ilk bölümü izlemeye karar verdim.

Eh, anlıyor musun))

Nasıl çekildiğine dair pek çok soru var.
Ama resim amcıklar için iyi)) Bondarchuk 9. şirket tarafından tanınıyor.
Ama filme alındı, berbat, çok berbat.

Dövüş sırasında eller, iki metrelik siyah basketbolcularınki gibi, oğlanların boyu 175 cm’ye kadar çıkıyor.

Konu tartışmalı - kim nerede ve kim - Chushpan Andryukha okuldaki ana çocuğu ve hırsızların altında bayat "turtayı" yıkamak zorunda kalan "altı" yı tanımıyor. Ama bu gerçekten de olabilirdi.

90’larda bu tür eylemler, hırsızların/mahkumların önünde bir çocuk için tam bir karmaşaydı. Dizide bir yanlış hesaplama var. Örneğin, "altı"dan "dokuz"a kadar bir "büyüme noktası" olup olmadığını kontrol etmek gibi.))

Başka bir şeyi anlamalıyız - suçun kendi " hizmeti vardır " ve "tehdit etme".
Tamamen_pervert
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 71

Unread post by Tamamen_pervert »

İzledim. Şu anki gerçeklikte muhtemelen çetelere katılmanıza izin vermeyecekler ama taklitçiler mutlaka olacaktır.
MENZİL_
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 702

Unread post by MENZİL_ »

Totally_pervert: 25 Jan 2024, 23:40 İzledim. Şu anki gerçeklikte muhtemelen çetelere katılmanıza izin vermeyecekler ama taklitçiler mutlaka olacaktır.
Evet olacaktır ama bu kadar çok sayıda değil .
Modern çocuklar "sera koşullarına" alışkındır.
Tanya
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 213

Unread post by Tanya »

vvm: 16 Dec 2023, 03:25 Alex_: ↑10 Aralık 2023, 19:36
Chushpany’nin kimliği belirlenemezdi))
O yıllarda bizim bölgemizde böyle bir kelime duymamıştım. Muhtemelen sadece Kazan’da popülerdi.
O yıllardan her şeyi çok iyi hatırlıyorum. Hangisi hakkında dizide.. ve aynı sözü söyledik.. Çok mücadele ettiler. ölümüne... demir çubuklarla. Çoğunlukla 12-15 yaşlarında bir grup adam var. sayıları 10’dan ne tür bir kalabalık olduğunu bilmiyorum... yollarına çıkan herkese zorbalık yapıyorlar. Kızlar da zor anlar yaşadı... En iyi ihtimalle tepeden tırnağa elle tutulacaklar, en kötü ihtimalle (şahsen giriş penceresinden gördüm) soğukta çırılçıplak soyulacaklar, eşyalar karda dağılacak ve her yöne dağılmış durumda. moronlar gülüyor ve eğleniyor. Arkadaşlarım ve ben her zaman kapımızın önünden yürümeye çalışırdık, böylece bu orfozcuları gördüğümüzde eve gidip saklanacak vaktimiz olur. İki arkadaşım bodruma sürüklenip tecavüze uğradı... 12-13 yaşlarındaki erkek çocuklar tecavüz ederken, büyükler izleyip talimat veriyordu ve bu durumda kimsenin yetkisi olmadığını biliyorlardı. Ve 1988 sonbaharında köyde çıkan kavgada şehirden biri öldürüldü, böyle bir savaş başladı! Köyün çocukları polisle birlikte otobüsle okula getirildi ve kapıya kadar götürüldü... Onlar da onları geri aldılar ama birçoğu orada feci şekilde dövüldü, bir kız ikinci kattan atıldı, ayağa kalktı erkek arkadaşı... Hatta o yıllara Kazan’a gitmeyi bile planlıyorduk. Vorkuta’nın daha havalı olduğunu göster... bu pislikleri trenden indir.
Tamamen_pervert
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 71

Unread post by Tamamen_pervert »

VARG_: 25 Jan 2024, 23:50 "sera koşulları"
Çevrimiçi olarak toplanacak’ler 128514;
Hacı
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 244
Registered for: 1 year 7 months

Unread post by Hacı »

[/quote]
ilovebiboys: 06 Dec 2023, 17:09 Peki dizi izlemeye değer mi? Hesaplaşmalar ve katliamlar dışında ilginç bir şey var mı burada?
Diziyi dizi olarak izledim, özel bir yanı yok. Çok fazla şiddet ve acılar var, bu dizideki bu moronların ebeveynlerinin imajını, çocukları için endişelerini şahsen beğendim.
These users thanked the author Hacı for the post:
Devam etmek
Slavik 34
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 495
Registered for: 1 year

Unread post by Slavik 34 »

İlkini az önce izledim pek ilgi çekici değildi
Devam etmek
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 230
Registered for: 1 year 2 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Devam etmek »

Bakmak istemedim. Genel olarak heyecanın arttığı bir dönemde konuyu duyduğumdan dolayı diziyi sevmeyeceğime karar verdim (90’lı ve 2000’li yıllarda bölge ve okul zorbalarıyla ve zorbalarla uğraşmak gibi hayatımda yeterince zor deneyimler yaşadım. iş yerindeki çocuklar ve gençler). Üstelik Rus dizilerini neredeyse hiç izlemiyorum. Ancak geçen gün KinoPoisk’te ilk 250’de 18. sırada gördüğümde şaşkına döndüm ve bir göz atmaya karar verdim. Ve beklenmedik bir şekilde diziyi beğendim. Daha doğrusu karışık duygular bıraktım. Ve eğer bir iş sizi düşündürüyor ve hissettiriyorsa, boşuna izlenmemiş demektir)
Hayır, elbette, haydutlar ve pisliklerle ilgili... Ama oldu ve onların da bunu filme alma hakları var. . Ve taklit etmeye başlayanlar için, her halükarda kimi idol olarak göreceklerini, bu dizinin kahramanlarını değil, diğer olumsuz karakterleri bulacaklar. Sinekler doğası gereği öyle ya da böyle sıçmaya uçacaktır.
Film yapımcılarının tüm bu hikayeleri ve bu tarz insanları süsleyip romantikleştirmemeleri ve onları nasıl bir sonun beklediğini göstermeleri de hoşuma gitti. Marat adına sevindim; en azından biri en azından bir şeyin farkına vardı ve ıslah yolunda ayağa kalktı (her ne kadar asil intikamını aldıktan sonra ne yazık ki muhtemelen yaptığı şeyden memnun olmasa da, ben buna inanmak isterim) en iyisi elbette, ama ...(()
İlk başta her şey her şeyin görünüşte iyi çocuk Andrei’ye gelmesini bekliyordu, ama ne yazık ki ve ah. Bir kez daha bazı insanlar için bazen buna ikna oldum. tüm yöntemler güçsüzdür - kişi çılgınca şeyler yaptığını ve kendini nasıl düzeltmesi ve doğru olanı yapması gerektiğini duyacaktır, ancak her şeyi umursamayacak ve istediğini yapmaya devam edecektir. , üç çocuğun ebeveynleri harika ve bu diziden ebeveynlerin her zaman her şey için suçlu olmadığını görebilirsiniz. Burada alevlenen anlaşmazlığa gelince, çocuklara her şeyi barışçıl bir şekilde çözmeyi öğretirdim. mümkünse güç kullanabilmek ve bu aşırı durumları görebilmek, çünkü hayatta her şey olabilir.
Ve film müziğini de beğendim - ve "Pyala" ve "Kotyl "
These users thanked the author Devam etmek for the post:
Hacı
Peru’da
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 449
Registered for: 3 years 9 months

Unread post by Peru’da »

Ona baktım ve bence muhteşem bir şekilde çekilmişti. Henüz orada olmadığım için tarihsel olarak ne kadar doğru olduğuna karar veremiyorum. Ancak hikayelerden ve okuduklarımdan yola çıkarak kabaca bir fikrim vardı.
Sonuna kadar sonu beklenmedikti. Marat ve Coat rolleri değiştirdiler. Coat normaldi, pisliğin teki oldu. Marat ise tam tersi. Elbette serinin sonunda eyleminin ahlakı hakkında tartışabilirsiniz, ancak suçlulara karşı yapılan her türlü eylemin iyi olduğuna inanıyorum.
Dizi, suçta hoş bir şey olmadığını açıkça gösteriyor
Seks yapıyoruz
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 98
Registered for: 11 months

Unread post by Seks yapıyoruz »

İzlemedim ve izlemeyeceğim çünkü. Serinin çok güçlü bir abartılı reklamı ve tanıtımı, nereye bakarsanız bakın, bu çocuk her yerde (Nizhny Novgorod’da bir adam oğlan gibi osurdu ve St. Petersburg’da bir kadın oğlan gibi hapşırdı)
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Film”