Böyle söyleyin))) N [img]https://png.pngtree.com/png-clipart/20230504/original/pngtree-cartoon-character-hand-made-doll-with-big-head-shape-png-image_9141162.png[/img]
niqk: ↑02 Aug 2023, 21:25Marinka, beğendin mi? Rüzgar esecek ve boynum kırılacak... Ve çılgın küçük başım
senin hassas bacaklarına doğru yuvarlanacak...
niqk: ↑02 Aug 2023, 20:48
lüks bir malikaneden çöp yığınına taşındınız ve şimdi evsiz misiniz?
Peki aşırıya kaçmadan? Lüks yoktu ama gelir bin veya iki dolardı, rubleye çevrilmişti. Şimdi hemen hemen aynı miktarda ruble var, hatta biraz daha fazlası, ama para nerede? Otomobil parçaları, ev aletleri, inşaat malzemeleri, konut ve toplumsal hizmetler, ilaçlar, yurtdışı gezileri ile aynı yerde... Ah hayır, son nokta LÜKS, evet! Ve muhtemelen yedek parçalar da. Halkımızın burjuvazi gibi araba kullanması, bunun yerine metro ve otobüse binmesi sorun değil.
These users thanked the author Kral Kuş for the post:
[quote=niqk post_id=237585 time=1690998524 user_id=218] lüks bir malikaneden çöp yığınına taşındınız ve şimdi evsiz misiniz? [/quote]Peki aşırıya kaçmadan? Lüks yoktu ama gelir bin veya iki dolardı, rubleye çevrilmişti. Şimdi hemen hemen aynı miktarda ruble var, hatta biraz daha fazlası, ama para nerede? Otomobil parçaları, ev aletleri, inşaat malzemeleri, konut ve toplumsal hizmetler, ilaçlar, yurtdışı gezileri ile aynı yerde... Ah hayır, son nokta LÜKS, evet! Ve muhtemelen yedek parçalar da. Halkımızın burjuvazi gibi araba kullanması, bunun yerine metro ve otobüse binmesi sorun değil.
Kral Zogu, herhangi bir lüks var mıydı? Zaten iyi! Yani yat götürülmedi, şato götürülmedi, Lamborghini falan götürülmedi... Ev aletleri mi? Eldorado’ya veya M-video’ya bakın - ekipman, bilgisayarlar ve telefonlar - her şey oradadır. Doğru, çeşitler farklı ama bir seçim var... Ve süpermarketlerde yeterince yiyecek var... Yurtdışında mı? Nasıl Türkiye’ye gittilerse, Yunanistan’a, Mısır’a da öyle gidiyorlar. Şahsen yakın zamanda Tayland ve Endonezya’daydım. Okyanus orada, yüzebilirsin... Bizi otobüse, metroya mı aktarıyorlar? İster inanın ister inanmayın, işe zaten otobüs ve metroyla gidiyorum: otobüs durağı evimin hemen yanında, metro istasyonu işten üç dakikalık yürüme mesafesinde... Ve bir Toyota ile kulübeye gitmeye devam ediyorum. . Her nasılsa korku hikayeleriniz hiç de korkutucu değil...
Rusya’da her şeyin daha iyi, hatta daha iyi olmasını istiyor muyum? Kesinlikle! Ancak tarif iyi biliniyor! Ülkeyi düzene sokun
ve vicdanla çalışın arkadaşlar! Ancak her türlü numaraya ve hileye son vermenin tam zamanı! Değil mi?
[ref=#bf0000]Kral Zogu[/ref], herhangi bir lüks var mıydı? Zaten iyi! Yani yat götürülmedi, şato götürülmedi, Lamborghini falan götürülmedi... Ev aletleri mi? Eldorado’ya veya M-video’ya bakın - ekipman, bilgisayarlar ve telefonlar - her şey oradadır. Doğru, çeşitler farklı ama bir seçim var... Ve süpermarketlerde yeterince yiyecek var... Yurtdışında mı? Nasıl Türkiye’ye gittilerse, Yunanistan’a, Mısır’a da öyle gidiyorlar. Şahsen yakın zamanda Tayland ve Endonezya’daydım. Okyanus orada, yüzebilirsin... Bizi otobüse, metroya mı aktarıyorlar? İster inanın ister inanmayın, işe zaten otobüs ve metroyla gidiyorum: otobüs durağı evimin hemen yanında, metro istasyonu işten üç dakikalık yürüme mesafesinde... Ve bir Toyota ile kulübeye gitmeye devam ediyorum. . Her nasılsa korku hikayeleriniz hiç de korkutucu değil... Rusya’da her şeyin daha iyi, hatta daha iyi olmasını istiyor muyum? Kesinlikle! Ancak tarif iyi biliniyor! Ülkeyi düzene sokun ve vicdanla çalışın arkadaşlar! Ancak her türlü numaraya ve hileye son vermenin tam zamanı! Değil mi?
Fiyatlar artıyor, ancak aileniz son on yılda daha iyi yaşamaya başladı mı? Peki bundan önceki on yılda daha kötü olan neydi ve aileniz için bu on yılda daha iyi olan ne oldu?
Fiyatlar sadece artmakla kalmadı, aynı zamanda birkaç kez ve kesinlikle her şey için önemli ölçüde arttı. Artık hastalarımın neredeyse tamamında hemoglobin düşüklüğü var ve onlara daha fazla et yemeleri gerektiğini söylediğimde “Kızım bu ne et?” diyorlar, ilaç için paraları yetmiyor. Evimin inşaatı hakkında yazdım. 19’da inşaat malzemesi fiyatları yükseldi, dolayısıyla inşaatı tamamlayacak hiçbir şey kalmadı. Bitmemiş olanı satıp unutmayı düşünüyorum. Araba fiyatları astronomik seviyelere yükseldi ama bu hayati bir şey gibi görünmüyor ama yiyecek ve ilaç satın almanız gerekiyor ve bunların fiyatları da birkaç kez arttı. Maaşlara da yılda %4 oranında zam yapılıyor.
İnsanlar bana emeklilik yaşının yükseltilmesinden şikayetçi. Yaşlılar her yerde çalıştırılmıyor, çoğunlukla çalıştırılmıyor ama yaşları yükseltildi. Bölgemizde erkeklerin ortalama yaşam süresi 64 yıl olup, 65 yaşında emekli olacaklar, daha doğrusu hiç emekli olmayacaklar. İlginç ve üzücü bir durum ortaya çıktı.
Doktorumuzun oğlu seferberlik sırasında hayatını kaybetti. O tek kişiydi. Askeri değil, sivil, benden genç. Ve genel olarak mezarlıkta zaten bir sokak var ve bütün erkekler genç. Yaşamak ve yaşamak isterim. İşlerin plana göre gidip gitmediğini tartışmak istemiyorum. Şimdi elimizde olanı yazacağım. Donbass 8 yıl boyunca bombalandı ve şimdi 9,5, üstelik şimdi de Rusya’yı bombalıyorlar. Azak sakinleri, aynı Naziler, yargılayacak olmalarına rağmen serbest bırakıldı. Ukrayna’daki ordu zayıftı, teçhizat zayıftı. Artık Batı standartlarına göre hazırlanıp yeni ekipmanlar gönderiliyor. Bizim Wagner’imiz Moskova’da neredeyse bir ayaklanma başlatıyordu. Lukashenko onları ikna etti. Ama yine de kan dökmeyi başardılar ve başkan bunların devlet tarafından finanse edildiğini söyledi. İşte bu kadar.
Dronlar uçuyor. Zaten üç kez bölgemize uçtular. Moskova’ya uçuyorlar. Kırım Köprüsü iki kez havaya uçuruldu. Durumun kontrol altında olmadığı hissi var.
İşyerinde SVO için para toplamadınız mı? Zaten birkaç kez topladık. Daha önce çocuklara tedavi için SMS yoluyla para veriliyordu; dün televizyonda SVO’dan yardım istediklerini gördüm. Yaralıların rehabilitasyonu için değil. Bunlar uzun süredir Kuzey Askeri Bölge’de toplanıyor. Önceleri sadece kuruluşlar tarafından toplanırken artık merkezi kanallardan toplanıyor. Ancak yetkililerin gelirleri 1 Mart’tan itibaren sınıflandırıldı. Tabii ki kimse gelirdeki keskin düşüşü gizleyemez. Herkes bir artış olduğunu düşünüyor ve görünen o ki bu da küçük bir artış değil. Ayrıca bizden çalınan döviz rezervi ve Rusya’ya akan para hakkında da fazla yazmanın bir anlamı yok.
Gelişmiş ekonomimiz olabilirdi ama görünüşe göre artık öyle değil. bizim.
Eğer bir çatışma öngörülüyorsa hazırlık yapmak gerekiyordu. Bu birdenbire olmadı.
Bilmiyorum. Hastanemizdeki tomografi bozuldu. Tamir için para yok. Tomografi çektirmek için 100 km yol gitmeniz gerekiyor.
Geçen yıl bir otobüs şoförü otobüs durağında araç kullanırken hayatını kaybetti. Haftanın yedi günü çalışıyordu. Aile, krediler. Günümüzde pek çok insan 30’undan sonra ölüyor. Çoğu muhtemelen 40-50 yaşları arasında. Yaş o kadar da yaşlı değil ama genç de denebilir. Çünkü doktorlara ulaşmak çok zor. Engelliler ve emekliler yürüyebiliyor ama çalışanlar yürüyemiyor.
Ben iyi bir şeyler yazmak istiyorum.
Peki, sen dünya hakkında yazıyorsun. Klavyemiz Rusça ve İngilizcedir, ruble bir Amerikan kuruş değerindedir. Onlar bize yaptırım uyguluyor, biz de onlara uranyum veriyoruz. Ukrayna’ya silah sağlıyorlar ve biz de bu konuda onların yanındayız... hiçbir şey. Televizyonda onlara isimler takıyoruz ve başkanlarıyla dalga geçiyoruz. Ve... işte bu kadar.
Bizim burjuvazinin de orada hesapları, gayrimenkulleri olduğunu, onların zaten vatandaşı olduklarını öğreniyoruz. Ve çoğu bizi zaten reddetti.
Güçlü bir ekonomi kuramadık mı? Çin’e bakın. Güçlü bir ordu kuramadık mı? Programcılarımız Batı’da çalışıyor ama burada çalışabilirler ve klavye sadece Rusça olur. Rublemiz dönüştürülebilir olabilir. Oradan daha kötü yaşayamazdık.
Ve bunların hepsi olabilirdi. Ve durumun böyle olmamasının sorumlusu düşmanlar değil. Ah, ülkeyi bir yem çukuruna çeviren vicdansız ve doyumsuz insanlarımız.
Evet, ailemde tüketim düzeyi arttı. Kaynaklarımızın bir kısmını kullanan önceki görevleri tamamladık ve gelirimizi biraz artırdık. Ortalama gelirli bir aileyiz. Diğerlerine göre daha mütevazı yaşıyoruz, pahalı arabalara yatırım yapmıyoruz, tatillerde para harcamıyoruz, kredi almıyoruz vs.
Neden toplumun tüm sorunlarını sıralıyorsunuz? ? Pek çok sorundan insanların kendileri sorumlu. Gücü sevmiyor musun?
Ben de sevmiyorum. Azarlayacak mıyız? Ne anlamı var?
Halkımız ülkenin siyasi hayatına katılmayı sevmiyor. Seçimleri unutmayın; katılım her zaman düşük oldu. Emeklilik reformuna kaç kişi karşı çıktı? Çoğunlukla oturdular, azarladılar ve başka bir şey yapmadılar.
Size basit bir fikir aktarmaya çalışıyorum: Ülkenizi eleştirmeye kendinizi kaptırmak, olan bitene kızmak faydasız bir faaliyettir ve ruh sağlığınıza zarar verir. .
Kral Zogu:02 Aug 2023, 20:35
Tebriklerimi kabul edin! Sayın vekil? Hammaddeler için üst düzey yönetici (pompalamaya devam eden)? Üst düzey yetkili mi? Yoksa trol mü? Yoksa yalan mı söylüyorsun? Her halükarda utanmalısın.
Neden utanayım ki?
Bir yabancı hakkında çıkarımda bulunup onu utandırmaktan utanırım. kendi varsayımlarıma dayanmaktadır.
16 dakika 47 saniye sonra gönderildi:Marinka, eklemek istedim . Geleceğe dair pembe hayallerim yok. Hayat daha zor olacak. Her yer. Gözümüzün önünde dünya düzeni yıkılıyor, sosyo-ekonomik sistem kendi kendini tüketiyor, bir kriz aşaması başlıyor - gelecekte hayatta kalmayı düşünmemiz gerekiyor. Bu konuda da ülkemizin çok büyük avantajları var. Bol miktarda kaynağımız, yiyeceğimiz ve güçlü savunmamız var. Gerisi o kadar önemli değil.
Fiyatlar artıyor, ancak aileniz son on yılda daha iyi yaşamaya başladı mı? Peki bundan önceki on yılda daha kötü olan neydi ve aileniz için bu on yılda daha iyi olan ne oldu? Fiyatlar sadece artmakla kalmadı, aynı zamanda birkaç kez ve kesinlikle her şey için önemli ölçüde arttı. Artık hastalarımın neredeyse tamamında hemoglobin düşüklüğü var ve onlara daha fazla et yemeleri gerektiğini söylediğimde “Kızım bu ne et?” diyorlar, ilaç için paraları yetmiyor. Evimin inşaatı hakkında yazdım. 19’da inşaat malzemesi fiyatları yükseldi, dolayısıyla inşaatı tamamlayacak hiçbir şey kalmadı. Bitmemiş olanı satıp unutmayı düşünüyorum. Araba fiyatları astronomik seviyelere yükseldi ama bu hayati bir şey gibi görünmüyor ama yiyecek ve ilaç satın almanız gerekiyor ve bunların fiyatları da birkaç kez arttı. Maaşlara da yılda %4 oranında zam yapılıyor. İnsanlar bana emeklilik yaşının yükseltilmesinden şikayetçi. Yaşlılar her yerde çalıştırılmıyor, çoğunlukla çalıştırılmıyor ama yaşları yükseltildi. Bölgemizde erkeklerin ortalama yaşam süresi 64 yıl olup, 65 yaşında emekli olacaklar, daha doğrusu hiç emekli olmayacaklar. İlginç ve üzücü bir durum ortaya çıktı. Doktorumuzun oğlu seferberlik sırasında hayatını kaybetti. O tek kişiydi. Askeri değil, sivil, benden genç. Ve genel olarak mezarlıkta zaten bir sokak var ve bütün erkekler genç. Yaşamak ve yaşamak isterim. İşlerin plana göre gidip gitmediğini tartışmak istemiyorum. Şimdi elimizde olanı yazacağım. Donbass 8 yıl boyunca bombalandı ve şimdi 9,5, üstelik şimdi de Rusya’yı bombalıyorlar. Azak sakinleri, aynı Naziler, yargılayacak olmalarına rağmen serbest bırakıldı. Ukrayna’daki ordu zayıftı, teçhizat zayıftı. Artık Batı standartlarına göre hazırlanıp yeni ekipmanlar gönderiliyor. Bizim Wagner’imiz Moskova’da neredeyse bir ayaklanma başlatıyordu. Lukashenko onları ikna etti. Ama yine de kan dökmeyi başardılar ve başkan bunların devlet tarafından finanse edildiğini söyledi. İşte bu kadar. Dronlar uçuyor. Zaten üç kez bölgemize uçtular. Moskova’ya uçuyorlar. Kırım Köprüsü iki kez havaya uçuruldu. Durumun kontrol altında olmadığı hissi var. İşyerinde SVO için para toplamadınız mı? Zaten birkaç kez topladık. Daha önce çocuklara tedavi için SMS yoluyla para veriliyordu; dün televizyonda SVO’dan yardım istediklerini gördüm. Yaralıların rehabilitasyonu için değil. Bunlar uzun süredir Kuzey Askeri Bölge’de toplanıyor. Önceleri sadece kuruluşlar tarafından toplanırken artık merkezi kanallardan toplanıyor. Ancak yetkililerin gelirleri 1 Mart’tan itibaren sınıflandırıldı. Tabii ki kimse gelirdeki keskin düşüşü gizleyemez. Herkes bir artış olduğunu düşünüyor ve görünen o ki bu da küçük bir artış değil. Ayrıca bizden çalınan döviz rezervi ve Rusya’ya akan para hakkında da fazla yazmanın bir anlamı yok. Gelişmiş ekonomimiz olabilirdi ama görünüşe göre artık öyle değil. bizim. Eğer bir çatışma öngörülüyorsa hazırlık yapmak gerekiyordu. Bu birdenbire olmadı. Bilmiyorum. Hastanemizdeki tomografi bozuldu. Tamir için para yok. Tomografi çektirmek için 100 km yol gitmeniz gerekiyor. Geçen yıl bir otobüs şoförü otobüs durağında araç kullanırken hayatını kaybetti. Haftanın yedi günü çalışıyordu. Aile, krediler. Günümüzde pek çok insan 30’undan sonra ölüyor. Çoğu muhtemelen 40-50 yaşları arasında. Yaş o kadar da yaşlı değil ama genç de denebilir. Çünkü doktorlara ulaşmak çok zor. Engelliler ve emekliler yürüyebiliyor ama çalışanlar yürüyemiyor. Ben iyi bir şeyler yazmak istiyorum. Peki, sen dünya hakkında yazıyorsun. Klavyemiz Rusça ve İngilizcedir, ruble bir Amerikan kuruş değerindedir. Onlar bize yaptırım uyguluyor, biz de onlara uranyum veriyoruz. Ukrayna’ya silah sağlıyorlar ve biz de bu konuda onların yanındayız... hiçbir şey. Televizyonda onlara isimler takıyoruz ve başkanlarıyla dalga geçiyoruz. Ve... işte bu kadar. Bizim burjuvazinin de orada hesapları, gayrimenkulleri olduğunu, onların zaten vatandaşı olduklarını öğreniyoruz. Ve çoğu bizi zaten reddetti. Güçlü bir ekonomi kuramadık mı? Çin’e bakın. Güçlü bir ordu kuramadık mı? Programcılarımız Batı’da çalışıyor ama burada çalışabilirler ve klavye sadece Rusça olur. Rublemiz dönüştürülebilir olabilir. Oradan daha kötü yaşayamazdık. Ve bunların hepsi olabilirdi. Ve durumun böyle olmamasının sorumlusu düşmanlar değil. Ah, ülkeyi bir yem çukuruna çeviren vicdansız ve doyumsuz insanlarımız. [/quote] Evet, ailemde tüketim düzeyi arttı. Kaynaklarımızın bir kısmını kullanan önceki görevleri tamamladık ve gelirimizi biraz artırdık. Ortalama gelirli bir aileyiz. Diğerlerine göre daha mütevazı yaşıyoruz, pahalı arabalara yatırım yapmıyoruz, tatillerde para harcamıyoruz, kredi almıyoruz vs. Neden toplumun tüm sorunlarını sıralıyorsunuz? ? Pek çok sorundan insanların kendileri sorumlu. Gücü sevmiyor musun? Ben de sevmiyorum. Azarlayacak mıyız? Ne anlamı var? Halkımız ülkenin siyasi hayatına katılmayı sevmiyor. Seçimleri unutmayın; katılım her zaman düşük oldu. Emeklilik reformuna kaç kişi karşı çıktı? Çoğunlukla oturdular, azarladılar ve başka bir şey yapmadılar. Size basit bir fikir aktarmaya çalışıyorum: Ülkenizi eleştirmeye kendinizi kaptırmak, olan bitene kızmak faydasız bir faaliyettir ve ruh sağlığınıza zarar verir. .[quote="Kral Zogu" post_id=237577 time= 1690997732 user_id=10833] Tebriklerimi kabul edin! Sayın vekil? Hammaddeler için üst düzey yönetici (pompalamaya devam eden)? Üst düzey yetkili mi? Yoksa trol mü? Yoksa yalan mı söylüyorsun? Her halükarda utanmalısın. [/quote] Neden utanayım ki? Bir yabancı hakkında çıkarımda bulunup onu utandırmaktan utanırım. kendi varsayımlarıma dayanmaktadır.
[size=85] [color=green]16 dakika 47 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [ref=#bf0000]Marinka[/ref], eklemek istedim . Geleceğe dair pembe hayallerim yok. Hayat daha zor olacak. Her yer. Gözümüzün önünde dünya düzeni yıkılıyor, sosyo-ekonomik sistem kendi kendini tüketiyor, bir kriz aşaması başlıyor - gelecekte hayatta kalmayı düşünmemiz gerekiyor. Bu konuda da ülkemizin çok büyük avantajları var. Bol miktarda kaynağımız, yiyeceğimiz ve güçlü savunmamız var. Gerisi o kadar önemli değil.
vvm: ↑03 Aug 2023, 05:48
Birçok sorunun sorumlusu bizzat insanlardır
İnsanların kendileri hangi sorunların sorumlusudur?
Gücü sevmiyor musunuz?
Ben de sevmiyorum. Azarlayacak mıyız? Ne anlamı var?
Gelecek yıl aday olursa oyumu Sobyanin’e verirdim. Birkaç yıl Moskova’da yaşadım ve dünyanın birçok başkentini ziyaret ettim. Moskova gerçekten gelişiyor, yaşam standardı oldukça yüksek, sosyal hizmetler ve bence gelecekte çok da uzak değil, insanlar için dünyanın en konforlu şehirlerinden biri olacak. Sobyanin Moskova’yı böyle yapıyor. Ayrıca güç. Ancak bazılarının aksine geveze ya da yalancı değil.
Mişustin’i de severim, ben de ona oy veririm.
Halkımız ülkenin siyasi hayatına katılmayı sevmiyor. Seçimleri hatırlamak yeterli; katılım her zaman düşüktü
Katılımımız düşük değil, tüm bütçe kuruluşları mutlaka oy veriyor. Tüm emniyet teşkilatları, yönetimler, az çok büyük kuruluşlar.
Emeklilik reformuna karşı çıkan çok kişi var mı?
nGittiler. 1818’de Moskova’daydım ve hem protestoları hem de güvenlik güçlerini kendi gözlerimle gördüm.
Size basit bir fikir aktarmaya çalışıyorum: Ülkede olan bitene kızmak faydasız bir faaliyettir ve ruh sağlığınıza zarar verir.
Geleceğe dair belirsizlik çok daha zararlıdır ve savaş ruha olabilecek en zararlı şeydir.
Dünya düzeninin yıkımı gözlerimizin önünde gerçekleşiyor,
Dünya düzeninin yıkımı nerede oluyor? Açıklamak. Kötü sözlerle onları azarlamamız dikkate alınmayacaktır.
ekonomik sistem kendi kendini tüketti
İstikrarlı.
güçlü savunma.
Çok güçlü. Bunu Belgorod bölgesi sakinlerine anlatın. O kadar güçlü bir savunma ki, bir yıldır Rusya’yı bombalıyorlar.
[quote=vvm post_id=237737 time=1691030910 user_id=18147] Birçok sorunun sorumlusu bizzat insanlardır [/quote]
İnsanların kendileri hangi sorunların sorumlusudur?
[quote=vvm post_id=237737 time =1691030910 user_id=18147] Gücü sevmiyor musunuz? Ben de sevmiyorum. Azarlayacak mıyız? Ne anlamı var? [/quote]
Gelecek yıl aday olursa oyumu Sobyanin’e verirdim. Birkaç yıl Moskova’da yaşadım ve dünyanın birçok başkentini ziyaret ettim. Moskova gerçekten gelişiyor, yaşam standardı oldukça yüksek, sosyal hizmetler ve bence gelecekte çok da uzak değil, insanlar için dünyanın en konforlu şehirlerinden biri olacak. Sobyanin Moskova’yı böyle yapıyor. Ayrıca güç. Ancak bazılarının aksine geveze ya da yalancı değil. Mişustin’i de severim, ben de ona oy veririm.
[quote=vvm post_id=237737 time =1691030910 user_id=18147] Halkımız ülkenin siyasi hayatına katılmayı sevmiyor. Seçimleri hatırlamak yeterli; katılım her zaman düşüktü [/quote]
Katılımımız düşük değil, tüm bütçe kuruluşları mutlaka oy veriyor. Tüm emniyet teşkilatları, yönetimler, az çok büyük kuruluşlar.
[quote=vvm post_id=237737 time=1691030910 user_id=18147] Emeklilik reformuna karşı çıkan çok kişi var mı? [/quote] nGittiler. 1818’de Moskova’daydım ve hem protestoları hem de güvenlik güçlerini kendi gözlerimle gördüm.
[quote=vvm post_id=237737 time=1691030910 user_id=18147] Size basit bir fikir aktarmaya çalışıyorum: Ülkede olan bitene kızmak faydasız bir faaliyettir ve ruh sağlığınıza zarar verir. [/quote]
Geleceğe dair belirsizlik çok daha zararlıdır ve savaş ruha olabilecek en zararlı şeydir.
[quote=vvm post_id=237737 time=1691030910 user_id=18147] Dünya düzeninin yıkımı gözlerimizin önünde gerçekleşiyor, [/quote]
Dünya düzeninin yıkımı nerede oluyor? Açıklamak. Kötü sözlerle onları azarlamamız dikkate alınmayacaktır.
[quote=vvm post_id=237737 time =1691030910 user_id=18147] ekonomik sistem kendi kendini tüketti [/quote]
Marinka, işte bağırmayı nasıl bırakacağınız, hakkında meme yapıştırma "bilgili bir kişiden gelen bilgi" zaten bir gerçek :
Rusya krizden çıktı ve hızlı bir iyileşme beklentisi var Günümüz standartlarında gelişme. Bu görüş Kremlin resmi temsilcisi Dmitry Peskov’un "Anlamlar Bölgesi" forumunda verdiği bir konferansta dile getirildi ve sözleri Telegram kanalı "Yeni Medya Atölyesi" tarafından alıntılandı.
"Bu benzersizdir. Bunun nasıl olduğunu ve bu gücün ülkemizden, halkımızdan nereden geldiğini hâlâ araştırmanız gerekiyor,” dedi Peskov.
Ona göre, ülke sakinlerinin vatanseverliği, ülkenin hareketlenmesine yardımcı oluyor. ülke forveti onun için zor koşullar altında. Ayrıca insanlar Rusya’yla gurur duyuyor çünkü ülkenin benzeri görülmemiş yaptırımlar sonrasında ekonomik, sosyal ve diğer açılardan "uçuruma düşmesi" gerekiyordu ancak hayatta kaldı.
[ref=#bf0000]Marinka[/ref], işte bağırmayı nasıl bırakacağınız, hakkında meme yapıştırma "bilgili bir kişiden gelen bilgi" zaten bir gerçek :lol: :lol: : Rusya krizden çıktı ve hızlı bir iyileşme beklentisi var Günümüz standartlarında gelişme. Bu görüş Kremlin resmi temsilcisi Dmitry Peskov’un "Anlamlar Bölgesi" forumunda verdiği bir konferansta dile getirildi ve sözleri Telegram kanalı "Yeni Medya Atölyesi" tarafından alıntılandı.
"Bu benzersizdir. Bunun nasıl olduğunu ve bu gücün ülkemizden, halkımızdan nereden geldiğini hâlâ araştırmanız gerekiyor,” dedi Peskov.
Ona göre, ülke sakinlerinin vatanseverliği, ülkenin hareketlenmesine yardımcı oluyor. ülke forveti onun için zor koşullar altında. Ayrıca insanlar Rusya’yla gurur duyuyor çünkü ülkenin benzeri görülmemiş yaptırımlar sonrasında ekonomik, sosyal ve diğer açılardan "uçuruma düşmesi" gerekiyordu ancak hayatta kaldı.
Marinka: ↑03 Aug 2023, 08:44
İnsanların kendileri hangi sorunlardan sorumlu?
En azından sağlıklarını çok geç hatırladıkları için.
Görünüşümüz düşük değil, tüm bütçe kuruluşları mutlaka oy veriyor. Tüm kolluk kuvvetleri, idareler, az çok büyük kuruluşlar
Ve bütçe kuruluşlarının büyük bir yüzdesi? Ve kendi yöntemleriyle oy vermeleri imkansız mıydı?
Stabildir.
Bu istikrarlı ekonomide, şu anda olduğu gibi, yalnızca borçlar birikir insan düzeyinde ve eyalet düzeyinde. Artı piyasaların ve bankaların çöküşü. Ve "istikrarlı bir ekonominin" işareti olarak istikrarlı enflasyon.
Çok güçlü. Bunu Belgorod bölgesi sakinlerine anlatın. O kadar güçlü bir savunma ki, bir yıldır Rusya’yı bombalıyorlar.
Ne yapardınız? Kavrulmuş Ukrayna, bir veya iki milyonu harekete mi geçirdi? Batı’yla tam bir yüzleşmeye gider miydiniz?
Dünya düzeninin yıkımı nerede oluyor? Açıklamak. Onları kötü sözlerle azarladığımız gerçeği dikkate alınmayacaktır
Bu, açıklanması çok geniş bir konudur. Siyasi ve ekonomik bağlar yıkılıyor, sosyal ilişkiler değişiyor. Yaptırımlar, karşı yaptırımlar. Vahşi göç. Üretimin Avrupa’dan ABD’ye taşınması.
Bir senti ABD’de olan küresel dünya yok ediliyor.
Bunu örneklerle anlatırdım ama geçen hafta zamanım olmadı, bu yüzden ara ara yazıyorum. Dünyada neler olduğunu görmüyor musun?
[quote=Marinka post_id=237761 time=1691041495 user_id=12161] İnsanların kendileri hangi sorunlardan sorumlu? [/quote] En azından sağlıklarını çok geç hatırladıkları için. [quote=Marinka post_id=237761 time=1691041495 user_id=12161] Görünüşümüz düşük değil, tüm bütçe kuruluşları mutlaka oy veriyor. Tüm kolluk kuvvetleri, idareler, az çok büyük kuruluşlar [/quote] Ve bütçe kuruluşlarının büyük bir yüzdesi? Ve kendi yöntemleriyle oy vermeleri imkansız mıydı? [ quote= Marinka post_id=237761 time=1691041495 user_id=12161] Stabildir. [/quote] Bu istikrarlı ekonomide, şu anda olduğu gibi, yalnızca borçlar birikir insan düzeyinde ve eyalet düzeyinde. Artı piyasaların ve bankaların çöküşü. Ve "istikrarlı bir ekonominin" işareti olarak istikrarlı enflasyon. [ quote=Marinka post_id=237761 time=1691041495 user_id=12161] Çok güçlü. Bunu Belgorod bölgesi sakinlerine anlatın. O kadar güçlü bir savunma ki, bir yıldır Rusya’yı bombalıyorlar. [/quote] Ne yapardınız? Kavrulmuş Ukrayna, bir veya iki milyonu harekete mi geçirdi? Batı’yla tam bir yüzleşmeye gider miydiniz? [quote= Marinka post_id= 237761 time=1691041495 user_id=12161] Dünya düzeninin yıkımı nerede oluyor? Açıklamak. Onları kötü sözlerle azarladığımız gerçeği dikkate alınmayacaktır [/quote] Bu, açıklanması çok geniş bir konudur. Siyasi ve ekonomik bağlar yıkılıyor, sosyal ilişkiler değişiyor. Yaptırımlar, karşı yaptırımlar. Vahşi göç. Üretimin Avrupa’dan ABD’ye taşınması. Bir senti ABD’de olan küresel dünya yok ediliyor. Bunu örneklerle anlatırdım ama geçen hafta zamanım olmadı, bu yüzden ara ara yazıyorum. Dünyada neler olduğunu görmüyor musun?
[quote=vvm post_id=238147 time=1691105281 user_id=18147] ABD’de bir sent olan küresel dünya yok ediliyor. Örneklerle anlatırım, [/quote]
Sen ile anlatırsın zamanın nasıl görüneceğine dair örnekler. Site adlarına bakmanız yeterli. Kaynak bizimse, bu tür örneklere ihtiyacım yok.
[alıntı =vvm post_id=238147 time=1691105281 user_id=18147] Ne yapardınız? Kavrulmuş Ukrayna, bir veya iki milyonu harekete mi geçirdi? Batı ile tam bir yüzleşmeye gider misiniz? [/quote]
Yakılması gerekenin Ukrayna olmadığını anlıyorsunuz . Bazı insanları emekliye ayırmamız ve yerine yeterli olanları seçmemiz gerekiyor.
Marinka: ↑04 Aug 2023, 10:16
Yakılması gerekenin Ukrayna olmadığını anlıyorsunuz. Bazı insanları emekli etmemiz ve bunun yerine yeterli olanları seçmemiz gerekiyor
Onların kendilerinin emekli olmayacağını anlıyorsunuz. Peki ne yapmalıyım?
Marinka: ↑04 Aug 2023, 10:16
Zamanın nasıl görüneceğini açıklamak için örnekler kullanın. Site adlarına bakmanız yeterli. Kaynak bizimse bu tür örneklere ihtiyacım yok
Amerikalılar bu konudan kaçınıyor. Bu tür itirafları yayınlayarak intihara meyilli değiller.
İstatistiksel bilgi toplayan ve analiz eden kişilerimiz, gruplarımız, kurumlarımız var. Eşim bu konuyla daha çok ilgileniyor ve beni gelişmelerden haberdar ediyor). Orada işaretlerden daha fazlası var. Her şeyi kontrol edecek kaynaklara sahip değiller, her şey parçalanıyor. Ekonomi çalışmıyor. Giderek daha az yatırım yapılıyor. Ve bu, tüm küresel dünyanın kuralıydı. Herkesin bütçe açığı var, örneğin Almanya, Japonya, Fransa.
Çin ile ilişkilerde Çin, ABD ekonomisinden yatırımları çekmeye çalışıyor. Kendi para birimlerinizle ticarete geçin. BAE ile ayrıldık. Afganistan’dan uçuş. 11 uçak gemisinin üçte ikisi yüzmüyor. Florida’da kasırga geçti, insanlar yardımsız kaldı. Felaket üstüne felaketle trenlerle ilgili sorunları ne? Demiryolu raylarının, köprülerin, elektrik hatlarının yıprandığını yazıyorlar.
Orada hiç paraları yok mu? Bu, küresel dünyanın lideri.
Listenin sonu gelmez. Ben de uykuya dalmaya başladım.
İyi tatiller). Ve hayatım boyunca bir kez bile tatil yapmadım.)
[quote=Marinka post_id=238195 time=1691133403 user_id=12161] Yakılması gerekenin Ukrayna olmadığını anlıyorsunuz. Bazı insanları emekli etmemiz ve bunun yerine yeterli olanları seçmemiz gerekiyor [/quote] Onların kendilerinin emekli olmayacağını anlıyorsunuz. Peki ne yapmalıyım? [quote=Marinka post_id=238195 time =1691133403 user_id=12161] Zamanın nasıl görüneceğini açıklamak için örnekler kullanın. Site adlarına bakmanız yeterli. Kaynak bizimse bu tür örneklere ihtiyacım yok [/quote] Amerikalılar bu konudan kaçınıyor. Bu tür itirafları yayınlayarak intihara meyilli değiller. İstatistiksel bilgi toplayan ve analiz eden kişilerimiz, gruplarımız, kurumlarımız var. Eşim bu konuyla daha çok ilgileniyor ve beni gelişmelerden haberdar ediyor). Orada işaretlerden daha fazlası var. Her şeyi kontrol edecek kaynaklara sahip değiller, her şey parçalanıyor. Ekonomi çalışmıyor. Giderek daha az yatırım yapılıyor. Ve bu, tüm küresel dünyanın kuralıydı. Herkesin bütçe açığı var, örneğin Almanya, Japonya, Fransa. Çin ile ilişkilerde Çin, ABD ekonomisinden yatırımları çekmeye çalışıyor. Kendi para birimlerinizle ticarete geçin. BAE ile ayrıldık. Afganistan’dan uçuş. 11 uçak gemisinin üçte ikisi yüzmüyor. Florida’da kasırga geçti, insanlar yardımsız kaldı. Felaket üstüne felaketle trenlerle ilgili sorunları ne? Demiryolu raylarının, köprülerin, elektrik hatlarının yıprandığını yazıyorlar. Orada hiç paraları yok mu? Bu, küresel dünyanın lideri. Listenin sonu gelmez. Ben de uykuya dalmaya başladım. İyi tatiller). Ve hayatım boyunca bir kez bile tatil yapmadım.)
vvm: ↑04 Aug 2023, 17:38
Ve hayatım boyunca tek bir tatil bile yapmadım
Tamam, bizi zaman yargılayacak. Gelecek yıl bu günde, yani 4 Ağustos’ta, bir daha savaş olmayacağını gerçekten umuyorum. Bunun nasıl olacağı, kimin kiminle aynı fikirde olacağı benim için önemli değil.
Sadece ortamı değiştirmek için bile olsa tatile çıkmalısınız. Ağustos, kadife mevsimi. Bir haftalığına Türkiye’ye uçuyorum. Pişman olmayacaksın.
These users thanked the author Geçit for the post:
[quote=vvm post_id=238377 time=1691159926 user_id=18147] Ve hayatım boyunca tek bir tatil bile yapmadım [/quote]
Tamam, bizi zaman yargılayacak. Gelecek yıl bu günde, yani 4 Ağustos’ta, bir daha savaş olmayacağını gerçekten umuyorum. Bunun nasıl olacağı, kimin kiminle aynı fikirde olacağı benim için önemli değil.
Sadece ortamı değiştirmek için bile olsa tatile çıkmalısınız. Ağustos, kadife mevsimi. Bir haftalığına Türkiye’ye uçuyorum. Pişman olmayacaksın.
Marinka: ↑04 Aug 2023, 17:54
Ağustos, kadife mevsimi.
Bu sabah okudum, bir arkadaşım bana şunu yazdı: Kendisi İspanya’da yaşıyor. çılgın ısı - onları yalnızca klimalar kurtarabilir. n
. Gelecek yıl bu günde, yani 4 Ağustos’ta, artık savaş olmayacağını umuyorum
Anlaşılmaz bir savaş. Peki nasıl gidiyor ve ne zaman bitecek. Oğul büyüyor. Yeğenim neredeyse bir yıldır orada, hiç tatile çıkmadı, iletişim çok nadir ve hiçbir şey söyleyemiyor.
[quote=Marinka post_id=238382 time=1691160891 user_id=12161] Ağustos, kadife mevsimi. [/quote] Bu sabah okudum, bir arkadaşım bana şunu yazdı: Kendisi İspanya’da yaşıyor. çılgın ısı - onları yalnızca klimalar kurtarabilir. n[quote=Marinka post_id=238382 time=1691160891 user_id=12161] . Gelecek yıl bu günde, yani 4 Ağustos’ta, artık savaş olmayacağını umuyorum [/quote] Anlaşılmaz bir savaş. Peki nasıl gidiyor ve ne zaman bitecek. Oğul büyüyor. Yeğenim neredeyse bir yıldır orada, hiç tatile çıkmadı, iletişim çok nadir ve hiçbir şey söyleyemiyor.
Elena_Vladimirovna85: ↑31 Jul 2023, 12:07
Ne kadar tehlikeli :bilinmiyor: ben de kendiminkini 11 yaşımda küvette yıkadım, yani her kadının biraz eğlenmeye hakkı var
Ondan zaten kendisinin bir şeyler yapmasını istedi mi? Onu nasıl okşarsın?
[quote=Elena_Vladimirovna85 post_id=236598 time=1690794440 user_id=5311] Ne kadar tehlikeli :bilinmiyor: ben de kendiminkini 11 yaşımda küvette yıkadım, yani her kadının biraz eğlenmeye hakkı var :oops: [ /quote]
Ondan zaten kendisinin bir şeyler yapmasını istedi mi? Onu nasıl okşarsın?
Belkha: ↑04 Aug 2023, 19:17
Çocuklar için başladık ve bir içki içerken nasıl siyasete karıştık
eğer hepsi gerçek hayatta burada oturuyor olsaydı masanın yüzleri farklı olurdu, bir arkadaşı doldurdular üçüncü bardaktan sonra biri onun üzerinde kimin olduğunu hatırladı, yorumlara kötü bir şey yazdı
[quote=Belkha post_id=238384 time=1691165879 user_id=18415] Çocuklar için başladık ve bir içki içerken nasıl siyasete karıştık [/quote] eğer hepsi gerçek hayatta burada oturuyor olsaydı masanın yüzleri farklı olurdu, bir arkadaşı doldurdular 🤣🤣🤣üçüncü bardaktan sonra biri onun üzerinde kimin olduğunu hatırladı, yorumlara kötü bir şey yazdı 🤣’ 129315;🤣
Belkha: ↑04 Aug 2023, 19:17
Çocuklar için başladık ve bir içki içerken nasıl politikaya karıştık
keşke onlar olsaydı gerçek hayatta hepsi burada, masada olsaydı, çoktan birbirlerinin yüzlerini yumruklamış olurlardı üçüncü içkiden sonra biri onun hakkında kimin olduğunu hatırladım, yorumlarda kötü bir şey yazmıştı
Önce deli gömleği giyilmeli, emniyete alınmalı ve en az 2,5 metre mesafeye hareket ettirilmeli
These users thanked the author Beluga for the post:
[quote=olga.yakemenko post_id=238732 time=1691238052 user_id= 19453] [quote=Belkha post_id=238384 time =1691165879 user_id=18415] Çocuklar için başladık ve bir içki içerken nasıl politikaya karıştık [/quote] keşke onlar olsaydı gerçek hayatta hepsi burada, masada olsaydı, çoktan birbirlerinin yüzlerini yumruklamış olurlardı 🤣🤣🤣üçüncü içkiden sonra biri onun hakkında kimin olduğunu hatırladım, yorumlarda kötü bir şey yazmıştı 🤣🤣🤣 [/quote] Önce deli gömleği giyilmeli, emniyete alınmalı ve en az 2,5 metre mesafeye hareket ettirilmeli :crazy:
Vay, uzun zamandır forumu ziyaret etmedim, birçok ilginç şeyi kaçırdım. Pedofili ve politikanın bir araya gelmesi kesinlikle süper! Birkaç aktif kullanıcıya Rutube’de aynı konuyla ilgili bir blog doldurmalarını öneriyorum - çok popüler olacak, bunu garanti ederim.
Fakat aslında - ikisinden hangisinin aktif olduğunu bile bilmiyorum bu başlıkta - bunların hepsi tamamen saçmalık.
Fakat hâlâ bir sorum var. Diyelim ki Arjantin’de yaşıyorum ve zaten bu ülkenin vatandaşıyım. Arjantin’e göre cinsel rıza yaşı (buna katılıp katılmadığım - bana sorulmadı) 13’tür. Yani, 13 yaşını doldurmuş herhangi bir cinsiyetten Arjantin vatandaşı, kendi takdirine bağlı olarak cinsel ilişkiye girebilir. Ve burada ona normal davranıyorlar. Ve yasaya göre, bir Arjantin vatandaşı olarak benim için bu veya başka bir sitede 13 yaş üstü herhangi bir cinsiyetten çıplak insanların resimlerine bakmam ve onlarla cinsel ilişkiler hakkında yüksek sesle konuşmam kesinlikle yasal. . Üstelik site, cinsel rıza yaşının 14 olduğu Çin etki alanındadır. Görünüşe göre istersem, Rus kavramlarına ve yasalarına göre kesinlikle yasal olarak bir "sübyancı" olabilirim?
Siyasi konuyu sormayacağım - zaten bundan fena halde sıkıldım sepette de
These users thanked the author frenk for the post:
Vay, uzun zamandır forumu ziyaret etmedim, birçok ilginç şeyi kaçırdım. Pedofili ve politikanın bir araya gelmesi kesinlikle süper! Birkaç aktif kullanıcıya Rutube’de aynı konuyla ilgili bir blog doldurmalarını öneriyorum - çok popüler olacak, bunu garanti ederim. Fakat aslında - ikisinden hangisinin aktif olduğunu bile bilmiyorum bu başlıkta - bunların hepsi tamamen saçmalık. Fakat hâlâ bir sorum var. Diyelim ki Arjantin’de yaşıyorum ve zaten bu ülkenin vatandaşıyım. Arjantin’e göre cinsel rıza yaşı (buna katılıp katılmadığım - bana sorulmadı) 13’tür. Yani, 13 yaşını doldurmuş herhangi bir cinsiyetten Arjantin vatandaşı, kendi takdirine bağlı olarak cinsel ilişkiye girebilir. Ve burada ona normal davranıyorlar. Ve yasaya göre, bir Arjantin vatandaşı olarak benim için bu veya başka bir sitede 13 yaş üstü herhangi bir cinsiyetten çıplak insanların resimlerine bakmam ve onlarla cinsel ilişkiler hakkında yüksek sesle konuşmam kesinlikle yasal. . Üstelik site, cinsel rıza yaşının 14 olduğu Çin etki alanındadır. Görünüşe göre istersem, Rus kavramlarına ve yasalarına göre kesinlikle yasal olarak bir "sübyancı" olabilirim? Siyasi konuyu sormayacağım - zaten bundan fena halde sıkıldım sepette de
12-14 yaşlarındaki bir erkek, kız 12-14 yaşındaysa pedofili olmayacaktır, ancak 10 yaşın altındaysa o zaman seçenekler mümkündür, ancak yine de tüm kızlar övünmeyecektir.
Ve benim gibi okudum, ailem 8 yaşında bir kızla evlendi örneğin ve 12 yaşında bir erkek, devrimden önce, nasıl uyuduklarını bilmiyorum ama sanırım adam 12 yaşında hazırdı.
Yaş kanundur, 30’unda hala kız olduğunu söyleyecekler, 35’inde sana pedofil diyecekler ve bunu 14-16’ya düşürürlerse o zaman sefahat olan şey olacak norm. Demografiyi hesaba katarsak şaşırmam, çünkü gençler doğum yapacak ve 30-35 yaş üstü pek çok kişi bunu umursamıyor.
12-14 yaşlarındaki bir erkek, kız 12-14 yaşındaysa pedofili olmayacaktır, ancak 10 yaşın altındaysa o zaman seçenekler mümkündür, ancak yine de tüm kızlar övünmeyecektir. Ve benim gibi okudum, ailem 8 yaşında bir kızla evlendi örneğin ve 12 yaşında bir erkek, devrimden önce, nasıl uyuduklarını bilmiyorum ama sanırım adam 12 yaşında hazırdı. Yaş kanundur, 30’unda hala kız olduğunu söyleyecekler, 35’inde sana pedofil diyecekler ve bunu 14-16’ya düşürürlerse o zaman sefahat olan şey olacak norm. Demografiyi hesaba katarsak şaşırmam, çünkü gençler doğum yapacak ve 30-35 yaş üstü pek çok kişi bunu umursamıyor.
Arkadaşımın erkek kardeşinin bir meslektaşı (24 yaşında) beni gençler için bir yaz kampına davet ediyor. Orada danışman olacak ve haydi gidelim, hava serin olacak, şenlik ateşleri olacak, yürüyüşler...
Last post
Forumda böyle bir konu vardı
Yapmadılar’ Nasıl ikna edileceğini tavsiye etmiyorum. Ama ihtiyacım var
Bir erkekten gelen gönderi.
Arkadaşlar! Üyelerinizi neden ölçüyorsunuz? Resmi dışarıdan hayal edebiliyor musunuz? Sen mastürbasyon yapıyorsun. Daha sonra bir cetvel veya şerit metre yerleştirin....
Last post
Büyüme aşaması olunca merakımdan ölçtüm, sonra büyüdüm ve yapmayı bıraktım. Bu sadece meraktan yapıldı, başka bir şey değil.