Yani bir insan spor giyimi seviyorsa, yarışmalara gidiyorsa, fotoğraf çekiyorsa... kendini sporcu olarak görebilir mi? Yoksa sporcu olmak için yine de spor yapmaya mı ihtiyacınız var?
Gotik sadece kıyafet ve aksesuar tarzı değildir. Bu belli bir davranış modeli, dünya görüşü, felsefe...
Gotik’i spor giyimle karşılaştırdılar, sanki bir sineği fil ile karşılaştırmak gibi Gotik özel bir tarz. . Bu tarz herkese göre değil, hoşuma gidiyor ve sıradan siyah kıyafetleri seven insanlar bile bu şekilde giyinmeyecek. Bir gotik olmak için gizli ritüellere katılmanız gerektiğini mi düşünüyorsunuz?
Spor tarzı da herkes sevmez)))
))) Bana bu kadar detaylı soruyorsunuz. Sanki ben bir uzmanmışım gibi, ama sadece birkaç yıldır gotiktim ve bu on yıldan fazla zaman önceydi ve siz de uzun yıllara dayanan deneyime sahip aktif bir gotiksiniz. Sana sormaya hazır olan benim, sormaya hazırım))) Hangimiz gotik, sen mi yoksa ben mi?
[quote=keta123 post_id=376511 time=1717153354 user_id=15118] [quote=Venüs post_id=376495 time=1717151976 user_id= 15698] Yani bir insan spor giyimi seviyorsa, yarışmalara gidiyorsa, fotoğraf çekiyorsa... kendini sporcu olarak görebilir mi? Yoksa sporcu olmak için yine de spor yapmaya mı ihtiyacınız var? Gotik sadece kıyafet ve aksesuar tarzı değildir. Bu belli bir davranış modeli, dünya görüşü, felsefe... [/quote]Gotik’i spor giyimle karşılaştırdılar, sanki bir sineği fil ile karşılaştırmak gibi Gotik özel bir tarz. . Bu tarz herkese göre değil, hoşuma gidiyor ve sıradan siyah kıyafetleri seven insanlar bile bu şekilde giyinmeyecek. Bir gotik olmak için gizli ritüellere katılmanız gerektiğini mi düşünüyorsunuz? [/quote ]
Spor tarzı da herkes sevmez))) ))) Bana bu kadar detaylı soruyorsunuz. Sanki ben bir uzmanmışım gibi, ama sadece birkaç yıldır gotiktim ve bu on yıldan fazla zaman önceydi ve siz de uzun yıllara dayanan deneyime sahip aktif bir gotiksiniz. Sana sormaya hazır olan benim, sormaya hazırım))) Hangimiz gotik, sen mi yoksa ben mi?
Venüs: ↑31 May 2024, 17:19
Spor tarzını da herkes sevmiyor)))
))) Bana bu kadar detaylı soruyorsunuz. Sanki ben bir uzmanmışım gibi, ama sadece birkaç yıldır gotiktim ve bu on yıldan fazla zaman önceydi ve siz de uzun yıllara dayanan deneyime sahip aktif bir gotiksiniz. Sana Gotlar hakkında soru sormalıyım))) Hangimiz Gotik, sen mi ben mi?
Gotları tanıdığım kadarıyla hepsi takıntılı kötülük ve Satanizm ile uğraşıyorsun ve Satanizm ve kara büyü yapıyorsun, bu yüzden ben değil de sen bir gotiksin, çünkü sen sihirle uğraşıyordun, ben sadece gotik kıyafetler giyiyorum ve seks partneri olarak bir gotikten hoşlanıyorum. ama sadece orta derecede atletik bir figürü varsa ve zayıf değilse, işte bu gotik, resimlerimde tam da böyle bir figüre sahip olması, sanatımı bu gotik’e adamamın bir başka nedenidir.
[quote=Venüs post_id=376564 time=1717165156 user_id=15698] Spor tarzını da herkes sevmiyor))) ))) Bana bu kadar detaylı soruyorsunuz. Sanki ben bir uzmanmışım gibi, ama sadece birkaç yıldır gotiktim ve bu on yıldan fazla zaman önceydi ve siz de uzun yıllara dayanan deneyime sahip aktif bir gotiksiniz. Sana Gotlar hakkında soru sormalıyım))) Hangimiz Gotik, sen mi ben mi? [/quote]Gotları tanıdığım kadarıyla hepsi takıntılı kötülük ve Satanizm ile uğraşıyorsun ve Satanizm ve kara büyü yapıyorsun, bu yüzden ben değil de sen bir gotiksin, çünkü sen sihirle uğraşıyordun, ben sadece gotik kıyafetler giyiyorum ve seks partneri olarak bir gotikten hoşlanıyorum. ama sadece orta derecede atletik bir figürü varsa ve zayıf değilse, işte bu gotik, resimlerimde tam da böyle bir figüre sahip olması, sanatımı bu gotik’e adamamın bir başka nedenidir.
[quote=Frostdemon post_id=376602 time=1717173147 user_id=23130] Peki gotik kimdir sonuçta? [/quote][quote=Frostdemon post_id=376602 time=1717173147 user_id=23130] Peki gotik kim zaten? [/quote]Bence bir gotik, kıyafetler içinde yas tutmayı seven, büyüyle uğraşan ve kasvetli bir dünya görüşüne sahip bir romantiktir.
keta123: ↑31 May 2024, 19:56
Bence bir gotik, kıyafetler içinde yas tutmayı seven, okültizmle ilgilenen ve kasvetli bir dünya görüşüne sahip bir romantiktir.
Doğru bana göre...
Ben okült işlerle ilgilenmiyorum.
[quote=keta123 post_id=376610 time=1717174569 user_id=15118] Bence bir gotik, kıyafetler içinde yas tutmayı seven, okültizmle ilgilenen ve kasvetli bir dünya görüşüne sahip bir romantiktir. [/quote] Doğru bana göre... Ben okült işlerle ilgilenmiyorum. :-D
[quote=Frostdemon post_id=376615 time=1717175050 user_id=23130] Benim hakkımda doğru... Ama ben büyüyle ilgilenmiyorum. [/quote]kasvetli bir dünya görüşünüz mü var?
Spor tarzını da herkes sevmiyor)))
))) Bana bu kadar detaylı soruyorsun. Sanki ben bir uzmanmışım gibi, ama sadece birkaç yıldır gotiktim ve bu on yıldan fazla zaman önceydi ve siz de uzun yıllara dayanan deneyime sahip aktif bir gotiksiniz. Sana Gotlar hakkında soru sormalıyım))) Hangimiz Gotik, sen mi ben mi?
Gotları tanıdığım kadarıyla hepsi takıntılı kötülük ve Satanizm ile uğraşıyorsun ve Satanizm ve kara büyü yapıyorsun, bu yüzden ben değil de sen bir gotiksin, çünkü sen sihirle uğraşıyordun, ben sadece gotik kıyafetler giyiyorum ve seks partneri olarak bir gotikten hoşlanıyorum. ama sadece orta derecede atletik bir figürü varsa ve zayıf değilse. İşte bu gotik, resimlerimde tam da böyle bir figüre sahip, sanatımı bu gotik’e adamamın bir başka nedeni de bu.
Gotikler kötülüğe takıntılı değildir. Prensip olarak kötülüğe karşıdırlar.
These users thanked the author Venüs for the post:
[quote=keta123 post_id=376600 time=1717171873 user_id=15118] [quote=Venüs post_id=376564 time=1717165156 user_id= 15698] Spor tarzını da herkes sevmiyor))) ))) Bana bu kadar detaylı soruyorsun. Sanki ben bir uzmanmışım gibi, ama sadece birkaç yıldır gotiktim ve bu on yıldan fazla zaman önceydi ve siz de uzun yıllara dayanan deneyime sahip aktif bir gotiksiniz. Sana Gotlar hakkında soru sormalıyım))) Hangimiz Gotik, sen mi ben mi? [/quote]Gotları tanıdığım kadarıyla hepsi takıntılı kötülük ve Satanizm ile uğraşıyorsun ve Satanizm ve kara büyü yapıyorsun, bu yüzden ben değil de sen bir gotiksin, çünkü sen sihirle uğraşıyordun, ben sadece gotik kıyafetler giyiyorum ve seks partneri olarak bir gotikten hoşlanıyorum. ama sadece orta derecede atletik bir figürü varsa ve zayıf değilse. İşte bu gotik, resimlerimde tam da böyle bir figüre sahip, sanatımı bu gotik’e adamamın bir başka nedeni de bu. [/quote]
Gotikler kötülüğe takıntılı değildir. Prensip olarak kötülüğe karşıdırlar.
[quote=Frostdemon post_id=376620 time=1717175580 user_id=23130] Ben siyahi bir adamım [/quote]oooh...havalı. Nasıl görünüyorsun, kürek kemiklerine kadar uzanan uzun saçlar?
keta123: ↑01 Jun 2024, 11:19
oooo...harika. Nasıl görünüyorsun, saçların kürek kemiklerine kadar mı uzun?
Ortalarına kadar uzundu. Boyum 187. Nisan’da saçımı kestim.
Belki saçımı tıraş ederim. Sakal bırakırım.
Siyahi insanlar ya uzun saçlıdır ya da kel ve sakallıdır. .
Harika.true.
15 dakika 48 saniye sonra gönderilir: keta123,
Ben onunki gibi saç istiyordum...Belim kadar uzatamıyorum..
[quote=keta123 post_id=376724 time=1717229979 user_id=15118] oooo...harika. Nasıl görünüyorsun, saçların kürek kemiklerine kadar mı uzun? [/quote] Ortalarına kadar uzundu. Boyum 187. Nisan’da saçımı kestim. Belki saçımı tıraş ederim. Sakal bırakırım. Siyahi insanlar ya uzun saçlıdır ya da kel ve sakallıdır. . Harika.true. :-D
[size=85][color=green]15 dakika 48 saniye sonra gönderilir:[/color][/size] [ref=#0000ff]keta123[/ref], Ben onunki gibi saç istiyordum...Belim kadar uzatamıyorum.. [youtube] 4_uFO_pdAeI[/youtube]
[quote=Frostdemon post_id=376734 time=1717235183 user_id=23130] Sırtın ortasına kadar uzunlardı. Boyum 187. Nisan ayında saçımı kestirdim. [/quote] Merhaba hemşerim) ) Saçını neden kestirdin? Uzun saçlı bir adam çok nadirdir)
[quote=AmberaMaze post_id=376753 time=1717245733 user_id=24160] Ah, merhaba hemşehrim)) neden saçını kestirdin? Uzun saçlı bir adam çok nadir bulunur) [/quote] Merhaba, bundan bıktım... ve çok fazla dökülmeye başlıyor...
[quote=Frostdemon post_id=376734 time=1717235183 user_id=23130] Arkanın ortasına kadar uzundu.boyları 187. Nisan ayında saçımı kestim. [/quote]kestiğim saç ne renkti?
Herkese iyi günler bayanlar ve erkekler, lütfen söyleyin bana, böyle bir cihazla gidip istediğim kişiyle tanışabilirim, seks yapıyormuşum gibi görünüyor ama penisim konusunda utangacım, böylece...
Last post
Herkese iyi günler bayanlar ve erkekler, lütfen söyleyin bana, böyle bir cihazla gidip istediğim kişiyle tanışabilirim, sanki seks yapıyormuşum gibi ama penisimden utanıyorum bu yüzden yaklaşabilirim...
Bana aynı konuları içeren iyi forumlar söyleyin, böylece gerçekten canlı olarak konuşabileceğiniz ve gerçekten bir şeyler sorabileceğiniz veya okuyup yeni bir şeyler öğrenebileceğiniz kişilerle...
Merhaba✌️Boşandım, 49 yaşındayım, oğlumla yaşıyorum, o 24 yaşında. Casusluk yapmaya başladığını fark etmeye başladım duşta üzerimde, çıplakken rastgele içeri giriyormuş gibi, külotumda sperm bulmaya...