Lütfen bana hangi seksi şeyi çizeceğimi söyler misin?

Cinsiyetle ilgili olmayan soyut konular hakkında konuşun (gerçi böyle şeyler var mı?)
Devam etmek
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 230
Registered for: 1 year 3 months
Orientation: biseksüel
 Re: Hangi seksi çizmem gerektiği konusunda tavsiyeniz var mı?

Unread post by Devam etmek »

keta123: 24 May 2024, 15:19lanet
Nerede sikişiyorlar?
Ergen spermotoksikozu geçirdiğimde (kızlar için geçerli olmadığını biliyorum ama buna başka bir şey diyemezsiniz), internetin yokluğunda çizimlerde gerçekten de tüm saçmalıkları döktüm. kafamda (her ne kadar nasıl çizileceğini de gerçekten bilmiyordum). Ve geri döndüğünde, kimse savaşı görmesin diye onu yok etti. Bunlar, çocukların "kafasındaki yulaf lapası" karışımıyla tamamen çocuk eskizleridir. Ve yalnızca bir çocuk veya genç bu cinsiyete veya sefahate ciddi bir şekilde diyebilir. Ya da gotikleri ve gotik temayı yeni duyan küçük kız kardeşinden bu çizimleri seslendiren ve naifliğiyle ne isterlerse seve seve çizen bir trol.
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6486
Registered for: 2 years 3 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Venüs »

AmberaMaze: 25 May 2024, 12:34
keta123: 24 May 2024, 15:19lanet olsun
Nerede sikişiyorlar?
Ergen spermotoksikozu geçirdiğimde (kızlar için geçerli olmadığını biliyorum ama buna başka bir şey diyemezsiniz), internetin yokluğunda çizimlerde gerçekten de tüm saçmalıkları döktüm. kafamda (her ne kadar nasıl çizileceğini de gerçekten bilmiyordum). Ve geri döndüğünde, kimse savaşı görmesin diye onu yok etti. Bunlar, çocukların "kafasındaki yulaf lapası" karışımıyla tamamen çocuk eskizleridir. Ve yalnızca bir çocuk veya genç bu cinsiyete veya sefahate ciddi bir şekilde diyebilir. Ya da gotikleri ve gotik temayı yeni duyan küçük kız kardeşinin bu çizimlerini çağıran ve saflığından dolayı ne isterlerse memnuniyetle çizen bir trol
))) Bu konuyu çok ciddiye aldınız, burada forum kullanıcıları iyi bir ruh hali içinde onlarla dalga geçiyor)))
Автор темы
Keita123
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 43
Registered for: 2 years 4 months

Unread post by Keita123 »

AmberaMaze: 25 May 2024, 12:34 Nerede sikişiyorlar orada?
Tüm bunlara siktir et kelimesini diyorum çünkü sutyenli kızlar ve şortlu BDSM kemerli bir adam var. Çizimler kesinlikle tevazu ve kutsallıkla ilgili değil ve erotizm var. Kızıl saçlı adamımın teması üzerine ciddi bir resim çizmek istedim ama zamanım yok. Kızıl saçlı adam bana çok ilham veriyor. , o kadar ki bu adamla tüm odayı resimlerle asmak istiyorum, kızıl saçlı ilham perim için bir defter seçtim çünkü orada çizim yapmak daha kolay ve ayrıca çocuk çizim tarzını seviyorum ve çocuk çizimleri daha az zaman alıyor. Üstelik çizim yaparken ve çizerken yaratıcı açlığımı gideriyorum. Ve açlığım çok güçlü. Defteri ne kadar hızlı kesersem açlığım da o kadar hızlı giderilir. Kendim için bunu daha eğlenceli ve ilginç kılmak için çok az şey var. Ayrıca çocuk çizimleri de çünkü sayfaları çevirmek ilginç, bu sayfaları çevirmenin püf noktası bu. Ama bu benim kişisel işim, bu çizimlere hayran olmak. onları değerli görüyorum ve bunu ithaf ettiğim arkadaşlarım da değerli buluyor ve not defterlerimi yazıcıya kopyalayıp kopyalarla birlikte bir klasör topluyorum. Genel olarak şakalarıma rağmen bu yaratıcılığı ciddiye alıyorum ve dışarıdan görüşlere ihtiyacım var ve bu. önemli
n
12 dakika 40 saniye sonra gönderildi:
Siz bu konuyu fazla ciddiye aldım, burada forum kullanıcıları iyi bir ruh halinde şakalar yapıyor))
benim için ciddi bir fikir boş şakalardan çok daha önemli. genel olarak insanların değerlendirme yapması ve dalga geçmemesi için bir konu oluşturdum
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 3 months

Unread post by Nikk »

keta123 ve sana zaten çok şey verildi tavsiye burada - hayır Bir albüm için yeterli...
Автор темы
Keita123
Flört etmek
Flört etmek

niqk: 25 May 2024, 19:53 ve burada sana zaten o kadar çok tavsiye verildi ki - birden fazla albüme yetecek kadar...
bana bu kadar ilginç bir şey tavsiye etmediler beni bağlayacaktı, evde insanlar benimle dalga geçiyordu
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

keta123, alınma! Sadece farklı görüşleriniz ve ilgi alanlarınız var...
Ve peri masallarını düşünün. Orada pek çok şeyi hayal edebilirsiniz.
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

keta123: 25 May 2024, 18:06 .Aslında değerlendirsinler, dalga geçmesinler diye konu açtım
))) Takdir ettik)))
Автор темы
Keita123
Flört etmek
Flört etmek

niqk: 25 May 2024, 20:54 Ve masalları düşünün. Orada pek çok şeyi hayal edebilirsiniz...
Peri masalları ilginçtir... ama şu ana kadar aklıma peri masallarından hiçbir şey gelmiyor. Herhangi bir şey bulmanın mümkün olacağını sanmıyorum.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

keta123 ve acele etmeyin; planlar yavaş yavaş olgunlaşır ..
Автор темы
Keita123
Flört etmek
Flört etmek

niqk: 25 May 2024, 21:08 , acele etme - fikirler yavaş olgunlaşır...
Bir fikir hakkında uzun süre düşünmeyi sevmem, ihtiyacım var hayatım boyunca böyleydim

5 dakika 21 saniye sonra gönderilir:
Oy verdik ))
ayrıca birkaç kişiyi daha takdir ettin, geri kalanlar trollemeleriyle konumu mahvettiler ve şakalaşma
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

keta123: 25 May 2024, 21:17 ayrıca birkaç kişiyi daha takdir ettin, geri kalanlar trollemeleri ve şakalaşmalarıyla konumu mahvettiler
))) Alınmayın ))) sevgiyle yapılır, her şey elbette olmasa da
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

keta123: 25 May 2024, 21:17 Bir fikir hakkında uzun süre düşünmeyi sevmiyorum, hemen bulmam gerekiyor bunu tüm hayatım boyunca yaptım
Ve bu tamamen mantık dışı. Başarılı fikirler her zaman anın hararetinden ortaya çıkmaz. Çoğu zaman düşünmeniz
ve en iyi çözümü aramanız gerekir.
Автор темы
Keita123
Flört etmek
Flört etmek

Venüs: 22 May 2024, 11:07 Evet. Çeşitli ritüeller. Çoğu zaman ruhları çağırıp onlarla iletişim kurarlardı)))
Peki sizin de kendi şirketiniz var mı? Takıldığınızda ritüeller de düzenliyor musunuz?
Her zaman anlamadığım bir şey de, gotiklerin neden ruhları çağırıp onlarla iletişim kurduğu, bunun nesi eğlenceli? bütün bunlar mı?
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

keta123: 28 May 2024, 16:50
Evet. Çeşitli ritüeller. Çoğu zaman ruhları çağırıp onlarla iletişim kurarlardı)))
Peki sizin de kendi şirketiniz var mı? Takıldığınızda ritüeller de düzenliyor musunuz?
Her zaman anlamadığım bir şey de Gotların neden ruhları çağırıp onlarla iletişim kurduğudur, eğlencenin nesi var? tüm bunların içinde mi?
Gotikler yalnızca gereçler ve aksesuarlarla büyücülükle ilgili bir çöküş tarzı değil, aynı zamanda ölümün romantikleştirilmesidir.
Автор темы
Keita123
Flört etmek
Flört etmek

Venüs: 28 May 2024, 21:51 Gotikler yalnızca gereçler ve aksesuarlarda büyücülükle ilgili bir yozlaşma tarzı değil, aynı zamanda ölümün romantikleştirilmesidir.
Bunun romantikleştirmeyle ne alakası var? Ölüm ve Satanizm uygulaması ruhları çağırmak Satanizm midir, sence Satanizmle uğraşmak bir gotik için romantik mi?
favafresx. ru
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 40
Registered for: 1 year 1 month

Unread post by favafresx. ru »

Venüs: 28 May 2024, 21:51 Gotikler yalnızca gereçler ve aksesuarlarda büyücülükle ilgili bir yozlaşma tarzı değil, aynı zamanda ölümün romantikleştirilmesidir.
Gotikler belirli bir tarza saygı duyan bir alt kültürdür müzikte. Satanizm ile alakası yoktur.
Автор темы
Keita123
Flört etmek
Flört etmek

favafresx.ru: 29 May 2024, 10:55 Gotikler, belirli bir müzik tarzına saygı duyan bir alt kültürdür. Bunun Satanizm ile hiçbir ilgisi yoktur.
Gotlar her türden tecavüzcü, katil, hasta ruhlu insanlarla ve kara büyüyle doludur, ama neden kara büyü yapıyorlar mı Anlamıyorum ve yalnızca kara büyü değil, genel olarak farklı büyücülük türleri de var, ancak hepsi gotik değil
favafresx. ru
Flört etmek
Flört etmek

keta123: 29 May 2024, 10:59 Gotlar her türden tecavüzcüyle, katille, hasta ruhlu insanlarla ve kara büyüyle doludur, ama neden kara büyü yapıyorlar Anlamıyorum ve yalnızca kara büyüyü değil, genel olarak farklı büyücülük türlerini de anlamıyorum , ancak tüm gotikler değil
bunlar artık gotik değil. Müziğin bir tarzı var; gotik. Yani gotikler onların hayranlarıdır, geri kalan her şey bir oyundur.
Black metal tarzı da var, şarkı sözlerinde Satanizm var ama bu Satanist oldukları anlamına gelmiyor.
Gotlar kasvetli insanlardır ama aslında onlar da herkes gibi sıradan insanlardır.
Muhtemelen Gotları gerçekten bir tür mezheple karıştırıyorsunuz.
Автор темы
Keita123
Flört etmek
Flört etmek

favafresx.ru: 29 May 2024, 11:07 Muhtemelen Gotları gerçekten bir tür mezheple karıştırıyorsunuz.
Kıyafetlerle başlayan Gotlarla konuştum ve şeytani semboller ve ters haçlar içeren müzik ve ardından sözde ölüme ve şeytana daha yakın olduğu düşünülen Satanizm ile ilgilenmeye başladı
favafresx. ru
Flört etmek
Flört etmek

Dedikleri gibi, bir aile büyükse, içinde ucubeler de olur.
Автор темы
Keita123
Flört etmek
Flört etmek

favafresx.ru: 29 May 2024, 11:07 Muhtemelen Gotikleri gerçekten bir tür mezheple karıştırıyorsunuz.
Venüs, gotik olduğu zamanlarda kendisinin onun eşliğinde ruhları çağırdılar ve hatta ruhla seks yaptılar
favafresx. ru
Flört etmek
Flört etmek

keta123: 29 May 2024, 11:24 Venüs, gotik olduğunda kendisinin ve şirketinin ruhları çağırdığını ve hatta bir ruhla seks yaptığını söyledi
Yanıtla Yanıtla Önceki. konuSonraki konu

301 mesaj
https://i.postimg.cc/brjFcDyv/shmatko.gif
These users thanked the author favafresx. ru for the post:
Pol66
Автор темы
Keita123
Flört etmek
Flört etmek

Venüs: 22 May 2024, 11:07 )))) Evet. Çeşitli ritüeller. Çoğu zaman ruhları çağırıp onlarla iletişim kurarlardı)))
Venüs ruhlarla ilgilendiğini yazdı
favafresx. ru
Flört etmek
Flört etmek

keta123: 29 May 2024, 11:39 Venüs ruhlarla bir ilgisi olduğunu yazdı
sence buna inanmaya değer mi?
Автор темы
Keita123
Flört etmek
Flört etmek

favafresx.ru: 29 May 2024, 11:41 sence buna inanmaya değer mi?
Peki, Venüs icat ettiği şeye benzemiyor, neden inansın ki icat mı ettin?
favafresx. ru
Flört etmek
Flört etmek

keta123: 29 May 2024, 11:44 Venüs icat ettiği şeye benzemiyor, neden icat etsin ki?
burası İnternet, burası her şeyi yazabileceğiniz bir forum ve kimse hiçbir şey bilmeyecek. Sadece kelimeler ve gerçekler yok, pek çok insan gördüm ve pek çok şey duydum, peki ya ruhlarla seks yapmaya ne dersiniz? Sadece beni gülümsetiyor)
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

keta123: 29 May 2024, 11:24
favafresx.ru: 29 May 2024, 11:07 Muhtemelen Gotları gerçekten bir tür mezheple karıştırıyorsunuz.
Venüs bunu kendisiyken söylemişti. Bir Got olduğu için o ve arkadaşları ruhları çağırdılar ve hatta bir ruhla seks yaptılar
Maneviyat seansları sırasında ruhlarla seks hiç de zor değil. Önemli olan hamile kalmamak ve ruhların kişiyi kendilerine sürüklememesidir. Çocuklarımızdan biri ruhlar tarafından kaçırıldı. Annem onu ​​aradı ama ona ne söyleyeceğimizi bile bilmiyorduk. Ama sonunda her şey yolunda gitti, onu değiştirdik.
These users thanked the author Venüs for the post (total 2):
Nick1979, Don Şeytanı
Автор темы
Keita123
Flört etmek
Flört etmek

Venüs: 29 May 2024, 21:17 Önemli olan hamile kalmamak
Bir ruhtan hamile kalmak mümkün mü? Çocuğu neyle değiştirdin?
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5016
Registered for: 1 year 8 months

Unread post by Eustace »

Venüs: 29 May 2024, 21:17 Önemli olan hamile kalmamak ve ruhların kişiyi kendine sürüklememesidir. Çocuklarımızdan biri ruhlar tarafından kaçırıldı. Annem onu ​​aradı ama ona ne söyleyeceğimizi bile bilmiyorduk. Ama sonunda her şey yolunda gitti, değiştirdik.
:udivlenie: ne yedin!!!
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

keta123: 30 May 2024, 17:08
Asıl mesele hamile kalmamak
Bir ruhtan hamile kalmak mümkün mü? Çocuğu neyle değiştirdin?
Hikâye çok ilginç ama anlatılması uzun zaman alıyor. Boş zamanım olduğunda sana mutlaka anlatacağım.
These users thanked the author Venüs for the post (total 2):
Nick1979, Don Şeytanı
Автор темы
Keita123
Flört etmek
Flört etmek

Venüs: 30 May 2024, 21:18 Hikâye çok ilginç ama anlatılması uzun zaman alıyor. Boş zamanım olduğunda sana mutlaka anlatacağım.
Gotik alt kültürleri sihirle mi kullanacaksınız?
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

keta123: 31 May 2024, 10:09
Hikâye çok ilginç ama anlatılması uzun zaman alıyor. Boş zamanım olduğunda sana mutlaka anlatacağım.
Gotik alt kültürleri sihirle mi kullanacaksınız?
Peki, siyah giydiğinizi ve zaten bir gotik olduğunuzu mu düşünüyorsunuz?
Автор темы
Keita123
Flört etmek
Flört etmek

Venüs: 31 May 2024, 11:26 Peki, siyah giyinmişken zaten bir gotik olduğunuzu mu düşünüyorsunuz?
bana göre gotik, siyah kıyafetlerin yasını tuttuğu için romantik hisseden kişidir ve kafatasları, yılanlar, haçlar ve diğer ölüm sembolleri şeklindeki her türlü dekorasyon için ama bir gotik Satanizm, okültizm veya kara büyü ile uğraşmamalıdır. Bana göre kara büyü uygulayan ve Deccal’e tapan Gotlar Sotonisttir. cadılar ve büyücüler ve Gotlarla kesinlikle hiçbir ilgisi yok
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

keta123: 31 May 2024, 11:45
Peki siyah giyinmişken zaten bir gotik olduğunuzu mu düşünüyorsunuz?
benim için gotik, yas tutmanın romantik hissi ve kafatasları, yılanlar, haçlar ve diğer ölüm sembolleri şeklindeki her türlü dekorasyon. Ancak bir Got, kara büyü uygulayan ve ona tapan Gotlar Satanizm, okültizm veya kara büyü ile uğraşmamalıdır. Bana göre Deccal Sotonist, cadı ve büyücüdür ve Gotlarla kesinlikle hiçbir ilgisi yoktur n
Siyah giysilere ve yas sembollerine romantik mi bakıyorlar?) ))) Peki kıyafetler ve semboller konusunda nasıl romantik hissediyorlar?)))
Автор темы
Keita123
Flört etmek
Flört etmek

Venüs: 31 May 2024, 11:48 Siyah kıyafetler ve yas sembolleri için kendilerini romantik hissediyorlar mı?)))) Peki kıyafetler ve semboller için ne kadar romantik hissediyorlar?)))
içinde En doğrudan yol, bu kıyafetleri sevdiklerini düşünüyorum. Eğer bir kişi siyah dantelleri, fırfırları, siyah saçları, beyaz teni ve kafatasları ve haçları seviyorsa, o zaman o zaten bir gotiktir. Ve ben de herkesin bundan hoşlanmadığını düşünüyorum. gerçek bir gotik mezarlığı sevmeli ve arka planda mezarlarla fotoğraf çekmeli
Romannaich
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 194
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Romannaich »

Galinka, doğru yaz 😆 şuna benzer: 😆😆😆 kızlar ayakta, erkekler oturuyor 😆😆 😆
Yün
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1868
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by Yün »

These users thanked the author Yün for the post:
Sibiryak89
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644
Registered for: 4 years 5 months

Unread post by Sibiryak89 »

Evet, şakadaki gibi sineklerin nasıl yediğini çizebilir misin? Yapabilirim, muhtemelen Akademi’den mezun oldum🤔
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

keta123: 31 May 2024, 11:53
Siyah kıyafetler ve yas sembolleri konusunda romantik hissediyorlar mı?)))) Peki kıyafetler ve semboller konusunda ne kadar romantik hissediyorlar?)))
En doğrudan söylemek gerekirse, eğer bir kişi siyah dantelleri, fırfırları, siyah saçları, beyaz teni ve kafatasları ve haçları seviyorsa, o zaman zaten bir gotiktir ve bunu herkes sevmez. Ayrıca gerçek bir gotik’in mezarlığı sevmesi ve mezarların arka planında fotoğraflanması gerektiğini düşünüyorum
Yani, eğer kişi spor giyimi seviyorsa , yarışmalara gidiyor, fotoğraf çekiyor... sonra kendini bir sporcu olarak görebilir mi? Yoksa sporcu olmak için yine de spor yapmaya mı ihtiyacınız var?
Gotik sadece kıyafet ve aksesuar tarzı değildir. Bu belli bir davranış modeli, dünya görüşü, felsefe...
Eh, maneviyat zaten bir eklenti.
İlk kez maneviyatla ilgilendim, henüz bir gotik değildim. Spor kampında Maça Kızı’nı aradık ve odamızda kaldı ve birkaç gün sonra geceleri çocuklara diş macunu sürmeye gittik ve o da bizimle birlikteydi. Orada kalmasını istedik ve çocuklar kapıyı kilitleyip çaldılar, böylece pencereden atladılar... kendilerine sıçtılar)))
These users thanked the author Venüs for the post (total 3):
Sibiryak89, Yün, Don Şeytanı
Автор темы
Keita123
Flört etmek
Flört etmek

Venüs: 31 May 2024, 13:39 Yani bir insan spor giyimi seviyorsa, yarışmalara gidiyorsa, fotoğraf çekiyorsa... kendini sporcu olarak görebilir mi? Yoksa sporcu olmak için yine de spor yapmaya mı ihtiyacınız var?
Gotik sadece kıyafet ve aksesuar tarzı değildir. Bu belli bir davranış modeli, dünya görüşü, felsefe...
Gotik’i spor giyimle karşılaştırdılar, sanki bir sineği fil ile karşılaştırmak gibi Gotik özel bir tarz. Bu tarz herkese göre değil ve herkes bu şekilde giyinmeyecek, hatta sıradan siyah kıyafetleri sevenler bile, bir gotik olmak için mutlaka okült ritüellere katılmanız gerektiğini mi düşünüyorsunuz?
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Sohbet kutusu”