Nerede sikişiyorlar?
Ergen spermotoksikozu geçirdiğimde (kızlar için geçerli olmadığını biliyorum ama buna başka bir şey diyemezsiniz), internetin yokluğunda çizimlerde gerçekten de tüm saçmalıkları döktüm. kafamda (her ne kadar nasıl çizileceğini de gerçekten bilmiyordum). Ve geri döndüğünde, kimse savaşı görmesin diye onu yok etti. Bunlar, çocukların "kafasındaki yulaf lapası" karışımıyla tamamen çocuk eskizleridir. Ve yalnızca bir çocuk veya genç bu cinsiyete veya sefahate ciddi bir şekilde diyebilir. Ya da gotikleri ve gotik temayı yeni duyan küçük kız kardeşinden bu çizimleri seslendiren ve naifliğiyle ne isterlerse seve seve çizen bir trol.
[quote=keta123 post_id=374101 time=1716553140 user_id=15118]lanet[/quote] Nerede sikişiyorlar? Ergen spermotoksikozu geçirdiğimde (kızlar için geçerli olmadığını biliyorum ama buna başka bir şey diyemezsiniz), internetin yokluğunda çizimlerde gerçekten de tüm saçmalıkları döktüm. kafamda (her ne kadar nasıl çizileceğini de gerçekten bilmiyordum). Ve geri döndüğünde, kimse savaşı görmesin diye onu yok etti. Bunlar, çocukların "kafasındaki yulaf lapası" karışımıyla tamamen çocuk eskizleridir. Ve yalnızca bir çocuk veya genç bu cinsiyete veya sefahate ciddi bir şekilde diyebilir. Ya da gotikleri ve gotik temayı yeni duyan küçük kız kardeşinden bu çizimleri seslendiren ve naifliğiyle ne isterlerse seve seve çizen bir trol.
Nerede sikişiyorlar?
Ergen spermotoksikozu geçirdiğimde (kızlar için geçerli olmadığını biliyorum ama buna başka bir şey diyemezsiniz), internetin yokluğunda çizimlerde gerçekten de tüm saçmalıkları döktüm. kafamda (her ne kadar nasıl çizileceğini de gerçekten bilmiyordum). Ve geri döndüğünde, kimse savaşı görmesin diye onu yok etti. Bunlar, çocukların "kafasındaki yulaf lapası" karışımıyla tamamen çocuk eskizleridir. Ve yalnızca bir çocuk veya genç bu cinsiyete veya sefahate ciddi bir şekilde diyebilir. Ya da gotikleri ve gotik temayı yeni duyan küçük kız kardeşinin bu çizimlerini çağıran ve saflığından dolayı ne isterlerse memnuniyetle çizen bir trol
))) Bu konuyu çok ciddiye aldınız, burada forum kullanıcıları iyi bir ruh hali içinde onlarla dalga geçiyor)))
[quote=AmberaMaze post_id=374431 time=1716629679 user_id=24160] [quote=keta123 post_id=374101 time=1716553140 user_id= 15118]lanet olsun[/quote] Nerede sikişiyorlar? Ergen spermotoksikozu geçirdiğimde (kızlar için geçerli olmadığını biliyorum ama buna başka bir şey diyemezsiniz), internetin yokluğunda çizimlerde gerçekten de tüm saçmalıkları döktüm. kafamda (her ne kadar nasıl çizileceğini de gerçekten bilmiyordum). Ve geri döndüğünde, kimse savaşı görmesin diye onu yok etti. Bunlar, çocukların "kafasındaki yulaf lapası" karışımıyla tamamen çocuk eskizleridir. Ve yalnızca bir çocuk veya genç bu cinsiyete veya sefahate ciddi bir şekilde diyebilir. Ya da gotikleri ve gotik temayı yeni duyan küçük kız kardeşinin bu çizimlerini çağıran ve saflığından dolayı ne isterlerse memnuniyetle çizen bir trol [/quote]
))) Bu konuyu çok ciddiye aldınız, burada forum kullanıcıları iyi bir ruh hali içinde onlarla dalga geçiyor)))
AmberaMaze: ↑25 May 2024, 12:34
Nerede sikişiyorlar orada?
Tüm bunlara siktir et kelimesini diyorum çünkü sutyenli kızlar ve şortlu BDSM kemerli bir adam var. Çizimler kesinlikle tevazu ve kutsallıkla ilgili değil ve erotizm var. Kızıl saçlı adamımın teması üzerine ciddi bir resim çizmek istedim ama zamanım yok. Kızıl saçlı adam bana çok ilham veriyor. , o kadar ki bu adamla tüm odayı resimlerle asmak istiyorum, kızıl saçlı ilham perim için bir defter seçtim çünkü orada çizim yapmak daha kolay ve ayrıca çocuk çizim tarzını seviyorum ve çocuk çizimleri daha az zaman alıyor. Üstelik çizim yaparken ve çizerken yaratıcı açlığımı gideriyorum. Ve açlığım çok güçlü. Defteri ne kadar hızlı kesersem açlığım da o kadar hızlı giderilir. Kendim için bunu daha eğlenceli ve ilginç kılmak için çok az şey var. Ayrıca çocuk çizimleri de çünkü sayfaları çevirmek ilginç, bu sayfaları çevirmenin püf noktası bu. Ama bu benim kişisel işim, bu çizimlere hayran olmak. onları değerli görüyorum ve bunu ithaf ettiğim arkadaşlarım da değerli buluyor ve not defterlerimi yazıcıya kopyalayıp kopyalarla birlikte bir klasör topluyorum. Genel olarak şakalarıma rağmen bu yaratıcılığı ciddiye alıyorum ve dışarıdan görüşlere ihtiyacım var ve bu. önemli n 12 dakika 40 saniye sonra gönderildi:
Siz bu konuyu fazla ciddiye aldım, burada forum kullanıcıları iyi bir ruh halinde şakalar yapıyor))
benim için ciddi bir fikir boş şakalardan çok daha önemli. genel olarak insanların değerlendirme yapması ve dalga geçmemesi için bir konu oluşturdum
[quote=AmberaMaze post_id=374431 time=1716629679 user_id=24160] Nerede sikişiyorlar orada? [/quote]Tüm bunlara siktir et kelimesini diyorum çünkü sutyenli kızlar ve şortlu BDSM kemerli bir adam var. Çizimler kesinlikle tevazu ve kutsallıkla ilgili değil ve erotizm var. Kızıl saçlı adamımın teması üzerine ciddi bir resim çizmek istedim ama zamanım yok. Kızıl saçlı adam bana çok ilham veriyor. , o kadar ki bu adamla tüm odayı resimlerle asmak istiyorum, kızıl saçlı ilham perim için bir defter seçtim çünkü orada çizim yapmak daha kolay ve ayrıca çocuk çizim tarzını seviyorum ve çocuk çizimleri daha az zaman alıyor. Üstelik çizim yaparken ve çizerken yaratıcı açlığımı gideriyorum. Ve açlığım çok güçlü. Defteri ne kadar hızlı kesersem açlığım da o kadar hızlı giderilir. Kendim için bunu daha eğlenceli ve ilginç kılmak için çok az şey var. Ayrıca çocuk çizimleri de çünkü sayfaları çevirmek ilginç, bu sayfaları çevirmenin püf noktası bu. Ama bu benim kişisel işim, bu çizimlere hayran olmak. onları değerli görüyorum ve bunu ithaf ettiğim arkadaşlarım da değerli buluyor ve not defterlerimi yazıcıya kopyalayıp kopyalarla birlikte bir klasör topluyorum. Genel olarak şakalarıma rağmen bu yaratıcılığı ciddiye alıyorum ve dışarıdan görüşlere ihtiyacım var ve bu. önemli n [size=85][color =green]12 dakika 40 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote=Venüs post_id=374446 time=1716633069 user_id=15698] Siz bu konuyu fazla ciddiye aldım, burada forum kullanıcıları iyi bir ruh halinde şakalar yapıyor)) [/quote]benim için ciddi bir fikir boş şakalardan çok daha önemli. genel olarak insanların değerlendirme yapması ve dalga geçmemesi için bir konu oluşturdum
[quote=niqk post_id=374511 time=1716655992 user_id=218] ve burada sana zaten o kadar çok tavsiye verildi ki - birden fazla albüme yetecek kadar... [/quote]bana bu kadar ilginç bir şey tavsiye etmediler beni bağlayacaktı, evde insanlar benimle dalga geçiyordu
[ref=#0000ff]keta123[/ref], alınma! Sadece farklı görüşleriniz ve ilgi alanlarınız var... Ve peri masallarını düşünün. Orada pek çok şeyi hayal edebilirsiniz.
[quote=niqk post_id=374527 time=1716659694 user_id=218] Ve masalları düşünün. Orada pek çok şeyi hayal edebilirsiniz... [/quote]Peri masalları ilginçtir... ama şu ana kadar aklıma peri masallarından hiçbir şey gelmiyor. Herhangi bir şey bulmanın mümkün olacağını sanmıyorum.
[quote=niqk post_id=374534 time=1716660522 user_id=218] , acele etme - fikirler yavaş olgunlaşır... [/quote]Bir fikir hakkında uzun süre düşünmeyi sevmem, ihtiyacım var hayatım boyunca böyleydim
[size=85][color =green]5 dakika 21 saniye sonra gönderilir:[/color][/ size] [quote=Venüs post_id=374530 time=1716659858 user_id=15698]Oy verdik ))[/quote]ayrıca birkaç kişiyi daha takdir ettin, geri kalanlar trollemeleriyle konumu mahvettiler ve şakalaşma
[quote=keta123 post_id=374535 time=1716661056 user_id=15118] ayrıca birkaç kişiyi daha takdir ettin, geri kalanlar trollemeleri ve şakalaşmalarıyla konumu mahvettiler [/quote]
))) Alınmayın ))) sevgiyle yapılır, her şey elbette olmasa da
[quote=keta123 post_id=374535 time=1716661056 user_id=15118] Bir fikir hakkında uzun süre düşünmeyi sevmiyorum, hemen bulmam gerekiyor bunu tüm hayatım boyunca yaptım [/quote]
Ve bu tamamen mantık dışı. Başarılı fikirler her zaman anın hararetinden ortaya çıkmaz. Çoğu zaman düşünmeniz ve en iyi çözümü aramanız gerekir.
Venüs: ↑22 May 2024, 11:07
Evet. Çeşitli ritüeller. Çoğu zaman ruhları çağırıp onlarla iletişim kurarlardı)))
Peki sizin de kendi şirketiniz var mı? Takıldığınızda ritüeller de düzenliyor musunuz?
Her zaman anlamadığım bir şey de, gotiklerin neden ruhları çağırıp onlarla iletişim kurduğu, bunun nesi eğlenceli? bütün bunlar mı?
[quote=Venüs post_id=373259 time=1716365239 user_id=15698] Evet. Çeşitli ritüeller. Çoğu zaman ruhları çağırıp onlarla iletişim kurarlardı))) Peki sizin de kendi şirketiniz var mı? Takıldığınızda ritüeller de düzenliyor musunuz? [/quote]Her zaman anlamadığım bir şey de, gotiklerin neden ruhları çağırıp onlarla iletişim kurduğu, bunun nesi eğlenceli? bütün bunlar mı?
Evet. Çeşitli ritüeller. Çoğu zaman ruhları çağırıp onlarla iletişim kurarlardı)))
Peki sizin de kendi şirketiniz var mı? Takıldığınızda ritüeller de düzenliyor musunuz?
Her zaman anlamadığım bir şey de Gotların neden ruhları çağırıp onlarla iletişim kurduğudur, eğlencenin nesi var? tüm bunların içinde mi?
Gotikler yalnızca gereçler ve aksesuarlarla büyücülükle ilgili bir çöküş tarzı değil, aynı zamanda ölümün romantikleştirilmesidir.
[quote=keta123 post_id=375621 time=1716904223 user_id=15118] [quote=Venüs post_id=373259 time=1716365239 user_id= 15698] Evet. Çeşitli ritüeller. Çoğu zaman ruhları çağırıp onlarla iletişim kurarlardı))) Peki sizin de kendi şirketiniz var mı? Takıldığınızda ritüeller de düzenliyor musunuz? [/quote]Her zaman anlamadığım bir şey de Gotların neden ruhları çağırıp onlarla iletişim kurduğudur, eğlencenin nesi var? tüm bunların içinde mi? [ /quote]
Gotikler yalnızca gereçler ve aksesuarlarla büyücülükle ilgili bir çöküş tarzı değil, aynı zamanda ölümün romantikleştirilmesidir.
Venüs: ↑28 May 2024, 21:51
Gotikler yalnızca gereçler ve aksesuarlarda büyücülükle ilgili bir yozlaşma tarzı değil, aynı zamanda ölümün romantikleştirilmesidir.
Bunun romantikleştirmeyle ne alakası var? Ölüm ve Satanizm uygulaması ruhları çağırmak Satanizm midir, sence Satanizmle uğraşmak bir gotik için romantik mi?
[quote=Venüs post_id=375738 time=1716922316 user_id=15698] Gotikler yalnızca gereçler ve aksesuarlarda büyücülükle ilgili bir yozlaşma tarzı değil, aynı zamanda ölümün romantikleştirilmesidir. [/quote]Bunun romantikleştirmeyle ne alakası var? Ölüm ve Satanizm uygulaması ruhları çağırmak Satanizm midir, sence Satanizmle uğraşmak bir gotik için romantik mi?
Venüs: ↑28 May 2024, 21:51
Gotikler yalnızca gereçler ve aksesuarlarda büyücülükle ilgili bir yozlaşma tarzı değil, aynı zamanda ölümün romantikleştirilmesidir.
Gotikler belirli bir tarza saygı duyan bir alt kültürdür müzikte. Satanizm ile alakası yoktur.
[quote=Venüs post_id=375738 time=1716922316 user_id=15698] Gotikler yalnızca gereçler ve aksesuarlarda büyücülükle ilgili bir yozlaşma tarzı değil, aynı zamanda ölümün romantikleştirilmesidir. [/quote]Gotikler belirli bir tarza saygı duyan bir alt kültürdür müzikte. Satanizm ile alakası yoktur.
favafresx.ru: ↑29 May 2024, 10:55
Gotikler, belirli bir müzik tarzına saygı duyan bir alt kültürdür. Bunun Satanizm ile hiçbir ilgisi yoktur.
Gotlar her türden tecavüzcü, katil, hasta ruhlu insanlarla ve kara büyüyle doludur, ama neden kara büyü yapıyorlar mı Anlamıyorum ve yalnızca kara büyü değil, genel olarak farklı büyücülük türleri de var, ancak hepsi gotik değil
[quote="favafresx.ru" post_id=375864 time =1716969329 user_id=25562] Gotikler, belirli bir müzik tarzına saygı duyan bir alt kültürdür. Bunun Satanizm ile hiçbir ilgisi yoktur. [/quote]Gotlar her türden tecavüzcü, katil, hasta ruhlu insanlarla ve kara büyüyle doludur, ama neden kara büyü yapıyorlar mı [url=viewtopic.php?t=12866]Anlamıyorum[/url ] ve yalnızca kara büyü değil, genel olarak farklı büyücülük türleri de var, ancak hepsi gotik değil
keta123: ↑29 May 2024, 10:59
Gotlar her türden tecavüzcüyle, katille, hasta ruhlu insanlarla ve kara büyüyle doludur, ama neden kara büyü yapıyorlar Anlamıyorum ve yalnızca kara büyüyü değil, genel olarak farklı büyücülük türlerini de anlamıyorum , ancak tüm gotikler değil
bunlar artık gotik değil. Müziğin bir tarzı var; gotik. Yani gotikler onların hayranlarıdır, geri kalan her şey bir oyundur.
Black metal tarzı da var, şarkı sözlerinde Satanizm var ama bu Satanist oldukları anlamına gelmiyor.
Gotlar kasvetli insanlardır ama aslında onlar da herkes gibi sıradan insanlardır.
Muhtemelen Gotları gerçekten bir tür mezheple karıştırıyorsunuz.
[quote=keta123 post_id=375867 time=1716969581 user_id=15118] Gotlar her türden tecavüzcüyle, katille, hasta ruhlu insanlarla ve kara büyüyle doludur, ama neden kara büyü yapıyorlar [url=viewtopic .php?t=12866]Anlamıyorum[/url] ve yalnızca kara büyüyü değil, genel olarak farklı büyücülük türlerini de anlamıyorum , ancak tüm gotikler değil [ /quote] bunlar artık gotik değil. Müziğin bir tarzı var; gotik. Yani gotikler onların hayranlarıdır, geri kalan her şey bir oyundur. Black metal tarzı da var, şarkı sözlerinde Satanizm var ama bu Satanist oldukları anlamına gelmiyor. Gotlar kasvetli insanlardır ama aslında onlar da herkes gibi sıradan insanlardır. Muhtemelen Gotları gerçekten bir tür mezheple karıştırıyorsunuz. [youtube]iZDyvuLN7fk[/youtube]
favafresx.ru: ↑29 May 2024, 11:07
Kıyafetlerle başlayan Gotlarla konuştum ve şeytani semboller ve ters haçlar içeren müzik ve ardından sözde ölüme ve şeytana daha yakın olduğu düşünülen Satanizm ile ilgilenmeye başladı
[quote="favafresx.ru" post_id=375871 time =1716970038 user_id=25562] Muhtemelen Gotları gerçekten bir tür mezheple karıştırıyorsunuz. [/quote]Kıyafetlerle başlayan Gotlarla konuştum ve şeytani semboller ve ters haçlar içeren müzik ve ardından sözde ölüme ve şeytana daha yakın olduğu düşünülen Satanizm ile ilgilenmeye başladı
[quote="favafresx.ru" post_id=375871 time =1716970038 user_id=25562] Muhtemelen Gotikleri gerçekten bir tür mezheple karıştırıyorsunuz. [/quote]Venüs, gotik olduğu zamanlarda kendisinin onun eşliğinde ruhları çağırdılar ve hatta ruhla seks yaptılar
keta123: ↑29 May 2024, 11:24
Venüs, gotik olduğunda kendisinin ve şirketinin ruhları çağırdığını ve hatta bir ruhla seks yaptığını söyledi
Yanıtla Yanıtla Önceki. konuSonraki konu
[quote=keta123 post_id=375883 time=1716971077 user_id=15118] Venüs, gotik olduğunda kendisinin ve şirketinin ruhları çağırdığını ve hatta bir ruhla seks yaptığını söyledi Yanıtla Yanıtla Önceki. konuSonraki konu
Venüs: ↑22 May 2024, 11:07
)))) Evet. Çeşitli ritüeller. Çoğu zaman ruhları çağırıp onlarla iletişim kurarlardı)))
[quote=Venüs post_id=373259 time=1716365239 user_id=15698] )))) Evet. Çeşitli ritüeller. Çoğu zaman ruhları çağırıp onlarla iletişim kurarlardı))) Peki sizin de kendi şirketiniz var mı? Takıldığınızda ritüeller de düzenliyor musunuz? [/quote]Venüs ruhlarla ilgilendiğini yazdı
[quote="favafresx.ru" post_id=375890 time =1716972087 user_id=25562] sence buna inanmaya değer mi? [/quote]Peki, Venüs icat ettiği şeye benzemiyor, neden inansın ki icat mı ettin?
keta123: ↑29 May 2024, 11:44
Venüs icat ettiği şeye benzemiyor, neden icat etsin ki?
burası İnternet, burası her şeyi yazabileceğiniz bir forum ve kimse hiçbir şey bilmeyecek. Sadece kelimeler ve gerçekler yok, pek çok insan gördüm ve pek çok şey duydum, peki ya ruhlarla seks yapmaya ne dersiniz? Sadece beni gülümsetiyor)
[quote=keta123 post_id=375893 time=1716972277 user_id=15118] Venüs icat ettiği şeye benzemiyor, neden icat etsin ki? [/quote]burası İnternet, burası her şeyi yazabileceğiniz bir forum ve kimse hiçbir şey bilmeyecek. Sadece kelimeler ve gerçekler yok, pek çok insan gördüm ve pek çok şey duydum, peki ya ruhlarla seks yapmaya ne dersiniz? Sadece beni gülümsetiyor)
favafresx.ru: ↑29 May 2024, 11:07
Venüs bunu kendisiyken söylemişti. Bir Got olduğu için o ve arkadaşları ruhları çağırdılar ve hatta bir ruhla seks yaptılar
Maneviyat seansları sırasında ruhlarla seks hiç de zor değil. Önemli olan hamile kalmamak ve ruhların kişiyi kendilerine sürüklememesidir. Çocuklarımızdan biri ruhlar tarafından kaçırıldı. Annem onu aradı ama ona ne söyleyeceğimizi bile bilmiyorduk. Ama sonunda her şey yolunda gitti, onu değiştirdik.
These users thanked the author Venüs for the post (total 2):
[quote=keta123 post_id=375883 time=1716971077 user_id=15118] [quote="favafresx.ru" post_id=375871 time=1716970038 user_id=25562] Muhtemelen Gotları gerçekten bir tür mezheple karıştırıyorsunuz. [/quote]Venüs bunu kendisiyken söylemişti. Bir Got olduğu için o ve arkadaşları ruhları çağırdılar ve hatta bir ruhla seks yaptılar [/quote]
Maneviyat seansları sırasında ruhlarla seks hiç de zor değil. Önemli olan hamile kalmamak ve ruhların kişiyi kendilerine sürüklememesidir. Çocuklarımızdan biri ruhlar tarafından kaçırıldı. Annem onu aradı ama ona ne söyleyeceğimizi bile bilmiyorduk. Ama sonunda her şey yolunda gitti, onu değiştirdik.
[quote=Venüs post_id=376020 time=1717006676 user_id=15698] Önemli olan hamile kalmamak [/quote]Bir ruhtan hamile kalmak mümkün mü? Çocuğu neyle değiştirdin?
Venüs: ↑29 May 2024, 21:17
Önemli olan hamile kalmamak ve ruhların kişiyi kendine sürüklememesidir. Çocuklarımızdan biri ruhlar tarafından kaçırıldı. Annem onu aradı ama ona ne söyleyeceğimizi bile bilmiyorduk. Ama sonunda her şey yolunda gitti, değiştirdik.
[quote=Venüs post_id=376020 time=1717006676 user_id=15698] Önemli olan hamile kalmamak ve ruhların kişiyi kendine sürüklememesidir. Çocuklarımızdan biri ruhlar tarafından kaçırıldı. Annem onu aradı ama ona ne söyleyeceğimizi bile bilmiyorduk. Ama sonunda her şey yolunda gitti, değiştirdik. [/quote] :udivlenie: ne yedin!!!
[quote=Venüs post_id=376362 time=1717093129 user_id=15698] Hikâye çok ilginç ama anlatılması uzun zaman alıyor. Boş zamanım olduğunda sana mutlaka anlatacağım. [/quote]Gotik [url=viewtopic.php?t=12714]alt kültürleri[/url] sihirle mi kullanacaksınız?
[quote=keta123 post_id=376441 time=1717139364 user_id=15118] [quote=Venüs post_id=376362 time=1717093129 user_id= 15698] Hikâye çok ilginç ama anlatılması uzun zaman alıyor. Boş zamanım olduğunda sana mutlaka anlatacağım. [/quote]Gotik [url=viewtopic.php?t=12714]alt kültürleri[/url] sihirle mi kullanacaksınız? [/quote]
Peki, siyah giydiğinizi ve zaten bir gotik olduğunuzu mu düşünüyorsunuz?
Venüs: ↑31 May 2024, 11:26
Peki, siyah giyinmişken zaten bir gotik olduğunuzu mu düşünüyorsunuz?
bana göre gotik, siyah kıyafetlerin yasını tuttuğu için romantik hisseden kişidir ve kafatasları, yılanlar, haçlar ve diğer ölüm sembolleri şeklindeki her türlü dekorasyon için ama bir gotik Satanizm, okültizm veya kara büyü ile uğraşmamalıdır. Bana göre kara büyü uygulayan ve Deccal’e tapan Gotlar Sotonisttir. cadılar ve büyücüler ve Gotlarla kesinlikle hiçbir ilgisi yok
[quote=Venüs post_id=376451 time=1717143993 user_id=15698] Peki, siyah giyinmişken zaten bir gotik olduğunuzu mu düşünüyorsunuz? [/quote]bana göre gotik, siyah kıyafetlerin yasını tuttuğu için romantik hisseden kişidir ve kafatasları, yılanlar, haçlar ve diğer ölüm sembolleri şeklindeki her türlü dekorasyon için ama bir gotik Satanizm, okültizm veya kara büyü ile uğraşmamalıdır. Bana göre kara büyü uygulayan ve Deccal’e tapan Gotlar Sotonisttir. cadılar ve büyücüler ve Gotlarla kesinlikle hiçbir ilgisi yok
Peki siyah giyinmişken zaten bir gotik olduğunuzu mu düşünüyorsunuz?
benim için gotik, yas tutmanın romantik hissi ve kafatasları, yılanlar, haçlar ve diğer ölüm sembolleri şeklindeki her türlü dekorasyon. Ancak bir Got, kara büyü uygulayan ve ona tapan Gotlar Satanizm, okültizm veya kara büyü ile uğraşmamalıdır. Bana göre Deccal Sotonist, cadı ve büyücüdür ve Gotlarla kesinlikle hiçbir ilgisi yoktur n
Siyah giysilere ve yas sembollerine romantik mi bakıyorlar?) ))) Peki kıyafetler ve semboller konusunda nasıl romantik hissediyorlar?)))
[quote=keta123 post_id=376455 time=1717145136 user_id=15118] [quote=Venüs post_id=376451 time=1717143993 user_id= 15698] Peki siyah giyinmişken zaten bir gotik olduğunuzu mu düşünüyorsunuz? [/quote]benim için gotik, yas tutmanın romantik hissi ve kafatasları, yılanlar, haçlar ve diğer ölüm sembolleri şeklindeki her türlü dekorasyon. Ancak bir Got, kara büyü uygulayan ve ona tapan Gotlar Satanizm, okültizm veya kara büyü ile uğraşmamalıdır. Bana göre Deccal Sotonist, cadı ve büyücüdür ve Gotlarla kesinlikle hiçbir ilgisi yoktur n[/quote]
Siyah giysilere ve yas sembollerine romantik mi bakıyorlar?) ))) Peki kıyafetler ve semboller konusunda nasıl romantik hissediyorlar?)))
Venüs: ↑31 May 2024, 11:48
Siyah kıyafetler ve yas sembolleri için kendilerini romantik hissediyorlar mı?)))) Peki kıyafetler ve semboller için ne kadar romantik hissediyorlar?)))
içinde En doğrudan yol, bu kıyafetleri sevdiklerini düşünüyorum. Eğer bir kişi siyah dantelleri, fırfırları, siyah saçları, beyaz teni ve kafatasları ve haçları seviyorsa, o zaman o zaten bir gotiktir. Ve ben de herkesin bundan hoşlanmadığını düşünüyorum. gerçek bir gotik mezarlığı sevmeli ve arka planda mezarlarla fotoğraf çekmeli
[quote=Venüs post_id=376457 time=1717145334 user_id=15698] Siyah kıyafetler ve yas sembolleri için kendilerini romantik hissediyorlar mı?)))) Peki kıyafetler ve semboller için ne kadar romantik hissediyorlar?))) [/quote]içinde En doğrudan yol, bu kıyafetleri sevdiklerini düşünüyorum. Eğer bir kişi siyah dantelleri, fırfırları, siyah saçları, beyaz teni ve kafatasları ve haçları seviyorsa, o zaman o zaten bir gotiktir. Ve ben de herkesin bundan hoşlanmadığını düşünüyorum. gerçek bir gotik mezarlığı sevmeli ve arka planda mezarlarla fotoğraf çekmeli
Siyah kıyafetler ve yas sembolleri konusunda romantik hissediyorlar mı?)))) Peki kıyafetler ve semboller konusunda ne kadar romantik hissediyorlar?)))
En doğrudan söylemek gerekirse, eğer bir kişi siyah dantelleri, fırfırları, siyah saçları, beyaz teni ve kafatasları ve haçları seviyorsa, o zaman zaten bir gotiktir ve bunu herkes sevmez. Ayrıca gerçek bir gotik’in mezarlığı sevmesi ve mezarların arka planında fotoğraflanması gerektiğini düşünüyorum
Yani, eğer kişi spor giyimi seviyorsa , yarışmalara gidiyor, fotoğraf çekiyor... sonra kendini bir sporcu olarak görebilir mi? Yoksa sporcu olmak için yine de spor yapmaya mı ihtiyacınız var?
Gotik sadece kıyafet ve aksesuar tarzı değildir. Bu belli bir davranış modeli, dünya görüşü, felsefe...
Eh, maneviyat zaten bir eklenti.
İlk kez maneviyatla ilgilendim, henüz bir gotik değildim. Spor kampında Maça Kızı’nı aradık ve odamızda kaldı ve birkaç gün sonra geceleri çocuklara diş macunu sürmeye gittik ve o da bizimle birlikteydi. Orada kalmasını istedik ve çocuklar kapıyı kilitleyip çaldılar, böylece pencereden atladılar... kendilerine sıçtılar)))
These users thanked the author Venüs for the post (total 3):
[quote=keta123 post_id=376458 time=1717145621 user_id=15118] [quote=Venüs post_id=376457 time=1717145334 user_id= 15698] Siyah kıyafetler ve yas sembolleri konusunda romantik hissediyorlar mı?)))) Peki kıyafetler ve semboller konusunda ne kadar romantik hissediyorlar?))) [/quote]En doğrudan söylemek gerekirse, eğer bir kişi siyah dantelleri, fırfırları, siyah saçları, beyaz teni ve kafatasları ve haçları seviyorsa, o zaman zaten bir gotiktir ve bunu herkes sevmez. Ayrıca gerçek bir gotik’in mezarlığı sevmesi ve mezarların arka planında fotoğraflanması gerektiğini düşünüyorum [/quote]
Yani, eğer kişi spor giyimi seviyorsa , yarışmalara gidiyor, fotoğraf çekiyor... sonra kendini bir sporcu olarak görebilir mi? Yoksa sporcu olmak için yine de spor yapmaya mı ihtiyacınız var? Gotik sadece kıyafet ve aksesuar tarzı değildir. Bu belli bir davranış modeli, dünya görüşü, felsefe... Eh, maneviyat zaten bir eklenti. İlk kez maneviyatla ilgilendim, henüz bir gotik değildim. Spor kampında Maça Kızı’nı aradık ve odamızda kaldı ve birkaç gün sonra geceleri çocuklara diş macunu sürmeye gittik ve o da bizimle birlikteydi. Orada kalmasını istedik ve çocuklar kapıyı kilitleyip çaldılar, böylece pencereden atladılar... kendilerine sıçtılar)))
Venüs: ↑31 May 2024, 13:39
Yani bir insan spor giyimi seviyorsa, yarışmalara gidiyorsa, fotoğraf çekiyorsa... kendini sporcu olarak görebilir mi? Yoksa sporcu olmak için yine de spor yapmaya mı ihtiyacınız var?
Gotik sadece kıyafet ve aksesuar tarzı değildir. Bu belli bir davranış modeli, dünya görüşü, felsefe...
Gotik’i spor giyimle karşılaştırdılar, sanki bir sineği fil ile karşılaştırmak gibi Gotik özel bir tarz. Bu tarz herkese göre değil ve herkes bu şekilde giyinmeyecek, hatta sıradan siyah kıyafetleri sevenler bile, bir gotik olmak için mutlaka okült ritüellere katılmanız gerektiğini mi düşünüyorsunuz?
[quote=Venüs post_id=376495 time=1717151976 user_id=15698] Yani bir insan spor giyimi seviyorsa, yarışmalara gidiyorsa, fotoğraf çekiyorsa... kendini sporcu olarak görebilir mi? Yoksa sporcu olmak için yine de spor yapmaya mı ihtiyacınız var? Gotik sadece kıyafet ve aksesuar tarzı değildir. Bu belli bir davranış modeli, dünya görüşü, felsefe... [/quote]Gotik’i spor giyimle karşılaştırdılar, sanki bir sineği fil ile karşılaştırmak gibi Gotik özel bir tarz. Bu tarz herkese göre değil ve herkes bu şekilde giyinmeyecek, hatta sıradan siyah kıyafetleri sevenler bile, bir gotik olmak için mutlaka okült ritüellere katılmanız gerektiğini mi düşünüyorsunuz?
Herkese iyi günler bayanlar ve erkekler, lütfen söyleyin bana, böyle bir cihazla gidip istediğim kişiyle tanışabilirim, seks yapıyormuşum gibi görünüyor ama penisim konusunda utangacım, böylece...
Last post
Herkese iyi günler bayanlar ve erkekler, lütfen söyleyin bana, böyle bir cihazla gidip istediğim kişiyle tanışabilirim, sanki seks yapıyormuşum gibi ama penisimden utanıyorum bu yüzden yaklaşabilirim...
Bana aynı konuları içeren iyi forumlar söyleyin, böylece gerçekten canlı olarak konuşabileceğiniz ve gerçekten bir şeyler sorabileceğiniz veya okuyup yeni bir şeyler öğrenebileceğiniz kişilerle...
Merhaba✌️Boşandım, 49 yaşındayım, oğlumla yaşıyorum, o 24 yaşında. Casusluk yapmaya başladığını fark etmeye başladım duşta üzerimde, çıplakken rastgele içeri giriyormuş gibi, külotumda sperm bulmaya...