Sizi sadece sekse değil aynı zamanda aile ilişkilerine, hobilere ve çok daha fazlasına adanmış bir forumun açılışına davet ediyoruz.
Eski iletişim biçimini yeniden canlandırmaya, kapalı gruplardan farklı olarak açık olmaya çalışıyoruz. sepet, VK ve diğer sosyal ağlar.
Kurallar katı değildir, böyle bir yasak yoktur, trolleme ve küfür için ayrı bir bölüme yönlendirilirsiniz.
Forum uyarlanabilirdir, katılımcıların ilgi alanlarına uyum sağlar, dolayısıyla her katılımcının neleri geliştirip ekleyeceğine dair öneride bulunabileceği bir öneri bölümü vardır.
Forum, hararetli sohbetlerin ve tartışmaların yaratıcıları olan sizi özlüyor. İsteyip de yapamadıklarınızın yaratıcısı olun.
Sizi bekliyoruz.
1 saat 18 dakika 39 saniye sonra gönderildi:
Bağlantı yayınlamama izin verilmiyor, ancak bu mümkün. Forum adresi takma adımın içindedir, kopyalayıp tarayıcınıza yapıştırın. Tarayıcınız sitenin tehlikeli olduğu konusunda sizi korkutacaktır ancak henüz bir sertifika olmadığı için paniğe kapılmayın. Bu siteyi istisnaya ekleyin.
5 dakika 56 saniye sonra gönderildi: n
OwDrin: ↑27 May 2024, 05:27
Bize forumdan bahsettiler ama nasıl erişileceği belli değil.
Takma adımı kopyala - bu forum adresidir. Evet, misafirlere kapalı, RKN’nin yasakladığı bir seks konusu olduğundan foruma zarar verebilecek istenmeyen meraklı gözlere karşı bir güvenlik ağı burası.
These users thanked the author favafresx. ru for the post (total 3):
Sizi sadece sekse değil aynı zamanda aile ilişkilerine, hobilere ve çok daha fazlasına adanmış bir forumun açılışına davet ediyoruz. Eski iletişim biçimini yeniden canlandırmaya, kapalı gruplardan farklı olarak açık olmaya çalışıyoruz. sepet, VK ve diğer sosyal ağlar. Kurallar katı değildir, böyle bir yasak yoktur, trolleme ve küfür için ayrı bir bölüme yönlendirilirsiniz. Forum uyarlanabilirdir, katılımcıların ilgi alanlarına uyum sağlar, dolayısıyla her katılımcının neleri geliştirip ekleyeceğine dair öneride bulunabileceği bir öneri bölümü vardır. Forum, hararetli sohbetlerin ve tartışmaların yaratıcıları olan sizi özlüyor. İsteyip de yapamadıklarınızın yaratıcısı olun. Sizi bekliyoruz.
[size= 85][color=green]1 saat 18 dakika 39 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] Bağlantı yayınlamama izin verilmiyor, ancak bu mümkün. Forum adresi takma adımın içindedir, kopyalayıp tarayıcınıza yapıştırın. Tarayıcınız sitenin tehlikeli olduğu konusunda sizi korkutacaktır ancak henüz bir sertifika olmadığı için paniğe kapılmayın. Bu siteyi istisnaya ekleyin.
[size=85] [color=green]5 dakika 56 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] n[quote=OwDrin post_id=374987 time=1716776860 user_id=23672] Bize forumdan bahsettiler ama nasıl erişileceği belli değil. [/quote]Takma adımı kopyala - bu forum adresidir. Evet, misafirlere kapalı, RKN’nin yasakladığı bir seks konusu olduğundan foruma zarar verebilecek istenmeyen meraklı gözlere karşı bir güvenlik ağı burası.
1) güvenlik protokolleri üzerinde çalışın. Google güvenliği, oturum açmamanız için yemin ediyor ve yalvarıyor. biraz ucuz görünüyor (her ne kadar dizlerinin üzerinde çok daha iyi perçinlemeyi başarsalar da) ve aptalca
2), güvenliği göz ardı ettikten sonra, forumu görüntüleme yeteneği olmadan yalnızca kayıt sayfası açılmak zorunda kalıyor. ancak orada savaşmaya değer olup olmadığını değerlendirmek istiyorum vb.
favafresx. ru, en azından ekran görüntülerini gönder
GEREKLİ - zamanınızı boşa harcamayın. bir adres veritabanını toplamak için eksiksiz hack
These users thanked the author Henson for the post (total 5):
1) güvenlik protokolleri üzerinde çalışın. Google güvenliği, oturum açmamanız için yemin ediyor ve yalvarıyor. biraz ucuz görünüyor (her ne kadar dizlerinin üzerinde çok daha iyi perçinlemeyi başarsalar da) ve aptalca 2), güvenliği göz ardı ettikten sonra, forumu görüntüleme yeteneği olmadan yalnızca kayıt sayfası açılmak zorunda kalıyor. ancak orada savaşmaya değer olup olmadığını değerlendirmek istiyorum vb.
[ref=#0000ff]favafresx. ru[/ref], en azından ekran görüntülerini gönder
GEREKLİ - zamanınızı boşa harcamayın. bir adres veritabanını toplamak için eksiksiz hack
Slavik 34: ↑27 May 2024, 10:44
Hala birkaç forum var mı? .en azından forumun kapsayabileceği konuyu sınırlayın
Çok fazla forum olamaz, çeşitliliğe ihtiyacınız var. Forum formatları da farklı olabilir, bu nedenle birden fazla forum izlenirken hatalar dikkate alınır ve forumda rahatlık ve rahatlık yaratılır.
Standart olmayan ilişkiler için, diğer katılımcıların görmeyeceği özel bir bölüm oluşturulmuştur. girip trolleyebiliyoruz.
Ssl sertifikası kuruldu, artık tarayıcılar şikayet etmiyor 375055 time=1716796228 user_id=19368]
. adres veritabanı toplamak için tam bir hile
Tanrım, ne kadar saf bir insansın, tarayıcı yeniliklerini benimsemenin verilerini korumak olduğunu sanıyorsan, o zaman yanılıyorsun çok yanılmışız. nKimin üst kutuya ihtiyacı var? Adres toplamanın forumdan daha gelişmiş yöntemleri vardır.
hackwork’ü tamamlayın
Eleştirileri dinliyorum ama bu birinden gelebilir. Bir şeyler yaratın ve başyapıtınızı sergileyin.
These users thanked the author favafresx. ru for the post:
[quote="Slavik 34" post_id=375050 time=1716795862 user_id=25500] Hala birkaç forum var mı? .en azından forumun kapsayabileceği konuyu sınırlayın [/quote]Çok fazla forum olamaz, çeşitliliğe ihtiyacınız var. Forum formatları da farklı olabilir, bu nedenle birden fazla forum izlenirken hatalar dikkate alınır ve forumda rahatlık ve rahatlık yaratılır. Standart olmayan ilişkiler için, diğer katılımcıların görmeyeceği özel bir bölüm oluşturulmuştur. girip trolleyebiliyoruz. Ssl sertifikası kuruldu, artık tarayıcılar şikayet etmiyor 375055 time=1716796228 user_id=19368] . adres veritabanı toplamak için tam bir hile [/quote]Tanrım, ne kadar saf bir insansın, tarayıcı yeniliklerini benimsemenin verilerini korumak olduğunu sanıyorsan, o zaman yanılıyorsun çok yanılmışız. nKimin üst kutuya ihtiyacı var? Adres toplamanın forumdan daha gelişmiş yöntemleri vardır. [quote =Henson post_id=375055 time=1716796228 user_id=19368] hackwork’ü tamamlayın [/quote]Eleştirileri dinliyorum ama bu birinden gelebilir. Bir şeyler yaratın ve başyapıtınızı sergileyin.
favafresx. ru, sevgili dostum, hemen hemen her kelimede hatan olduğuna bakılırsa, varsayılan forumu varsayılan Apache ayarına yükledim, tüm bilgileri veriyor sunucu hakkında, Bu, nasıl yapılandıracağınıza dair hiçbir fikriniz olmayan varsayılan sunucu yapılandırmasıdır. Aşağıda telif hakkı 2023 var, forum başlığında kırık bir logo var, forumu evde barındırıyorsunuz, o zaman yaklaşık 14 yaşındasınız, hatta kendi forumunuzda forumun adında hatalar var. Tavsiye istersen hepsini bırak...
RuNet’te bir ana seks forumu var - 4all. Gerisi forumunuzun yanına bile yaklaşamadığı hilelerdir. Kendine gel...
These users thanked the author SergeyTeknisyen for the post:
[ref=#0000ff]favafresx. ru[/ref], sevgili dostum, hemen hemen her kelimede hatan olduğuna bakılırsa, varsayılan forumu varsayılan Apache ayarına yükledim, tüm bilgileri veriyor sunucu hakkında, Bu, nasıl yapılandıracağınıza dair hiçbir fikriniz olmayan varsayılan sunucu yapılandırmasıdır. Aşağıda telif hakkı 2023 var, forum başlığında kırık bir logo var, forumu evde barındırıyorsunuz, o zaman yaklaşık 14 yaşındasınız, hatta kendi forumunuzda forumun adında hatalar var. Tavsiye istersen hepsini bırak...
RuNet’te bir ana seks forumu var - 4all. Gerisi forumunuzun yanına bile yaklaşamadığı hilelerdir. Kendine gel...
favafresx. ru, ayarlama - "Ayarlama"yı doğru yaz.
Doğru Rusça konuşmak artık moda değil mi?
Boy , her kelimede gramer hatası var... Noktalama işaretleri konusunda genel olarak sessizim. Tavsiye istiyorsanız önce metinleri Word’e gönderin. Size nasıl doğru yazılacağını söyleyecektir...
These users thanked the author Apollon for the post (total 2):
[ref=#0000ff]favafresx. ru[/ref], ayarlama - "Ayarlama"yı doğru yaz. Doğru Rusça konuşmak artık moda değil mi? Boy , her kelimede gramer hatası var... Noktalama işaretleri konusunda genel olarak sessizim. Tavsiye istiyorsanız önce metinleri Word’e gönderin. Size nasıl doğru yazılacağını söyleyecektir...
SergeyTekhnik: ↑28 May 2024, 20:34
Altta telif hakkı 2023
Bana tavsiye vermek sana düşmez. En az 2 yıldır ana tartışma forumu yoktu. Bu izlediğim forumlardan biri ve çok sayıda hata yaptığı için artık yok. Telif hakkı, yaratıcıya bir hediye olarak bırakılmıştır ve bu, web yöneticileri arasında gelenekseldir. Ve telif hakkını kim kaldırırsa, henüz onunla mücadele edecek zamanı olmadı.
Takma adından hemen belli oluyor, yani esprilerden anlayanlar anlayacaktır. Sağlıklı değil rekabet var, ama olsun)
Chall zaten kullanışlılığını yitirdi. Evet popülerdi ama ne yazık ki zaman doldu.
[quote=SergeyTekhnik post_id=375694 time=1716917648 user_id=25449] Altta telif hakkı 2023 [/quote]Bana tavsiye vermek sana düşmez. En az 2 yıldır ana tartışma forumu yoktu. Bu izlediğim forumlardan biri ve çok sayıda hata yaptığı için artık yok. Telif hakkı, yaratıcıya bir hediye olarak bırakılmıştır ve bu, web yöneticileri arasında gelenekseldir. Ve telif hakkını kim kaldırırsa, henüz onunla mücadele edecek zamanı olmadı. Takma adından hemen belli oluyor, yani esprilerden anlayanlar anlayacaktır. Sağlıklı değil [url=viewtopic.php?t=7610]rekabet[/url] var, ama olsun) Chall zaten kullanışlılığını yitirdi. Evet popülerdi ama ne yazık ki zaman doldu.
Şimdiden sakin olun, forumlar ölü bir formattır ve geçmişe dönüş yoktur. Halen ayakta olan tüm forumlar, Chall, Fall ve buna benzer diğer forumların yankısıdır.
These users thanked the author doldururdu for the post:
Şimdiden sakin olun, forumlar ölü bir formattır ve geçmişe dönüş yoktur. Halen ayakta olan tüm forumlar, Chall, Fall ve buna benzer diğer forumların yankısıdır.
[url=https://postimg.cc/tYtgN48V] [img]https://i.postimg.cc/J4SBmyqK/Screenshot-20240529-183148.jpg[/img][/url] Основной форум в бане у РКН. Это что? А думающий чалл тоже самое?))
favafresx. ru, Söyle bana, neden bir foruma ihtiyacın var? Peki hangi forumdan öğrenmek istersiniz? Onu bir yıl içinde nasıl gördüğünüzü anlatabilir misiniz?
[ref=#0000ff]favafresx. ru[/ref], Söyle bana, neden bir foruma ihtiyacın var? Peki hangi forumdan öğrenmek istersiniz? Onu bir yıl içinde nasıl gördüğünüzü anlatabilir misiniz?
Venüs, diyelim ki yapmayı sevmiyorum geleceğe yönelik tahminler. Şimdi var ama gelecek bilinmiyor değil. Şimdi bugündür, gelecek yarındır ve yarın da şimdiki zaman olacaktır, ama yarın. sadece merak ediyorum bir şeyler yaratın ve ben küçük seksin devleriyle veya büyük seksin cüceleriyle değil, seksten başka hobileri olan sıradan, dünyevi insanlarla iletişim kurmak istiyorum. Ve burada hem devleri hem de cüceleri görüyorum ve sen kendini aşağılık hissediyorsun.
[ref=#bf0000]Venüs[/ref], diyelim ki yapmayı sevmiyorum geleceğe yönelik tahminler. Şimdi var ama gelecek bilinmiyor değil. Şimdi bugündür, gelecek yarındır ve yarın da şimdiki zaman olacaktır, ama yarın. [url=viewtopic.php?t=12216]sadece merak ediyorum[/url ] bir şeyler yaratın ve ben küçük seksin devleriyle veya büyük seksin cüceleriyle değil, seksten başka hobileri olan sıradan, dünyevi insanlarla iletişim kurmak istiyorum. Ve burada hem devleri hem de cüceleri görüyorum ve sen kendini aşağılık hissediyorsun.
favafresx.ru: ↑29 May 2024, 22:46Venüs, diyelim ki geleceğe dair öngörülerde bulunmayı sevmiyorum. Şimdi var ama gelecek bilinmiyor değil. Şimdi bugündür, gelecek yarındır ve yarın da şimdiki zaman olacaktır, ama yarın. sadece merak ediyorum bir şeyler yaratın ve ben küçük seksin devleriyle veya büyük seksin cüceleriyle değil, seksten başka hobileri olan sıradan, dünyevi insanlarla iletişim kurmak istiyorum. Ve burada hem devleri hem de cüceleri görüyorum ve siz kendinizi kusurlu hissediyorsunuz.
Bu forum, tüm çeşitlilikleriyle çeşitli sapkınlıklar hakkındadır. Bunu ilginç kılan da bu.
Size forumunuzun geleceğine ilişkin tahminlerden çok, forumdan ne oluşturmak istediğinizi sordum. Neyi şekillendireceksin?
Hobilerle ilgili bir forum ve seksle ilgili bir forum iki farklı forumdur.
İnsanların yalnızca bel bölgelerindekilere odaklanmadıkları açıktır. Takıntılı değiller ama bu konu onlar için çok ilginç ve bu ilgi insanları birleştiriyor, ancak herkesin diğer hobileri farklıdır.
Forumunuz diğer hobilerle ilgiliyse, o zaman bazı ayrıntılar ekleyip aralığı daraltmaya değer. forumlarında iletişim kurmak için insanları toplayacağınız ilgi alanları.
These users thanked the author Venüs for the post (total 3):
[quote="favafresx.ru" post_id=376050 time =1717011997 user_id=25562] [ref=#bf0000]Venüs[/ref], diyelim ki geleceğe dair öngörülerde bulunmayı sevmiyorum. Şimdi var ama gelecek bilinmiyor değil. Şimdi bugündür, gelecek yarındır ve yarın da şimdiki zaman olacaktır, ama yarın. [url=viewtopic.php?t=12216]sadece merak ediyorum[/url ] bir şeyler yaratın ve ben küçük seksin devleriyle veya büyük seksin cüceleriyle değil, seksten başka hobileri olan sıradan, dünyevi insanlarla iletişim kurmak istiyorum. Ve burada hem devleri hem de cüceleri görüyorum ve siz kendinizi kusurlu hissediyorsunuz. [/quote]
Bu forum, tüm çeşitlilikleriyle çeşitli sapkınlıklar hakkındadır. Bunu ilginç kılan da bu. Size forumunuzun geleceğine ilişkin tahminlerden çok, forumdan ne oluşturmak istediğinizi sordum. Neyi şekillendireceksin? Hobilerle ilgili bir forum ve seksle ilgili bir forum iki farklı forumdur. İnsanların yalnızca bel bölgelerindekilere odaklanmadıkları açıktır. Takıntılı değiller ama bu konu onlar için çok ilginç ve bu ilgi insanları birleştiriyor, ancak herkesin diğer hobileri farklıdır. Forumunuz diğer hobilerle ilgiliyse, o zaman bazı ayrıntılar ekleyip aralığı daraltmaya değer. forumlarında iletişim kurmak için insanları toplayacağınız ilgi alanları.
Venüs: ↑29 May 2024, 23:02
bu konu onlar için çok ilginç ve bu ilgi insanları birleştiriyor ve
forumun çoğunun fantezi olduğu konusunda benimle aynı fikirde misin? Ve benim düşünceme göre, aile ve kendi kendine yeten insanların böyle bir kaynağa ayıracak vakti yok, bu tür fanteziler olmasa bile onlar için her şey yolunda. Bu, çılgın bir hayal gücüne, hormonlara ve benzerlerine sahip gençler için daha ilginçtir. Onlar için bu sadece bir başlangıç ama yetişkinler için değil.
[quote=Venüs post_id=376052 time=1717012928 user_id=15698] bu konu onlar için çok ilginç ve bu ilgi insanları birleştiriyor ve [/quote] forumun çoğunun fantezi olduğu konusunda benimle aynı fikirde misin? Ve benim düşünceme göre, aile ve kendi kendine yeten insanların böyle bir kaynağa ayıracak vakti yok, bu tür fanteziler olmasa bile onlar için her şey yolunda. Bu, çılgın bir hayal gücüne, hormonlara ve benzerlerine sahip gençler için daha ilginçtir. Onlar için bu sadece bir başlangıç ama yetişkinler için değil.
Venüs: ↑29 May 2024, 23:02
bu konu onlar için çok ilginç ve bu ilgi insanları birleştiriyor ve
sen de benimle aynı fikirdesin forumun büyük bir kısmı fantezi mi? Ve benim düşünceme göre, aile ve kendi kendine yeten insanların böyle bir kaynağa ayıracak vakti yok, bu tür fanteziler olmasa bile onlar için her şey yolunda. Bu, çılgın bir hayal gücüne, hormonlara ve benzerlerine sahip gençler için daha ilginçtir. Onlar için bu sadece bir başlangıç ama yetişkinler için değil.
Ergen çocuklarım var. Gençler artık çok az okuyor. Podcast’leri ve sesli kitapları dinlerler. Daha fazla podcast. Mesajlar kısa, birkaç kelimeyle iletilir. Ve erişilebilir ve gelişmiş İnternet çağında büyüyorlar. Onları seksle şaşırtmayacaksınız. Forum çoğu kişinin ilgisini çekmiyor.
Buradaki kullanıcılar çoğunlukla 30 yaş ve üzeri. Üstelik büyük ihtimalle 40 yaş üstü ve konulardaki en saçma konular 50 yaş üstü kişiler tarafından yönlendiriliyor.
Çok geniş bir hayal gücüne sahip olduklarını söyleyemem. Çoğu bir veya iki fetiş üzerinde takılıp kalmış durumda... Ve forumun kendisi de buraya akın etmeye gelenlere dayanıyor. Hangi konularla ilgilenmiyorlar, her şeyle eğlenmek için ilgileniyorlar.
Ve burada çoğunluk aileler. Tam teşekküllü seks maceralarını göze alamazlar, ancak seks hakkında konuşmak için sınırsız fırsatlara sahiptirler.
These users thanked the author Venüs for the post (total 7):
[quote="favafresx.ru" post_id=376055 time =1717013687 user_id=25562] [quote=Venüs post_id=376052 time=1717012928 user_id=15698] bu konu onlar için çok ilginç ve bu ilgi insanları birleştiriyor ve [/quote] sen de benimle aynı fikirdesin forumun büyük bir kısmı fantezi mi? Ve benim düşünceme göre, aile ve kendi kendine yeten insanların böyle bir kaynağa ayıracak vakti yok, bu tür fanteziler olmasa bile onlar için her şey yolunda. Bu, çılgın bir hayal gücüne, hormonlara ve benzerlerine sahip gençler için daha ilginçtir. Onlar için bu sadece bir başlangıç ama yetişkinler için değil. [/quote]
Ergen çocuklarım var. Gençler artık çok az okuyor. Podcast’leri ve sesli kitapları dinlerler. Daha fazla podcast. Mesajlar kısa, birkaç kelimeyle iletilir. Ve erişilebilir ve gelişmiş İnternet çağında büyüyorlar. Onları seksle şaşırtmayacaksınız. Forum çoğu kişinin ilgisini çekmiyor. Buradaki kullanıcılar çoğunlukla 30 yaş ve üzeri. Üstelik büyük ihtimalle 40 yaş üstü ve konulardaki en saçma konular 50 yaş üstü kişiler tarafından yönlendiriliyor. Çok geniş bir hayal gücüne sahip olduklarını söyleyemem. Çoğu bir veya iki fetiş üzerinde takılıp kalmış durumda... Ve forumun kendisi de buraya akın etmeye gelenlere dayanıyor. Hangi konularla ilgilenmiyorlar, her şeyle eğlenmek için ilgileniyorlar. Ve burada çoğunluk aileler. Tam teşekküllü seks maceralarını göze alamazlar, ancak seks hakkında konuşmak için sınırsız fırsatlara sahiptirler.
[quote="favafresx.ru" post_id=376064 time =1717019739 user_id=25562] Forumdaki yolculuğunuza temiz bir sayfa açarak başlayın. Gelin, yaratın, yaratın, tarih yazın. [/quote] Site açılmıyor, RKN engelledi diyor.
Wdoh22, takma adımı kopyala, tarayıcına yapıştır . Kimse onu engellemediği için her şey açılacak.
Spam gönderim yapmadığım için hiçbir nedeni olmamasına rağmen posta kutularına kayıt olmaktan korkanlar için talimatlar. Özellikle bu amaçlar için bir posta kutusu, tercihen gmail kaydedin.
İkinci seçenek, geçici bir posta kutusu hizmeti kullanmaktır, ancak yanıt mektubu almanıza olanak tanıyan bir hizmet seçin; bu, hesabınızı onaylamak için önemlidir. Ancak bu kayıt seçeneğinde hesap tek seferliktir, çünkü şifrenizi unutursanız kurtaramazsınız.
İki faktörlü kayıt, spam botlara karşı mücadeledir.
[ref=#0000ff]Wdoh22[/ref], takma adımı kopyala, tarayıcına yapıştır . Kimse onu engellemediği için her şey açılacak. Spam gönderim yapmadığım için hiçbir nedeni olmamasına rağmen posta kutularına kayıt olmaktan korkanlar için talimatlar. Özellikle bu amaçlar için bir posta kutusu, tercihen gmail kaydedin. İkinci seçenek, geçici bir posta kutusu hizmeti kullanmaktır, ancak yanıt mektubu almanıza olanak tanıyan bir hizmet seçin; bu, hesabınızı onaylamak için önemlidir. Ancak bu kayıt seçeneğinde hesap tek seferliktir, çünkü şifrenizi unutursanız kurtaramazsınız. İki faktörlü kayıt, spam botlara karşı mücadeledir.
[quote="favafresx.ru" post_id=376165 time =1717057061 user_id=25562] Takma adımı kopyalayıp tarayıcınıza yapıştırın. Her şey açılacak [/quote] Açılmayacak. Belki gidilecek bir bağlantı vardır?
[quote=Wdoh22 post_id=376174 time=1717057833 user_id=19766] Açılmıyor. [/quote] forumda ssl sertifikası da mevcut olduğundan engellenemez. Muhtemelen 4all’a gidersiniz
Medya galerisi eklendi. Profilinizdeki fotoğraf ve videolarınızdan albümler oluşturabilirsiniz. Üyeler gelip fotoğraflarınızı ve videolarınızı derecelendirebilir. Aynı zamanda medya dosyalarınızı kimlerin izlemesine izin verildiğini de kontrol edersiniz.
Medya galerisi eklendi. Profilinizdeki fotoğraf ve videolarınızdan albümler oluşturabilirsiniz. Üyeler gelip fotoğraflarınızı ve videolarınızı derecelendirebilir. Aynı zamanda medya dosyalarınızı kimlerin izlemesine izin verildiğini de kontrol edersiniz.
favafresx.ru: ↑31 May 2024, 17:11
Kaç kayıtlı kullanıcınız var? Birisi zaten iletişim kuruyor mu?
[quote="favafresx.ru" post_id=376561 time =1717164705 user_id=25562] Medya galerisi eklendi. Profilinizdeki fotoğraf ve videolarınızdan albümler oluşturabilirsiniz. Üyeler gelip fotoğraflarınızı ve videolarınızı derecelendirebilir. Aynı zamanda medya dosyalarınızı kimlerin izlemesine izin verildiğini de kontrol edersiniz. [/quote]
Kaç kayıtlı kullanıcınız var? Birisi zaten iletişim kuruyor mu?
Venüs, 3 kişi kaydoldu.
Bir forumda böyle bir konunun reklamını yapmak, RKN’nin ve bloğun ilgisini çekmesi nedeniyle tehlikelidir. Bu nedenle yavaş yavaş, azar azar.
Sizi yeniden başlamanız için foruma davet ediyorum. Etkinliğe bağlı olarak bir moderatör yardımcısı gereklidir.
[ref=#bf0000]Venüs[/ref], 3 kişi kaydoldu. Bir forumda böyle bir konunun reklamını yapmak, RKN’nin ve bloğun ilgisini çekmesi nedeniyle tehlikelidir. Bu nedenle yavaş yavaş, azar azar. Sizi yeniden başlamanız için foruma davet ediyorum. Etkinliğe bağlı olarak bir moderatör yardımcısı gereklidir.
Kullanıcı adı, bu isteği bu forumun yöneticisine yazın , takma adı admin
13 saat 31 dakika 53 saniye sonra gönderildi:
8’den sonra gönderildi saat 18 dakika 22 saniye:
İnsanlar geliyor ve iletişime can atıyor. Gelin, flört reklamlarının kategorilerine göre geniş bir bölümü.
[ref=#0000ff]Kullanıcı adı[/ref], bu isteği bu forumun yöneticisine yazın , takma adı admin
[size=85][color =green]13 saat 31 dakika 53 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [youtube]YnUGfvB4ERw[/youtube]
[size=85][color=green]8’den sonra gönderildi saat 18 dakika 22 saniye:[/color][/size] İnsanlar geliyor ve iletişime can atıyor. Gelin, flört reklamlarının kategorilerine göre geniş bir bölümü.
favafresx.ru: ↑31 May 2024, 20:45
3 kişi kaydoldu.
Bir forumda böyle bir konunun reklamını yapmak, RKN’yi cezbetmesi ve bloke etmesi nedeniyle tehlikelidir. Bu nedenle yavaş yavaş, azar azar.
Sizi foruma davet ediyorum, her şeye yeniden başlayın
site
burada, bilgisayarın siteniz hakkında yazdıkları -
--------------------------- ----------------------- ---
Site hakkında bilgi
Alan adı - favafresx.ru
[quote="favafresx.ru" post_id=376629 time =1717177506 user_id=25562] 3 kişi kaydoldu. Bir forumda böyle bir konunun reklamını yapmak, RKN’yi cezbetmesi ve bloke etmesi nedeniyle tehlikelidir. Bu nedenle yavaş yavaş, azar azar. Sizi foruma davet ediyorum, her şeye yeniden başlayın [/quote]
site burada, bilgisayarın siteniz hakkında yazdıkları - --------------------------- ----------------------- --- Site hakkında bilgi Alan adı - favafresx.ru
Site adı - Site adı mevcut değil nSite açıklaması - Site açıklaması mevcut değil
[quote="favafresx.ru" post_id=376629 time =1717177506 user_id=25562] . Bu nedenle yavaş yavaş, azar azar. Sizi foruma davet ediyorum, baştan başlayın [/quote]
takma adınızı kopyalıyorum, bu bu bağlantıyla nereye ulaşacağım
[quote="Lada R" post_id=376912 time=1717294082 user_id=15255] takma adınızı kopyalarken [/quote] boşluğun kaldırılması gerekir. Forum bana yapıştırmam için bir bağlantı veriyor, burada veya PM’de değil.
[quote=Brossigor post_id=376925 time=1717298207 user_id=10253] Bakalım orada neler olacak ve nasıl gidiyor [/quote]hoş geldiniz. Bu yüzden sadece izlememeli, aynı zamanda katılmalısınız. Ne ve nasıl olacağı size bağlı.
[quote="favafresx.ru" post_id=376927 time =1717298768 user_id=25562] hoş geldiniz. Bu yüzden sadece izlememeli, aynı zamanda katılmalısınız. Ne olacağı ve nasıl olacağı sana bağlı. [/quote]
alındı. Ama dürüst olmak gerekirse hiçbir şey anlamadım. Konunuzu anlıyorum, forumun formatına aykırı değil, edebiyatta erotika, videolar ve resimler memnuniyetle karşılanıyor ve hatta porno. Yasaklanmayan her şeye izin verilir. Tek şey seyircinin çok çok küçük olmasıdır.
[quote="Lada R" post_id=376929 time=1717299938 user_id=15255]Alındı[/quote]alındı. Ama dürüst olmak gerekirse hiçbir şey anlamadım. Konunuzu anlıyorum, forumun formatına aykırı değil, edebiyatta erotika, videolar ve resimler memnuniyetle karşılanıyor ve hatta porno. Yasaklanmayan her şeye izin verilir. Tek şey seyircinin çok çok küçük olmasıdır.
[quote="favafresx.ru" post_id=376927 time =1717298768 user_id=25562] [quote=Brossigor post_id=376925 time=1717298207 user_id=10253] Bakalım orada neler olacak [/quote]hoş geldiniz. Bu yüzden sadece izlememeli, aynı zamanda katılmalısınız. Bunun ne olacağı ve nasıl olacağı size kalmış. [/quote] Soru! Ne tür kupalar var ve bunlar neden İngilizce ve ne anlama geliyor?
Brossigor: ↑03 Jun 2024, 07:47
Soru! Ne tür kupalar var ve bunlar neden İngilizce ve ne anlama geliyor?
bu, forumun bir özelliğidir. Bunlar aktivite teşvikleridir; mesajların sayısına ve bunlara verilen tepkilere göre puan verilir. Zaten Rusça))
5 saat 7 dakika 56 saniye sonra gönderildi:
Zaten 10 kişiyiz, siz de gelin)
21 saat 7 dakika 15 saniye sonra gönderilir:
Taçsız sıradan insanlar için forum. Çeşitli hikayeleri nasıl iyi ve güzel yazacağını bilen yaratıcı insanlar için. Farklı konular, seks, aile ve genel olarak her şey hakkında sohbet edin. Erotikayı, hikayeleri, resimleri, mizahı seven. Gelin, forumu birlikte geliştirelim. Forum uyarlanabilir, katılımcılara uyum sağlar, insanların kendilerini rahat hissetmelerini sağlayacak her şey.
[quote=Brossigor post_id=377346 time=1717390077 user_id=10253] Soru! Ne tür kupalar var ve bunlar neden İngilizce ve ne anlama geliyor? [/quote]bu, forumun bir özelliğidir. Bunlar aktivite teşvikleridir; mesajların sayısına ve bunlara verilen tepkilere göre puan verilir. Zaten Rusça))
[size=85][color=green]5 saat 7 dakika 56 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] Zaten 10 kişiyiz, siz de gelin)
[size=85][color=green]21 saat 7 dakika 15 saniye sonra gönderilir:[/color][/ size] Taçsız sıradan insanlar için forum. Çeşitli hikayeleri nasıl iyi ve güzel yazacağını bilen yaratıcı insanlar için. Farklı konular, seks, aile ve genel olarak her şey hakkında sohbet edin. Erotikayı, hikayeleri, resimleri, mizahı seven. Gelin, forumu birlikte geliştirelim. Forum uyarlanabilir, katılımcılara uyum sağlar, insanların kendilerini rahat hissetmelerini sağlayacak her şey.
Boşuna çabalıyorsunuz, burada gerçek kişileri parmaklarınızın ucunda sayabilirsiniz, geri kalanı ise sahte hesaplardır. Burada herkesin en az 2 takma adı var ve konularda sıklıkla birbirleriyle iletişim kuruyorlar)))
Burada istatistikler bile yönetici tarafından alt üst ediliyor.
These users thanked the author Büyücü for the post:
Boşuna çabalıyorsunuz, burada gerçek kişileri parmaklarınızın ucunda sayabilirsiniz, geri kalanı ise sahte hesaplardır. Burada herkesin en az 2 takma adı var ve konularda sıklıkla birbirleriyle iletişim kuruyorlar))) Burada istatistikler bile yönetici tarafından alt üst ediliyor.
Büyücü, diğer forumlardan sorumlu değilim, yalnızca forumunuz SDL kategorisine ait, bu da sahte aktivite, doldurma ve şişirilmiş istatistik olmadığı ve olmayacağı anlamına geliyor.
korona olanlar ne yapmalı?))))
tedavi edilebilir mi? Belki bir dosya?)
These users thanked the author favafresx. ru for the post:
[ref=#bf0000]Büyücü[/ref], diğer forumlardan sorumlu değilim, yalnızca forumunuz SDL kategorisine ait, bu da sahte aktivite, doldurma ve şişirilmiş istatistik olmadığı ve olmayacağı anlamına geliyor. [quote=Venüs post_id=377838 time=1717496989 user_id=15698] korona olanlar ne yapmalı?)))) [/quote] tedavi edilebilir mi? Belki bir dosya?)
Meslektaşlarım, forumun hayvanat bahçesi bölümünün neden KAPALI olduğunu bilen var mı? Son mesajlar 2 Kasım tarihli, yeni konu açılamıyor, yazı yazılamıyor... işte bu kadar, sapkınlık yenildi mi?))
Marinka’ya daha sık ne için soruldu? Onu bilmiyorum ama porno izlediğimde gülüyorum. Tüm arzular kaybolur. Her şey fantezilerimde, kafamda. Mutlaka bir erkek değil. Sadece yer, zaman, aynı anda orada...