Gerçek BDSM deneyimi
-
Автор темыKate1109
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 57
- Registered for: 1 year 5 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Gerçek BDSM deneyimi
Kısa süre önce nihayet BDSM konusunda ilk gerçek deneyimimi yaşadım. Bana öyle geliyor ki hayatım boyunca dip rolünde kendimin farkındalığı beni heyecanlandırdı. Şu anda internette BDSM flörtü konusunda pek çok kaynak var ve ben en popüler olanı seçtim, nedense buna "siyah" diyorlar. Siteye kaydolduğumdan beri, her gün farklı erkeklerden tanışmamı isteyen 30-40 mesaj alıyorum, ancak çoğunlukla hiçbir şey hakkında veya fanteziler hakkında aptalca konuşmalar alıyorum. Ama bir adamla diyalog kurdum. Bana birkaç fotoğraf gönderdi ve bana çok çekici geldi, belki de bu yüzden tercihimi ona verdim ve sitenin diğer kullanıcılarıyla diyaloğu bıraktım. Henüz 25 yaşında (benden neredeyse 10 yaş genç, sonbaharda 35 yaşına gireceğim), atletik, uzun boylu, çekici ve cesur.
Birkaç hafta boyunca telgrafla iletişim kurduk ve o bir toplantı için ısrar etmeye başladı. Elbette tüm bu konularda korkak biriyim ama artık zamanı geldiğini düşünüyorum... Şimdi denemezsem muhtemelen hiçbir zaman denemeyeceğim. Bir tabu listesi üzerinde anlaşmaya başladılar ve anal seks dışında az çok oybirliğiyle karar verdiler. Prensip olarak hiç sahip olmadım ve gerçekten istemedim ama sonunda kabul ettim.
Böylece cumartesi sabahı seansın gününe karar verdik. Doğal olarak böyle bir toplantıdan önce geceleri neredeyse hiç uyumuyordum ama sabahları yine de kendimi neşeli hissediyordum. Anal seks için tüm hazırlık işlemlerini yaptı, ardından anlaştığımız parlak makyajı uygulamaya başladı ve saçlarını kıvırdı. Topuklu ayakkabı, çorap, mini etek ve üstten oluşan kıyafetlerimi önceden hazırlamıştım. Toplantı benim evimde planlandı. Toplantıya hâlâ 15 dakika vardı, orada gergin bir şekilde oturuyordum, aynaya baktım, bu kıyafet ve makyajla tipik bir fahişe gibi görünüyordum ama bu beni tahrik etti.
Sonra kapı zili çaldı. Doğal olarak sinirlerim titremeye başlıyor, gidip gözetleme deliğinden bakıyorum, işte orada. Seansın hemen hatırlamadığım kapıdan başlaması konusunda önceden anlaşmıştık. Kapıyı açtım, merhaba dedim, içeri girin. Bu arada, fotoğraftakinden biraz daha basit görünüyordu ama oldukça iyi görünüyordu.
Sonra eşiği geçti, kapıyı çarptı ve ben hemen mekanik bir şekilde sordum: "Belki çay mı kahve mi?" Bunun üzerine beklenmedik bir şekilde yüzüme bir tokat yedim ve şu cümleyi duydum: "Ayakkabılarımın bağlarını çöz ve çıkar." Ah, ne kadar beklenmedik bir şeydi, o anda bilincimi henüz alttaki yere yansıtmamıştım ve bu çok rahatsız ediciydi. Diz çöktüm, bağcıklarımı çözdüm ve ayakkabılarımı çıkardım. Daha sonra beni saçlarımdan tuttu ve dört ayak üzerinde odaya götürdü.
Kanepeye oturdu, ayaklarını sehpanın üzerine koydu ve çoraplarını çıkar dedi. Yaptım. Sonra “ayaklarını yala” ifadesini duyuyorum. Elbette bu konuda anlaştık ama önce duş alacağını düşündüm. Ama yapacak bir şey kalmıyor, ayak parmaklarımı, ayak tabanlarımı ve topuklarımı yalamaya başlıyorum. Bu yaklaşık 15 dakika sürdü ve ben zaten biraz yorulmuştum ama yavaş yavaş sakinlik ve heyecan gelmeye başladı.
Ve sehpayı kenara itti, üstümü çıkarmamı, diz çökmemi ve ellerimi arkama koymamı söyledi. Hızlıca yaptım ve bu arada o çoktan pantolonunu çıkarmıştı. Zaten akmakta olan ve yüzümün önünde duran ereksiyon halindeki penisini gördüm. Sikini yüzümde gezdirmeye ve sikiyle vurmaya başladı. Bazen o kadar kötüydü ki, bir morluk bırakacağından korkuyordum. Sonra göğüslerimi tutmaya ve meme uçlarımı bükmeye başladı ve benim kendi göğüs okşamalarımın aksine cehennem gibi acıyordu. Hatta birkaç kez kendi ellerimle ellerini göğsümden itmeye çalıştım ama hemen yüzüme bir tokat yedim. Sonunda göğüslerimi bitirdi ve emmemi emretti. Oral seks yapmaya başladım, ara sıra saçlarımdan tutuyordu ve bir tür mantıksızlık vardı ama çok şükür çok sert değildi. Ama ona önceden sert sözler söylemeden sordum, tabii ki öğürme refleksi, salya akması ve gözyaşları da vardı. Ağzınızda sik varken nefes almak çok zordur. 5-7 dakika sonra yerde salyalarımın bir su birikintisi olduğunu hissettim. Ve şimdi onun zaten sağlığa kavuştuğunu anlıyorum. Ağzım spermle doluyor, bir kısmı göğsüme ve yere damlıyor, bir kısmını da yutuyorum. Kafamı bırakıyor. Kanepede oturuyor, bana bakıyor ve birkaç kez yüzüme tükürüyor, ancak yüzümün zaten salyalarımla kaplı olduğu göz önüne alındığında neredeyse hissedilmiyordu. Birkaç dakika oturdu, sonra bant aldı ve ellerimi arkamdan bağladı (bu arada oldukça sıkı bir şekilde). Sonra ellerimi başımı yere koyacak şekilde kaldırıyor ve oral seks sırasında ağzımdan dökülen her şeyi paspas gibi benimle, daha doğrusu saçlarımla siliyor.
Sonra onu kanepenin üzerinde duran kot pantolonunun cebine uzanıp sigara çıkardığını görüyorum. Birkaç tokat daha yemeden önce, lütfen balkonda sigara iç, cümlesini söylemeyi başardım ve ardından "Ben sorana kadar konuşmana izin yok" cümlesini duydum. Balkona çıktı, havada tütün kokusu net bir şekilde hissediliyordu, yüzümde ve saçımda tükürüğün ve spermin kuruduğunu hissettim. Kendimi hâlâ gergin hissediyordum ama külotum ıslaktı.
Sonra dışarı çıkıyor ve ereksiyonuna bakılırsa, şimdi bir devamının olacağını anlıyorum. Beni kanepeye sırtımı vererek oturtuyor, bacaklarımı öne doğru uzatıyorum ve artık yeniden sert bir oral seks olacağını düşünüyorum ama yüzüme oturduğunda ne şaşırdım. Burnum bazen üzerindeki baskıdan dolayı çok ağrıyordu, yüzümün her yerinde kıpırdıyordu, kıçını yalamak istiyordu. Daha sonra beni kaldırdı (çoğunlukla saçlarımdan tutarak) ve başımı duvara yaslayacak şekilde yüz üstü kanepeye yatırdı. Eteğini ve külotunu çıkarıp amımın içine girmeye başladı. En keyifli anımdı, benim için her şey kaygandı ve sikim çok iyi girdi. Zaten orgazma yaklaşıyorum ama o duruyor ve penisini amımdan çıkarmadan parmağını kıçıma sokuyor. Daha sonra ikincisi penisi çıkarır. Popodaki parmaklardan gelen hislerin çok hoş olarak değerlendirilebileceğini söylemeyeceğim ama o kadar da kötü değildi. Sonra penisinin başını anüsümün yakınına doğru hareket ettirdiğini fark ettim. Sonra kıçımda keskin bir acı hissettim, ne kadar ileri gittiğini bilmiyorum ama dayanılmazdı, ileri doğru atıldım, başımı duvara çarptım ve çığlık atmaya ve ağlamaya başladım. Yanıma düşüyorum ve tekme atmaya başlıyorum. Gerçekten histerik olmaya başladım ve kıçımda hâlâ şiddetli bir ağrı vardı.
Çığlık atıyorum, beni rahat bırak, dokunma bana. Bu onu korkutmuşa benziyordu, hızla giyinmeye başlamasını izledim. Ayakkabılarını giydiğini, onlarla banyoya girdiğini, ellerini ve penisini yıkadığını duyuyorum ama çok hızlı. Sonra yüksek sesle “Siktirdim” ifadesini ve ön kapının çarpıldığını duyuyorum.
Hâlâ orada yatıyorum ve ağlıyorum, hâlâ kıçımda bir acı hissettim. Ve biraz serbest bırakıldığımda, ayağa kalkmaya çalışıyorum ve ellerimin hala arkamdan bantla sıkıca sarıldığını fark ediyorum. Ve burada benim gerçek kurtuluş arayışım başladı. Yaklaşık 2 saat sürdü ama sonunda kendimi kurtardım; bir elim hala bu prangalardan kurtuldu. Sonunda kendimi yıkayabildim, saçlarımı yıkadım, tüm bulaşmış makyajı yıkadım ve duş aldım.
Ve burada yatakta oturuyorum ve bu adamın önünde kendimi çok rahatsız hissediyorum. O kadar uzun süre konuştuk ki, gerçekten kendimi dip olarak denemek istedim ve o da benimle ilgilendi. Ancak bu acıya dayanmak fiziksel olarak imkansızdı.
Telefonu alıp ona "Lütfen beni bağışlayın, sizin karşınızda çok rahatsızım!" yazıyorum. Ve yanıt olarak, "Cehenneme git!!!".
Genel olarak özetlemek gerekirse, ne olursa olsun ben bir zavallıyım Seks konusunda deneyler yapmadım, her şey ortaya çıkıyor.. . Yapacağımı bile biliyorum. Bazı şeylerin fantezi olarak kalması daha iyi olduğundan gelecekte bir şekilde deneyler yapacağız.
P.S. Size eski fotoğrafımı ekleyeceğim)
https://i.postimg.cc/gcN1B96N/Полюбуйтесь на красоту.jpg
Birkaç hafta boyunca telgrafla iletişim kurduk ve o bir toplantı için ısrar etmeye başladı. Elbette tüm bu konularda korkak biriyim ama artık zamanı geldiğini düşünüyorum... Şimdi denemezsem muhtemelen hiçbir zaman denemeyeceğim. Bir tabu listesi üzerinde anlaşmaya başladılar ve anal seks dışında az çok oybirliğiyle karar verdiler. Prensip olarak hiç sahip olmadım ve gerçekten istemedim ama sonunda kabul ettim.
Böylece cumartesi sabahı seansın gününe karar verdik. Doğal olarak böyle bir toplantıdan önce geceleri neredeyse hiç uyumuyordum ama sabahları yine de kendimi neşeli hissediyordum. Anal seks için tüm hazırlık işlemlerini yaptı, ardından anlaştığımız parlak makyajı uygulamaya başladı ve saçlarını kıvırdı. Topuklu ayakkabı, çorap, mini etek ve üstten oluşan kıyafetlerimi önceden hazırlamıştım. Toplantı benim evimde planlandı. Toplantıya hâlâ 15 dakika vardı, orada gergin bir şekilde oturuyordum, aynaya baktım, bu kıyafet ve makyajla tipik bir fahişe gibi görünüyordum ama bu beni tahrik etti.
Sonra kapı zili çaldı. Doğal olarak sinirlerim titremeye başlıyor, gidip gözetleme deliğinden bakıyorum, işte orada. Seansın hemen hatırlamadığım kapıdan başlaması konusunda önceden anlaşmıştık. Kapıyı açtım, merhaba dedim, içeri girin. Bu arada, fotoğraftakinden biraz daha basit görünüyordu ama oldukça iyi görünüyordu.
Sonra eşiği geçti, kapıyı çarptı ve ben hemen mekanik bir şekilde sordum: "Belki çay mı kahve mi?" Bunun üzerine beklenmedik bir şekilde yüzüme bir tokat yedim ve şu cümleyi duydum: "Ayakkabılarımın bağlarını çöz ve çıkar." Ah, ne kadar beklenmedik bir şeydi, o anda bilincimi henüz alttaki yere yansıtmamıştım ve bu çok rahatsız ediciydi. Diz çöktüm, bağcıklarımı çözdüm ve ayakkabılarımı çıkardım. Daha sonra beni saçlarımdan tuttu ve dört ayak üzerinde odaya götürdü.
Kanepeye oturdu, ayaklarını sehpanın üzerine koydu ve çoraplarını çıkar dedi. Yaptım. Sonra “ayaklarını yala” ifadesini duyuyorum. Elbette bu konuda anlaştık ama önce duş alacağını düşündüm. Ama yapacak bir şey kalmıyor, ayak parmaklarımı, ayak tabanlarımı ve topuklarımı yalamaya başlıyorum. Bu yaklaşık 15 dakika sürdü ve ben zaten biraz yorulmuştum ama yavaş yavaş sakinlik ve heyecan gelmeye başladı.
Ve sehpayı kenara itti, üstümü çıkarmamı, diz çökmemi ve ellerimi arkama koymamı söyledi. Hızlıca yaptım ve bu arada o çoktan pantolonunu çıkarmıştı. Zaten akmakta olan ve yüzümün önünde duran ereksiyon halindeki penisini gördüm. Sikini yüzümde gezdirmeye ve sikiyle vurmaya başladı. Bazen o kadar kötüydü ki, bir morluk bırakacağından korkuyordum. Sonra göğüslerimi tutmaya ve meme uçlarımı bükmeye başladı ve benim kendi göğüs okşamalarımın aksine cehennem gibi acıyordu. Hatta birkaç kez kendi ellerimle ellerini göğsümden itmeye çalıştım ama hemen yüzüme bir tokat yedim. Sonunda göğüslerimi bitirdi ve emmemi emretti. Oral seks yapmaya başladım, ara sıra saçlarımdan tutuyordu ve bir tür mantıksızlık vardı ama çok şükür çok sert değildi. Ama ona önceden sert sözler söylemeden sordum, tabii ki öğürme refleksi, salya akması ve gözyaşları da vardı. Ağzınızda sik varken nefes almak çok zordur. 5-7 dakika sonra yerde salyalarımın bir su birikintisi olduğunu hissettim. Ve şimdi onun zaten sağlığa kavuştuğunu anlıyorum. Ağzım spermle doluyor, bir kısmı göğsüme ve yere damlıyor, bir kısmını da yutuyorum. Kafamı bırakıyor. Kanepede oturuyor, bana bakıyor ve birkaç kez yüzüme tükürüyor, ancak yüzümün zaten salyalarımla kaplı olduğu göz önüne alındığında neredeyse hissedilmiyordu. Birkaç dakika oturdu, sonra bant aldı ve ellerimi arkamdan bağladı (bu arada oldukça sıkı bir şekilde). Sonra ellerimi başımı yere koyacak şekilde kaldırıyor ve oral seks sırasında ağzımdan dökülen her şeyi paspas gibi benimle, daha doğrusu saçlarımla siliyor.
Sonra onu kanepenin üzerinde duran kot pantolonunun cebine uzanıp sigara çıkardığını görüyorum. Birkaç tokat daha yemeden önce, lütfen balkonda sigara iç, cümlesini söylemeyi başardım ve ardından "Ben sorana kadar konuşmana izin yok" cümlesini duydum. Balkona çıktı, havada tütün kokusu net bir şekilde hissediliyordu, yüzümde ve saçımda tükürüğün ve spermin kuruduğunu hissettim. Kendimi hâlâ gergin hissediyordum ama külotum ıslaktı.
Sonra dışarı çıkıyor ve ereksiyonuna bakılırsa, şimdi bir devamının olacağını anlıyorum. Beni kanepeye sırtımı vererek oturtuyor, bacaklarımı öne doğru uzatıyorum ve artık yeniden sert bir oral seks olacağını düşünüyorum ama yüzüme oturduğunda ne şaşırdım. Burnum bazen üzerindeki baskıdan dolayı çok ağrıyordu, yüzümün her yerinde kıpırdıyordu, kıçını yalamak istiyordu. Daha sonra beni kaldırdı (çoğunlukla saçlarımdan tutarak) ve başımı duvara yaslayacak şekilde yüz üstü kanepeye yatırdı. Eteğini ve külotunu çıkarıp amımın içine girmeye başladı. En keyifli anımdı, benim için her şey kaygandı ve sikim çok iyi girdi. Zaten orgazma yaklaşıyorum ama o duruyor ve penisini amımdan çıkarmadan parmağını kıçıma sokuyor. Daha sonra ikincisi penisi çıkarır. Popodaki parmaklardan gelen hislerin çok hoş olarak değerlendirilebileceğini söylemeyeceğim ama o kadar da kötü değildi. Sonra penisinin başını anüsümün yakınına doğru hareket ettirdiğini fark ettim. Sonra kıçımda keskin bir acı hissettim, ne kadar ileri gittiğini bilmiyorum ama dayanılmazdı, ileri doğru atıldım, başımı duvara çarptım ve çığlık atmaya ve ağlamaya başladım. Yanıma düşüyorum ve tekme atmaya başlıyorum. Gerçekten histerik olmaya başladım ve kıçımda hâlâ şiddetli bir ağrı vardı.
Çığlık atıyorum, beni rahat bırak, dokunma bana. Bu onu korkutmuşa benziyordu, hızla giyinmeye başlamasını izledim. Ayakkabılarını giydiğini, onlarla banyoya girdiğini, ellerini ve penisini yıkadığını duyuyorum ama çok hızlı. Sonra yüksek sesle “Siktirdim” ifadesini ve ön kapının çarpıldığını duyuyorum.
Hâlâ orada yatıyorum ve ağlıyorum, hâlâ kıçımda bir acı hissettim. Ve biraz serbest bırakıldığımda, ayağa kalkmaya çalışıyorum ve ellerimin hala arkamdan bantla sıkıca sarıldığını fark ediyorum. Ve burada benim gerçek kurtuluş arayışım başladı. Yaklaşık 2 saat sürdü ama sonunda kendimi kurtardım; bir elim hala bu prangalardan kurtuldu. Sonunda kendimi yıkayabildim, saçlarımı yıkadım, tüm bulaşmış makyajı yıkadım ve duş aldım.
Ve burada yatakta oturuyorum ve bu adamın önünde kendimi çok rahatsız hissediyorum. O kadar uzun süre konuştuk ki, gerçekten kendimi dip olarak denemek istedim ve o da benimle ilgilendi. Ancak bu acıya dayanmak fiziksel olarak imkansızdı.
Telefonu alıp ona "Lütfen beni bağışlayın, sizin karşınızda çok rahatsızım!" yazıyorum. Ve yanıt olarak, "Cehenneme git!!!".
Genel olarak özetlemek gerekirse, ne olursa olsun ben bir zavallıyım Seks konusunda deneyler yapmadım, her şey ortaya çıkıyor.. . Yapacağımı bile biliyorum. Bazı şeylerin fantezi olarak kalması daha iyi olduğundan gelecekte bir şekilde deneyler yapacağız.
- These users thanked the author Kate1109 for the post (total 7):
- Murena0314, zincirler, Juss, Sool40, Alex Langhe, Venüs, Seks tavuğu
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 186
- Registered for: 1 year 4 months
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 390
- Registered for: 2 years
Yanıt: Gerçek BDSM deneyimi
Kate1109, ilginç ve bence çok öğretici hikaye. Bir BDSM toplantısında ne OLMAMALIDIR hakkında bir hikaye. Eğer her şey siz yazarken olduysa, açık sözlülüğüm için beni bağışlayın, bu BDSM değil, belki de sizi kaba bir şekilde kullanmaktır.
Öncelikle. Tabuları tartışırken anal seksistenmeyen bir durumdur. Ve bu sözde "tepe"nin bunu hesaba katması gerekiyordu. Ve ne olursa olsun, sana bu kadar kaba davranma. Ama aslında sana tecavüz etti. Onunla savaşmanız ve ardından kendinizi banttan kurtarmanız gerekiyorsa, o zaman güvenlik nerede ve alttaki kişinin görüş ve arzularını dikkate alarak. Bu BDSM değil.
İkinci olarak. Tüm davranışları, kabalıkları, duş almaması (ve bu zorunlu hijyendir ve dolayısıyla BDSM seansı sizi bundan muaf tutmaz).
Genel olarak şanssızsınız. Gerçek bir “Zirve”yle değil, tepeden aşağıya bakan bir adamla karşılaştım. Bu insanlardan uzak durun, onlar sizden tek bir gözyaşına bile değmezler.
Öncelikle. Tabuları tartışırken anal seksistenmeyen bir durumdur. Ve bu sözde "tepe"nin bunu hesaba katması gerekiyordu. Ve ne olursa olsun, sana bu kadar kaba davranma. Ama aslında sana tecavüz etti. Onunla savaşmanız ve ardından kendinizi banttan kurtarmanız gerekiyorsa, o zaman güvenlik nerede ve alttaki kişinin görüş ve arzularını dikkate alarak. Bu BDSM değil.
İkinci olarak. Tüm davranışları, kabalıkları, duş almaması (ve bu zorunlu hijyendir ve dolayısıyla BDSM seansı sizi bundan muaf tutmaz).
Genel olarak şanssızsınız. Gerçek bir “Zirve”yle değil, tepeden aşağıya bakan bir adamla karşılaştım. Bu insanlardan uzak durun, onlar sizden tek bir gözyaşına bile değmezler.
- These users thanked the author Murena0314 for the post (total 4):
- Samara, Juss, Devam etmek, Venüs
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 495
- Registered for: 1 year
-
Автор темыKate1109
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 57
- Registered for: 1 year 5 months
Konuyu yukarıya taşıyacağım. Bu muhtemelen bu türdeki son mesajım, pek çok mektupla kimse ilgilenmiyor
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 413
- Registered for: 1 year 7 months
Sıradan bir hikaye. Evet, bu bir serseri, bir şeyler yolunda gitmedi, bir yerde anlaşamadık ama bu bir deneyim. Esaret olmadan önce ayrı ayrı anal deneyebilir. Alış. Ve sonra tamamen dışarı çıkın
-
- Flört etmek
- Total posts: 46
- Orientation: biseksüel
Şahsen ben BDSM uygulamaları için partnerler arasındaki güvenin ve Psikolojik bağlantı öncelikle önemlidir ve sıradan bağlantılardan çok daha güçlüdür. Bu nedenle, eğer rastgele partnerlerle ilişkiye girecekseniz, bu tür olayların olasılığının yüksek olduğu a priori açıktır.
- These users thanked the author Antontay for the post (total 3):
- Juss, Devam etmek, Murena0314
-
- ön sevişme
- Total posts: 121
- Registered for: 1 year 3 months
Bunun "zirve" olmadığı, partnerinizle ilgili kötü şans, o aptal bir piç, ilk toplantıda böyle davranamayacağınız fikrine katılıyorum. ve bence partnerin sınırları her zaman kademeli olarak "araştırılmalı", bunu biraz daha yapamam... ve sonra saygılı bir tutum olmalı, bir şey olarak değil...
- These users thanked the author Samara for the post (total 3):
- Devam etmek, Venüs, Murena0314
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 359
Bu muhtemelen üst ve alt temasından değil, sadizm dizisinden kaynaklanmaktadır. Çerçeve her zaman tartışılır. Anal tabudan bahsettik, lütfen bu sınırlara sadık kalın. Bu zirve değil, bu sadece kendini ve egosunu seven bir insan. Kısacası geleceğin manyağı. Şanssızsın kızım, üzgünüm. Bunu beğen ve içinizdeki tahakküm düşüncelerini öldürdü.
- These users thanked the author Juss for the post (total 2):
- Devam etmek, Venüs
-
- Penetrasyon
- Total posts: 230
- Registered for: 1 year 2 months
Yani, BDSM temalarına doğrudan bağlı olmasam da, burada beni bile şaşırtan en bariz şey, neden güvenli bir kelimenizin olmadığıdır? Ve seanstan önce gerçek bir toplantı. En az bir.
Genel olarak bir erkeğin davranışı hakkında - kuralları, anlaşmaları bilmiyor veya ihlal ediyor, bu bir usta değil, bu sıradan bir sikiş. Sanki tüm bunları dün duydunuz ve bu konu hakkında hiçbir şey anlamıyorsunuz. Ve önlem yok, kendini koruma içgüdün nerede? (Genelde kendime saygı konusunda sessizim; burada gerçek destekleri muhtemelen hiçbir zaman anlayamayacağım). Kendi güvenliğiniz için durun, aksi takdirde sadece bir pislikle değil, bir manyakla da karşılaşacaksınız ve sonuç çok daha üzücü olabilir.
Genel olarak bir erkeğin davranışı hakkında - kuralları, anlaşmaları bilmiyor veya ihlal ediyor, bu bir usta değil, bu sıradan bir sikiş. Sanki tüm bunları dün duydunuz ve bu konu hakkında hiçbir şey anlamıyorsunuz. Ve önlem yok, kendini koruma içgüdün nerede? (Genelde kendime saygı konusunda sessizim; burada gerçek destekleri muhtemelen hiçbir zaman anlayamayacağım). Kendi güvenliğiniz için durun, aksi takdirde sadece bir pislikle değil, bir manyakla da karşılaşacaksınız ve sonuç çok daha üzücü olabilir.
- These users thanked the author Devam etmek for the post (total 3):
- Venüs, Juss, Murena0314
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6486
- Registered for: 2 years 2 months
Считайте что вам повезло, что он не причинил вам физических увечий и вы не подхватили кишечную инфекцию. Да и то, что вы сумели освободиться от скотча, вам тоже повезло.
Рассказываете вы интересно, но я полностью согласна со всеми кто здесь высказался выше. Этот парень не верх, а обычный садист. Причем с кучей комплексов и один из них низкая самооценка.Kate1109: ↑28 May 2024, 05:25 Sonunda BDSM konusunda ilk gerçek deneyimimi yaşadım. Bana öyle geliyor ki hayatım boyunca dip rolünde kendimin farkındalığı beni heyecanlandırdı. Şu anda internette BDSM flörtü konusunda pek çok kaynak var ve ben en popüler olanı seçtim, nedense buna "siyah" diyorlar. Siteye kaydolduğumdan beri, her gün farklı erkeklerden tanışmamı isteyen 30-40 mesaj alıyorum, ancak çoğunlukla hiçbir şey hakkında veya fanteziler hakkında aptalca konuşmalar alıyorum. Ama bir adamla diyalog kurdum. Bana birkaç fotoğraf gönderdi ve bana çok çekici geldi, belki de bu yüzden tercihimi ona verdim ve sitenin diğer kullanıcılarıyla diyaloğu bıraktım. Henüz 25 yaşında (benden neredeyse 10 yaş genç, sonbaharda 35 yaşına gireceğim), atletik, uzun boylu, çekici ve cesur.
Ve sehpayı kenara itti, üstümü çıkarmamı, diz çökmemi ve ellerimi arkama koymamı söyledi. Hızlıca yaptım ve bu arada o çoktan pantolonunu çıkarmıştı. Zaten akmakta olan ve yüzümün önünde duran ereksiyon halindeki penisini gördüm. Sikini yüzümde gezdirmeye ve sikiyle vurmaya başladı. Bazen o kadar kötüydü ki, bir morluk bırakacağından korkuyordum. Sonra göğüsleri tutup meme uçlarını bükmeye başladı ve benim kendi göğüs okşamalarımın aksine acıttığı kadar kötüydü. Hatta birkaç kez kendi ellerimle ellerini göğsümden itmeye çalıştım ama hemen yüzüme bir tokat yedim. Sonunda göğüslerimi bitirdi ve emmemi emretti. Oral seks yapmaya başladım, ara sıra saçlarımdan tutuyordu ve bir tür mantıksızlık vardı ama çok şükür çok sert değildi. Ama ona önceden sert sözler söylemeden sordum, tabii ki öğürme refleksi, salya akması ve gözyaşları da vardı. Ağzınızda sik varken nefes almak çok zordur. 5-7 dakika sonra yerde salyalarımın bir su birikintisi olduğunu hissettim. Ve şimdi onun zaten sağlığa kavuştuğunu anlıyorum. Ağzım spermle doluyor, bir kısmı göğsüme ve yere damlıyor, bir kısmını da yutuyorum. Kafamı bırakıyor. Kanepede oturuyor, bana bakıyor ve birkaç kez yüzüme tükürüyor, ancak yüzümün zaten salyalarımla kaplı olduğu göz önüne alındığında neredeyse hissedilmiyordu. Birkaç dakika oturdu, sonra bant aldı ve ellerimi arkamdan bağladı (bu arada oldukça sıkı bir şekilde). Sonra ellerimi başımı yere koyacak şekilde kaldırıyor ve oral seks sırasında ağzımdan dökülen her şeyi paspas gibi benimle, daha doğrusu saçlarımla siliyor.
Считайте что вам повезло, что он не причинил вам физических увечий и вы не подхватили кишечную инфекцию. Да и то, что вы сумели освободиться от скотча, вам тоже повезло.
- These users thanked the author Venüs for the post (total 2):
- Juss, Murena0314
-
- ön sevişme
- Total posts: 148
- Registered for: 3 years 5 months
Ayrıca adamın bir pislik olduğuna da katılıyorum, BDSM anal seksle aynı şey değil, her iki uygulamaya da hazırlanmanız gerekiyor
Erkek muhtemelen pilicin tüm deliklere anında hazır olduğu süper sahnelenmiş sahneler içeren videolar izlemiştir
Periler bile anketlerde şunu belirtiyor: Anal istiyorsanız ne olacak - yazın penis boyutuve önceden uyarın
Erkek muhtemelen pilicin tüm deliklere anında hazır olduğu süper sahnelenmiş sahneler içeren videolar izlemiştir
Periler bile anketlerde şunu belirtiyor: Anal istiyorsanız ne olacak - yazın penis boyutuve önceden uyarın
-
- Flört etmek
- Total posts: 40
Ve size birçok insanın yeterince video izlediğini, hikayeler okuduğunu ve konu hakkında fanteziler kurmaya başladığını söyleyeceğim. fantezilerde heyecan verir, ancak fanteziler ve gerçeklikfarklı şeyler. Bir BDSM seansına karar vermeden önce ciddi bir şekilde düşünmeniz, yeteneklerinizi hem zihinsel hem de fiziksel olarak tartmanız gerekir. Bu aktivite öncesinde tabuların tartışılması gerektiğine katılıyorum ancak mücbir sebeplere hazırlıklı olmanız gerekiyor. Birisi bunun karşılıklı hassasiyetin olduğu romantik bir randevu olduğunu düşünüyorsa, rol yapma oyunlarını vanilya BDSM ile karıştırmayın. SM’nin anlamı nedir? Sado-maso - biri acı vermekten, diğeri aşağılanmaktan, acı vermekten zevk alır. aslında her ikisinin de ruhta sapmaları vardır, çünkü sempati, pişmanlık, acıma olmamalıdır - eğer bu duygular varsa, o zaman yavaşlarlar ve üstteki artık üst değildir. İkincisi ise kendine saygıyı kapatmalı ve genel olarak zihinsel ve fiziksel olarak acıya ve aşağılanmaya katlanmalı ve bu süreçten keyif almalıdır. alttaki tamamen üsttekinin elindedir. Ve evet, üst için alt bir şeydir. Yani vanilya istiyorsanız, erkek arkadaşınızla alt ve üst kısmın olduğu bir rol yapma oyunu oynamak için anlaşın, samimi bir mağazadan gereçler satın alın ve seksin tadını çıkarın. Tekrar ediyorum, bu romantizm değil; insanlar bununla doğuyor ya da erken çocukluktan itibaren bir mizaç kazanıyor.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5016
Sevgili!!! okuduğunda heyecanlandın mı??? :)Venüs: ↑29 May 2024, 00:05 Hikayeniz ilginç ama yukarıda konuşan herkese tamamen katılıyorum. Bu adam zirvede değil, sıradan bir sadist. Üstelik bir sürü kompleks var ve bunlardan biri de düşük özgüven.
Kendinizi şanslı sayın çünkü o size fiziksel yaralanmalar yaşatmadı ve bağırsak enfeksiyonuna yakalanmadınız. Ayrıca kendinizi kasetten kurtarmayı başardığınız için de şanslısınız.
-
- Flört etmek
Burada sel baskınlarına övgüler görüyorum. Konular seliniz tarafından öldürülüyor, bu da sizi konunun konusundan uzaklaştırıyor. Fluderasty her zaman forumların belası olmuştur. Kişisel görüşmeler için bir PM veya özel olarak oluşturulmuş, hiçbir anlam ifade etmeyen bir konu vardır.
- These users thanked the author favafresx. ru for the post:
- Devam etmek
-
- Nirvana’dayım
favafresx. ru,
Forumlar her zaman sel ve konu dışı içinde olmuştur ve olmaya devam edecektir. Bunu anlamayanlar boş forumlarda oturuyorlar.
Senin bu durumda olmadığın hemen anlaşılıyor. konu. Gerekçe tehlikeli olduğu kadar safça da.favafresx.ru: ↑29 May 2024, 10:13 Ve size birçok kişinin yeterince video izlediğini, hikayeleri okuduğunu ve konu hakkında fanteziler kurmaya başladığını söyleyeceğim. fantezilerde heyecan verir, ancak fanteziler ve gerçeklikfarklı şeyler. Bir BDSM seansına karar vermeden önce ciddi bir şekilde düşünmeniz, yeteneklerinizi hem zihinsel hem de fiziksel olarak tartmanız gerekir. Bu aktivite öncesinde tabuların tartışılması gerektiğine katılıyorum ancak mücbir sebeplere hazırlıklı olmanız gerekiyor. Birisi bunun karşılıklı hassasiyetin olduğu romantik bir randevu olduğunu düşünüyorsa, rol yapma oyunlarını vanilya BDSM ile karıştırmayın. SM’nin anlamı nedir? Sado-maso - biri acı vermekten, diğeri aşağılanmaktan, acı vermekten zevk alır. aslında her ikisinin de ruhta sapmaları vardır, çünkü sempati, pişmanlık, acıma olmamalıdır - eğer bu duygular varsa, o zaman yavaşlarlar ve üstteki artık üst değildir. İkincisi ise kendine saygıyı kapatmalı ve genel olarak zihinsel ve fiziksel olarak acıya ve aşağılanmaya katlanmalı ve bu süreçten keyif almalıdır. alttaki tamamen üsttekinin elindedir. Ve evet, üst için alt bir şeydir. Yani vanilya istiyorsanız, erkek arkadaşınızla alt ve üst kısmın olduğu bir rol yapma oyunu oynamak için anlaşın, samimi bir mağazadan gereçler satın alın ve seksin tadını çıkarın. Tekrar ediyorum, bu romantizm değil, insanlar bununla doğuyor ya da erken çocukluktan itibaren bir mizaç kazanıyor.
favafresx. ru,
Forumlar her zaman sel ve konu dışı içinde olmuştur ve olmaya devam edecektir. Bunu anlamayanlar boş forumlarda oturuyorlar.
-
- Nirvana’dayım
Pis ayaklı aptalı içeri girer girmez kapıdan dışarı atardım. Ve genel olarak anlatılan piç hasta ve tedavi edilmesi gerekiyor.
-
- Flört etmek
Venüs: ↑29 May 2024, 21:23 Konunun içinde olmadığınız hemen anlaşılıyor. Mantık o kadar naif ki ruhlarla seks yapan biriyle elbette tartışmayacağım ama 5 sent koyacağım. BDSM temalı birkaç siteye üyeydim, insanlarla canlı iletişim kurdum ve 2 kez BDSM seanslarına katıldım, katılmadım (Allah korusun) ama gözlemciydim. Yani, saf olmayı umursamasam da, neden bahsettiğimi biliyorum.
-
- Nirvana’dayım
favafresx.ru: ↑29 May 2024, 21:43Peki, BDSM sitelerinde bulunduysanız ve hatta seansları izlediğinizde bunun bir tür seks oyunu olduğunun farkına varırsınız. Hem üst hem de alt tarafından uyulan kendi kuralları var... ama bu yukarıda yazdığınız saçmalıkları yazmanıza engel olmadı.Venüs: ↑29 May 2024, 21:23 Konuya dahil olmadığınız hemen anlaşılıyor. Mantık o kadar naif ki ruhlarla seks yapan biriyle elbette tartışmayacağım ama 5 sent koyacağım. BDSM temalı birkaç siteye üyeydim, insanlarla canlı iletişim kurdum ve 2 kez BDSM seanslarına katıldım, katılmadım (Allah korusun) ama gözlemciydim. Yani neyden bahsettiğimi biliyorum ama saf olmakta bir sakınca görmüyorum.
-
- Flört etmek
saçmalık değil. Oyun, sıradan seksten sıkılan bir çift arasında oynanan bir rol yapma oyunu olduğu zaman, başka bir şey, bir kişinin sapkın fantezilerini somutlaştıracak ve sadist bir karaktere sahip başka bir kişiyi bulması. Sado Maso güzellik için mi yoksa ne için? Ana tabu ciddi yaralanmalardır, ancak sırtınıza bir kırbaçla vurursanız, geride iyi izler ve acıya neden olabilecek her türlü gereç kalır. Alttakiler için içtenlikle üzüldüm.
-
- Nirvana’dayım
Peki sen de üsttekiler ve kendin için üzülmüyor musun? Bu durumda suça ortak oldunuz.favafresx.ru: ↑29 May 2024, 21:55bu saçmalık değil . Oyun, sıradan seksten sıkılan bir çift arasında oynanan bir rol yapma oyunu olduğu zaman, başka bir şey, bir kişinin sapkın fantezilerini somutlaştıracak ve sadist bir karaktere sahip başka bir kişiyi bulması. Sado Maso güzellik için mi yoksa ne için? Ana tabu ciddi yaralanmalardır, ancak sırtınıza bir kırbaçla vurursanız, geride iyi izler ve acıya neden olabilecek her türlü gereç kalır. Alttakiler için gerçekten üzüldüm.
-
- Flört etmek
En altta ise katılma ya da katılmama seçenekleri var. Bunu kendileri yapıyorlar ama ikisinin de bir psikiyatriste görünmesi gerekiyor, bunlar açıkça çocukluktan kalma bir tür kompleks.
dinle, bu konuyu tartışmak, kanıtlamak ve geliştirmek istemiyorum, sadece fikrimi yazdım BDSM romantizm değildir. Bir yabancıyla bu maceraya katılma konusunda dikkatli düşünmeniz gerekir.
En altta ise katılma ya da katılmama seçenekleri var. Bunu kendileri yapıyorlar ama ikisinin de bir psikiyatriste görünmesi gerekiyor, bunlar açıkça çocukluktan kalma bir tür kompleks.
-
- Nirvana’dayım
Neden bu tür sitelere oturup seansları izledin?
İkinci kez yazıyorsunuz ki tartışmak istemiyorsun ama tartışıyorsun ve psikiyatristler komplekslerle uğraşmaz.favafresx.ru: ↑29 May 2024, 22:11dinle, bu konuyu tartışmak, kanıtlamak ve geliştirmek istemiyorum, sadece fikrimi yazdım BDSM romantizm değildir. Bir yabancıyla bu maceraya katılma konusunda dikkatli düşünmeniz gerekir.
En altta ise katılma ya da katılmama seçenekleri var. Kendileri yapıyorlar ama ikisinin de bir psikiyatriste gitmesi gerekiyor, bunlar açıkça çocukluktan kalma bir tür kompleks.
Neden bu tür sitelere oturup seansları izledin?
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 0 Replies
- 141 Views
-
Last post by Yulian_San
-
- 96 Replies