31 çekmeyi severim kız kardeşlerinize (bir kız kardeş, iki kuzen), anneye. Onlar için her türlü pis sapıklığı yapıyorum (onların bundan haberi yok ve hiçbir fikirleri yok). Ayık olduğumda, mastürbasyon yapıyorum ve zihinsel olarak onları nasıl becerdiğimi hayal ediyorum.
Ama içtiğimizde sarılmaya, okşamaya, masanın altından bacaklarını çıkarmaya, şişsinler diye üzerlerine daha fazla dökmeye başlıyorum. Sarhoşlar etrafta sürünerek bu utancı kendileri filme aldılar ve kameraya çamurla sessizce konuştular (bu benim kız kardeşim, şu fahişeye bak, vb.). Kız kardeşlerden biri bir şekilde kendini mide bulantısı noktasına kadar attı, aptal gibi aptal bir sikle oturdu ve hiçbir şey anlamadı (onu sonuna kadar döktüm). Sartırda kusup uyuduğunuzda bu hali bilirsiniz. Etek ve tayt giyiyordu ve tabii ki küçük kız kardeşim kusarken ben de izliyordum ve eteğini kaldırıyordum. Misafirler gidince bir kardeş gibi ben de takip edeceğimi söyledim. Bütün aile sarhoş uyuyordu, kız kardeşimi (kız kardeşimi) yataktaki odama sürükledim (kız kardeşim aramızdan ayrıldı ve ortak odamız benim oldu).
Böylece onun baygın bedenini yatakta sürükledim. Odada onu kaldırdığımda göğsünden tuttum ve sıktım, arkadan sarıldım ve sanki onu öne doğru itiyormuşum gibi vücudunun ağırlığını tuttum ve penisini onun kıçına bastırdım. Onu yatağa yatırıp herkesin uyuyup uyumadığını kontrol etmeye gitti. Kapıyı kapattı ve aletini kıçının ve dudaklarının üzerinde gezdirerek amını okşamaya başladı. Sikimi ağzına soktum ve birkaç dakika yanağıyla tuttum. Tekrar hasta hissetmeye başladı, leğeni yere koydum, saçından tuttum, üstüne oturdum ve onu yataktan leğene doğru yönlendirdim, o anda kusmuğuyla aynı anda onu kıyafetlerinin üzerinden becerdim refleksler. Bayılması için yaklaşık 20 dakika bekledim, sonra taytını ve külotunu indirdim. Penisini çörekler arasında hareket ettirdi, başından biraz daha azını kıçına soktu ve kolayca kediyi okşadı. Ve sonunda eteğinin ve taytının her yerine ulaştım. Sonra tekrar sarsıldı ve oraya geldi. Tamamen alkol, güven veriyor ve neşe veriyor))
Ve şimdi kız kardeşlerim, arkadaşlarım ve ben ağır şakalar yapıyoruz (bu bir süreliğine bilincimizi değiştiriyor ve herkes heyecanlanıyor). Ve böyle olunca ensest arzum ve pisliğim daha da uyanıyor. Bir keresinde TG’de kapalı bir grup oluşturmuştum ve bir parti sırasında bir kız kardeşimin veya kız kardeşlerimin (birlikte veya ayrı ayrı takıldıklarında) onu nasıl kullandıklarını, oturduklarını, gürültüden gözlerini devirdiklerini gizlice filme aldım. Ve en önemlisi, bu durumda tüm konuların her zaman seks ve cinsel arzulara gelmesidir. (ama bu yüzden onları asla sikmeyi başaramadım). Konu bu değil. Ayrıca onlara özel muamele yaptım, onlara ilk sekslerini, oral sekslerini, ne tür iç çamaşırı giydiklerini sordum. Bunu bana, kavga etmeyecekleri erkek arkadaşlarına veya arkadaşlarına gösterdikleri gibi gösterdiler ama gerçek niyetimi bilmiyorlardı. Hiçbir iz bırakmadan fotoğraf çektim. Suçlayıcı delil/fotoğraf ararken müzik açmak için telefonlarını aldım. Kız kardeşimin bir adama mastürbasyon yaptığı çıplak fotoğraflar ve kısa bir video buldum. Bu beni heyecanlandırdı ve kız kardeşleri fahişe olarak algıladım. Kirli sapıklıklara dönersek, bu durumda içeceklere, kıyafetlere boşalmaya, diş fırçasıyla penisimdeki spermleri silmeye ve çok çok daha fazlasına başladım.
Şimdi yine biraz şaka yaptım ve kız kardeşimin yanına gitmeyi planlıyorum)
İsteyen varsa konuşuruz, belki sana da biraz doldururum)
Ailede ensest nasıl daha da ileri gidiyor
-
Автор темыRöntgenci
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 16
- Registered for: 1 year
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Ailede ensest nasıl daha da ileri gidiyor
- These users thanked the author Röntgenci for the post:
- PavelNokia
-
- Flört etmek
- Total posts: 28
- Registered for: 1 year 1 month
- Orientation: heteroseksüel
Re: Ailede ensest nasıl daha da ileri gidiyor
Ben 15 yaşındayken 16 yaşındaki kuzenim köyde mastürbasyon yaparken beni yaktı. Ve o kadar ahlaksız olduğu ortaya çıktı ki yanıma geldi ve tek kelime etmeden bana mastürbasyon yapmaya başladı, gözlerim yuvarlandı ve vızıltıdan kapandı ve bu süreçte diliyle kafamı yalamaya ve emmeye başladığını hissettim Hemen ağzına girdim ve sonra sıra bende dedi ve soyunup kanepeye oturdum ve ona oral seks yapmaya başladım. Genel olarak yaklaşık bir ay boyunca birbirimizi sözlü olarak memnun ettik. Ve bir noktada başka bir seviyeye geçme zamanının geldiğini söyledi ve ona girmeyi söyledi. Genel olarak uzun yıllar boyunca düzenli olarak sürekli ve tutkulu seks yaptık. Şimdi kocasıyla birlikte ama bazen buluşup sevişiyoruz
- These users thanked the author Sashkalovessya for the post (total 4):
- Didudo, Maxim......, abartı, PavelNokia
-
Автор темыRöntgenci
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 16
- Registered for: 1 year
- Orientation: biseksüel
Sashkalovesex69, bilmiyorum, bu gerçekten doğru değil.
Her şey bir şekilde banal ve her şey çok kolay, elbette bu tür pek çok hikaye var. Seçici değilim, belki doğrudur (umarım doğrudur).
Kıskanıyorum, ailemde bu tür saçmalıklar hiç yaşanmadı. Görünüşe göre beni esas olarak annem, kız kardeşlerim ve onların arkadaşları büyüttü.
8 saat 25 dakika 44 saniye sonra gönderildi:
Konuyu tartışmaya taşıyın.
Her şey bir şekilde banal ve her şey çok kolay, elbette bu tür pek çok hikaye var. Seçici değilim, belki doğrudur (umarım doğrudur).
Kıskanıyorum, ailemde bu tür saçmalıklar hiç yaşanmadı. Görünüşe göre beni esas olarak annem, kız kardeşlerim ve onların arkadaşları büyüttü.
8 saat 25 dakika 44 saniye sonra gönderildi:
Konuyu tartışmaya taşıyın.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 482
- Registered for: 2 years 2 months
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 195
- Registered for: 1 year 2 months
Bize kendinizden ve annenizle olan ilişkinizden bahsedin.Röntgenci: ↑11 May 2024, 19:54 I 31 çekmeyi severim kız kardeşlerime (bir kız kardeş, iki kuzen), anneme...
İsteyen varsa konuşabiliriz, belki üstüne biraz dökerim)
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 14 Replies
- 767 Views
-
Last post by Merkez
-
- 37 Replies