Sevişmek aldatmak değil mi?
-
Автор темыHerurg
- Sürtünmeler
- Total posts: 309
- Registered for: 2 years 9 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Sevişmek aldatmak değil mi?
Kızım anaokuluna gittiğinde onu geç aldığım ortaya çıktı. Vospetka genellikle ayrılırdı ve 18 yaşında bir kız olan yardımcı öğretmen çocuğun yanında kalırdı. Küçük, zayıf, neredeyse göğüssüz, genel olarak en sevdiğim boyut.
Doğal olarak sürekli onu okşamaya çalıştım , sonra ona sarıl ve gevezelik etmeye devam et. Mesela o çok güzel, ben deliyim, kendimi kontrol edemiyorum falan.. İlk başta bana karşı düşmanca davrandı, sonra bir şekilde yumuşadı. Zaten daha tembel ve güçlü bir şekilde itilmiyor ve kucağımdan kaçmadan önce duraklamalar görünmeye başladı. Ve sonra, özellikle ısrarcı bir şekilde rahatsız ettiğim sırada şöyle dedi: Bir erkek arkadaşı olduğunu, yakında evleneceklerini ve onu aldatmayacağını söylüyorlar çünkü bu çok alçakça falan. Ben de ne kadar üzüldüğümü, onu çok sevdiğimi, ona deli olduğumu, en azından onu öpmek, ona yakın olmak istediğimi ve mutlu olacağımı söyleyerek sözüme devam ediyorum. Bu ihanet değil.. Bir kelimeyi ağzımdan kaçırdım. Seks olmayacağına, sadece öpücükler ve kucaklaşmaların olacağına dair bana şeref sözü verildi KAPALI! Çocuğum bazı boyama kitapları veya oyuncakların büyüsüne kapılmışken, bir çeşit depoya gittik. Bu bir şeydi! Öpücüklerden bu kadar "havaya uçan" kızları çok nadir görmüştüm... Rüzgârdaki kavak yaprağı gibi titriyordu, nefesi düzensizdi, dudakları açgözlüydü, vücudu öyle esnek, duyarlıydı ki... Hadi emelim , aletim dışarı çıkıyor, kıçının arkasından seni kendime doğru bastırıyorum ve alnının üzerinde kayabilmem için çömeliyorum. Anladığımı hissediyorum! İlk başta pek fark edilmeyecek şekilde yardım etmeye başladı, sonra ayrıldı ve alnını dışarı çıkarıp bagaj boyunca kaymaya başladı. Kendimi ona bastırdım ve onu öptüm, dilini emdim, saçını, yüzünü ve sırtını düzelttim. ve popo.. Sonra bir çeşit ritim yakaladık ve zaten kasıtlı olarak amlarını ovuşturuyorlardı ve sonra kız dondu ve bana bastırarak ince bir şekilde sallanmaya başladı, acınası bir şekilde sızlandı... Orgazmı beni o kadar yakaladı ki ben Dayanamadım ve onu doğrudan pantolonuma indirmeye başladım... Vızıltı gerçek dışıydı! Bir süre birbirimize sarılarak, okşayarak, öpüşerek durduk... Sonra şu soru geldi: Bu gerçekten aldatma değil mi? Tabii ki, kıza, tabii ki hayır, kendimi onun içine sokup içine girmemin hile olacağını temin etmek için tüm güzel sözümü kullandım... Ve bunu böyle yapmamız gerçeği... hafif flört, sevişmek Ben de ona, bekarete değer verilen, kanın sıcak olduğu Kafkasya’da ve Doğu’da kız ve erkek çocukların bu tür okşamalarla birbirlerine yardım ederek gerginlikleri gidermeye çalıştıklarını anlattım. Ancak yine de damadının bunu bilmemesi daha iyidir.
Ve öyle de oldu. Kızımı kanatlanmış gibi almak için bahçeye uçtum, kasıtlı olarak geç kalmaya çalıştım. Partnerim yavaş yavaş bu duruma alışmaya başladı ve izin verilenlerin sınırları biraz genişledi. İlk başta penisimi pantolonumdan çıkarmama izin verildi. Daha sonra (kirlenmemek bahanesiyle) sabahlığının düğmelerini açmaya başladı. Uyluklarıyla penisimi sıkmaya başladı ve ben zaten külotumun gizlediği kedi boyunca tamamen kayıyordum. Yavaş yavaş külotumu çıkardığım, penisimi içine soktuğum ve ıslak, höpüren yarık boyunca süründüğüm noktaya geldik. Orgazmdan sonra külotunu hızla sperm lekeli amının üzerine çekti ve biraz daha ıslattı, bu da beyaz damlacıkların kumaştan dışarı çıkmasına neden oldu. Oyunlarımız muhtemelen 8 ay kadar sürdü. Sonra kız istifa etti ve izleri kayboldu. Onunla 5 yıl sonra eşiyle birlikte bir alışveriş merkezinde tanıştım. Yaklaşmak tuhaftı, sessizce birbirimize baktık, öpücükler yolladık ve işte bu, yine kaybolduk..
- These users thanked the author Herurg for the post (total 17):
- çiçek hastalığı, Süpürme, Ötesinden Gelen Şehvet, Parenbi, Gudgeon, Alex7515, Andrey Petrov, Fargal94, Üstü kendinize saklayın, İskender, abartı, Bravo61, Truwor, Alex Langhe, Polonya, Vik.ruba80, PavelNokia
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 83
- Registered for: 2 years 10 months
- Orientation: heteroseksüel
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 462
- Registered for: 2 years 11 months
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 64
Re: Sevişmek aldatmak değil mi?
Evet, güzel bir hikaye, heyecan verici...
Günümüzde gerçekte anaokullarında ve okullarda o kadar çok öğretmen ve eğitimci örneği var ki vay be...
Yoksa ben mi anlıyorum? eski
Günümüzde gerçekte anaokullarında ve okullarda o kadar çok öğretmen ve eğitimci örneği var ki vay be...
Yoksa ben mi anlıyorum? eski

- These users thanked the author Parenbi for the post:
- alex503311
-
Автор темыHerurg
- Sürtünmeler
- Total posts: 309
Kse72, bir şekilde ellerde öyle oldu bir arkadaşın arkadaşına dokunulmadı. Ama eller olmasa bile duygular dolup taşıyordu...
-
- Orgazm!
- Total posts: 629
- Registered for: 3 years
Hile yapmıyoruz)) Çünkü tıpkı okul çocukları gibi meslektaşımla omuz omuzaydım.Herurg: ↑12 Oct 2022, 12:52 Emiyoruz, aletim dışarı çıkıyor, kıçını kendime doğru bastırıyorum ve şimdiden tam alnın üzerinde kaymak için çömeliyorum. Anladığımı hissediyorum! İlk başta pek fark edilmeyecek şekilde yardım etmeye başladı, sonra ayrıldı ve alnını dışarı çıkarıp bagaj boyunca kaymaya başladı. Kendimi ona bastırdım ve onu öptüm, dilini emdim, saçını, yüzünü ve sırtını düzelttim. ve popo.. Sonra bir çeşit ritim yakaladık ve zaten kasıtlı olarak amlarını ovuşturuyorlardı ve sonra kız dondu ve bana bastırarak ince bir şekilde sallanmaya başladı, acınası bir şekilde sızlandı... Orgazmı beni o kadar yakaladı ki ben Dayanamadım ve onu doğrudan pantolonuma indirmeye başladım... Vızıltı gerçek dışıydı! Bir süre birbirimize sarıldık, birbirimizi okşadık ve öpüştük...
- These users thanked the author çiçek hastalığı for the post (total 2):
- Süpürme, Herurg
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 187
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2381
- Registered for: 2 years 4 months
İlk kez ben 15, kız arkadaşım ise 13 yaşındayken sevişmeye başladım, unutulmaz bir yazdı. Ve tüm gençliğim bu ruhla farklı kızlarla geçti ve şimdi bile heyecanlanıp bu şekilde oynamaktan çekinmiyorum, ön sevişme için bu en iyi seçenek.
- These users thanked the author Üstü kendinize saklayın for the post (total 4):
- Herurg, Fargal94, çiçek hastalığı, abartı
-
- ön sevişme
- Total posts: 109
- Registered for: 3 years 1 month
-
- Orgazm!
- Total posts: 514
- Registered for: 2 years 2 months
İhanet her çağda farklı şekilde tanımlanır. Aldatma fiziksel bir eylem değil psikolojik bir durumdur. Partnerin başka birine ya da başka birine gitmesi, isteklerini, arzularını gerçekleştirememiş, yanlış anlaşılmalarla kapatmış vb. anlamına gelir. Partnerin kenarda bir şeyler aramaya başlaması, bulamadığı anlamına gelir. aile hayatında. Her şeyden önce bunun için kendinizi suçlamalısınız.
Aile tecrübelerime dayanarak söyleyebilirim ki, bir karı veya koca sizin için istediğiniz herkese dönüşebilir; bir kız öğrenciye, bir akademisyene, bir fahişeye, hatta bir hayvana.
Belki de buna benzer bir şey olabilir; değişen onu değiştiren değil, ruh eşini aldatmaya iten kişi olmuştur. İnsanlar kendilerine delik açmayı gerçekten sevmezler; başkasını suçlamak daha kolaydır.
Aile tecrübelerime dayanarak söyleyebilirim ki, bir karı veya koca sizin için istediğiniz herkese dönüşebilir; bir kız öğrenciye, bir akademisyene, bir fahişeye, hatta bir hayvana.
Belki de buna benzer bir şey olabilir; değişen onu değiştiren değil, ruh eşini aldatmaya iten kişi olmuştur. İnsanlar kendilerine delik açmayı gerçekten sevmezler; başkasını suçlamak daha kolaydır.
- These users thanked the author Yunanca10 for the post:
- Vik.ruba80
-
- Orgazm!
- Total posts: 942
- Registered for: 3 years 10 months
Üstelik beden ve fizikle ilgili, sandaletler ve ayaklarla ilgili edebiyat da açıkça görülüyordu, bir gün koridorda yürürken tökezledi, sandaletler uçtu kapalıydı ve ayakları çoraplıydı, elbette erotikti, ona da dayanamıyordu ama ben onun masasının üzerine eğilip onu bir fahişe gibi sikip içeri dökmesini isterdim.
Ve sonra coğrafya kitap kayboldu, ben de öğretmenin odasına gittim, müdürle sohbet ediyordu, göbeği vardı, 6-9 aylıktı, görünüşe bakılırsa kocası sık sık döküyordu, onu soyup sikmek istiyordu ve aklıma bir fikir geldi onu bir çocuk daha yapmak için.
Biri anaokulunda çalışıyordu, internette tanıştık, gerçekten 46’nın üzerinde bir yerlerde, onu becerdim, sanırım çocuklar umursamaz.
n
Gönderilme tarihi: 5 dakika 36 saniye:
Ve bir kız vardı ve nasıl - ona sarıldılar, sonra kuzeni erkek kardeşiyle flört etti ve aşık gibi görünmüyordu ama onu kıskanıyordu, iş arkadaşları, kulübesindeki erkekler kıskanıyordu, ama beni parçalara ayırırlardı, muhtemelen 16 yaşındaydım 30. oldular.
Sonra bir arkadaşını öptüğünü, benim için hoş olmayan bir durum olduğunu, onun daha iyi öptüğünü, eğer beni sıkıştırsalardı bilmiyorum, şunu söylerdi diye itiraf etti: kıskanıyordu.
Ve artık orada değil, onunla ilgili parlak bir anım var ama hala unutamıyorum, görünüşe göre bazı duygular hala devam ediyor ve ayrıca o tanıştığım ilk kız.
Okulda, çoraplı bir İngiliz olan Yeltsin’den önce, çoraplı edebiyat, coğrafya okudum çoraplarla fiziği de sevmezdim.
Üstelik beden ve fizikle ilgili, sandaletler ve ayaklarla ilgili edebiyat da açıkça görülüyordu, bir gün koridorda yürürken tökezledi, sandaletler uçtu kapalıydı ve ayakları çoraplıydı, elbette erotikti, ona da dayanamıyordu ama ben onun masasının üzerine eğilip onu bir fahişe gibi sikip içeri dökmesini isterdim.
Ve sonra coğrafya kitap kayboldu, ben de öğretmenin odasına gittim, müdürle sohbet ediyordu, göbeği vardı, 6-9 aylıktı, görünüşe bakılırsa kocası sık sık döküyordu, onu soyup sikmek istiyordu ve aklıma bir fikir geldi onu bir çocuk daha yapmak için.
Biri anaokulunda çalışıyordu, internette tanıştık, gerçekten 46’nın üzerinde bir yerlerde, onu becerdim, sanırım çocuklar umursamaz.
n
Gönderilme tarihi: 5 dakika 36 saniye:
Ve bir kız vardı ve nasıl - ona sarıldılar, sonra kuzeni erkek kardeşiyle flört etti ve aşık gibi görünmüyordu ama onu kıskanıyordu, iş arkadaşları, kulübesindeki erkekler kıskanıyordu, ama beni parçalara ayırırlardı, muhtemelen 16 yaşındaydım 30. oldular.
Sonra bir arkadaşını öptüğünü, benim için hoş olmayan bir durum olduğunu, onun daha iyi öptüğünü, eğer beni sıkıştırsalardı bilmiyorum, şunu söylerdi diye itiraf etti: kıskanıyordu.
Ve artık orada değil, onunla ilgili parlak bir anım var ama hala unutamıyorum, görünüşe göre bazı duygular hala devam ediyor ve ayrıca o tanıştığım ilk kız.
- These users thanked the author alex503311 for the post:
- Vik.ruba80
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1371
Yine de, eşlerden ve kocalardan gizlice cinsel bir şey yapılıyorsa bu aldatmadır. Yabancılarla dokunmadan bağımsız olarak mastürbasyon yapmak bile, iki kişi sadece oturup birbirine bakarsa, kendini tatmin eder. Ve bunu herkes biliyor, hile yapanların kendileri de. Bunu kendilerine bile itiraf etmek istemiyorlar, komik olan da bu. TS karısına soracak: hayatım, ben bir kızla sevişiyorum, o kadar havalı ki şimdiden pantolonuma düşürüyorum, bu aldatma mı değil mi?.. Peki bunu sormayacak, çünkü cevap biraz tahmin edilebilir ve sonuçlarla dolu. Sanki sıradan bir nüfuzmuş gibi. Aynı şey olacak: bulaşıkları kırmak, bavulları paketlemek ve kızlık soyadını almak.
- These users thanked the author Kral Kuş for the post:
- Vik.ruba80
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 75
- Registered for: 3 years 10 months
Ve benim için ihanet, erkek cinsel organının kadın cinsel organına nüfuz etmesidir. Mesela sıklıkla karımın küçük kız kardeşini, bazen de onun önünde patilerim. Yarım gün bağırabilir, kırılabilir, hepsi bu, ama onu becerseydim farklı bir yankı olurdu.))
-
- Flört etmek
- Total posts: 49
- Registered for: 1 year 4 months
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1066
- Registered for: 1 year 10 months
Hiç tam teşekküllü seks yapmamış olmamız çok yazık. Eğer akıyor, dalgalanıyor ve her ikisi de orgazm oluyorsa o zaman neden surat asmaya uğraşıyorsunuz?
Birbirlerine işkence etmezler.
Bir sonraki sürecin zirvesinde bunu devreye sokmanın gerekli olduğunu düşünüyorum. Bence kendisi de bundan memnun olacaktır.
Erkek arkadaşıyla ilgili neyin kötü olup olmadığına gelince, bence başlangıçta sizin yaklaşımlarınıza kanmaması gerekirdi.
Eh, birbirinize mümkün olan her şeye izin verirseniz tüm bunların hile olmadığını söyleyen ifadelerinize katılması gerçekten aptalca.
Elbette, her şey ezildiğinde bu hile yapmak oluyor Onun için ORADA, klitorisini birinin penisine sürttüğünde. Ona dokunduğunda ve onu en çok istediği yere yönlendirdiğinde.
Evet, ben de beğendim. Belki de bu forumda bu konuyla ilgili gerçekten hoşuma giden tek metin.
Hiç tam teşekküllü seks yapmamış olmamız çok yazık. Eğer akıyor, dalgalanıyor ve her ikisi de orgazm oluyorsa o zaman neden surat asmaya uğraşıyorsunuz?
Birbirlerine işkence etmezler.
Bir sonraki sürecin zirvesinde bunu devreye sokmanın gerekli olduğunu düşünüyorum. Bence kendisi de bundan memnun olacaktır.
Erkek arkadaşıyla ilgili neyin kötü olup olmadığına gelince, bence başlangıçta sizin yaklaşımlarınıza kanmaması gerekirdi.
Eh, birbirinize mümkün olan her şeye izin verirseniz tüm bunların hile olmadığını söyleyen ifadelerinize katılması gerçekten aptalca.
Elbette, her şey ezildiğinde bu hile yapmak oluyor Onun için ORADA, klitorisini birinin penisine sürttüğünde. Ona dokunduğunda ve onu en çok istediği yere yönlendirdiğinde.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 85
- Registered for: 1 year 3 months
Bekareti korumanın dudaktan öpmemek anlamına geldiğine inanan bir kontes vardı, ancak diğer her şeye izin verilir)
Her türlü cinsel sevişme eylemi veya ortak mastürbasyon hatta yine de hile yapmaktır.
Her türlü cinsel sevişme eylemi veya ortak mastürbasyon hatta yine de hile yapmaktır.
- These users thanked the author Alex Langhe for the post:
- Vik.ruba80
-
- En güçlü orgazm!
İhanet, normal cinsel partnerinin arkasından böyle bir şey yapmandır.
Ama Eve gelip karınıza doğum günü olduğunu söylediğinizde bir meslektaşınız gerçekten sinirlendiyse ve kendinizi aşağıdaki kattaki ofise kilitleme teklifiyle aktif olarak sizi rahatsız ettiyse. Sonra ona evet, gidip kapıyı kapattıklarını ve işin neredeyse seks meselesine geldiğini söylüyorsunuz.
Ama masanın üzerinde ince bir cam vardı, masanın üzerinde kırıldı ve bu kadının bacağını ciddi şekilde yaraladı. Çok fazla kan vardı, ikisi de ayıktı ve artık seks için vakit kalmamıştı.
Bu arada, bunun başına gelen bir kişiyi tanıyorum.
Ve bu hiçbir anlamda ihanet değil. Birincisi, bana söylediği için ve ikincisi, hiçbir şey olmadığı için.
Ama olmuş olsa bile, karısına her şeyi anlatmışsa, bu artık vatana ihanet değildir.
Ancak şunu da belirtmek gerekir ki; , tabii ki tüm bunların bir ön anlaşma olarak bildirilmesi gerekiyor.
Bu ihanet, bir şey yapıp sonra bu konuda sessiz kalmandır.
Peki, eğer susmadıysan, o bunun vatana ihanet olmadığı anlamına geliyor.
Bunun doğru olduğu aileleri biliyorum. Yani durum şu şekildedir - her ikisi de yetişkin ve her ikisi de zaman zaman birini becermek istediğiniz durumların olduğunu anlıyor. Ya da birini sikeyim. Ve iki seçenek var - ya da her şeyi inkar edip ben öyle değilim, tramvayı bekliyorum demek ikiyüzlülüktür. Ve benim de kocamı aldatmam - evet, asla!
Eh, kocam da yemin ediyor ve ne ne de ne de ediyor!
Fakat bazen ikisi de birlikte olmaya ve seks yapmaya karşı çıkmıyor
Eşlerin birbirlerine yalan söylemediği ve her şeyi anlamadığı aileler var. Ve bir yandan bu iş pek hoş karşılanmıyor. Ama öte yandan - eğer böyle bir şeyi gerçekten istiyorsanız ve bunu bu kadar çok istiyorsanız - o zaman neden olmasın. Ve tabi ki, eğer birinin başına bir şey geldiği doğruysa bunu her zaman sonradan birbirlerine söylerler.
Ve bu, aile içinde birbirlerine olan güveni korumak için gereklidir.
Ve bu temelde Bu hile sayılmaz. Öte yandan bu boynuzlamak ya da sallanmak değil.
Kocası olan bir aile dostu olan bir adam karısını siktiğinde bu nedir? Bu boynuzlama mı? Cevap hayır!
Biri vaftiz annesini (vaftiz annesini) sikerse ve vaftiz annesinin karısı ve kocası bunu biliyorsa, o zaman bu nedir? Bu ihanet mi?
Cevap hayır!
Hayır, yanılıyorsun.Aleks Langhe: ↑26 May 2024, 03:26 Bekâreti korumanın dudaktan öpmek değil, diğer her şeye izin verildiğine inanan bir kontes vardı)
Her türlü cinsel eylem - sevişme veya ortak mastürbasyon hatta yine de hile yapmaktır . n
İhanet, normal cinsel partnerinin arkasından böyle bir şey yapmandır.
Ama Eve gelip karınıza doğum günü olduğunu söylediğinizde bir meslektaşınız gerçekten sinirlendiyse ve kendinizi aşağıdaki kattaki ofise kilitleme teklifiyle aktif olarak sizi rahatsız ettiyse. Sonra ona evet, gidip kapıyı kapattıklarını ve işin neredeyse seks meselesine geldiğini söylüyorsunuz.
Ama masanın üzerinde ince bir cam vardı, masanın üzerinde kırıldı ve bu kadının bacağını ciddi şekilde yaraladı. Çok fazla kan vardı, ikisi de ayıktı ve artık seks için vakit kalmamıştı.
Bu arada, bunun başına gelen bir kişiyi tanıyorum.

Ve bu hiçbir anlamda ihanet değil. Birincisi, bana söylediği için ve ikincisi, hiçbir şey olmadığı için.
Ama olmuş olsa bile, karısına her şeyi anlatmışsa, bu artık vatana ihanet değildir.
Ancak şunu da belirtmek gerekir ki; , tabii ki tüm bunların bir ön anlaşma olarak bildirilmesi gerekiyor.
Bu ihanet, bir şey yapıp sonra bu konuda sessiz kalmandır.
Peki, eğer susmadıysan, o bunun vatana ihanet olmadığı anlamına geliyor.
Bunun doğru olduğu aileleri biliyorum. Yani durum şu şekildedir - her ikisi de yetişkin ve her ikisi de zaman zaman birini becermek istediğiniz durumların olduğunu anlıyor. Ya da birini sikeyim. Ve iki seçenek var - ya da her şeyi inkar edip ben öyle değilim, tramvayı bekliyorum demek ikiyüzlülüktür. Ve benim de kocamı aldatmam - evet, asla!
Eh, kocam da yemin ediyor ve ne ne de ne de ediyor!
Fakat bazen ikisi de birlikte olmaya ve seks yapmaya karşı çıkmıyor
Eşlerin birbirlerine yalan söylemediği ve her şeyi anlamadığı aileler var. Ve bir yandan bu iş pek hoş karşılanmıyor. Ama öte yandan - eğer böyle bir şeyi gerçekten istiyorsanız ve bunu bu kadar çok istiyorsanız - o zaman neden olmasın. Ve tabi ki, eğer birinin başına bir şey geldiği doğruysa bunu her zaman sonradan birbirlerine söylerler.
Ve bu, aile içinde birbirlerine olan güveni korumak için gereklidir.
Ve bu temelde Bu hile sayılmaz. Öte yandan bu boynuzlamak ya da sallanmak değil.
Kocası olan bir aile dostu olan bir adam karısını siktiğinde bu nedir? Bu boynuzlama mı? Cevap hayır!
Biri vaftiz annesini (vaftiz annesini) sikerse ve vaftiz annesinin karısı ve kocası bunu biliyorsa, o zaman bu nedir? Bu ihanet mi?
Cevap hayır!
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 67
- Registered for: 1 year 2 months
Ama devamının olmaması ilginç değil mi? Sevişmenin olduğu yerde seks de vardır. Sevişme ön sevişmedir ve eğer devamı yoksa bu BDSM’dir.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1286
- Registered for: 3 years 3 months
Herurg,
Sorunun ve konunun özü bu kadar basit mümkün - eğer arkanızdaysa - ihanet.
Baba ile kız arasındaki tatlı ensest ilişkiyle ilgili olmasını umuyordum ama ne yazık ki.
Sorunun ve konunun özü bu kadar basit mümkün - eğer arkanızdaysa - ihanet.
-
- En güçlü orgazm!
Aralarında seks olmamasına rağmen.
Ve eğer karısı sadece biriyle mesajlaşıyorsa İşten ya da üniversitede okuyan bir erkek ama bunu kocanızdan saklamak aldatmak mıdır değil midir?Aion2012Dead: ↑26 May 2024, 08:30 Sorunun ve konunun özü olabildiğince basit; eğer arkanızdan konuşuyorsanız bu ihanettir.
- These users thanked the author Saç gömlek for the post:
- Yün
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6486
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1868
- Registered for: 3 years 2 months
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1286
- Registered for: 3 years 3 months
Hayır, ihanet değil ama ondan yarım adım uzaktayım.Vasyanitsa: ↑26 May 2024, 08:56Ve eğer karısı işte ya da üniversitede okuyan bir adamla yazışıyor ama bunu kocasından saklamak aldatmak mıdır, değil midir?Sorunun özü ve konu mümkün olduğu kadar basit; eğer arkanızdan yapılıyorsa bu hiledir.
-
- ön sevişme
- Total posts: 117
- Registered for: 2 years 1 month
Örneğin çiftlerden biri partnerinin başka biriyle yattığını bilmek isterse ne olur? Bu durumda partner aldatıyor mu?
Açıklayacağım. Örneğin, bir çiftteki M, F’nin başka biriyle yattığı gerçeğinden heyecan duyuyor. Ve bazen kendisi birisini önerir. F’nin M’yi aldattığı düşünülecek mi? Aynı şey ters yönde de çalışır.
Hepsi bunun için. Aldatıp aldatmamak çiftlerin kendi aralarında karar vermesi gereken bir durumdur. Çünkü ikisi arasında neyin kabul edilebilir olduğunu yalnızca onlar biliyor. Dışarıdan birinin bunu söylemesi doğru değil. Dedikleri gibi, bir Koreliye güzel gelen şey başkalarına kötü gelir. Şu ya da bu ihanet SİZİN içindir, ancak başkaları için bu bir gerçek değildir
Açıklayacağım. Örneğin, bir çiftteki M, F’nin başka biriyle yattığı gerçeğinden heyecan duyuyor. Ve bazen kendisi birisini önerir. F’nin M’yi aldattığı düşünülecek mi? Aynı şey ters yönde de çalışır.
Hepsi bunun için. Aldatıp aldatmamak çiftlerin kendi aralarında karar vermesi gereken bir durumdur. Çünkü ikisi arasında neyin kabul edilebilir olduğunu yalnızca onlar biliyor. Dışarıdan birinin bunu söylemesi doğru değil. Dedikleri gibi, bir Koreliye güzel gelen şey başkalarına kötü gelir. Şu ya da bu ihanet SİZİN içindir, ancak başkaları için bu bir gerçek değildir
- These users thanked the author Köfte ustası for the post:
- Devam etmek
-
- Nirvana’dayım
İhanet, çiftin dışındaki cinsel nitelikteki eylemlerin ihanet olduğu bir gerçek değildir. ortağınızdan gizlice işlendiniz. Partner biliyorsa ve aldırış etmiyorsa bu artık aldatma sayılmaz.Köfte ustası: ↑26 May 2024, 14:23 Peki örneğin çiftlerden biri partnerinin başka biriyle yattığını bilmek isterse? Bu durumda partner aldatıyor mu?
Hepsi bunun için. Aldatıp aldatmamak çiftlerin kendi aralarında karar vermesi gereken bir durumdur. Çünkü ikisi arasında neyin kabul edilebilir olduğunu yalnızca onlar biliyor. Dışarıdan birinin bunu söylemesi doğru değil. Dedikleri gibi, bir Koreliye güzel gelen şey başkalarına kötü gelir. Bu SİZİN için şu ya da bu ihanettir, ancak başkaları için
-
- ön sevişme
- Total posts: 117
- Registered for: 2 years 1 month
Venüs,
Ve eğer, for Mesela insan çiftin başkalarıyla olan bağlantılarını bilmiyor ama öğrendiğinde bu onu heyecanlandırıyor mu?
Birçok farklı sapkınlık ve philias var. Şimdi ismini hatırlamıyorum, bir film izlemiştim, orada birkaç çift düşünülmüştü. Birinde bir kız farklı kumaşlara dokunurken heyecanlanıyordu. Üstelik farklı kumaşlar farklı bir his veriyordu. Bir diğeri kocasının gözyaşları karşısında heyecanlandı. Üçüncüsü ağaçlara dokunmak. Ve her birinin kendi şubesinin adı vardı.
Ne demek istiyorum? Anlattığınız şey SİZE ve sizin gibi birçoklarına ihanettir. Ancak! Elbette anlattığınız şeyin ihanet değil de philia olduğunu düşünenler var
Ve eğer, for Mesela insan çiftin başkalarıyla olan bağlantılarını bilmiyor ama öğrendiğinde bu onu heyecanlandırıyor mu?
Birçok farklı sapkınlık ve philias var. Şimdi ismini hatırlamıyorum, bir film izlemiştim, orada birkaç çift düşünülmüştü. Birinde bir kız farklı kumaşlara dokunurken heyecanlanıyordu. Üstelik farklı kumaşlar farklı bir his veriyordu. Bir diğeri kocasının gözyaşları karşısında heyecanlandı. Üçüncüsü ağaçlara dokunmak. Ve her birinin kendi şubesinin adı vardı.
Ne demek istiyorum? Anlattığınız şey SİZE ve sizin gibi birçoklarına ihanettir. Ancak! Elbette anlattığınız şeyin ihanet değil de philia olduğunu düşünenler var
-
- Nirvana’dayım
n İhanete olumlu yaklaşmak vatana ihanet gerçeğini ortadan kaldırmaz.
Şimdi vatana ihanete yönelik tutumdan bahsediyorsunuz.Köfte ustası: ↑26 May 2024, 14:34 Venüs,
Peki örneğin bir kişi çiftin başkalarıyla olan bağlantılarını bilmiyorsa ama öğrendiğinde bu onu heyecanlandırıyorsa?
Ne demek istiyorum? Anlattığınız şey SİZE ve sizin gibi birçoklarına ihanettir. Ancak! Elbette anlattığınız şeyin vatana ihanet değil de philia olduğunu düşünenler vardır
n İhanete olumlu yaklaşmak vatana ihanet gerçeğini ortadan kaldırmaz.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 396
- Registered for: 3 years
Kocam sık sık uzun süre uzakta oluyor. Ben kendimi pek sevmiyorum ama kardeşim bana dokunmayı seviyor.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1440
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-