[quote=Eustace post_id=373069 time=1716303715 user_id=21266] ceza saniyede 10 ila 15 delme gibi çok ağırsa, idam mangası zaten hazır!!! [/quote] Şimdi böyle bir şey görecek cezalandırılır ve kasıtlı olarak başını belaya sokar :ROFL: :ROFL:
[quote=Venüs post_id=373017 time=1716299845 user_id=15698] [quote=Bolbol post_id=372992 time=1716293642 user_id= 7207] Yanımda götürmüyorum [/quote] ))) Belki de onu yeniden yanınıza almaya başlamalısınız?))) [/quote] Dişsiz bir tılsım yokluğundan daha kötüdür :üzgünüm:
[quote=Bolbol post_id=373108 time=1716316378 user_id=7207] [quote=Venüs post_id=373017 time=1716299845 user_id= 15698] [quote=Bolbol post_id=372992 time =1716293642 user_id=7207] Yanımda götürmüyorum [/quote] ))) Belki de onu yeniden yanınıza almaya başlamalısınız ?)))) n[/quote] Dişsiz bir tılsım, yokluğundan daha kötüdür :üzgünüm: [/quote] n Çok yazık.
[quote=Venüs post_id=373107 time=1716316014 user_id=15698] ))) Kimsede tılsım yok mu?))) yani, belki bir zamanlar vardı... [/quote] Durex’i her zaman yanımda taşıyorum! !! :ayyy:
[quote=Bolbol post_id=373108 time=1716316378 user_id=7207] Dişsiz bir tılsım, yokluğundan daha kötüdür [/quote]evet, dişsiz bir tılsımı yanında taşımak kötü bir alamettir, sen de yoksun kalabilirsin dişler!!!
[ref=#bf0000]Eustace[/ref], ))) Ürettiğim ürünlerin çoğunu üretiyorum kendi yağlayıcım :cat2: ama aniden acil bir şeye ihtiyacın olursa Durex’i de kullanıyorum
[quote=Eustace post_id=373136 time=1716326173 user_id=21266] Durex her zaman yanımda!!! :oops: [/quote] Uzun yıllar boyunca yanınızda bir tılsım taşıyın. Durex’i taşıyorsan ama kullanmıyorsan seks olmayacak :wink:
Venüs: ↑21 May 2024, 14:41
Az önce seyahat ediyordum ve radyoda her üç Rus’tan birinin gezilerde yanında bir tılsım götürdüğü söyleniyordu.
Tılsımın var mı? Eğer öyleyse hangisi? Ve belki bu tılsımla ilgili bir hikaye vardır? Söylesene, bu çok ilginç...
damn... Foruma gidiyorum ve bilinçaltımda en iyi insanları arıyorum... Örneğin yusufçuk ...adınızı değiştirmenize alışkın değiliz....
şimdi tılsımlarım yok ve yanımda hiçbir şey taşımıyorum... en azından “cebimde” , kesinlikle hiçbir şeyim yok...
Üniversitede okurken bileklerimdeki ve ayak bileklerimdeki “bileziklerim” muhtemelen tılsımlarımdı... ama çoktan unutmuştum.. ama ben Şimdi hatırlamayacağım ve hatırlamak da istemiyorum...
[quote=Venüs post_id=372978 time=1716291689 user_id=15698] Az önce seyahat ediyordum ve radyoda her üç Rus’tan birinin gezilerde yanında bir tılsım götürdüğü söyleniyordu. Tılsımın var mı? Eğer öyleyse hangisi? Ve belki bu tılsımla ilgili bir hikaye vardır? Söylesene, bu çok ilginç... [/quote] damn... Foruma gidiyorum ve bilinçaltımda en iyi insanları arıyorum... Örneğin yusufçuk ...adınızı değiştirmenize alışkın değiliz.... şimdi tılsımlarım yok ve yanımda hiçbir şey taşımıyorum... en azından “cebimde” , kesinlikle hiçbir şeyim yok... Üniversitede okurken bileklerimdeki ve ayak bileklerimdeki “bileziklerim” muhtemelen tılsımlarımdı... ama çoktan unutmuştum.. ama ben Şimdi hatırlamayacağım ve hatırlamak da istemiyorum...
Belli bir zamana kadar - inancım, inançlarım - tılsımlar vardı. Bir haç, bir yüzük.
Şimdi buna batıl inanç olarak bakıyorum. Ama aslında tılsımın her türü bir fetiştir...
These users thanked the author MENZİL_ for the post:
Belli bir zamana kadar - inancım, inançlarım - tılsımlar vardı. Bir haç, bir yüzük. Şimdi buna batıl inanç olarak bakıyorum. Ama aslında tılsımın her türü bir fetiştir...
VARG_: ↑23 May 2024, 21:59
Belirli bir zamana kadar - inancım, inançlarım - tılsımlar vardı. Bir haç, bir yüzük.
Şimdi buna batıl inanç olarak bakıyorum. Ama aslında tüm tılsımlar bir fetiştir...
Tılsımların büyülü özelliklerini hesaba katmasak bile, her durumda kişinin gücüne olan inancını güçlendirir, iradesini güçlendirir. Kişiyi daha kararlı hale getirirler. Kişi amacına daha kolay ulaşır, bu da tılsımın şüphesiz bir faydası olduğu anlamına gelir. Hele ki sahip oldukları tılsımların sihirli özelliklerini hesaba katmazsak...
[quote=VARG_ post_id=373861 time=1716490790 user_id=22702] Belirli bir zamana kadar - inancım, inançlarım - tılsımlar vardı. Bir haç, bir yüzük. Şimdi buna batıl inanç olarak bakıyorum. Ama aslında tüm tılsımlar bir fetiştir... [/quote]
Tılsımların büyülü özelliklerini hesaba katmasak bile, her durumda kişinin gücüne olan inancını güçlendirir, iradesini güçlendirir. Kişiyi daha kararlı hale getirirler. Kişi amacına daha kolay ulaşır, bu da tılsımın şüphesiz bir faydası olduğu anlamına gelir. Hele ki sahip oldukları tılsımların sihirli özelliklerini hesaba katmazsak...
[quote=Venüs post_id=373880 time=1716493185 user_id=15698] Ve eğer tılsımların sahip oldukları büyülü özellikleri hesaba katmazsanız... [/quote] Tılsımları geliştirmeyi aklınızdan bile geçirmeyin bu sihir konusu... Lütfen)
[quote=Bolbol post_id=373906 time=1716494687 user_id=7207] İnsan kendi kaderinin hakemidir. [/quote] Bunun gibi bir şey mi? ;) [youtube]Ya-DjGtojgk[/youtube]
Şu anda seyahat ediyordum ve radyoda her üç Rus’tan birinin gezilerde yanında bir tılsım götürdüğü söyleniyordu.
Tılsımınız var mı? Eğer öyleyse hangisi? Ve belki bu tılsımla ilgili bir hikaye vardır? Söylesene, bu çok ilginç...
damn... Foruma gidiyorum ve bilinçaltımda en iyi insanları arıyorum... Örneğin yusufçuk ...adınızı değiştirmenize alışkın değiliz....
şimdi tılsımlarım yok ve yanımda hiçbir şey taşımıyorum... en azından “cebimde” , kesinlikle hiçbir şeyim yok...
Üniversitede okurken muhtemelen el ve ayak bileklerimdeki “bileziklerim” tılsımlarımdı... ama bunu çoktan unuttum.. ama Şimdi hatırlamayacağım ve hatırlamak da istemiyorum....
))) Kaybolma))))
Last bumped by Venüs on 07 Jun 2024, 20:45.
These users thanked the author Venüs for the post:
[quote=Natali_Natali post_id=373740 time=1716473106 user_id=6331] [quote=Venüs post_id=372978 time=1716291689 user_id= 15698] Şu anda seyahat ediyordum ve radyoda her üç Rus’tan birinin gezilerde yanında bir tılsım götürdüğü söyleniyordu. Tılsımınız var mı? Eğer öyleyse hangisi? Ve belki bu tılsımla ilgili bir hikaye vardır? Söylesene, bu çok ilginç... [/quote] damn... Foruma gidiyorum ve bilinçaltımda en iyi insanları arıyorum... Örneğin yusufçuk ...adınızı değiştirmenize alışkın değiliz.... şimdi tılsımlarım yok ve yanımda hiçbir şey taşımıyorum... en azından “cebimde” , kesinlikle hiçbir şeyim yok... Üniversitede okurken muhtemelen el ve ayak bileklerimdeki “bileziklerim” tılsımlarımdı... ama bunu çoktan unuttum.. ama Şimdi hatırlamayacağım ve hatırlamak da istemiyorum.... [ /quote]