Venüs: ↑22 May 2024, 08:53
umursamıyorum. Çiz)))) 5’ten 8’e kadar ben bir gotiktim. Siyah saçım, siyah ojem, siyah dudak parlatıcım, siyah kıyafetlerim ve ayakkabılarım da... Yüzükler, kolye uçları, kurukafalı bilezikler... Sonra kestim saçlarımı. saçımı yeşile boyattım. Öğretmenler yeşil okula gitmeme izin vermedi... bu yüzden kendimi kırmızıya boyadım...
Yani eğer beni çizersen herhangi birini çizebilirsin))) siyah, yeşil, kırmızı)))
Senin bir gotik olman çok iyi. Ben de 15 yaşımdan bu güne kadar bir gotiktim ve şimdi 30 yaşındayım. 15 Ben de tamamen siyah giyindim ve saçlarım siyahtı ve kafatasları ve haçlar temalı takılar değil, gümüşten yapılmış taşsız sıradan takılar takıyordum. Ve şimdi gerçek Gotik takılara ve Gotik kıyafetlere ilgi duyuyorum. baskılar ve her türlü korse ve çiviler. Şimdi kendime farklı tasarımlarda birkaç tabut halkası ve bir sopalı yüzük almayı planlıyorum.
These users thanked the author Keita123 for the post:
[quote=Venüs post_id=373193 time=1716357222 user_id=15698] umursamıyorum. Çiz)))) 5’ten 8’e kadar ben bir gotiktim. Siyah saçım, siyah ojem, siyah dudak parlatıcım, siyah kıyafetlerim ve ayakkabılarım da... Yüzükler, kolye uçları, kurukafalı bilezikler... Sonra kestim saçlarımı. saçımı yeşile boyattım. Öğretmenler yeşil okula gitmeme izin vermedi... bu yüzden kendimi kırmızıya boyadım... Yani eğer beni çizersen herhangi birini çizebilirsin))) siyah, yeşil, kırmızı))) [/quote]Senin bir gotik olman çok iyi. Ben de 15 yaşımdan bu güne kadar bir gotiktim ve şimdi 30 yaşındayım. 15 Ben de tamamen siyah giyindim ve saçlarım siyahtı ve kafatasları ve haçlar temalı takılar değil, gümüşten yapılmış taşsız sıradan takılar takıyordum. Ve şimdi gerçek Gotik takılara ve Gotik kıyafetlere ilgi duyuyorum. baskılar ve her türlü korse ve çiviler. Şimdi kendime farklı tasarımlarda birkaç tabut halkası ve bir sopalı yüzük almayı planlıyorum.
Önemli değil. Çiz)))) 5’ten 8’e kadar ben bir gotiktim. Siyah saçım, siyah ojem, siyah dudak parlatıcım, siyah kıyafetlerim ve ayakkabılarım da... Yüzükler, kolye uçları, kurukafalı bilezikler... Sonra kestim saçlarımı. saçımı yeşile boyattım. Öğretmenler yeşil okula gitmeme izin vermedi... bu yüzden kendimi kırmızıya boyadım...
Yani eğer beni çizersen herhangi birini çizebilirsin))) siyah, yeşil, kırmızı)))
Senin bir gotik olman çok iyi. Ben de 15 yaşımdan bu güne kadar bir gotiktim ve şimdi 30 yaşındayım. 15 Ben de tamamen siyah giyindim ve saçlarım siyahtı ve kafatasları ve haçlar temalı takılar değil, gümüşten yapılmış taşsız sıradan takılar takıyordum. Ve şimdi gerçek Gotik takılara ve Gotik kıyafetlere ilgi duyuyorum. baskılar ve her türden korse ve çiviler. Şimdi kendime farklı tasarımlarda birkaç tabut halkası ve bir sopalı yüzük almayı planlıyorum.
)) Ben her zaman herkes gibi değildim))) Alışılmadık bir şey istedim, bir sohbette gotiklerle tanıştım, sonra VK’da bir grup vardı. Sadece kasvetli kıyafetler değildi. Buluştuk, ritüeller düzenledik...
[quote=keta123 post_id=373218 time=1716360958 user_id=15118] [quote=Venüs post_id=373193 time=1716357222 user_id= 15698] Önemli değil. Çiz)))) 5’ten 8’e kadar ben bir gotiktim. Siyah saçım, siyah ojem, siyah dudak parlatıcım, siyah kıyafetlerim ve ayakkabılarım da... Yüzükler, kolye uçları, kurukafalı bilezikler... Sonra kestim saçlarımı. saçımı yeşile boyattım. Öğretmenler yeşil okula gitmeme izin vermedi... bu yüzden kendimi kırmızıya boyadım... Yani eğer beni çizersen herhangi birini çizebilirsin))) siyah, yeşil, kırmızı))) [/quote]Senin bir gotik olman çok iyi. Ben de 15 yaşımdan bu güne kadar bir gotiktim ve şimdi 30 yaşındayım. 15 Ben de tamamen siyah giyindim ve saçlarım siyahtı ve kafatasları ve haçlar temalı takılar değil, gümüşten yapılmış taşsız sıradan takılar takıyordum. Ve şimdi gerçek Gotik takılara ve Gotik kıyafetlere ilgi duyuyorum. baskılar ve her türden korse ve çiviler. Şimdi kendime farklı tasarımlarda birkaç tabut halkası ve bir sopalı yüzük almayı planlıyorum. [/quote]
)) Ben her zaman herkes gibi değildim))) Alışılmadık bir şey istedim, bir sohbette gotiklerle tanıştım, sonra VK’da bir grup vardı. Sadece kasvetli kıyafetler değildi. Buluştuk, ritüeller düzenledik...
))) Gotlar romantiktir))) kimseyi yemezler ve genel olarak şiddet doğası gereği onlara yabancıdır. Gotlar Bunlar çok kara hüzünlü melekler.
Ama ritüellerde cinsel bir renk vardı))) seks gotiklere yabancı değil)))
))) Gotlar romantiktir))) kimseyi yemezler ve genel olarak şiddet doğası gereği onlara yabancıdır. Gotlar Bunlar çok kara hüzünlü melekler. Ama ritüellerde cinsel bir renk vardı))) seks gotiklere yabancı değil)))
))) Evet. Çeşitli ritüeller. Çoğu zaman ruhları çağırıp onlarla iletişim kurarlardı)))
Peki sizin de kendi şirketiniz var mı? Takıldığınızda ritüeller de düzenliyor musunuz?
))) Evet. Çeşitli ritüeller. Çoğu zaman ruhları çağırıp onlarla iletişim kurarlardı))) Peki sizin de kendi şirketiniz var mı? Takıldığınızda ritüeller de düzenliyor musunuz?
Venüs: ↑22 May 2024, 11:07
Evet. Çeşitli ritüeller. Çoğu zaman ruhları çağırıp onlarla iletişim kurarlardı)))
Peki sizin de kendi şirketiniz var mı? Takıldığınızda ritüeller de düzenliyor musunuz?
Hiçbir tür sihir yapmadım, sihir yapma yeteneğim yok Evet, yapıyorum. Gotik bir şirketim var ve sadece gotik arkadaşlarım ve yoldaşlarım var, gotik şirketim sihir uyguladığında oraya gitmiyorum çünkü nasıl büyü yapılacağını bilmiyorum.
Gönderilme tarihi: 29 dakika 35 saniye:
Venüs: ↑22 May 2024, 11:07
Evet. Çeşitli ritüeller. Çoğu zaman ruhları çağırıp onlarla iletişim kurarlardı)))
Peki sizin de kendi şirketiniz var mı? Takıldığınızda da ritüeller düzenliyor musunuz?
Ne düşünüyorsunuz, bu yüzük gotik, yani tabutun rengi yeşil. kendisi yüzüğü bozmaz, bu renk o pop yüzüğü yapmaz mı? Ve ben de aynı şeyi sarı renk, bu metnin altında yayınlanan resimlerdeki halkalar için soracağım https://i.postimg.cc/hj4QT7T1/10897174751770142702.jpg
[quote=Venüs post_id=373259 time=1716365239 user_id=15698] Evet. Çeşitli ritüeller. Çoğu zaman ruhları çağırıp onlarla iletişim kurarlardı))) Peki sizin de kendi şirketiniz var mı? Takıldığınızda ritüeller de düzenliyor musunuz? [/quote]Hiçbir tür sihir yapmadım, sihir yapma yeteneğim yok Evet, yapıyorum. Gotik bir şirketim var ve sadece gotik arkadaşlarım ve yoldaşlarım var, gotik şirketim sihir uyguladığında oraya gitmiyorum çünkü nasıl büyü yapılacağını bilmiyorum.
[size =85][color=green]Gönderilme tarihi: 29 dakika 35 saniye:[/color][/size] [quote=Venüs post_id=373259 time=1716365239 user_id=15698] Evet. Çeşitli ritüeller. Çoğu zaman ruhları çağırıp onlarla iletişim kurarlardı))) Peki sizin de kendi şirketiniz var mı? Takıldığınızda da ritüeller düzenliyor musunuz? [/quote]Ne düşünüyorsunuz, bu yüzük gotik, yani tabutun rengi yeşil. kendisi yüzüğü bozmaz, bu renk o pop yüzüğü yapmaz mı? Ve ben de aynı şeyi sarı renk, bu metnin altında yayınlanan resimlerdeki halkalar için soracağım [url= https://postimg.cc/5HGtMyPX] [img]https://i.postimg.cc/hj4QT7T1/10897174751770142702.jpg[/img][/url]
keta123: ↑22 May 2024, 12:22
Ruhlar sana ne söyledi?
Herhangi bir şey. Şairin ruhunun şiirlerini okuması hoşuma gitti.
Ruhla bile seks yaptılar.
keta123: ↑22 May 2024, 12:22
Bu yeşil rengin kendisi yüzüğü bozmaz, bu renk bu yüzüğün patlamasını sağlamaz mı?
Yüzükler harika ama benimki tamamen siyahtı. Kesinlikle her şey, istisnasız.
Karartılmış gümüşten yapılmış takılar. Benim favorilerim kafatasları ve yarasalardı.
[quote=keta123 post_id=373278 time=1716369752 user_id=15118] Ruhlar sana ne söyledi? [/quote]
Herhangi bir şey. Şairin ruhunun şiirlerini okuması hoşuma gitti. Ruhla bile seks yaptılar.
[quote=keta123 post_id=373278 time =1716369752 user_id=15118] Bu yeşil rengin kendisi yüzüğü bozmaz, bu renk bu yüzüğün patlamasını sağlamaz mı? [/quote] Yüzükler harika ama benimki tamamen siyahtı. Kesinlikle her şey, istisnasız. Karartılmış gümüşten yapılmış takılar. Benim favorilerim kafatasları ve yarasalardı.
[quote=Venüs post_id=373312 time=1716375309 user_id=15698]Yüzükler[/quote] Peki şimdi nasıl görünüyorsunuz, saçınız, ten renginiz, giyim tercihleriniz nasıl?
[quote=keta123 post_id=373315 time=1716375701 user_id=15118] [quote=Venüs post_id=373312 time=1716375309 user_id= 15698]Yüzükler[/quote] şu anda nasıl görünüyorsun, saçın, ten rengin, giyim tercihlerin nasıl? [/quote]
Artık avatarım gibi görünüyorum. Avatar AI Kandinsky tarafından geçen sonbahar fotoğrafımdan yapıldı.
[quote=Venüs post_id=373316 time=1716375923 user_id=15698] Artık avatarıma benziyorum. Avatar, AI Kandinsky tarafından geçen sonbahardaki fotoğrafımdan yapıldı. [/quote]Avatarınızı buraya foruma yükleyebilir misiniz veya bana kişisel bir mesajla gönderebilir misiniz?
[quote=keta123 post_id=373320 time=1716377037 user_id=15118] [quote=Venüs post_id=373316 time=1716375923 user_id= 15698] Artık avatarıma benziyorum. Avatar, AI Kandinsky tarafından geçen sonbahardaki fotoğrafımdan yapıldı. [/quote]Avatarınızı buraya foruma yükleyebilir misiniz veya bana özel mesajla gönderebilir misiniz? n[/ quote]
Venüs: ↑22 May 2024, 14:05
Avatarımdaki gibi görünüyorum. Avatar, geçen sonbaharda çektiğim fotoğraftan AI Kandinsky tarafından yapıldı.
Seni defterime çizdim, hello kitty markasından yeni, boyasız bir defter seçtim. rengarenk çarşaflarla. İşte kişiliğinizle çizimlere bakın. İşte benim onun hakkında fikirlerimin tükenmesinden benim kızıl saçlı gotik adamım sorumlu, bu yüzden o fiyonklu ve etekli ve sen fiyonklu. böylece sen ve benim kızıl saçlı adamım tek bir kompozisyonda tek bir bütün gibi görünün. ikinci resme de bakın. Fikri değerlendirin https://i.postimg.cc/x8TNh5K7/20240522-161808.jpg
[quote=Venüs post_id=373316 time=1716375923 user_id=15698] Avatarımdaki gibi görünüyorum. Avatar, geçen sonbaharda çektiğim fotoğraftan AI Kandinsky tarafından yapıldı. [/quote]Seni defterime çizdim, hello kitty markasından yeni, boyasız bir defter seçtim. rengarenk çarşaflarla. İşte kişiliğinizle çizimlere bakın. İşte benim onun hakkında fikirlerimin tükenmesinden benim kızıl saçlı gotik adamım sorumlu, bu yüzden o fiyonklu ve etekli ve sen fiyonklu. böylece sen ve benim kızıl saçlı adamım tek bir kompozisyonda tek bir bütün gibi görünün. ikinci resme de bakın. Fikri değerlendirin [url=https://postimg.cc/cg2J8QkM] [img]https://i.postimg.cc/x8TNh5K7/20240522-161808.jpg[/img][/url]
Avatarıma benziyorum. Avatar, geçen sonbaharda çektiğim fotoğraftan AI Kandinsky tarafından yapıldı.
Seni defterime çizdim, hello kitty markasından yeni, boyasız bir defter seçtim. rengarenk çarşaflarla. İşte kişiliğinizle çizimlere bakın. İşte benim onun hakkında fikirlerimin tükenmesinden benim kızıl saçlı gotik adamım sorumlu, bu yüzden o fiyonklu ve etekli ve sen fiyonklu. böylece sen ve benim kızıl saçlı adamım tek bir kompozisyonda tek bir bütün gibi görünün. ikinci resme de bakın. Fikri değerlendirin https://i.postimg.cc/x8TNh5K7/20240522-161808.jpg
[quote=keta123 post_id=373358 time=1716385261 user_id=15118] [quote=Venüs post_id=373316 time=1716375923 user_id= 15698] Avatarıma benziyorum. Avatar, geçen sonbaharda çektiğim fotoğraftan AI Kandinsky tarafından yapıldı. [/quote]Seni defterime çizdim, hello kitty markasından yeni, boyasız bir defter seçtim. rengarenk çarşaflarla. İşte kişiliğinizle çizimlere bakın. İşte benim onun hakkında fikirlerimin tükenmesinden benim kızıl saçlı gotik adamım sorumlu, bu yüzden o fiyonklu ve etekli ve sen fiyonklu. böylece sen ve benim kızıl saçlı adamım tek bir kompozisyonda tek bir bütün gibi görünün. ikinci resme de bakın. Fikri değerlendirin [url=https://postimg.cc/cg2J8QkM] [img]https://i.postimg.cc/x8TNh5K7/20240522-161808.jpg[/img][/url]
Venüs: ↑22 May 2024, 17:10Alex_ Hellraiser!!! , ) )) Merhaba Oksana. Hayat nasıl genç? ))) uzun zamandır görüşmüyorduk...
neden bana bu kadar hakaret ettin? Hellraiser cevap veremiyor. Bir şeyi beklememiz gerekiyor. Zaten unuttum. Bu arada bir sonraki mesaja kadar ne kadar beklemesi gerekiyor?
[quote=Venüs post_id=373366 time=1716387036 user_id=15698] [ref=#0000ff]Alex_ Hellraiser!!![/ref] , ) )) Merhaba Oksana. Hayat nasıl genç? ))) uzun zamandır görüşmüyorduk... [/quote]neden bana bu kadar hakaret ettin? :lol: :lol: :lol: Hellraiser cevap veremiyor. Bir şeyi beklememiz gerekiyor. Zaten unuttum. Bu arada bir sonraki mesaja kadar ne kadar beklemesi gerekiyor?
Alex_ Hellraiser!!! ,))) Merhaba Oksanka. Hayat nasıl genç? ))) uzun zamandır görüşmüyorduk...
neden bana bu kadar hakaret ettin? Hellraiser cevap veremiyor. Bir şeyi beklememiz gerekiyor. Zaten unuttum. Bu arada bir sonraki mesaja kadar ne kadar beklemesi gerekiyor?
))) Hiçbir şey anlamadım :cat2: Seni gücendirdim mi?
[quote=Eustace post_id=373368 time=1716387265 user_id=21266] [quote=Venüs post_id=373366 time=1716387036 user_id= 15698] [ref=#0000ff]Alex_ Hellraiser!!![/ref] ,))) Merhaba Oksanka. Hayat nasıl genç? ))) uzun zamandır görüşmüyorduk... [/quote]neden bana bu kadar hakaret ettin? :lol: :lol: :lol: Hellraiser cevap veremiyor. Bir şeyi beklememiz gerekiyor. Zaten unuttum. Bu arada bir sonraki mesaja kadar ne kadar beklemesi gerekiyor? [/quote]
))) Hiçbir şey anlamadım :cat2: Seni gücendirdim mi?
Venüs: ↑22 May 2024, 17:16
) Hiçbir şey anlamadım, sana nasıl hakaret ettim?
Sana Oksanka dedim.
))) Yani bu hesaptaki kişi Oksanka))) Öğle yemeğinde onu kaydettirdi ve Onu engelleyip engellemeyeceklerini görmek için bekliyordum. Onun yazdığını anlamadıklarına karar verdim.
O bir mucize)) tüylü...
Seni yasaklayacağım. Oksanka’yı zaten her yerde görüyorsunuz, dokunmayın bana, ben cehennemden yeni kalktım.
[quote=Venüs post_id=373371 time=1716387630 user_id=15698] [quote=Eustace post_id=373370 time=1716387466 user_id= 21266] [quote=Venüs post_id=373369 time =1716387401 user_id=15698] ) Hiçbir şey anlamadım, sana nasıl hakaret ettim? [/quote]Sana Oksanka dedim. :-D [/quote]
))) Yani bu hesaptaki kişi Oksanka))) Öğle yemeğinde onu kaydettirdi ve Onu engelleyip engellemeyeceklerini görmek için bekliyordum. Onun yazdığını anlamadıklarına karar verdim. O bir mucize)) tüylü... [/quote] Seni yasaklayacağım. Oksanka’yı zaten her yerde görüyorsunuz, dokunmayın bana, ben cehennemden yeni kalktım. :-D
[quote=Eustace post_id=373377 time=1716388040 user_id=21266] [ref=#bf0000]Venüs[/ref] 60 mesaj yazılmalıdır ? Böylece aralık kaldırılır! Mesajlar arasında. Bir çeşit zulüm. [/quote]
[quote=Venüs post_id=373378 time=1716388171 user_id=15698] 69 mesaj, aralık artık 5 dakika. [/quote]Şimdi cehennemden bir PM yazacağım. 5 dakika geçecek. :-D
Herkese iyi günler bayanlar ve erkekler, lütfen söyleyin bana, böyle bir cihazla gidip istediğim kişiyle tanışabilirim, seks yapıyormuşum gibi görünüyor ama penisim konusunda utangacım, böylece...
Last post
Herkese iyi günler bayanlar ve erkekler, lütfen söyleyin bana, böyle bir cihazla gidip istediğim kişiyle tanışabilirim, sanki seks yapıyormuşum gibi ama penisimden utanıyorum bu yüzden yaklaşabilirim...
Bana aynı konuları içeren iyi forumlar söyleyin, böylece gerçekten canlı olarak konuşabileceğiniz ve gerçekten bir şeyler sorabileceğiniz veya okuyup yeni bir şeyler öğrenebileceğiniz kişilerle...
Merhaba✌️Boşandım, 49 yaşındayım, oğlumla yaşıyorum, o 24 yaşında. Casusluk yapmaya başladığını fark etmeye başladım duşta üzerimde, çıplakken rastgele içeri giriyormuş gibi, külotumda sperm bulmaya...